Reklama

muž - ŠTÍR

Lenik (Pá, 20. 5. 2005 - 11:05)

Čaues Delone,možná bych docela uvítala, kdybys mi poslal tvojí fotku, ať můžu srovnávat štírečky :-))))No, já doufám, že jsem tu cestu do srdce svého štíra našla a jsem tam ulitá pořád - v úterý to budou dva roky, co jsme spolu :-)Já mu s tou věrností věřím, ale v něčem se přeci jen lišíte. I když, ty jsi psal, ne jen NEVÍŠ, jak bys zareagoval. Já jsem svému štírečkovi byla nevěrná, když mi odjel na půl roku pryč. Stalo se to jednou a byl to omyl. On na to po návratu přišel, hrozně mu to ublížilo, ale pak jsme dlouho debatili a on mi odpustil. Pamatuji si, že mi řekl, že jsem nalomila důvěru ke mně, ale že se to snad časem napraví. Dnes je to rok a tvrdí, že je to ok. Sám z toho byl docela překvapený, protože jinak je typický štír. Špatné věci uchovává v sobě a pak "bodne". Ale mně odpustil.

Delon (Pá, 20. 5. 2005 - 07:05)

Ahojky:-))jo, jako cikánek:-))tak to jsem na tom podobně, když jsem byl malej, tak taky:-))malej cikánek a tedka velkej:-))hi,hi...:-)))to zase ne, ale tmavší typ jsem:-)))A Ty chceš na chlapovi a ještě k tomu na štírovi vědět jak je to s věrností??? hi,hi,hi:-)))no, přece se budu obhajovat a chválit a říkat, že jsem věrnej na 100%:-))hi,hi,hi..:-)o tom se těžko píše, ale tady nezáleží asi na znamení, ale spíš na člověku a na jeho pohledu na život a jeho hodnoty a pohled na rodinu a na ženy atd...:-))snad můžu za sebe napsat, že jsem žárlivej, ale snažím se to zvládat, ale na druhou stranu věrnej a férovej:-)))někdy moc přímej a upřímnej a moje slova zraňujou a bolí,ale tak už to je....:-))) něvěru nevím, jak bych řešil...asi bych od tý ženy odešel a nikdy se už nevrátil, nevím jak bych dokázal zase věřit jako předtím a jak bych mohl žít s někým, kdo mi podvádí...buď to klape ve všem a může se druhýmu svěřit se vším, co mi bolí a trápí nebo je tam někde zakopanej pes...:-)))nejlepší lék je radikální řez:-)nikdy na nic nezapomínám a horko těžko odpouštím...a jak jsem hodnej a takříkajíc natírací na chleba, tak nevím, nevím jestli bych nevěru dokázal odpustit.....ale říkám, že je tohle spíš o založení a o lidech...:-))myslím, že štíři jsou věrný a férový chlapíci, ale ne všichni .... :-))) štírovi musíš vyjít víc než půl cesty k jeho srdci, abys ho získal a udržela...:-))někde jsem to četl a líbilo se mi to...no a jak je to s věrností u Beranic...hi,hi,hi...hezký den:-)Delon

absinth (Čt, 19. 5. 2005 - 23:05)

ahooj tak mám moc radost že už sem píšete...jen co to pude (nejpozději v sobotu) si všechno přečtu a těším se až vám napíšu. zatim přeju pěkný den!!

Lenik (Čt, 19. 5. 2005 - 22:05)

Jo jo, konečně to tu žije:-)Můj štíreček miluje teplo, dokonce vedro... ale na pláži se neválí. Připadá mu to jako ztráta času. Naštěstí jsem stejného názoru. My berani jsme tak trochu živel a chceme, aby se pořád něco kolem nás dělo. Loni jsme byli u moře a na pláži byli jen jednou. Pořád jsme někam jezdili lodí, chodili pěšky a fotili jako o život. Jinak s tím jižním typem - když byl přítel malý, vypadal tak trochu jako cikánek. Teď má tmavé vlasy, skoro černé oči a musím říct, že mi připadá opravdu přitažlivý... a to vlastně většina štírů, dá se na nich poznat, v jakém jsou znamení. Všichni na mě prostě nějak působí. Asi jako na tu tvou kamarádku beranici :-)A jak je to u štírů s věrností?

