Reklama

Footfetish

xmifka (Po, 27. 7. 2015 - 10:07)

Ahoj,jsem 52 letá žena z Prahy 5,ráda bych si nechala líbat chodidla nebo mohu také být bosa na veřejnosti.Mám nevyholený klín.

Štěpán (So, 11. 1. 2020 - 18:01)

Jsem atletické postavy 39 let a miluju libat starší ženě chodidla
[email protected]

anonim (Po, 13. 7. 2015 - 07:07)

Je mi 26 o sve zalibe vim uz asi od patnacti. Nojo puberta . Kdyz sem si rikal ze nejsem uplne normalni zachranila mne doba internetu zjistil sem ze jsou i lidi jako ja a ze to neni nic hrozneho. Hodne mi pomohl clanek kde kdosi kdesi rikal ze je treba to partnerce zdelovat pomalu a nenasilne. Tak se i stalo mam zasadu jednat na rovinu a uprimne. Nejdriv sem ji hladil po nozkach a chodidlech pote pri milovani na klasiku sem ji dal nozky k sobe a libal ji na klenbe a tak. Po kratke dobe nekolika mnesicu si nemohla vsimnout me naklonosti k jejim nozkam . Mnel sem strach a obavi ci predsutky z teto debaty ale vzpomnel sem si co sem cetl nebat se a jit z pravdou ven . Popravde se pry z nicim takovi nesetkala prislo ji to divny ale casem si zvikla. Ted muzu mit nozky skoro vzdy jen mne to nejvic vzrusuje kdyz spi a ja nevedomky ... . Vkazdem pripade kazdy kdo si hleda partnera ho musi poznat nez se vrhne do vztahu no v nasich pripadech je lepsi volit partnerku ktera je jak bych to rekl spis vic flegmatik to je individualni. Horsi to bude z povrchnima nebo sebestrednima , dominantnima zenama . Tak ci tak vztah je o toleranci pokud mas co nabidnout a umis si ziskat jeji duveru tak to holky rady prijmou. Pokud to tajite tak se nekde mrknete jak se chodidla masiruji uplne nej je si na takovou masaz zajit at vite co a jak pac se po masazi chodidel citite spis jako biste leteli a naslapujete jak jarni vanek toto zadna neodmitne. Jen si nejsem jist z ceho presne tato uchilka koreni ale mam pocit ze se sti clovek narodi . Kluci hodne zdaru a bez obav a holky budte schovivavi sme jen lidi .

Kuba (Út, 25. 11. 2014 - 15:11)

no jo silonky, sandálky na podpatku a k tomu ještě namalované nehty, to je dokonalá kombinace.Skoda že to nemám doma častěj i když má milá o teto úchylce ví.Nechci ji pořád otravovat, tak čekám, až mi sama nabídne své krásné nohy...Ale raději bych se toho zbavil, jen nevím jak.

Romana (Po, 24. 11. 2014 - 21:11)

Na silonkách nevidím nic erotického. Ale přítel je zcela jiného názoru. Objevila jsem to náhodou. Silonky nosím pořád kvůli práci. Nijak mi ale nevadí. Jednou jsem se vrátila neplánovaně dřív domů ze služebky, seděl u televize kam vložil flasku s mými fotkami, na stole měl moje použité silonky, které vysbíral z prádelního koše, střídavě k nim čichal, díval se na moje fotky a u toho onanoval. Byl do toho tak zábran, že mě neslyšel přijít. Byla jsem z jeho počínání mírně řečeno hodně překvapená.

Radka (Po, 24. 11. 2014 - 20:11)

Žila jsem s footfetišistou skoro 5 let takže jsem si užila i "užila" své.Na jednu stranu bylo skvělé když mi líbal chodidla nebo prsty u nohou protože mě to moc vzrušuje ale zase jeho "libůstky" jako olizování zpocených nebo smradlavých nohou jsem moc nemusela.Nebo třeba přišel s tím abych nechodila na pedikúru protože se mu líbilo když jsem měla tvrdou kůži na patách nebo mozoly na chodidlech...a když jsem měla nohu v sádře tak zase nechtěl abych nosila přes prsty ponožku aby mi byly vidět bosý prsty:-)
Rozešla jsem se sním ale nebylo to kvůli jeho zálibě v nožkách...Ale dodnes mám řadu žabek které mi během našeho vztahu nakoupil:-)

Marek (Po, 24. 11. 2014 - 15:11)

Já jsem si našel na tohle...Já to mám podobně. Strašně se mi líbí, když má ženská na nohou silonky. Jenže partnerka je nechce za boha nosit. Bere si je, jen když je to opravdu nezbytně nutné. Např. když jdeme na ples a i tak uvažuje, že by to šlo bez nich. Nakonec si je vždycky vezme, s tím, co by říkaly lidi, když tam bude někdo od ní z práce. Jinak je ale vůbec nenosí. Tvrdí, jak je to nepříjemné. Podařilo se mi ji několikrát přemluvit, aby si je vzala do postele, ale to jsem musel před ní skoro klečet. Kolegyně od nás z práce jsou pravý opak. Nosí silonky denně i v zimě. Když někdy jdeme na návštěvu k naší známé, tak v nich chodí i doma. Uvažuji o něčem podobném, co udělal Petr. Jen asi bude těžké někoho sehnat. Díval jsem se na ty inzeráty na seznamkách, to je něco jiného. Partnerku mám jinak rád a ve vztahu jsem spokojený. Jde mi jen o toto.

