Reklama

Podvazky a punčochy

Hana Kučerová (St, 27. 6. 2018 - 20:06)

Divím se, kam až se tahle diskuze dostala. Přestaňte se hašteřit a vraťme se určitě zajímavému tematu. Velmi mne zaujalo, co napsala paní jarka Bosková. Proto jsem též použila celé své jméno. Jsem sice o deset let mladší, jsem už též starší osoba a zcela chápu co píše.
zajímavá diskuze je tady proto, že pár nás starších, které mají zkušenosti s nošením punčoch může být užitečné pro mladší, které náhle objevily, že se dají nosit podvazky nejen do postele a že to není vůbec tak nepohodlné, že bokovka je docela příjemné vytvarování postavy, že je to hygienické a omezuje to dnes časté mykózy, že je to prostě nakonec ve všem lepší než punčocháče, pokud ovšem nechcete nosit minisukně.
Ještě k tomu plácání přes zadek. Taky jsem to zažila, ale v době, kdy punčochy Elite stály 8,50 byla jiná doba a dnešní generace to nepochopí, mohla to být i poklona za dobrou práci od soudruha vedoucího. Na gigantický nebo anorektický zadek by si ale neplácl. Brala jsem to se zvednutým obočím a slovy NO NO!! zato když mi ovíněný soudruh na oslavě MDŽ (pro mladší mezinárodní den žen 8.3) v osmdesátých letech pod stolem zajel pod sukni a sáhl si jestli opravdu nosím podvazky, dostal takovou facku až celá společnost zmlkla. To sis pos..la, řekla kolegyně, ale nepos..a jsem si to. Druhý den dělal jako by nic a víc si mne v práci vážil.
Ale k tematu: Paní Jarka krásně vzpomíná na dobu kolem roku 1970, kdy jsme nosily minisukně. Já jsem mladší a tak když jsem byla v tanečních, musely být sukně co nejkratší, jen tak tak kryly vzadu lemy punčoch. Když se ale v první hodině zvedly ruce, šaty vyjely nahoru a sál osvítil lesk kovových podvazků. Mámy-garde sice ze sálu neutíkaly, ale zakrývaly si oči. Mě okamžitě do příštích tanečních prodloužila šaty a běhaly jsme po Praze aby jsme sehnaly aspoň delší punčochy, já protože jsem vyšší postavy s tou délkou záviděla těm malým.
Samozřejmě pamatuji na ty strašné nohavičkové legínky které se nosily od lemů punčoch nahoru aby to imitovalo punčocháče. měla jsem růžové a nenosila jsem je ani v zimě, protože to bylo strašně nepříjemné. Raději jsem riskovala, že mi někde vykoukne podvazek. Zadek mi ani v mrazech neupadl a to byly tehdy pořádné zimy. I Když punčocháče už v půlce 75. let byly, stály 45 Kč. Mamka mi je nedopřála ani přes slzy a já abych v nich mohla na rande v super mini, jsem šla před maturitou na noční do pekárny za 50 Kč na noc!!
Připomínám, tahle diskuze je o tomhle. Jarko, přidejte ze svých zkušeností něco veselého o nošení punčoch a přestaňte se hádat.

.. (St, 27. 6. 2018 - 13:06)

Určitě máš pravdu,ale já...věřím Ti to..

Martina (St, 27. 6. 2018 - 13:06)

par zamindrakovanych zenskych...Zamindrákovaná, ukvokaná ženo, klidně piš k tématu a naše příspěvky nečti. Já to také tak na různých diskusích dělám.
Jak uvidíš jméno Martina, luci, atd. tak nečti...je to tak lehké.

Tak do toho...co máš k tématu?

No super, (St, 27. 6. 2018 - 12:06)

par zamindrakovanych zenskych se tu hada o slovicka a dokazaly tak zazdit docela zajimavou debatu. Zalezte konecne do kurniku a kvokejte si tam!

Martina (St, 27. 6. 2018 - 11:06)

Ahoj Martino, zdravím Ouha....Jé ahoj, taky tě zdravím...počítám, že na jistých diskusích už také nepíšeš :). Po dnešku si říkám: hlavu vzhůru...
Měj se fajn. M

luci (St, 27. 6. 2018 - 10:06)

Luci, měla bys sis sebe víc...Určitě máš pravdu,ale já to mám ráda i když je to někdy pěkně natvrdo.

no (St, 27. 6. 2018 - 00:06)

Takže,napřed je plácání...tys tady psala o sexu. Jako všude.

