Reklama

kakání partnerky

milik (Po, 4. 4. 2005 - 03:04)

ahoj, domnivam se, ze je to optvadu uchylka. ja videl holku curat a nic moc jsem z toho nemel. a srat? no dejte pokoj, to je prasarna ne? hovna jsou prece odpad, to do sexu nepatri... co treba bliti? vzrusuje nekoho videt druhe pohlavi blejt? a ci ten smrad zaludecnich stav? to jsou feromony co??! kurva bezte se lecit...

Pavel (Ne, 3. 4. 2005 - 22:04)

Dneska chlapi chodí běžně k porodu a tam se taky vidí leccos. Tak snad není nic špatnýho na tom se podívat i na to přebalování. Tedy když byla ta možnost.

... (Ne, 3. 4. 2005 - 18:04)

cizí krev a hovna - vy hovada, jděte pracovat jako záchranáři při bouračkách a přírodních katastrofách, tam si toho užijete nadostač! Možná by jste se dosyta vyodbavovali i na mrtvolách!

Petr (So, 2. 4. 2005 - 15:04)

Mně by zase připadalo hnusné sledovat to přebalování při menstruaci. Takže každý máme to svoje.

Pavel (So, 2. 4. 2005 - 14:04)

Mně se povedlo přemluvit čtyřicetiletou kolegyni z kanceláře, že mě nechala se podívat jak čurá a taky přebalování při menstruaci. Prý se to líbí většině chlapů, ale jen se stydí o tom mluvit. No tak jsem se podíval a líbilo se mi to. Ale sledovat, jak někdo kadí, to mi přijde úchylný. Hnus. Ano, dělá to každej, patří to k životu, ale nevidím na tom nic pěknýho.

borec (Čt, 31. 3. 2005 - 07:03)

Frizére to vykládej bábě před spaním vo tý posraný kocně, ta ti to možná uvěří, ale né mě ! Ty večerníčku!!

Friezer (St, 30. 3. 2005 - 15:03)

Ahoj, tuhle se mi stala dost podivná příhoda, sbalil jsem na jedné párty jednu slušně vypadající kočku, která se chovala a vypadala jako opravdová dáma na úrovni, opravdu luxusní kočka, tak jsem do ní lil jedenm drink za druhým až byla opilá, což jsem zrovna nechtěl, ale moc toho nesnesla, tak jsem navrhla, že pujdeme ke mě souhlasila, zavolal jsem taxi a již značně unavenou jsem ji podpíral a pomáhal ji do auta, kde mi usnula, kosek před cílem s ní vyšel divný zvuk a taky se po autě rozlil docela silný puch, tak jsem si pomyslel, proboha hraje si na dámu a klidne si tady takhle strašlivě prdne, jenže když jsem ji pomáhal z auta zjistil jsem že to nebylo prdnutí, ale že se mi v tom taxiku tahle dáma pokadila jako malá holka, měla celý zadek napěchovaný hovnama a prosakovalo to:-(( přitáhnul jsem jí na horu a tam se ji snažil probrat, když přišla k sobě tak se mi omluvila a v klidu odkráčela do koupelny, s tím že se jí to někdy když se opije stává, no mě to vcelku rozhodilo, tohle jsem ještě nezažil, no nic naplat, když už byla opět čistá a voňavoučká, tak jsme si užily krásný sexík:-))

Malin (Čt, 27. 1. 2022 - 13:01)

dobra pohadka.....a pak tos snedl?

Inženýr (Čt, 18. 6. 2020 - 16:06)

Ležeš jsi žena a je to výmysl

bubák (St, 30. 3. 2005 - 12:03)

Přijď k nám , vyseru se ti na hlavu!To bude sexi!!

batles (Út, 29. 3. 2005 - 13:03)

Naserte si vzájemně do huby, chlíváci!

Verča (Út, 29. 3. 2005 - 07:03)

Můžeš zkusit popsat co konkrétně Tě na tom tak vzrušilo.

dajda (So, 26. 3. 2005 - 09:03)

Mě dost vzrušilo, když se můj partner pokadil do kalhot při příležitosti týdenního zátahu v hospodě.

Verča (Pá, 25. 3. 2005 - 17:03)

Aleno nezlob se, ale tipla bych si, že Ty sama jsi se už pokakala do kalhot také a trauma které z toho máš, si kompenzuješ tím, že tady předstíráš údiv nad tím, že se to stalo dospělé dívce. Ono se to totiž může stát naprosto v pohodě a je jedno jestli je člověk dospělý. Když Tě to opravdu přepadne, nemůžeš na záchod a ani se nemáš kam provizorně uchýlit, tak se holt občas stane malér. Svěrače jsou jen svaly a pokud je tlak moc velký a stolice řídká, tak to nejde udržet do nekonečna. Já sama se v životě pokakala dvakrát a opravdu fest a co s tím nadělám. Mé štěstí bylo, že to nikdo neviděl, takže z toho nebyl trapas před lidma. Ale jestli by nějakého kluka vzrušilo, kdyby ty mé nehody viděl, tak to nevím, ale soudím, že nejspíše ano.

Petra (Ne, 20. 3. 2005 - 00:03)

Je to zvláštní, že tě takové pozorování vzrušuje. Každý rok jezdím s partou na vodu - většinou samé holky a tam je problém velké strany dost velký. Vzájemně si děláme křoví. Musím říci, že mě mé kakání ani pohled na jiné nevzrušuje. Petra

Kvak (Pá, 18. 3. 2005 - 07:03)

Nasral Franta do trabanta bufalobil, hovno viděl v pr.... byl!!!!

Romana (Čt, 17. 3. 2005 - 23:03)

Dobrý den, večer,to co tu popisujete, se dá považovat za určitý druh voyeurismu.Voyeur je vědšinou svím objetem velice nepříjemný, není však nebezpečný,(neůtočí není to sadista) pouze se chce koukat např. na ženu ve sprše, na WC, nebo na souložící pár.Jednou jsem se koukala na kamarádku jak kadí, (ona o tom věděla) v podstatě jsem jí dělala křoví. Měla jsem z toho zvláštní pocit, možná trochu vzrušení, ale myslím že zrovna v mém případě je to podmíněno.Já se totiž při vykonávání velké potřeby vždy vzruším, vzrušuje mě i dotek mého análu, nebo anální styk. Konzultovala jsem to s mojí doktorkou která sice řekla že je to zvláštní, ale že v tom nevidí zádný peoblém. Já to beru tak že mě to kakání alespoň není nepříjemné. :-)

Pavkol (Pá, 27. 3. 2020 - 17:03)

ženských který to berou takhle jako ty j je bohužel jako šafránu například třeba zde nejčastější připspivatelka Iva

Petr (Pá, 4. 1. 2019 - 22:01)

Teba za zenu hned. Mna to tiez moc zvrusuje

x (Pá, 15. 3. 2019 - 21:03)

Mám známou, ta když si vypije , uděla cokoli. Jednou kakala na skleněný stolik , já ležel pod ním . Bylo to supr, jenže pak jsem to musel uklidit , jak jsem slíbil, a to už tak fajn nebylo.

Reklama

Přidat komentář