Reklama

Trestani dospelych deti

Bára (Po, 21. 9. 2009 - 11:09)

Nechce se mi věřit, že dnešní...Ne,tak Tě teda můžu ujistit že dostávají. Mně je 15 (skoro 16) a už asi od svých 10 let jsem trestaná výprasky. Ne sice nějak moc často (ve svém deníku jsem napočítala za tento rok jen 7 výprasků), ale pokud se dopustím nějakého vážnějšího přestupku, tak mě výprask nemine. Dostávám řemenem, řeže mě táta, ale máma u trestaní asistuje. Podle závažnosti přestupku dostanu mezi 6 a 24 šlehy, trest se zvyšuje po šesti. Výprasky dostávám vždycky na holou a musím se přiznat, že z nich mám opravdovský strach, protože to strašně bolí.

Věra (Po, 21. 9. 2009 - 11:09)

Ahoj všichni co jste něčím...A proč říkáš "tupých"? Je na tom snad něco špatnýho?

Markéta (Po, 21. 9. 2009 - 11:09)

Markéto,nevím jak to máš doma...Myslíš jako jestli si za to co provedla zasloužila dostat řemenem, nebo jestli má holka ještě v 18, když něco provede, dostat výprask?

Vím to na stopr (Ne, 20. 9. 2009 - 23:09)

jste banda dementů. zajfite do sm salonu,dostanete tam naholou, muzete si hrát i na trestané dítě vy blbci. trapáci

Básník (Pá, 18. 9. 2009 - 17:09)

Ahoj všichni co jste něčím...Víš houbeles. Nebo chceš tvrdit, že jsi jediný existující telepat?

Vím přesně co j (Pá, 18. 9. 2009 - 16:09)

Ahoj všichni co jste něčím přispěly do této Spankingové diskuze :-))) Ani jeden/jedna z Vás není ten/ta, za co se tady uvádí. Všichni jste jen banda tupých fanoušků výprasků na holou - SPANKINGU a tady u této diskuze máte představy a masturbujete. Proč si tady hrajete na děti a rodiče který trestají vy dementi ? jste legrační :-)))

Jirka (Po, 14. 9. 2009 - 01:09)

Ahoj Marku, pokud má syn z výprasku srandu a hulí trávu a krade, je pravděpodobné že je v nějaké organizované partě.
Spíše než výprask bych volil cestu konzultace s odborníkem na lehké drogy.
Pokud ho zbiješ a on bude mít modřiny bude si stěžovat v bandě.
Oni mu poradí že má jít k lékaři, a ty budeš obíhat úřady a policajty.
Pokud si k tomu ještě něco domyslí půjdeš do vazby než se to vyšetří.
Znám to z vlastní zkušenosti.
Dostal jsem otce před soud za výprask řemenem.
Dostal sice jen podmínku, ale věděla to celá ulice i zaměstnavatel.
Asi si to umýš domyslet.

Dan (Ne, 13. 9. 2009 - 19:09)

Teda chudák sestřenka

Dan (Ne, 13. 9. 2009 - 19:09)

Teda chudák sestřenka

Pavel14 (Ne, 13. 9. 2009 - 16:09)

No tak mi nevěř, to je Tvoje...Markéto,nevím jak to máš doma Ty.Mojí sestřenici je 18 roků a před hodinou dostala výprask řemenem.Bydlí na vesnici a byla bita proto,že špatně zavřela vrata a utekl pes.Rád bych znal Tvůj názor.Měj se hezky.Pave

Michal (Ne, 13. 9. 2009 - 14:09)

tak asi potrestat zaslouží, možná by snad moh dostat nejprve přes kalhoty a uvidili byste třeba by mu to stačilo. Jinak znám případ, kdy hodnej kluk bral drogy po vychození základky a pak se dopouštěl hrozných trestných činů a bohužel i vraždy!! prostě jak začne drogovat a ještě yt další věci co píšeš je důležité mu v tom zabránit. byse vám mohlo stát, že vás jednou může pod vlivem drog nechci napsat to ale prostě útočit na vás

Markéta (Ne, 13. 9. 2009 - 01:09)

no dost často dívky píší své...No tak mi nevěř, to je Tvoje věc, ale je to pravda. Řemen má u nás hody dost často a setsakramentsky to bolí. Ale musím se Ti přiznat, že jsem si po několika výprascích v poslední době všimla, že kromě bolesti pociťuji taky určité vzrušení. Myslíš si, že mám masichistické sklony?

