Reklama

Vzrušení z vlastního syna

Hubertyn Palica (Čt, 1. 4. 2004 - 00:04)

Sodoma gomora, vlastni dite !!!!!!!Ja ojizdel jen nevlastni deti, ale uz jsem 2 mesice z basy venku a hledam na seznamce novou maminu s malymi detmi. Pokud mate zajem, napiste. Hugo

honza (Po, 29. 3. 2004 - 19:03)

Ano, dost úchylný dotaz a téma... ale nějak mě nepohoršuje, považuju ho za zajímavý. Asi nevnesu žádný přínos do diskuze, nicméně popíšu vlastní postoj. Nemám děti, ale myslím, že když budu mít dceru, tak nějaké takové představy mít budu. Ono u chlapů to je možná aktuálnější... Víte, tohle je podle mě věc, na kterou působí hodně faktorů. Já jsem nikdy neměl sestru, tudíž ženský svět je pro mě asi do smrti o hodně atraktivnější než kdyby to bylo jinak. Dál tady asi působí genetika, výchova, zážitky a já nevím co ještě. Takže věřím tomu, že u mnoha lidí nikdy nedojde k tomu, že by je jejich vlastní potomek eroticky vzrušil - prostě buď nejsou příliš (nebo vůbec) eroticky orientovaní, nebo mají natolik silně zakořeněný názor, že "tohle prostě NE", že se jim to vyhne. Tomuhle věřím.Ovšem zároveň si nedělám iluze o příspěvcích - mnoho z těch, kteří takhle mluví a pod vlivem konvencí říkají "nikdy by mě něco takového ani nenapadlo", pravděpodobně lžou. That´s all.

miso (Po, 29. 3. 2004 - 17:03)

Sex s detmi podla mojho nazoru vzbudzuje u ludi odpor preto, ze to povazuju za nieco zvratene, ale preco si myslime, ze deti by nevedeli prezivat sex (nemyslim tym priamo pohlavny styk)? Je jasne ze 8 rocne dieta este nie je vyvinute na sex s dospelym clovekom, ale mazlenie na intymnich miestach resp. oralny sex ak je prijemny pre 14 rocne dievca musi byt predsa prijemny aj pre 10 rocne dievca. A to ze v niektorych kulturach maju bezne 12 rocne dievcata deti dokazuje, ze su uz na sex pripravene. Je rozdiel dieta ku sexu donutit (jedna sa o znasilnenie rovnako ako medzi dospelymi osobami) a je rozdiel ho na to pomaly pripravit. Myslim ze ak by sa to robilo jemne a nenasilne tak to dieta moze pocitovat ako hru. Moj nazor.

Venda (So, 6. 3. 2004 - 01:03)

No vzdyt i nase spolecnost majici zaklady v krestanstvi je zneuzivani deti velmi naklonena. Kolik, ze ted odhalili v USA knezu a biskupu, kteri to delali malym chlapeckum? Takze myslim, ze kdyz to delaji sluzebnici bozi na Zemi, tak je k tomu ponukl Buh svou prozretelnosti a je to O.K. a spravne.

Honza (Pá, 5. 3. 2004 - 09:03)

Lidičky vzpomeňte si na své dětství a jak by Vám bylo, kdyby tatínek, nebo maminka, které milujete Vám vlezli do postýlky a začali provádět něco čemu nerozumíte. Zákonitě se musí Váš pohled na tuto osobu změnit a začíná trauma. Trauma spočívá hlavně v tom, že nemáte možnost nikomu říci co se děje, jelikož ten komu důvěřujete Vás .....(je to hrozné)Pohlazení, políbení, objetí z pravé lásky je přeci upevňující pouto, dítě tímto duševně posiluje. Není pro člověka silnějšího pouta než-li pravé lásky a opravdové důvěry. Pokud toto je dítěti odepřeno je pravděpodobné, že posun jeho duševní vyspělosti míří opačným směrem. Vzkaz pro "Vendu" nějak jsem Tě nazval opakovat se již nebudu, ale ty jsi ukázka člověka, který má obrovský problém hraničící se zakomlexováním. Je možné, že jsi v dětství sám něco ošklivého prožil. Bylo by více než vhodné, aby jsi Tvé choutky potlačil a nazval je nemocí, o které víš, že jí sám nevyléčíš. Nemám nic proti kmenům, kde jsou určité náboženské pravidla, kde mají své vlastní rituály, kde nějakým způsobem žijí v souladu s přírodou a jejími zákony. Náš životní styl a hodnoty jsou takové, jaké jsme si vytvořili. Uvádět příklad, že někde je to a někde ono, svědčí o Tvém vyzrání a ......

