Reklama

kakání partnerky

(St, 8. 6. 2011 - 23:06)

já: Jak si stojíš na trhu...Julietta: Já musím jíst zdravě - mám žaludeční problémy když jím mastné, tučné, kořeněné, takže v tom by neměl být problém ;-).

(St, 8. 6. 2011 - 23:06)

kluk: Kaviárské prakticky...Julietta: Jelikož mám k hovínkům takový vztah, že jsem ráda, že se toho zbavím, a když by mi za to někdo zaplatil! Takže to nemám pomíněno vztahem!

Julietta (St, 8. 6. 2011 - 23:06)

já: Jak si stojíš na trhu je odvislé nejen od kvality hovínka, ale taky podle toho, jaké ceny má konkurence. A obecně se preferuje přímo od zdroje, aby chlap viděl, že je opravdu z tvé prdelky :)
Obliba ve velikosti je spíš individuální, ale pěkné, velké, zdravé hovno se bude líbit každému kaviáristovi. Jez zdravě protože pak budeš mít hezká hovínka a bude o ně větší zájem.

Julietta (St, 8. 6. 2011 - 23:06)

kluk: Kaviárské prakticky jsou milenecké praktiky. Zkrátka něco, co se dělá s blízkým člověkem. Aspoň tak to mám já. Nespala bych s cízím člověkem a stejně tak bych si neužívala hovínečka a kakání s cizím člověkem. Většina žen k aktivitám tohoto typu potřebuje vztah. A teprve v rámci vztahu se "to" dělá.

(St, 8. 6. 2011 - 22:06)

To Julietta.
Já taky...Ještě jsem to nikdy nedělala, ale nejsem stydlínka. Čím je cena ovlivněna? Kvalitou, velikostí, smradem hoven?

kluk (St, 8. 6. 2011 - 22:06)

To Julietta.
Já taky nehledám milenku.Jenom holku pro občasný schůzky kde by předemnou bez ostychu kadila nebo mi nakadila na tělo,na hlavu nebo do pusy.Nic víc!
Tím myslím-žádný sex,žádný vztah a nebo chození.Jen kadit,kadit a zase kadit.
Pokud bude opravdu dobrá,jsem ji zato i přiměřeně zaplatit.Kua,to se nenajde mezi těma miliardama buchet jedna jediná hezká kočička,která by k tomu měla kladnej vztah?!!!Takže kočičky pořád na Vás a vaše kakající prdelky čekám.Tak mi callněte.Pa

Julietta (St, 8. 6. 2011 - 18:06)

Nevím, kdo mi tu dával číslo, ale já na netu rozhodně nehledám milence.

Julietta (St, 8. 6. 2011 - 18:06)

Vzhledem k tomu, že jsem od Lunyka dostala zjebáno, tak žádný povídky nebudou.

Berry (Út, 7. 6. 2011 - 20:06)

Já osobně si myslím, že...Hezký.... a to je pravda nebo povídka?

To se dalo čeka (Út, 7. 6. 2011 - 20:06)

A seš jinak padlej na...Ale holku neseženeš, musíš si jí jedině vychovat. Julietta je s maximální pravděpodobností honič.

kluk (Út, 7. 6. 2011 - 18:06)

taky?A seš jinak padlej na hlavu,já se tady bavím o ženských.S klukem si běž sám. Zdarec

ALIAS (Út, 7. 6. 2011 - 18:06)

Já osobně si myslím, že není zase tak špatný, když se tu budou psát i nějaký ty příběhy, je to rozhodně lepší než se navzájem odsuzovat kdo je úchyl.
Například já jsem z kaviárem začal tak:Jednou se mně moje přítelkyně zeptala, abych jí pověděl moje nejtajnější přání, podotýkám že to už jsme spolu běžně provozovali piss a já ikdyž jsem z toho byl trošku vyklepanej jak bude reagovat, jí řekl že bych chtěl alspoń jednou vydět holku kadit.No a ona že uvidíme,nakonec mi večer řekla, že souhlasí a že mi to ráno předvede.Já jsem skoro celou noc nespal,jak jsem se nato těšil.Bydlel jsem u rodičů a ráno,když jsme se šli nasnídat,byla v kuchyni moje máma.Chvilku jsme snídali a po chvíli do mně začala klepat,že už se jí chce.Odešli jsme do obyváku a ona,že už to nemůže vydržet.Chtěl jsem sní jít do koupelny ale ona,že to udělá až máma odejde.Jenom že ona stále nešla a napětí se stupnovalo.Seděla tam v košilce a poposedávala,že už to leze ven.Já už to neudržím.Byl jsem z toho nadrženej,jako nikdy.Nakonec jsem ji přesvědčil aby semnou do té koupelny šla,to už ale nemohla pomalu ani dojít.Sotva si přidřepla vylízalo z ní obrovský hovno a já se z toho udělal během pár vteřin.Poté začala čůrat a následovali ještě další dvě kokina.Ona byla překvapená,že mně to tak vzrušilo a tím pak vznikly naše další kaviárové hrátky.

No a sklukem to (Út, 7. 6. 2011 - 17:06)

Julietto,pokud by si chtěla...taky?