Delon (Čt, 19. 5. 2005 - 20:05)

Jo, tak to naprostej souhlas:-))já taky musím na sluníčko a vyhřívat si kosti jako ještěrka:-)) a miluju moře a slunce a klidně se plácnu na pláž a celej den se opaluju a lenoším:-)))prostě potřebuju prohřát kosti a načerpat energii ze sluníčka:-)) jo a taky v zimě nejsem úplně na vrcholu sil a nemám rád zimu a dlouhý noci a špatný počasí:-)))snadno se opaluju a jsem spíš jižní typ:-))a taky miluju antický Řecko a Řím:-))asi jsem byl v minulým životě někde víc na Jihu:-)))hrozně mám rád olivy a sýry a saláty a prostě přímořskou strava a takovej ten klídek a pohodičku a šumění moře a ten slanej vzduch...:-))to je prostě nádhera:-))nebo když zapadá slunce a jsi někde u moře:-)))super!!! Jo, žena Beránek:-)))to musí teda jiskřit:-))))hi,hi,hi:-)))jak jsem psal o svý fakt dobrý kámošce, s kterou si můžu pokecat o všem i o různých "pavědách" a astrologii atd., tak je taky Beran:-)))a rozumíme si výborně:-)))Ona, fakt zná dost štírů a řekl bych, že je nějak přitahuje a sama říká, že je to její koníček:-)))a všichni vykazujou jakousi podobnost čistě náhodou:-)))mně to aspo? pomohlo, že nejsem sám tak nějak jinej divnej a trochu jsem se našel:-)))Nicka Delon jsem si dal schválně:-))Delon je štír, Bronson je štír...a Landa třeba taky:-)) Boris Becker je štír a všichni jsou něčím zajímavý, ale i podobný....:-)))už se těším na pořádný horka a na slunce a na dovču u moře:-)))Tak jsem tady tu diskuzi trochu oživili, ne???hi,hi,hi:-)))

Lenik (Čt, 19. 5. 2005 - 20:05)

Ahojky,já jsem beranice :-) Tvrdohlavá, cílevědomá, paličatá, vášnivá....No, můj štíreček má hrozně rád sex, hodně rád experimentuje, ale jen když je ok. Má rád sluníčko, vedro, klídek... jenže na podzim na něj padá podzimní deprese a přetrvává do jara. Má to tak odjakživa. Každé zimní měsíce mám tedy strach, co se děje a on mě pořád ujišťuje, že nic, že chce být prostě někde zalezlý a netvářit se blbě na lidi kolem sebe, ale raději jen do peřin nebo do počítače. No, teď už nastalo teplé a krásné období, takže si to musím užívat plnými doušky :-)))

Delon (Čt, 19. 5. 2005 - 20:05)

Ahojky:-)jasně!!! Mně to taky moc nejde se změnit, je to ve mně a těžko se s tím něco dělá:-))když někoho hodně miluju, tak ho fakt zraňuju a pak mi to mrzí, ale jinak to asi neumím:-)))hele, štíři jsou někdy fakt pěkný hajzlové a nikdy Ti neodkrejou všechny karty a vždycky si nechají poslední eso v rukávu...a když o něco důležitýho půjde, tak se do toho vloží a nebudou koukat na sebe nebo na svůj život, ale na toho koho mají rádi a koho milujou:-))) mám v sobě taky kus "kamikadze" a asi bych se moc dlouho nerozmejšlel, kdyby o něco šlo:-)))špatný je, když je štír alkoholik nebo úchyl nebo prostě závistivej hajzlík...to je pak hotovo:-))) hele, taky občas piju víc než je zdrávo, ale štíři prostě někdy dost chlastaj.... a pak si řeknou dost a nepijou třeba vůbec...aspoň já to tak mám.....když je melancholie a deka, tak každej sahá po nějakej berličce....:-)))ale jinak zase třeba dost sportuju a dost běhám:-) to je nejlepší ventil energie:-)) no a jasně, že sex:-))) to je teda věc:-)))a že by ten tvůj štír neměl někdy chuť na sex??? Tomu nechci věřit! Tady si to svoje ego budu masírovat...hi,hi,hi......:-)))sex je droga...:-)))ale s osůbkou kterou miluju:-)))Jo a můžu se Ti zeptat jaký jseš Ty znamení??? Já jsem "zhypnotizoval" jednu mooooooooooc úžasnou a krásňoučkou Rybičku a jsem mooooooooooooooc zamilovanej:-)))úplně jsem z toho naměkko:-)))hi,hi,hi:-)))Páčko:-)Delon

