Reklama

Podvazky a punčochy

Martina (Po, 9. 7. 2018 - 10:07)

Po 32 létech harmonického...Co to tady kecate? Nikoho nezajima, jestli vase pribuzenstvo dalo prednost fotbalu pred sukanim.

Vzkaz pro Marti (Po, 9. 7. 2018 - 10:07)

Po 32 létech harmonického...Už ti to došlo? Samozřejmě, že tykecy píšu já, jeden člověk, honimírus. Proto ty vzkazy,když už ses podepsala jménem.

Julie F. (Po, 9. 7. 2018 - 09:07)

Po 32 létech harmonického manželství, ačkoliv, musím přiznat, že harmonické je díky neskonalé toleranci mého manžela, jsem se rozhodla jej odměnit. K výročí svatby jsem si pořídila a nyní se omlouvám za reklamu, u fy.Riva Nerona
polovysoký podvazkový pás, který dokonale obepíná moje boky, má kovové, dokonale držící spony.
Punčochy Venezia Calze Roberta, černé, se švem to dokonale korunují.
Jeho překvapení bylo dokonalé. Od data toho výročí si užíváme každé soboty a neděle, kdy víme, že nikam nepůjdeme a ani nás nikdo nenavštíví.Ve spojitosti s kratší "šatovkou", dámy v mém věku ví, o čem mluvím,je to kombinace, kdy se náš erotický život změnil k nepoznání.
Oba se víkendy těšíme. Je to skoro nepochopitelné, jak dva kousky prádla dokáží navodit krásné erotické dusno. Oba litujeme, že mě to nenapadlo dřív.
Vzkaz pro p. Martinu. Ty punčochy pochopitelně nedosahují kvalit, jaké jsme znaly my, dříve narozené.Nicméně, jejich delší verze dokonale sedí a nemají snahu se nějak stáčet. U mě naprostá spokojenost. Akorát se na nich po čase tvoří taková malá očka, která dál nepokračují. Za cenu 129 Kč za jedno balení to není žádná hrůza. Mám v zásobě stále alespoň 3 balení.
Moje sestra následovala mého příkladu a pokaždé, když se setkáme, neskonale děkuje.Říká, že je to přímo zázrak, protože švagr dal přednost "dopolední přípravě oběda" před fotbalem v telce.

Ouha (Ne, 8. 7. 2018 - 21:07)

Aha :). Tak snad se dočkáme...Jo, specifické. Ona i ta doba byla taková specifická

Martina (Ne, 8. 7. 2018 - 21:07)

Jsi mi vzala otázku :)Aha :). Tak snad se dočkáme odpovědi....

Ouha (Ne, 8. 7. 2018 - 21:07)

Nesměj se mi :). Mně to...Jsi mi vzala otázku :)

Martina (Ne, 8. 7. 2018 - 21:07)

:))Nesměj se mi :). Mně to připomnělo potraviny které se k nám dováží a firmy z Česka pro nás vyrábí...prý máme specifické chutě.

Ouha (Ne, 8. 7. 2018 - 21:07)

To mě zaujalo. Co to jsou ty...:))

Ludmila (Ne, 8. 7. 2018 - 21:07)

Naši výrobci dobu...Jitko, pod pojmem punčochové zboží se skrývá široký sortiment od dětských punčocháčků, ponožek,, dámských silonkových ponožek, podkolenek, punčochových kalhot atd. Nedávno jsem byla na tohle téma v kontaktu s obchodní ředitelkou firmy Elite, konkrétně se to týkalo Bardottek, žhavé novinky v sortimentu. Co se týče punčoch, nejen samodržících, ale i k podvazkům je to opravdu hledání jehly v kupce sena. Mám asi přehnané nároky, ale koupit si klasické RHT nestrečové nylonky u " nás " je téměř nemožné.

Martina (Ne, 8. 7. 2018 - 20:07)

Naši výrobci dobu...To mě zaujalo. Co to jsou ty specifické podmínky tuzemského trhu?

Jitka (Ne, 8. 7. 2018 - 20:07)

Netuším, jaké zboží se v...Naši výrobci dobu nezaspali.Museli přizpůsobit nabízený sortiment výrobků specifickým podmínkám tuzemského trhu a také současně uspokojit požadavky zahraničních odběratelů.Nejsme nijak velkou zemí a přesto zde v současné době máme 18 ryze domácích firem zabývající se výrobou punčochového zboží.

Ludmila (Ne, 8. 7. 2018 - 20:07)

Já jsem byla dotázána na...To je v pořádku Martino. O kloudné punčochy na našem trhu nezavadíte. Nakupuji stejně jako Vy v cizině. Občas i přes e-shop. Sama vidíte, že i když odpovíte nebo ne, jsme stejně terčem kritiky.

Martina (Ne, 8. 7. 2018 - 20:07)

Odpovídala jsem pouze na...Já jsem byla dotázána na stejnou věc, ale když k tomu byla přidána erotická fantazie a vysoký tlak :), odmítla jsem odpovědet. Přijde mi to nevkusné.
Navíc by to dotyčnému stejně nic neřeklo, protože si kupuji punčochy v zahraničí, tady je trh velice slabý.

Lido, (Ne, 8. 7. 2018 - 19:07)

Odpovídala jsem pouze na...uz jste nasli nekoho na sukacku? Ono to s tou dasou nevyslo?

luci (Ne, 8. 7. 2018 - 19:07)

proc by Jri psal o erotice a...Ať se to někomu líbí nebo nelíbí pro spoustu chlapů jsou ženské podvazky a punčochy silný erotický fetiš.

Ludmila (Ne, 8. 7. 2018 - 19:07)

ze i pani L. dochazi ze...Odpovídala jsem pouze na otázku, jakou mám oblíbenou značku punčoch. Nic víc. Mimo jiné je jich víc. Mohla jsem odpovědět, že se mi líbí nejmenované punčochy od nejmenovaného výrobce, čímž bych uspokojila i literu zákona Evropské unie.

Napsala (Ne, 8. 7. 2018 - 18:07)

ty anonymni zmetku.Si vsude,...ta prava - vzdyt to ty jsi rozjebavacka diskuzi. I kdyz ty mozna rikas diskuze tomu, ze nejdriv napises nejaky nazor jako Martina, potom uplne opacny jako Tomas a nakonec jeste uplne jiny jako anonym, jen proto, abys ostatni popichovala a provokovala k reakcim. Jsi tak pruhledna! :-) A nejzabavnejsi jsi, kdyz si sama sobe prizvukujes a davas si za pravdu. To jsi k popukani.

A (Ne, 8. 7. 2018 - 18:07)

mi vzdavas HOLD? Tak dik,...proc by Jri psal o erotice a chtel vedet jaky ma nejoblibenejsi ?Mysli trochu.

Ty (Ne, 8. 7. 2018 - 18:07)

ze i pani L. dochazi ze...mi vzdavas HOLD? Tak dik, kdyz uz i "myslim" si mysli, ze by mi mel vzdat poctu, tak to uz stoji za to :-D
Jo, a s tim honenim nesud druhe podle sebe.

Myslim (Ne, 8. 7. 2018 - 18:07)

Ta urazka, to je prace...ze i pani L. dochazi ze kazdy, muze mrtnout na google a dat sem nejakou firmu. Je to jednoduchy ,taky ale nevim proc by to delala ,jen pro uspokojeni nejakeho honice.Nejsi ten Jiri nakonec ty ?Hold honeni nebude ,mas smulu

Reklama

Přidat komentář