Reklama

Přistihla jsem dceru při onanii

paja (Ne, 12. 6. 2005 - 19:06)

jednou mě matka přistihla při onanii protože byl mezi nám velký stud problém vyšumněl, přesto ve mě zůstal pocit viny. proto radím mluvit o tom, mluvit o tom a ještě jednou mluvit o tom

Sára (Út, 3. 8. 2004 - 23:08)

Myslím, že je dobré si vždycky všechno říct tak, aby vzduch byl čistý a atmosféra klidná, aby se nikdo nemusel uvnitř sebe trápit. Pocity dcery - má matka mě přistihla, okřikla, viděla co si asi myslí, jak se mám tvářit, bude se mnou o tom ještě mluvit nebo ne? Co jí řeknu?...atd. Pocity matky - jak to teď udělat, co říct bylo to nepříjemné pro nás obě...atd. Není přece třeba používat spoustu slov a šířku detailních vysvětlení. Stačí jen říct - tuhle se stala ta věc, když jsem přišla k Tobě do pokoje. Reagovala jsem v momentě překvapení a nechci, aby mezi námi viselo něco nevyřčeného o čem budem tíživě mlčet. Nezlobím se na Tebe, chci, abys to věděla. Určitě se vám oběma uleví.

nagual (Út, 13. 4. 2004 - 11:04)

VELKÁ HRA RYTÍŘŮ NAGUALUSvět je takový, jaký je. Je to svět nekonečných variant. Náš život je ale takový, jaký si jej vytvoříme. Sílu na to máme v sobě.Jaroslav PolákSíla člověka je v jeho dětech. Chce, aby se měly lépe, byly zdravé, vzdělané, šťastné a měly ve svém životě dobré cíle a motivace.K tomu, aby byly vzdělané, jsou školy. K tomu, aby byly zdravé, je zdravotnictví. K tomu, aby byly šťastné, jsou životní cíle. Ani jedno z toho není dnes plně funkční.Ale těžko lze něco vytýkat školství, zdravotnictví, či životu samotnému. Při pevné vůli se dnes, alespoň v rámci Střední Evropy, můžete naučit čemukoli chcete, žít naprosto zdravě a vést takový život, jaký si zvolíte. Tak v čem je problém ?Současné děti a teenageři postrádají motivaci. Motivaci se učit, dbát o své zdraví a usilovat o své štěstí. Na slova

Milan (Pá, 13. 2. 2004 - 00:02)

Řekl bych že šlo o neškodné prozkoumávání opačného pohlaví, v jejich věku je objevování těla celkem normání.MIMOCHODEM neodpustím si takovou poznámku a to tu, že většině těchle situací by se předešlo, kdyby si lidé vážili soukromí druhého i doma a naučili se klepat.Pro matky dospívající mládeže: opravdu si myslíte že musíte měnit povlečení zrovna když je na návštěvě osoba opačného pohlaví než je vaše dítě? A opravdu by jste to povlečení měnila kdyby byla na návštěvě pouze osoba stejného pohlaví?THINK

Jitka (Čt, 12. 2. 2004 - 21:02)

Pristihnout dceru nebo syna pri onanii je oproti tomu co se stalo me celkem banalni zalezitost. Me se stalo ze jsem se vratila jednou driv z prace a nic netusis jsem vesla k detem do pokoje a co jsem spatrila mi vyrazilo dech. Na posteli lezel nahy syn (13) vedle nej sedela polonaha dcera (14) a drzela v ruce jeho ud. Vubec jsem nevedela jak se mam zachovat, beze slova jsem odesla. Nevi co mam delat, nevim jestli je to mezi sourozenci bezne, ja sama jsem jedinacek. Mate nekdo podobnou zkusenost ? Poradte jak to mam vyresit.

ayperi (Čt, 12. 2. 2004 - 02:02)

Milý Petře, tak to je vážně kuriozitka :) To se asi nestává každému, jen co je pravda. Celkem jsem se při čtení tvého příspěvku pobavila, ale jasný je, že tenkrát ses asi moc nesmál :)Jinak by mě zajímalo, jak se Klára (která toto téma založila) zachovala po té, co si přečetla nějaké reakce. Šla za ní a promluvila si s ní nebo ne? Jestli to stále pročítáte, tak napište, jak to dopadlo.

Petr (St, 11. 2. 2004 - 07:02)

Já mám taky zážitek. Když mi bylo 16, tak jsem jako každý kluk honil a honil :-). Jednou sedím doma a přišlo to na mě. Ale protože mě trochu překáželi kalhoty, tak jsem si je stáhnul ke kolenům, slipy taky. Když jsem byl v nejlepším, tak mě úplně ušlo, že se někdo blíží. Pak si jen pamatuju, jak se rozletěli dveře a do obýváku vpochodovali mámčiny kamarádky spolu s mámou na kafe. Seděl jsem v křesle otočeným ode dveří, takže proto se nezarazily hned ve dveřích. Neviděli mě hned. Tak jsem se šíleně snažil si nátáhnout kaťata, jenže se mi ty slipy a kalhoty do sebe zamotaly, no hrůza. Šok jako prase! Vyskočil jsem z křesla, držel si kalhoty, penis mi pořád stál a koukal ven a říkám dobrý den. To nejhorší ale mělo přijít. Máma, jinak velice chápající chytla asi nějaký šok a pro ni nezvykle začala křičet co to dělám?, Proč to dělám atd. Kamárádky to trochu chladili s úsměvem. Já skrz ně utek. Máma pak přišla a omluvila se, že na to nebyla připravená a že se styděla. Byl to můj nejhorší zážitek z týhle oblasti, kterej se nedá jen tak trumfnout. Těm kamarádkám se vyhýbám dodnes...