Lenik (Čt, 19. 5. 2005 - 20:05)

Ahojky Delone,děkuji za odpověď. Tak uhrančivýma očičkama oblbuješ holky... No upřímně řečeno, na ta očička mě můj partner dostal, když mě hypnotizoval v autě ve zpětném zrcátku:-)))V hodně věcech se s mým štírečkem shodujete, ale v jednom ne. Ty na sobě pracuješ, chceš něco změnit. On má pořád to své EGO. Tvrdí o sobě, že ví, že se někdy chová jako hajzl, ale že je to prostě ON a nedokáže své JÁ změnit. Ale já ho vlastně mám ráda takového, jaký je. Nechtěla bych, aby se nějak podřizoval nebo něco takovýho. Jinak ani nevím, jestli si připouští nějaké slabiny :-) Pokud nemyslím strach ze zubaře, kam chodí ze srandy s plyšákem :-))) Je fakt, že on má své měsíce a zamračené a deštivé dny, kdy je méně aktivní v lásce a sexu. Chce být jen sám se sebou, chce si zalézt... a mnohdy mě to nahlodalo, že mě nemá rád a už mě nechce. Jenže pak najednou vysvitne sluníčko a on jako by roztál :-)

Delon (Čt, 19. 5. 2005 - 16:05)

Ahoj Leni, jo:-)Ty chceš vědět jak to probíhá:-)) máme to v sobě:-))když máš přítele štíra, tak to cítíš:-))stačí, když se "blbě" podívám anebo jsem prostě odměřenej a mrzutej a i pichlavej a prostě je lepší, když ho necháš v klidu...fakt, ono to pak samo přejde a odezní...apsoň u mě to tak je:-)))já to mám tak, že se mi jako na disk zapisujou různý informace, i drobný, který většina lidí přehlédne nebo tomu vůbec nepřikládají důležitost, ale mě se to někam do mozku ukládá a když je toho už moc, tak to musí "ven" a nějak se to musí vyventilovat......:-))řešení u mě je nebrat se tak vážně a nebrat svět tak vážně a být prostě v pohodě a vidět svět taky očima ostatních a vcítit se do nich.....nejhorší, co na sobě pozoruju je, že mi občas zachvátí zříravá žárlivost, i když třeba nemám důvod a v mozku se to prostě vaří jako film...:-))) to mi fakt dokáže úplně rozeřírat a je to fakt to nejhorší.... chce to vždycky odstup a nejednat unáhleně a v afektu:-))) někoho odsoudit je strašně jednoduchý...:-))) jo, abych se vrátil k těm vlnám, kdy se prostě na něhoho přisajeme jako klíště a pak z ničeho nic kamenej obličej a odstup jakobysme toho dotyčnýho ani neznali...:-)) já fakt nevím a ani jsem si to sám neuvědomoval, kdyby mi to kámoška neřekla, že jí to hrozně zraňuje a že pak neví jak na tom s náma je nebo není a že je to strašnej pocit bezmoci a prázdnoty....začal jsem nad tím přemýšlet a dělám to nevědomky taky a snažím se tedka měnit sám sebe...:-))všude se píše, že štíři maj í totální ego...jo mají, ale taky mají totální pochyby a je to jako na houpačce, akorát, že aspoň já se ostatním zdám pořád stejnej a neměnnej:-))) prostě kamenej ksichtík a vyčkávání a taková nepříjemná arogance, která občas z nás vychází:-)))jo,jo...já se taky pořád učím... chce to hlavně mluvit o všem a všechno i to nejniternější vyslovit a pokecat o tom a nenechávat si to pro sebe....to má kámoška taky vypozorovaný...když se třeba vrátím z nějaký akce nebo z čehokoliv, tak každej je zvědavej, co bylo a jak atd..., ale mě se prostě nechce nic říkat a za dva tři ... dni to dozraje a mám chut si o tom popovídat a sám přijdu....:-)))já samozřejmě píšu jenom a pouze o svých pocitech a zkušenostech se sebou samým i z reakcí a mě a každej jsme originál...:-))ale aspoň u mě je potřeba být nejakou dobu sám se sebou, která ale neznamená, že toho koho miluju miluji míň nebo něco hraju....:-))láska je pro mě fakt na prvním místě a je pro mě vážná věc a nedokážu milovat naoko nebo málo...ale hluboce a až nepříjemně moc:-))) je zase fakt, že rád flirtuju pohledem a fakt zkouším malinko hypnotizovat a "oblbovat" pěkný kočky...hi,hi,hi....takovej malej sportík:-))) ale nic víc!!! Napiš nějaký zkušenosti se svým štírem:-))) co mi nejvíc trvalo a bál jsem se, bylo přiznat si svoje slabiny a chyby a svoje niterní pocity....ale není to nic špatnýho a cítím se teda líp:-)měj se a napiš:-)Delon

