Reklama

Sex s tchyní

v. (Čt, 19. 8. 2004 - 11:08)

tak to je dobrý Peetre::::::))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Peetr (Čt, 19. 8. 2004 - 10:08)

Sex s tchyní mi nevadí a může být super-když to ovšem není moje tchýně!!!!!

Alda (Čt, 19. 8. 2004 - 10:08)

Souhlasím s předchozím příspěvkem a pokusím se ti,Patriku, maličko přiblížit pohled druhé strany "té potrefené". Je to trochu podobné v některých aspektech, nevím jestli to k něčemu bude, když se tady vypíšu ze své frustrace, ale možná, že to pomůže i mě.Patřím mezi dost tolerantní, co se přístupu k nevěře tyče. Jsem zastáncem toho, že určité věci by se měli odpouštět.Přes toto jsem se však nepřenesla v pohodě a hluboce mě to zásáhlo, ikdyž to už byla dávná minulost a uplynulo hodně let než jsem se ke mě některé informace dostaly.Moje nevlastní matka se kterou jsem velmi dobře vycházela se pokusila (někdy i docela nechutně) příležitostně vyzkoušet všechny moje známosti, které prošly naší společnou domácností. Nejhorší "ránou" byl poslední pokus o mého "krátce ženatého" muže. Nevím, co bych dělala, kdybych se dozvědala něco podobného bezprostředně, ale i po velmi dlouhém čase jsem proplakal a prosmutnila mnoho času. Ztratila jsem důvěru a přerušila všechny osobní vztahy, nejsem s tím smířená dodnes a někdy mám takové návaly vzteku, že jsem měla co dělat, abych se udržela, hlavně s ohledem na mého tatínka.Snad pochopíte i mě, když řeknu, že to považuji za velmi, velmi odporné jednání hraničící s incestem.

Mxf (Út, 11. 6. 2019 - 09:06)

Ahoj, presne takhle to vidim i ja. Mam velice sexy tchyni, stihla, vetsi prsa, nema chlapa a kdyz je u nas a neco delame, tak se na me nalepi prsama. Mam na ni velkou chut, ale s jeji mamou to proste nepujde. S kteroukoliv jinou by to bylo jine, ale maminka je ta, ke ktere by mela pak jit plakat a ne ta, kvuli ktere bude plakat.

v. (Čt, 19. 8. 2004 - 10:08)

Já si myslím to samé, ale podle mě kdyby to byla extchyně,tak s ní už spát Patriku nebudeš,viď??? Už to nebude zákazané ovoce, a to už nebude chutnat. Věřím tomu, že se to jednou provalí a pak už bude pozdě něco zachraňovat. Bud budeš muset s tchyní přestat hned spát, nebo se to tvá manželka fakt jednou dozví, a přijdeš o ní. Patriku tyhle věci vždycky prasknou, tomu věř. Pak je tu taky otázka, jestli by ti vůbec vadilo,že bys přišel o manželku, podle mě asi ani ne, když spíš s její matkou. Jako žena ti můžu říct, že i nevěru bych partnerovi odpustila, ale takovouhle fakt ne, to je fakt něco, přes co se ten druhej jen tak nedostane.Sex s nějakou holkou,ok, to se překousnout dá, ale s vlastní matkou ženy, to by ti žádná neodpustila!

Demi (Čt, 19. 8. 2004 - 09:08)

Patriku,flirtovat s tchyni,a pripadne i mit souloz,je stejne jako s kazdou jinou zenou.Je to fyzicka zalezitost.Ale je to silne nemoralni.Zena,ktera ma dceru,a provokuje jejiho partnera,je nechutus nejvyssiho kalibru. Zadne svedomi.Z meho pohledu i ubozacka.Chlapu na sex je mnoho,ale takhle by to mela celkem jednoduche..Myslim,ze by bylo dobre zacit silne ignorovat tyto naznaky,a venovat se maximalne sve pritelkyni.A jestli nechces odolat pokuseni,tak se s pritelkyni rozejdi a pak muzes sukat se svoji extchyni do aleluja. Pak to bude mozna normalni.Ted ne..a jeste neco,neodolas-li,pak pocitej s tim,ze totalne tyto vztahy narusis.Kompletne...

V. (St, 18. 8. 2004 - 11:08)

Patriku kolik ti je a jak dlouho jsi se svojí ženou? Chodim s klukem 2 roky a ten má fakt pěknýho otce, někdy si mě dost prohlíží a to mě fakt dostává..:::)))

Patrik (So, 14. 8. 2004 - 21:08)

tchýně se předvádí,má jen šaty a sedí tak abych jí viděl mezi nožky,kdo má odolávat takovému pokušení?