Petr (Ne, 23. 11. 2014 - 21:11)

Já jsem si našel na tohle devatenáctiletou studentku. Žena o tomhle nechce ani slyšet, připadá ji to odporný a přitom má tak krásný nožky. Scházíme se s tou slečnou tak jednou týdně, děláme to u mě v autě. Vždycky ji dám 500 a pak si s jejíma nožkama můžu dělat co chci. Ze začátku z toho byla taky trochu překvapená, ale teď vrní blahem, když ji olizuji nožky a cucám prstíky. Pokaždé, když se vidíme, tak má nehty nalakované jinou barvou. Nejdřív si hraju s nožkama a ona si při tom třeba vyřizuje po telefonu nějaký věci, nebo píše smsky. Docela mě to vzrušuje a nakonec mi ho nožkama vyhoní do výstřiku. Krom toho nic jiného nepraktikujeme a ani nic jiného nechci. Na sex mám ženu ona jen naplňuje to, co mi doma chybí a ještě za to dostává prachy. Je to jenom obchod oba to víme, ale je mi úplně ukradený, co si o tom kdo myslí, lidé dělají daleko horší věci.

xmifka (Pá, 21. 11. 2014 - 10:11)

Rád bych Tě poznal. Nosíš...Ne já nosím nejradši pletený fusakle a gumáky.Sukně taky nenosím bo mi tam fučí na kundu.

xmifka (Čt, 20. 11. 2014 - 21:11)

Jsem 52 letá nevyholená...Rád bych Tě poznal. Nosíš sukně, punčochy či silonky?

xmifka (Ne, 16. 11. 2014 - 17:11)

Jsem 52 letá nevyholená nekuřačka z Prahy,která by si ráda nechala líbat chodidla.Zažila jsem to už a je to moc příjemné.

Filip (Pá, 10. 10. 2014 - 04:10)

To asi o moc přicházím....Ahoj tak to zkus pomalou masazi a uvolnis se

jirka (Čt, 18. 9. 2014 - 05:09)

Kdybych nemyslela na to jak...Jenze pro nektery je aroma zenskych noho neni smrad, ale neskutecna drazdiva vune .

Bára (St, 17. 9. 2014 - 22:09)

Kdybych nemyslela na to jak mi smrděj nohy tak bych asi partnera ponoukla.Četla jsem co je na chodidlech a prstech u nohou erotogenních zón.

Silvio B. (St, 17. 9. 2014 - 18:09)

Na začátek stačí, když se mužeme pokochat jejich krásou...

Martina (St, 17. 9. 2014 - 16:09)

To asi o moc přicházím. Jsem na chodidla strašně choulostivá, nedám si na ně sáhnout.

fooťák (St, 17. 9. 2014 - 16:09)

no jo proč ty nohy...Já sem zas chladnější polovinu roku úplně v prdeli :-(

polyetylentetra (St, 17. 9. 2014 - 16:09)

no jo proč ty nohy vystavují? Asi aby nás tím trápily a mohl ses z těch představ potom zbláznit.Jsem rád že končí léto, zima je pro nás milosrdnější.

je libo (Út, 16. 9. 2014 - 10:09)

Měla jsem za partnery jak...vykouřit paleček? :-)

Lucka (Po, 15. 9. 2014 - 20:09)

Máš pravdu, je to hrozné....Měla jsem za partnery jak kluka co byl na nohy tak kluka co nesnesl když jsem si k němu jen položila do klína bosé nohy.Myslím že ženy rády vystavují nohy ale jaksi neví a nepočítají s tím že muži- footfetišisti v drtivé většině obdivují chodidla a prsty u nohou či nehty.A to je pro ně většinou divné,ne to že se mužům líbí stehna,kolena nebo lýtka.Ale jak muž řekne ženě že má pěkná chodidla nebo prsty u nohou tak zůstane paf:-).Mně se to taky stalo když jsem měla nohu v sádře a koukaly mi ze sádry bosé prsty že mi jeden mladík v metru řekl že mám sexy prsty a to hýbání prstů které jsem nevědomky dělala ho prý moc vzrušovalo.Zajímavé bylo že mi to řekl na eskalátorech a pak zmizel aniž by to nějak dál komentoval.Tak jsem byla taky hrozně zaskočená:-)

Reklama

Přidat komentář