Marek (St, 9. 9. 2009 - 13:09)

S manželkou máme malý problém. náš 13ti letý syn začal dělat průsery, :tráva, krade peníze a doma je i na mě dost drzý.Rozhodli jsme se ho překvapit a po dalším pozdním příchodu mu dát pořádný výprask na holý zadek,aby si pamatoval, že ve 13 není pánem domu.Nejsme si ale jsiti, jestli : na to není ve 13 moc velký, dostat na holou, jestli na holou nebo přes kalhoty. syn vypadá tak na 8 let, takže scénář jak ho potrestat je jasný, já ho přehnu přes koleno, manželka mu stáhne kalhoty a trenky a vařekou nebo páskem mu dá na holou. je to rozumné? podotýkám, že začal doma panovat a výhružky výprasku na holý zadek bere se smíchem.

Hans (Út, 8. 9. 2009 - 09:09)

Hele, Moniko, řeknu (respektive teda napíšu) Ti něco ze svých zkušeností: těch 25 na holou se dá vydržet, není to tak moc. Jde jen o to, aby se to nepřehnalo s intenzitou vyplácení, protože by to mohlo zanechat trvalé následky.

Petr (Čt, 13. 8. 2009 - 14:08)

Já bych tomu věřil,vzpomínám, jak jsem dostal výprask když jsem se vrátil v 21 letech z vojny, myslel jsem si, že už můžu vše a nikdo mi nic nebude přikazovat. Ve stodole jsem si zapálil, otec,který mě nikdy neviděl kouřit a natož ve stodole mi přikázal,abych se svlékl do půl těla,vzal opratě na koně a dostal jsem tolik bití, že mě mamka přišla bránit. Měl jsem na zádech taková jelita, že ani mast,kterou mě mamka a sestra ošetřovaly,nepomohla. Hojilo se to pomalu. Teď je mi 64,ale vzpomínám si na to velmi dobře a nikdy už mi nic takového nenapadlo udělat.

Simona (St, 12. 8. 2009 - 10:08)

Někdo si asi trochu vymýšlí nebo přehání, ale i tak si myslím, že alespoň polovina dnešních holek ví, co je to výprask. Každou chvíli slyším od některé kolegyně nebo kamarádky, že u nich doma museli přistoupit k tělesnému trestu. Vařečka a řemen jsou v mnoha českých domácnostech stále v kurzu.

:-) (Út, 11. 8. 2009 - 21:08)

no dost často dívky píší své příběhy, jak dostávají výprasky, ale přitom to není pravda. píší je, aby ukojily svojí nadrženost.. hodně lidí to vzrušuje, když napíší že dostali výprask.. nebo jen pomyšlení, či videa s tímto tématem.. souhlasím s Tomášem, musela by jsi poslat fotku Markétko, aby ti někdo věřil

Návštěvník (Po, 10. 8. 2009 - 16:08)

Jirka kecá

Návštěvník (Po, 10. 8. 2009 - 16:08)

Když v 17 neznáš rozdíl mezi "bít" a "být" (vyjmenované slovo), tak bys na ten zadek zasloužil.

Jirka (Po, 10. 8. 2009 - 00:08)

Když mi bylo asi okolo 17 udělal jsem ve škole cosi a dostal poznámku. Máti mne doma sfackovala a otec mne zbyl řemenem přes prdel, podle mne zbytečně moc. Měl jsem jelita dost to bolelo.
Tak jsem ráno šel k lékaři a řekl že to není poprvé.
To byl fičák, focení asi 2 dny na sociálce, byl jsem rád že nemusím do školy.
Tak jsem jim vylíčil snad každou nehodu s našima.
Od té doby sem měl doma nebe.
Matka šla z postu ve výskumáku a byla ráda že nedostala podmínku jak otec.
Když mne nasraly zvedl jsem telefon a odvedli si je policajti a užili si.
Od té doby už na mne nikdy nesáhli.
Doporučuju každýmu koho rodiče tělesně trestají, nebojte se a běžte k lékaří a potom na policii.
Už nikdy Vás být nebudou.
Celá společnost sousedi, ulice se na ně bude dívat ... Však víte ...

Reklama

Přidat komentář