.. (St, 27. 6. 2018 - 00:06)

Luci, měla bys sis sebe víc vážit a nedělat mužům pouze samici. A co duše?

luci (Út, 26. 6. 2018 - 23:06)

ale nikdo nebaví o tom, že...Takže,napřed je plácání po zadku o sexu a potom zase ne? Tak si laskavě ujasněte dojmy a pojmy a potom někoho kritizujte a odsuzujte. Jestli se vás příklady moralistek které jsem uvedla týkají? Potom je to o těch potrefených husách a bez diskuze.

luci (Út, 26. 6. 2018 - 23:06)

Ahoj Martino, zdravím Ouha....Ještě nikdy,ale proč ne? Když už máme tu rovnoprávnost.

lucino, (Út, 26. 6. 2018 - 23:06)

Někomu plácnutí po zadku...ale nikdo nebaví o tom, že sem někdo přitáhl plácání po zadku ale kdo sem přitáhl sex a urážky.

Lily (Út, 26. 6. 2018 - 23:06)

Myslím, že v něčem máte...Ahoj Martino, zdravím Ouha.

Luci plácneš po zadku jako pochvalu i ty chlapa? Jen žert, nemusíš odpovídat.

luci (Út, 26. 6. 2018 - 22:06)

Luci, cože mi vykáš...Někomu plácnutí po zadku vadí, někomu ne. To ať si každý posoudí sám. Ale když už děláte dámu,tak se naučte číst a potom zjistíte,že jsem na tuto stránku plácání po zadku nepřinesla já.

Martina (Út, 26. 6. 2018 - 22:06)

Omlouvám se Vám, paní...Myslím, že v něčem máte pravdu. Když jsem odešla, myslela jsem, že se to vrátí k tématu. I proto, že jsem měla nepříjemné podezření, že zde píše jedna osoba pod více nicky.
Osobně se opět odmlčím, toto nemám zapotřebí. Nedám dopustit na spokojené manželství, takže diskuse s Luci na téma "sex a děvky" mi také není příjemný, ani nevím, proč ho sem zatáhla.
Hezký večer.

Martina (Út, 26. 6. 2018 - 22:06)

Asi nečtete sama a někdo...Luci, cože mi vykáš :))?
Nikdo mi nepředčítá, znovu opakuji, že tvůj příspěvek byl hloupý. Další též.
Tak ano, jsi jediná žena, která má sex - jak to tady všem cpeš, spokojená?
A asi jediná, co má ráda, když jí šéf dá najevo svou převahu/přízeň tím, že jí poplácá po zadku. Kdybych měla mít nadřízeného, preferuji džentlmena, který ví, jak dát ženě najevo svou přízeň. Ne nějakého tupce z chlíva.

Radek (Út, 26. 6. 2018 - 22:06)

Luci, napsala jsi tady...Omlouvám se Vám, paní Martino za porušení svého slibu, že zůstanu tichým čtenářem a ctitelem žen této rubriky. Sex v podání dotyčné osoby, tak jak o něm hovoří je hnus a obrázek si o ní každý člověk udělá sám. Ve dne v noci krmí všechny diskuse svými fantaziemi. Nevěřím, že cokoli z toho je pravda, to by se nestihla za tu kratičkou dobu, když zrovna nepíše ani vysprchovat nebo najíst. Stojím při Vás. Punčochy jsou důstojnější téma, než vést hovor s dotyčnou se kterou by se normální chlap nedal ani do řeči. Rád si přečtu články dam o punčochách, ne hnus v podání dotyčné. Příjemný večer Vám Martino.

luci (Út, 26. 6. 2018 - 22:06)

Luci, napsala jsi tady...Asi nečtete sama a někdo vám předčítá. Jinak by jste věděla,že já jsem na diskuzi o podvazcích a punčochách plácání po zadcích nepřivedla. A nedělejte,že tady sexuální anorektičky neexistují.

Martina (Út, 26. 6. 2018 - 21:06)

Do nikoho se nenavážím,jen...Luci, napsala jsi tady "Neřešte to,kromě sexuálních anorektiček to mají ženské rády".

Když si to po sobě přečteš, musíš uznat, že jsi napsala blbost. A k tématu nic. Lidem se to právem nelíbí. Potom už se zbytečně do všech navážíš, že nesexují, kdežto ty, borka, ano....trochu o ničem. Kor vzhledem k tématu.
Na ostatních diskusích ze sebe děláš děvku, tak si za tím stůj a neurážej se.

luci (Út, 26. 6. 2018 - 20:06)

Tvůj chlap přeci o sex s...Do nikoho se nenavážím,jen reaguji na ty,co se naváží do mne. A kdo nechce,nemusí šukat vůbec,může si to šetřit jak cikán ruce.

M. (Út, 26. 6. 2018 - 00:06)

Samozřejmě,sex toť hrozná...Tvůj chlap přeci o sex s tebou nestojí, proto tě dává jiným. Ale že to většina žen tak nemá (ani nemusí šukat jen jednou za týden jako někdo), tak to snad neznamená, že se do nich budeš navážet.

Reklama

Přidat komentář