Lunyk (Út, 7. 6. 2011 - 16:06)

Koukám jak se to tady rozjelo za ten týden, co jsem tady nebyl. :) Nechci se Julietty dotknout, ale z mého pohledu je to chlap honič... Nic ve zlém. Smyšlené podívky si čti na netu a nezapleveluj tenhle thread svými sny, snílku.

pro Agru k jejím otázkám: Ano, pokud dojde s přítelkyní na kaviárové hrátky (cca tak jednou do měsíce, když je na to ta správná perverzní nálada), tak to po nakadění do pusy samozřejmě vyplivnu do předem připraveného hrnku. Polykám jen opravdu maličké kousky (např. při lízání počátku jejího kakání), přece jen je to lidský odpad. Vzrušuje mě ten perverzní a sprostý akt, ne hovno jako takové. Vzrušuje mě pocit ponížení nechat si od holky do pusy nasrat (a to mě BDSM nechává absolutně chladným a netoužím po něm). Co se týče konzistence hovna, je samozřejmě nejlepší zlatá střední cesta, čili klasická podkovička, nejlépe po zelenině a mnoha cereáliích, to téměř nesmrdí (a při vzrušení vůni/smrad ani nevnímám) a nezpůsobuje to nepořádek. Svoji partnerku zkrátka zbožňuji celou, není mi na ní nic odporné.

pro Verunku: Asi jsi ještě nepotkala perverzního chlapa jako jsem já, případně se ti to nesnažil byť jen naznačit (což po pár měsících vztahu ani moc dobře nejde, k tomu je potřeba mít s partnerem absolutní důvěru). Každopádně tvůj přístup je hodně zajímavý, takových holek moc není. :)

Julietta (Ne, 5. 6. 2011 - 23:06)

Mám nápad! Vyhlásíme soutěž o nejlepší kaviárovou povídku. Klidně může být i hodně krátká. Třeba dva odstavce, ale aby to byl smyšlený kaviárový příběh pro milovníky hovínek! Klidně začnu až to půjde.

fuj (Ne, 5. 6. 2011 - 17:06)

v tomto případě má mít člověk soukromí,probírat kde srát je stupidní.je to lidská potřeba,když to na člověka příjde je tam wc,tak co řešíte?Je daleko důležitějších věcí.

fuj (Ne, 5. 6. 2011 - 17:06)

v tomto případě má mít člověk soukromí,probírat kde srát je stupidní.je to lidská potřeba,když to na člověka příjde je tam wc,tak co řešíte?Je daleko důležitějších věcí.

Wendys (Ne, 5. 6. 2011 - 17:06)

Většina lidí chodí kadit...Vidíš to, mně by zas strašně vzrušilo vykadit se před holkou nebo jí vidět kadit. Nemůžu říct, že bych nikdy holku neviděl kadit, mám v bytě koupelnu a WC v jednom, takže se mi prakticky vždycky stalo, že jsem seděl ve vaně a přítelkyně kadila, pozoroval jsem jí při tom, péro mi ve vodě stálo, ale to není ono. Věděl jsem, že jí kaviár nezajímá. A tak jenom doufán, že někdy poznám holku, kterou bude bavit sraní jako mně.

Hanka (Ne, 5. 6. 2011 - 15:06)

Ty už neodepisuješ...Většina lidí chodí kadit jenom doma. Mimo domov jich chodí málo, jedině když něco snědí a pak to mají řídký a naléhavý. Já chodím na stolici ráno a pak mívám druhou stolici někde venku. Kadění mně hodně baví, vždycky si ho vychutnávám, ale v žádném případě bych se o to nechtěla s někým dělit. I když třeba by mne bavilo pozorovat kluka na velké, jednou jsem viděla kadit kluka na výletě v Beskydech. Šli jsme tři holky za skupinkou asi šesti kluků. Šla jsem trochu napřed a zaslechla jsem jednoho, jak říká, že bude muset jít kadit. Ostatní holky to naštěstí neslyšely, tak jsem jim taky mohla říct, že si potřebuju odskočit. A milého kluka jsem stopovala. Asi se mu chtělo hodně, protože pospíchal. Stála jsem za stromem a viděla, jak si sundal džína a boxerky a vystrčil zadek. Nejdřív se vyčůral, 3x si hlasitě prdnul a pak mu šlo hovno a za chvíli ještě 2 menší. Z báglu si vyndal toaleťák a utíral se... fakt moc pěkný zážitek. Pak v klídku natáhl boxerky a džíny a šel pryč. Za to já jsem běžela k hovnu, zvědavá, na jeho kakání. Bylo to velké hovno, první půlka tmavě hnědá, druhá světle hnědá. A pak 2 menší světlá hovna. Dost mu to smrdělo. Ale bylo to fakt super. Takhle se mi to dřív ani později už nepoštěstilo.

pro Juliettu (So, 4. 6. 2011 - 23:06)

Ahá, proč to tak vlastně ale je ? To je spíše psychologický problém si myslím...

Kdyžtak prosím ještě odpovědi k tomu předchozímu příspěvku děkuju :-)

Reklama

Přidat komentář