Reklama

Mary Kay

ano (Út, 11. 6. 2019 - 10:06)

to je pravda, jen nezapomeň dodat, že dalších týdnů vyděláš tak 800. Drž se své práce a tyhle kšeftíky měj jen jako zábavu a nejistý přivýdělek

Petra (Ne, 11. 5. 2003 - 22:05)

Můžu se zeptam - Mary Kay je multilevel marketing ? Co mají dealeři z toho, když uloví novou dealerku ? Tohle mi u MK dost vadí. Jednou se si na "školení" něco nakoupila a nechala svoje údaje a od té doby mě občas někdo bombarduje, ať se stanu dealerkou, což mě naprosto od této firmy odradilo. Protože mi však vyhovuje vybírat si podle katalogu a možnost na vše se přeptat, aniž bych měla pocit, že někoho otravuju (naopak), přešla jsem k Avonu, kde mě nikdo nikdy nepřemlouval, ať pro sebe něco udělám a že je pro mě nejlepší na světě stát se prodavačkou kosmetiky. U MK mi také vadí, že člověku vnucují celou řadu něčeho, o co projevil zájem...trošku mi to připomíná Herbalife, tedy klasický MLM.

Slavka (Ne, 3. 4. 2022 - 12:04)

Myslite, ze v drogerii nikomu navic neplatite? Od vyrobce po prodej v drogerii vydělá nekolik firem... Vyroba, reklamaobal, dovoz nakup velkoobchod maloobchod a spotrebitel.... ML prodej vyrobce prodejce spotrebitel bez reklamy ... Krem 300 kč v drogerii musi ve skutecnosti stat 100kč?? Jake drahe slozky v nem muzou byt aby fungovali??.. ML prodej krem vic jak 35 % nevydela+-... V kremu za 1000 kč uz platite za kvalitni slozky, ktere na pleti i funguji...

Kristi (Pá, 9. 5. 2003 - 14:05)

Mary Kay i Avon - jsem spotřebitelkou obojího a Mary Kay rozhodně levnější NENÍ, kvalitou jsou srovnatelné. U značkové kosmetiky, jako je např. jmenovaná Helena Rubinstein platíme spoustu peněz za značku. Ani u jedné z firem nejsou dealerky profesionální kosmetičky, ale KDOKOLI má zájem, takže záleží na tom, na koho narazíte, jak Vám poradí nebo neporadí. Pro mě je důležité, že obojí není testované na zvířatech a ve prospěch Avonu mluví i to, že leckteré běžné prostředky (např. čampóny, krémy na ruce, pěny..) jsou levnější , než v obchodě. U MK platím v ceně výrobku i dvouhodinové "školení" leckdy někoho, kdo toho ví o kosmetice méně, než já a o které nestojím. Vzhledem k tomu, že s některými výrobky MK jsem spokojená, kupuji si je přes i-net stejně, jako Avon.

Slavka (Ne, 3. 4. 2022 - 11:04)

Krasny den... Mary Kay kosmetika se neda v zadnem případě porovnat co do kvality s produktami Avon... Avon je spotrebitelska kosmetika... Porovnejte složení a sama uvidite.. Serum s obsahem retinolu Avon 0,1% .... Retinol Mary Kay 0,5%čisteho retinolu... Kvalita a cena.. porovnejte si vždy poměr u každé kosmetiky co si kupujete

Hana (Út, 8. 9. 2020 - 09:09)

Co to tady placas....Mary Kay i avon se na zvířatech testují

martina (Po, 14. 4. 2003 - 10:04)

Vážené přítelkyně,jsem toho názoru,že každá žený má šanci být krásná.Je to však hodně o tom,zda je schopna pro sebe něco udělat a bez pochyby,je to i otázka finančních možností.Kosmetika MARY KAY je doposud tou nejlepší,kterou jsem poznala a opravdu v přepočtu na gramaž krémů ostatních,je naopak levnější než AVON nebo Oriflame.Sama jsme každodenní spotřebitelkou a stala jsem se i kosmetickou poradkyní,neboť práce se ženami je skvělá a naplňuje mne,pomáhat ženám být krásnými.Pokud by jste mne chtěli následovat a dělat stejně krásnou práci,nebo jenom se k této kosmetice dostat,ozvěte se na tel.606 872 480,téměř kdykoli,nebo na mail martina"medius.cz,budu se na vás těšit.

Janca (St, 9. 4. 2003 - 18:04)

Ahojki, asi pred mesicem jsem zacla delat distributorku Mary Kay, je to skvela prilezitost ziskat kontakty na zajimave lidi, spoustu kamaradek a k tomu nejake ty penizky na prilepsenou ke studiu. Co se tyka kosmetiky je hoodne kvalitni a myslim si, ze z tech vyssich znacek kvality je dost levna (krem za par stovek, u Heleny Rubenstein az za nekolik tisic!!!) a hlavne, pokud se rozpocita na gramaz, vyjde to mnohdy daleko lepe nez nejaky Avon, kde Ti ani nikdo nedokaze poradne poradit, ktery ze dvaceti uvadenych kremu je nejvhodnejsi pro Tvoji plet a proc.. (nechci avon pomlouvat, telova kosmetika mi odtamtud vyhovuje, ale kvalitou se to neda srovnavat- vim to, delala jsem Avon Lady asi pul roku a bylo to dost o nicem..)

Kristi (Čt, 6. 2. 2003 - 17:02)

Myslím, že je dobrá, ale drahá. Neprodává se podle katalogu , ale na takových "sezeních", kdysi ji distribuovala kamarádka, ale teď už nemám kontakt na distributora, tak jsem přešla na AVON (u obojího mě zaujalo hlavně to, že není testovaná na zvířatech). Nakupuju na www.happy-animals.cz/avon, tam je ještě navíc 5% sleva.

janča (Po, 27. 1. 2003 - 12:01)

chtěla bych ze zaptat, jaký máte názot na tuto kosmetiku a kde se dá sehnat katalog

Reklama

Přidat komentář