Terka (Út, 20. 1. 2004 - 14:01)

Vím, že dcera onanuje, snažím se ji nepřistihnout. Sama jsem přistižena nebyla, ale kdybych ji viděla onanovat, vycouvám, aby si mě nevšimla, a kdyby si všimal, dělala bych, že jsem nic neviděla. O sexu spolu hovoříme, ale o případném s partnerem, zatím je podle jejich slov panna, o onanii bych to asi nedokázala.

*** (Út, 20. 1. 2004 - 11:01)

Každý z nás to alespoň jednou zkusil. Já si dával pozor, mě nikdo nepřistihl, nebo mně to nedal najevo. Děti nešpehuji, myslím si, že to zkusili jak syn tak i dcera, ale nepátrám po tom. Je to v souladu s přírodou.

Petra (Út, 20. 1. 2004 - 10:01)

Karolino, také, vedle milování, občas onanuji, na jedné straně s tebou souhlasím - nedělat nic, přehlédnout. Nicméně si nemyslím, že každý nebo každá je schopen se nad objev, že jeho dítě onanuje, povznést. Stejně je to se sexuální aktivitou rodičů. Většina lidí se domnívá, že jejich početím jejich rodiče přešli do celibátu. To je od mezinárodně uznávaného psychologa.

Karolina (Út, 20. 1. 2004 - 07:01)

co nechapu je tahle otazka co maji amtky delat?NIC jako by jste to nedelali

Ivuš (Po, 19. 1. 2004 - 15:01)

Mě přistihl jako náctiletou otec. Okamžitě to sdělil matce, zavolali si mě z pokojíka do kuchyně a začal výslech: proč to děláš, jak dlouho to provádíš... Končilo to povinnou návštěvou u lékařky ( za doprovodu matky ), která mi neřekla, že je to normální věc, že ji rovněž prováděla a že to prováděli i mí rodiče. Naopak, pustila se do mě výslechem číslo 2. Bylo to nechutné. Nicméně, nezabránilo mi to v provozování masturbace :o) Jen jsem si už dávala větší pozor! Dnes žiju zdravým sexem, nemám ho nedostatek a stejně si občas zamasturbuji. Po letech jsem přistihla každého z mých dvou synů. Nekomentovala jsem to. Skolpila jsem oči, abych jim dala cas se vzpamatovat a vznesla jsem dotaz, za kterym jsem za nimi prisla...

ajka (Út, 13. 1. 2004 - 20:01)

Pote,co jsem několikrát vešla do pokoje svého patnáctiletého syna,sice byl pod peřinou,ale dnes už klepu.Akorád se občas zlobím,když tráví ve sprše dlouhou dobu:-)))U nás v rodině bylo téma sex vždy tabu a kdykoliv mě rodiče a hlavně babička nachytali při něčem jen trochu sexuálním,bylo mi hrozně.Babička to navíc dokázala ještě přede všemi(s nadšením)rozmáznout.Došlo to tak daleko,že mi vadilo pak už i to,že jsem si před ní dala s manželem pusu nebo když jsem byla těhotná a ona mi koukala na mé břicho...Není to jednoduché,ale já se dnes snažím se svým synem(a myslím že tak budu pokračovat i s ostatníma dvěma)o těchto věcech téměř otevřeně bavit.A na co se necítím,opatřím mu nějakou knížku.Myslím,že ta Vaše reakce...hned toho nech...byla bohužel trochu nešťastná.Snažila bych se to napravit!

Milda (Po, 12. 1. 2004 - 20:01)

Radko, dobrý pěkně jsem se pobavil posílám ti pusinku na čelíčko, jinak onanuji občas od děctví - je to výhoda, fiktivní partnerka je vždy po ruce neodmlouvá naopak je žádostivá, nebolí jí hlava , nepotí se a vždycky mě chce tak jak jsem.

vojta (St, 10. 7. 2019 - 09:07)

Ja sem nachytal.mamku kdyz se prstila

Radka (Pá, 2. 1. 2004 - 15:01)

Katolíku, běž si radši místo otravování oholit dlaně.

Katolík (Pá, 2. 1. 2004 - 14:01)

Styďte se, krvesmilní nevěřící psi. Onanie jest těžkým hříchem, po němž dochází k vysychání míchy a k ochlupení dlaní. Armagedon se blíží, hříšníci! :-))

daffy (Čt, 1. 1. 2004 - 20:01)

Už Vás někdo načapal při masturbaci na záchodě... ????Ne ?...dobrá schovka co..

Láďa (St, 29. 10. 2003 - 22:10)

Já, ač mám 15 letou dceru jsem ji ještě nepřistihl a modlim se aby se mně to nestalo, nevim, jak bych reagoval, u matky je to asi jine. Je mně jasné, že to provádí, radeji klepu, i když jdu podepsat úkoly, zdravím.

Jana (St, 29. 10. 2003 - 21:10)

Také se mi to stalo,ale přešla jsem to s úsměvem,zato dcera se mi týden vyhýbala.Ten příští týden jsem k ní zašla do pokojíčku a vysvětlila jí,že je to normální,že je to osobní věc každého z nás.Trochu mne zaskočila otázkou,zda jsem v jejím věku také masturbovala.Tak jsem přikývla.A doporučila,ať se příště zamyká. Jana

Reklama

Přidat komentář