B.H. (Pá, 16. 7. 2004 - 02:07)

Tak alespon nejaka spriznena a chapajici duse. Uz to tak vypadalo, ze jsem nejaky vyvrhel - neco mezi Hitlerem, Sadamem a Spidlou :-)

Red Bull (Čt, 15. 7. 2004 - 02:07)

Kdo tvrdi, ze 40-ka nemuze byt krasna, at se podiva na adresu http://40somethingmag.net/sp72/April/ nebo na http://www.eldererotica.tv/galleries/2004/July/Gina/

B.H. (Čt, 15. 7. 2004 - 00:07)

pro ilišku:mas prostou pravdu, je to individualni zalezitost hranice vkusu kazdehoz nas.Ale ty hranice se v prubehu zivota posouvaji (na obe strany) podle toho, co jsme zazili, slyseli atd.Jako maly jsem treba nejedl svickovou (pripadalami hnusna), ale ted si ji klidne dam :-)

B.H. (St, 14. 7. 2004 - 23:07)

pro LOLA (LOLU): dekuji za jednoznacny nazor a doporuceni.Ale naopak, ty nelez sem, kdyz chces jen nadavat. Protoze jsem se k teto rubrice pripojil jiz 2. den po jejim vzniku (temer pred rokem), tak se pokladam za temer zakladajiciho clena (timto dekuji otci - zakladatelovi - Patrikovi).LOLO, zaloz si svou vlastni diskusi (treba: JSEM ZLUCOVITA a NERUDNA FRIGIDA).Jak muzes byt ke vkusu a libustkam (ktere jineho neposkozuji) tak odmitava. Zij a nechej zit.P.S. kdybys momou tchyni videla, urcite by ti zvlhla muslicka :-)

Kata (St, 14. 7. 2004 - 23:07)

Nevím,ale snad se svojí zkušeností zapadnu do tohoto téma. Manžel a já jsme pátrali po mých pravých rodičích a když jsme se našli atd...začala jsem si postupně všímat,jak mám dost silně flirtuje s mým manželem a bylo mi to dost nepříjemné na to koukat. Nemyslím si sice,že by s ní chtěl manžel spát,ale nebýt časem konce našich vztahů z jiných důvodů,asi si myslím,že by ho jednou utáhla. Fuj..?.)

lola (St, 14. 7. 2004 - 20:07)

To bylo debilnímu b.h.

lola (St, 14. 7. 2004 - 20:07)

Ty kokote,ty patříš do blázince a celá tvoje skvělá rodinka.Hold vrána k vráně sedá.Už sem nelez,debile!!!!!

iliška (St, 14. 7. 2004 - 10:07)

Myslím, že tohle není o opožděnosti, jen, že každý má jinde své hranice. Taky si někdy říkám, že něco bych udělat nemohla a za pár let mi přijde, že bych i mohla a co se to stalo, že jsem změnila názor. Některé věci bych nemohla udělat ani za x tisíc let.Teď mám 4-letý vztah, vím, že spousta věcí se může změnit, ale nyní je pro mě nevěra něco, co bych nemohla jentak přejít. Je to pro mě zklamání důvěry v onoho člověka. Ale snad i chápu, že někteří lidé to můžou mít jinak. Ale to mě zas tak nezajímá.

B.H. (St, 14. 7. 2004 - 03:07)

A proc by mi ho strihala? Ja se taky nerozciluju, ze si to rozdava obcas se svou kolegyni z prave a sem tam i s zenou sveho bratra.Vy se mi tady zdate nejake opozdene (nezustali jste ve 20. stoleti).

ayperi (Út, 13. 7. 2004 - 23:07)

B.H. no ty seš vážně ale debílek a s bujnou fantazií.Bejt tvoje manželka tak udělám fik a už by sis neužil ani se svojí rukou.

Káča (Út, 13. 7. 2004 - 22:07)

B.H.:Ne, neříkám, že to není pohledný muž, ale je to můj tchán a už jenom kvůli manželovi bych nemohla...

B.H. (Po, 12. 7. 2004 - 23:07)

pro Kacu: a spis s nim?pro Pet: svalovec nejsem. Ani uhriky nemam (od puberty) - to by se mnou prece nespala :-)

Reklama

Přidat komentář