Reklama

Tinitus auris

Návštěvník (St, 2. 4. 2008 - 23:04)

Jak víš od čeho to máš a jak víš čím se toho zbavíš???Poraď prosím.

marcela (St, 2. 4. 2008 - 23:04)

Zdravím všechny postižené touto nesnesitelnou chorobou.Tinitus mám již 23 let a někdy je to lepší, někdy horší. lékaři shodně tvrdí, že se s tím musíte naučit žít, ale kdo nezažil, neví, jak je to obtížné, depresivní, nesnesitelné. Jediný lék je práce, a společnost lidí, jisté zapomenutí momentálního stavu. já osobně prožívám nesnesitelné pnutí v hlavě, jakési natlakování hlavy, pískání v jednom uchu a praskání a zaléhání obou uší. Je to velmi náročné, kdo by měl radu, pomozte prosím.

Jaryn (Út, 1. 4. 2008 - 02:04)

Tak na tu kapelu rychle zapomen! To je to nejhorší pro tinitus! Co nejvíce klid a žádný rambajs.Koupat se můžeš normálně, ale potápět nevim, to ti musí říct Tvůj doktor, mě řekl že to nedoporučuje.

eve (Pá, 14. 3. 2008 - 20:03)

Mam tinitus zhruba tri mesice. Muj nejvetsi konicek byla hudba a hrani v rockove kapele. Nevim, jestli se toho mam vzdat nebo ne. Nevim, na co jineho bych se mohla upnout.. nevite, muzu s tim hucenim v usich do vody, plavat, potapet se?

jana (Pá, 7. 3. 2008 - 17:03)

ahoj všem.Tinitem trpím už 3 roky.Při poslední návštěvě ušního lékaře mi byl změřen sluch a slyším dobře.Jen v noci trpím pískáním a hučení různé intenzity.K tomu trpím velmi častými závratěmi.Léky mi odbraly z důvodu úspory našeho zdravotnictví.A radím najděte si nějaký koníček a upněte se na to.Pomáhá to tolik nevnímat to zoufalství s hučením a pískáním.Všem hodně odvahy vždyt?´ je nás víc a bojujem.

Ludvík (Po, 3. 3. 2008 - 20:03)

!!! POZOR !!! REKLAMA !!! - Komu vadí, ať nečte !!!

Než bych předstíral, že doporučuji tento způsob léčby, protože jsme s jeho pomocí vyléčili babičku, raději předem upozorňuji, že jsem distributor přírodních produktů TIANSHI a z toho titulu mě z prodeje těchto preparátů náleží přiměřený zisk. Zcela jistě mnozí účastníci diskuse namítnou, že nemám otravovat v tomto fóru, avšak já mám na to názor, že nemocní by měli být všestranně informováni o možných způsobech léčby, třeba odlišných od západní medicíny.
Korporace TIANSHI zvolila neagresivní způsob reklamy, který spočívá ve vzájemném předávání dobrých zkušeností s tímto druhem léčby. Protože tyto kladné zkušenosti mám, snažím se je předávat dále, neboť, jak již bylo řečeno, nikde jinde reklamu na tyto preparáty nenajdete.
Pokud vám tato reklama nevadí, přečtěte si na stránkách www.tianshi.wz.cz bližší a dozvíte se vše potřebné, jak postupovat při léčbě.
Komu tato moje reklama vadí, ať zanechá zbytečného spílání, které na mě stejně neplatí.

PŘEJI VŠEM BRZKÉ UZDRAVENÍ A HLAVNĚ A TRVALÉ UDRŽENÍ ZDRAVÍ !

Jarda R (So, 1. 3. 2008 - 15:03)

Četl jsem všechny vaše příspěvky a je mi z toho ouzko.U mně se projevil tinitus vloni a to pouze v počátečním stadiu.Nějaký čas jsem tomu nevěnoval pozornost ale minulým týden jsem navštívil specialistu.Od něho jsem se dozvěděl, že tinitus je způsobenm nedostatečným prokrvením vnitřního ucha. Jak k tomu dojde, to nikdo neví.Proto se předepisují léky na roztažení cév jako je Betahistin nebo volně dostupná Ginko biloba.Nikdo však nezaručí, že tyto léky dokáží roztáhnout i cévy, které prokrvují vnitřní ucho.Tinitus je nevyléčitelný, stejně jako zelený zákal, lupénka, disfunkce štítné žlázy apod.Pomocí léků ho lze pouze udržovat v určitých mezích. Ti mladší z nás musí věřit a doufat, že medicína jednou objeví lék proti této plíživé nemoci.

Jaryn (Čt, 28. 2. 2008 - 03:02)

Já se pořád uklidnuji, že nejaké nové léky časem vymyslí, věda jde pořád dopředu.

