Reklama

Kluci a anorexie?

Kuba (Čt, 16. 10. 2008 - 22:10)

anorexie není tak horzná
trpím jí už rok a schodil jsem 20Kg!
Vážil jsem 61Kg a mám 178Cm a
ted mám 179cm a 40-41Kg .. je to super .... hlavne vim ze umírám ! :/

Kuba (Čt, 16. 10. 2008 - 22:10)

Anorexie není tak hrozná !!
D

Vítek (Po, 7. 4. 2003 - 16:04)

Jano, z toho, co píšeš, se dá těžko usoudit, jestli tvůj přítel skutečně trpí či trpěl nějakou poruchou příjmu potravy (určitě za tím může být i něco jiného). Každopádně věz, že ani klukům se tenhle problém úplně nevyhýbá, byť je četnost jeho výskytu u mužů ve srovnání s opačným pohlavím mizivá. Obávám se, že pokud se budeš chtít o problému svého přítele dozvědět více, budeš se muset nějak šetrně zeptat přímo jeho samotného.Jinak obecných informací o PPP najdeš na internetu spoustu. Pro začátek se zkus podívat třeba na stránky sdružení Anabell, kde najdeš i odkazy na jiná místa.

Jana (So, 5. 4. 2003 - 14:04)

Dobrý den.Mám takový dotaz, který mi už čas vrtá hlavou a třeba by jste mi právě vy mohli pomoci. Dva měsíce chodím s klukem, kterého mám čím dál víc ráda a moc mi na něm záleží. Ale tuším jednu věc, že měl v minulosti problém&;255; se svojí postavou a s jídlem. Nevím, jestli to je vlastně možné, že by kluk trpěl něčím jako je anorexie nebo bulimie. Vždy se s tímto tématem spojují jen holky. Z jeho vyprávění si tím nejsem jistá, ale zeptat se ho na rovinu nemám odvahu, možná bych nevěděla jak na to zareagovat, kdyby řekl, že tím doopravdy trpěl. Mezi řečí mi prozradil jen to, že jako malý byl hodně hubený, jen kost a kůže,pak ale strašně rychle ztloustl...a pak znovu stašně zhubl....a tohle všechno na něm nechalo nějaké fyzikcé změny, nedostatky, které ho teď hodně trápí. Jaké fyzické změny mu zpětné zhubnutí mohlo přivodit? Chtěla bych mu nějak pomoct, ale nevím, co všechno můžu čekat. Už předem díky za odpověď, která by mi mohla, alespoň trochu pomoci.

Reklama

Přidat komentář