Honza (Pá, 5. 3. 2004 - 09:03)

Lidičky vzpomeňte si na své dětství a jak by Vám bylo, kdyby tatínek, nebo maminka, které milujete Vám vlezli do postýlky a začali provádět něco čemu nerozumíte. Pohlazení, políbení, objetí z pravé lásky je přeci upevňující pouto, dítě tímto duševně posiluje. Není pro člověka silnějšího pouta než-li pravé lásky a opravdové důvěry. Pokud toto je dítěti odepřeno je pravděpodobné, že posun jeho duševní vyspělosti míří opačným směrem.Je prokázané, že děcko pociťuale osahávání přirození je resp. musí být pro dítě traumatizující zážitek a to už hlavně z důvodu, že

Venda (Pá, 5. 3. 2004 - 02:03)

Ze neni dite na sex pripraveno, to je otazka. Nejlepe ho pripravite dukladnou predehrou - stejne jako s dospelymi. Navic si uvedomte, ze v nekterych kulturach je bezne, vdat (ozenit) se v 8 letech a v 11 mit potomka. Je to v podstate jen otazka konvenci.

Radka (Čt, 4. 3. 2004 - 19:03)

No Pavle, to je zajimava myslenka. Mozna je to v tom, ze to deti odmitaji,protoze podvedome vedi, ze na sex nejsou pripraveny a pokud je na nich sex spachan dojde k znasilneni. No a znasilneni zpusobi trauma (nebo jiny druh psychicke ujmy) v jakemkoliv veku. Takze pokud by to deti prijimaly s takovou ochotou jako mazleni, mohlo by to teoreticky fungovat. Ale uz jsi treba slysel o diteti, ze by si samo zacalo vynucovat sex? No, ja ne. Ale takove pohlazeni nebo urcitou pozornost si dokazi vynucovat docela casto.

evicka42 (Čt, 10. 9. 2020 - 02:09)

take me to bereee

Pavel (Čt, 4. 3. 2004 - 17:03)

Rád bych se zamyslel trochu objektivněji nad sexem (nejen s vlastními) dětmi. Upozorňuji předem, že nejsem pedofil a nic z výše uvedeného mě neláká ! Zajímalo by mě totiž, proč je sex s dětmi vlastně nežádoucí a proč se u zneužívaných dětí vyskytují psychické problémy. Vždyť přece každý rodič se mazlí se svými dětmi (do určitého věku) a dětem to určitě prospívá. V čem se sex natolik odlišuje od mazlení, že v duši zneužívaných dětí zanechává takové hluboké rány. Nebo je to hrubým zacházením ? Je to tím, že je to společensky nepřijatelné ?

Radek (Čt, 19. 1. 2023 - 18:01)

Boze ty jsi ale blb, slusne receno, mel bys byt doživotně v kleci.

Pepa (So, 7. 12. 2019 - 07:12)

Protože při sexu se prolamuje daleko bližší intimní hranice. Záleží samozřejmě výchově, ale dětská psychika není ještě vyzrálá.

Radim (Čt, 4. 3. 2004 - 13:03)

Nech být a ignoruj ho.. Je to odpad co si tu léči komplexy a píše nesmysly. Být webmasterem tak pošlu jeho IP adresu Policii.. :-(

Honza (Čt, 4. 3. 2004 - 12:03)

Ty člověčí blbe, kdyby jsi alespoň trochu chápal dětskou mysl, došlo by Ti že děláš šílenost. Toto téma se zvrhává do úchylárny. Ten první má představu ty realizuješ. Pro mě patříš do ústavu magore. Všem ostatním se omlouvám za hrubá slova, ale uznejte, že toto je debil.

Venda (St, 3. 3. 2004 - 23:03)

Co je na tom uchylneho? Ja taky sukam sveho synka (9 let), ale jen obcas. Radeji si to rozdavam s dcerou, te uz je 14.

Martin (Ne, 26. 9. 2021 - 10:09)

Mam to podobné.

Tonik (Čt, 20. 2. 2020 - 20:02)

Tome zajima

nada (St, 3. 3. 2004 - 18:03)

jsi uchylak!Ivane jdi se lecit

IVAN (St, 3. 3. 2004 - 18:03)

plně tě chápu...já osahávám dceru a musím často onanovat..v mých představách mě incest moc vzručuje..podělíme se o zážitky a tajné sny? Neboj jsem diskrétní a počtu mám zaheslovanou..Napiš Ivan

Zuzu (Út, 16. 6. 2020 - 19:06)

To dělá hodně chlapů muzem otom si napsat ozvi se

Reklama

Přidat komentář