Marie (Po, 18. 2. 2008 - 09:02)

Tinitus měla moje maminka, jediná ze šesti dětí ho mám i já. Problém graduje, a to přes veškerou lékařskou péči. Absolvovala jsem opakovanou operaci dutin, kapačky, intenzivní antibiotikovou léčbu, zkoučela Betasesc, Gingio a řadu dalších zaručených medimantů a doplňků stravy, Postupně ubývá i sluch, takže většinou slyším jen šum a hukot. Existuje ještě něco, co se jiným osvědčilo? Díky za odpověď.

Milan (So, 16. 2. 2008 - 11:02)

Romane, jakým způsobem se dá zjistit co přesně tinitus způsobuje. Milan.thomas"hp.com

Roman (St, 13. 2. 2008 - 14:02)

Ahoj. Pištěním v uších "trpím" (stejně jako ostatní) tři roky. Příznaky jsou víceméně stejné, jako u vás ostatních. Pokud půjdou věci dobře, tak se tento rok tohoto neskutečně otravného onemocnění zbavím. Dnes už vím, co v mém případě tinitus způsobuje.
Jak píše Jana i já všem přeji hodně sil a mějte se fajn.

Jana (St, 30. 1. 2008 - 23:01)

Ahoj všichni. Já tinitem trpím 3 roky. Objevil se mi čtyři měsíce po porodu mého třetího syna. Začátek byl strašný a nesnesytelný. To vám asi nemusím povídat. Ze začátku jsem běhala po doktorech ale pak jsem to postupně vzdala. Léky neberu žádné. Někdy mě to hrozně štve ale chci žít tak jsem to musela přijmout. Pomáhají mi i Vaše příspěvky. Někdy si říkám proč právě já. No ale zatím nám nic jiného nezbývá než s tím umět žít. Říkám si mám děti. rodinu a zázemí. Někdo nemá tinitus ale nemá kolem sebe nic. Tak hodně sil a mějte se hezky.

Marcela (Po, 6. 5. 2019 - 11:05)

Tinitus mám cca 2 roky. Je mi 68 let a ještě pracuji. Přesně, jak všichni píšete. Někdy mám pocit, že se zblázním. Navíc ztrácím rovnováhu, tlak mi lítá nahoru, dolu. Absolvovala jsem i magnetickou rezonanci. Beru APO-TIC. Vzhledem k tomu, že mám navíc astma, nemohu brát Betaserc, ale asi i ten většinou nepomáhá. Přemýšlím o těch infuzích, ale nevím jestli vůbec někomu pomohli. Prosím, dejte vědět. Marcela

alena (St, 30. 1. 2008 - 20:01)

ahoj všem já trpím tinitem už 11 let, podstupuji každý rok léčbu na ušním,beru léky betaserc 16 ,jsem toho už přejedená a učinek nikde, zvykla jsem si a naučila jsem se s touto zrádnou nemocí žít a jde to ,život je někdy pes a tak to nikdy za žádnou cenu nevzdávejte!!!!!!

majka (Po, 21. 1. 2008 - 17:01)

Ahoj,tinitem trpím již 20let.Absolvovala jsem vše dostupné a možné,léky,terapie, vyšetření a pobyt ve Vinohradské nemocnici včetně infúzi.Nakonec jsem začala používat naslouchadlo,protože i špatně slyším.Když ho mám šumění v uších jakoby ustálo,nevydržím, ale mít naslouchadlo 20 hod. Měla jsem pocit, že snad je to lepší, bylo to jen zdání.Trošku mě potěšilo vysílání ČT s Michalem Pavlíčkem, kde byl hostem J.Topol. Je strašně ponižující, když vás lidé kolem berou jako hluchou a méněcenou.

jirka (Ne, 20. 1. 2008 - 20:01)

Lidi, komu tohle pomohlo, dejte vědět. Pojedu třeba přes půl republiky, jestli to má nějakou cenu...

Ing. Jan Veselý (So, 19. 1. 2008 - 11:01)

Tinitus může vzniknout ze změn v postavení krčních obratlů, po zranění, dysfunkcí některého ze svalů v pletenci ramenním a z mnoha dalších příčin. Jednoduchá diagnostika to může potvrdit. Postižený si zkusí

jirka (Pá, 18. 1. 2008 - 08:01)

Tak se nech naočkovat člověče!

JURAJ (Čt, 17. 1. 2008 - 18:01)

ahoj je mi petnas let a trpim na tetanus

JURAJ (Čt, 17. 1. 2008 - 18:01)

ahoj je mi petnas let a trpim na tetanus

Reklama

Přidat komentář