Tom (Po, 26. 4. 2021 - 22:04)

Ahoj Delone
To jsi vystihl na 1000% máš se dobře přečteného. Kdyby to chápaly ostatní tak by nas neměly za nevyrovnané. Myslím že ostatní znamení jsou daleko komplikovanější třeba Blíženci hi hi hi tam nikdy nevíš kterého zrovna potkáš hihihi

Lenik (Čt, 19. 5. 2005 - 12:05)

Ahoj Delone,můžeš trochu přiblížit to, že je období, kdy chceš být pořád s přáteli a milovanými a naopak období, kdy vyhníváš? Mám přítele štíra a tohle u něj tak trochu (trochu víc :-)) pozoruju. Tak si od dalšího štíra ráda vyslechnu, jak to probíhá :-) díky

Delon (St, 18. 5. 2005 - 17:05)

Ahoj Štírko, tak si pokecáme? Já jsem taky štír a už jsem sem psal jeden příspěvek a nikdo na mě nereagoval, tak jsem to jen sledoval...hi,hi,:-)tak si ho přečti a můžem si podebatit:-)myslim, že nick jsem měl taky Delon a mailíka:-)nexus9"centrum.cz.... psal jsem, co mi trápí, ale i netrápí a jak to vidím:-)) před náma dva nebo tři štíři píšou, že tomu nevěří a že je to nesmysl:-) Co si o tom myslíš? Jinak s tvým příspěvkem celkem souhlasím a já prostě ať chci nebo nechci s tím, co se o štírech píše souhlasím, ale je jasný, že záleží na postavení všech planet, slunce a ASC hlavně a pak další vlivy, genetika atd... ale moje dost dobrá kámoška zná skoro jenom samé štíry a říká o nás, že jsme všichni stejný nebo podobný a máme podobný reakce a jak jsem už psal ani si to neuvědomujeme, ale máme takovou sinusoidu...kdy se vynořujeme a komunikujeme s kamarády, milovanými atd. a pak zase období, kdy jsme odtažitý a zalezlý ve svej noře a spíme a tak nějak vyhníváme, abychom se zase mohli vynořit tak nějak jiný:-))) a taky ta občasná, ale dost silná melancholie mi bere sílu a energii, ale učím se to zvládat:-)) Jak to vidíš Ty?? Máte něco podobnýho?? Jo a jestli mi bude někdo kritizovat pravopis a interpunkci, tak ať se jde vycpat:-)) když píšu, tak myslím na obsah a až potom na správnost textu:-))) nemám takový chytráky rád:-)) hi,hi,...., štírovský reflex:-))hi,hi,hi:-)) páčko a písni Štírko:-)Delon

absinth (St, 18. 5. 2005 - 10:05)

mmm.... tahle debata bude už asi iopravdu stará ale přece nebudem otvírat navou když tahle má historii.. to snad opravdu nikdo nemá co přidat?

absinth (Ne, 15. 5. 2005 - 14:05)

ahoj..vidím že tahle diskuze už celkem dlouho vázne ale ráda ybch jí rozpohybovala,i když musím přiznat že z čas,duvodu jsem to docetla do zaří tak pardon jestli budu neco opakovat. muž štír...já sem štír a můj partner je štír taky. a je to krásné. je to opravdu vjímečný člověk a vztah. tahle kombinace je bud nebeská nebo desiva. u nas nastesti zatim plati to prvi...mozna je to i tim že oba máme venuši ve střelci,já mám měsíc ve štíru a on v rybách a podobné pěkné kombinace. navíc,a to je podle mě celkem zajímavé,on je ze 4 dětí- všichni sou kluci a všichni štíři. a maj mezi sebou fakt hezkej vztah,dokažou se respektovat. ja i muj partner sme oba celkem nepristupni, sarkasticky..ale kdyz sme spolu davame si navzajem tolik lasky ze bych tomu driv nemohla uverit. sme kazdy nekym jinym a oba sme moc stastny ze sme nasli nekoho kdo nam rozumi i beze slov. a to doslova :)sex je krasny musim jen vyratit ze nic nevydrzi..naopak a nekdy skoro az moc dlouho ale protoze jsem stastna nebudu se nam hrabat v soukromi :) kdyz se nekdy rafnem,je to bolave ale oba si tak moc uvedomujeme urcitou silu toho druheho a to jak moc ho necheme ztratit ze se k obe chovame fakt cestne a fsechno se brzy zahoji.take bych vam neco takoveho prala tak hodne stesti.... btw. k tem racicim, samozrejme odmitam vsechny hazet do jednoho pytle ale je to pravda, znaji vsemozne krehke zenske triky a pusobi tak nevine... dokud nejsou opravdu zamilovane dokazou si napravovat ego poblaznovanim treba nekolika muzu najednou..ale kdyz fakt citi ze se zamilovaly,dokazou se hodne obetovat... mejte se krasne a pokud sem nekdo zacne zase psat a budem si moci povypravet budu jen rada!!

Honza (Po, 17. 1. 2005 - 13:01)

Souhlasím s Oldou, že nelze posuzovat člověka z hlediska toho, že "je štír". Ale pokud to chcete posuzovat z astrologickýho hlediska, tak když někdo řekne jsem štír- znamená to, že má Slunce ve štíru. Ale takove "štír" může mít Měsíc, Ascendent a Mars v Raku (znám jednoho takovýho) a je skoro víc Rakem než dejme tomu lvem. Já osobně jsem štír, ale jsem hodně ovlivněnej beranem, takže Beranoštír zdraví, bebo Štíroberan?

jesterka (Ne, 16. 1. 2005 - 08:01)

Ja mam Stiry moc rada,jsou uzasni,a silene eroticky...Alespon tedy ty,co jsem poznala.V posledni dobe 3 za sebou. Jsem racice,a vsude pisi,ze se tyto dve znameni umi k sobe pritahnout kdekoliv,a tak se mi to presne stalo...

štír (So, 15. 1. 2005 - 23:01)

Přesně tak.

Olda (Út, 28. 12. 2004 - 22:12)

Jsem také štír, shodou okolností, ale také velmi dobře vím, že posuzovat nebo dokonce "předvídat" chování a povahu jiného člověka podle znamení je holý NESMYSL! Na osobnost člověka má vliv především genetická výbava, výchova a prostředí ve kterém vyrůstal a kde žije, popř. životní zkušenosti, ale NIKDY žádné postavení hvězd a podobné blbiny.Ti, kteří tomu věří pak zbytečně trpí různými předsudky nebo v sobě živí marné naděje a ztrácí tak svoji vlastní svobodu, možná si i tak uzavírají cestu k životnímu štěstí...

adrien (Út, 16. 11. 2004 - 18:11)

Moje matka je štír, moje sestra je štír a já... jsem taky štír. A můj přítel taktéž:-) A je to nejlepší kluk, jakého jsem kdy poznala, kluk i muž v jednom:-) Někdy je to psycho, ale spíš proto, že jsme si dost podobní a občas ani jeden z nás nechce ustoupit. Každopádně ačkoliv mi bylo prorokováno, že tohle opravdu nebude fungovat, musím konstatovat jediné - on to skutečně funguje:-) Doporučuji:-)

Zuzka (Pá, 12. 11. 2004 - 19:11)

Já jsem taky Kozoroh a jsem zamilovaná do kluka Štíra.Chová se ke mně dost hnusně hlavně před partou.Nevíš co s tím? A jak ho dostat? Dík

Reklama

Přidat komentář