Reklama

Trestani dospelych deti

Bárbína (So, 9. 2. 2008 - 19:02)

Samozřejmě,že bych se nenechala,ale taky nechci aby šla sukně nahoru. Někdy si můžu vybrat.Jestli víc přes šaty nebo míň na holou.Vždycky to odnesou šaty ale když se zmačkaji,tak to nevadí.Někdy,když už vím,že bude následovat trest,připravím si šaty a čekám.Nikdy to neni tak drastický a nemám jelita.Mě napadlo,že právě i kvůli výpraskům nosili dřív dívky ty široké krinolíny.Tenkrát mohla holka kdykoliv dostat řemenem a vyhrnování sukní nebylo společensky přijatelný.A když se trestalo ve školách rákoskou,taky se nesměla ukázat holá pr*el.Četla jsem,že někdy ty šaty byly tak rozměrný,že se s nima pomalu ani nedalo sednout do lavice.

Pavel (So, 9. 2. 2008 - 13:02)

U nás to chodilo tak, že máma měla tresty odstupňované podle toho, jak jsme se provinili. Bylo to asi takhle: Domluva-neoblíbená práce (vytírání podlahy, mytí nádobí.....)-zákaz televize-omezení kapesného-domácí vězení-výprask. S tím, že pokud rozhodne o trestu, nebudeme odmlouvat s tím, že jinak trest "zvýší o stupeň".
Běžná poznámka ve škole, nebo i přistižení s cigaretou v 15 letech, to se řešilo jen domluvou, maximálně nás nechala umýt podlahu v bytě. Pokud jsem ale dostal čtyřku či pětku, tak jsem nedostal kapesné a pokud se to opakovalo, následovalo domácí vězení (sedět doma a učit se!), ale nikdy ne výprask. Stejně tak jsem dopadl, když jsem jednou zkusil jít za školu.
Výprask bylo u nás krajní řešení, když mamka viděla že se svými kousky ohrožujeme na zdraví či přímo na životě. Nebo za obzvlášť hrubé chování a drzost. Já jsem dostal naposled v 17. Jednou jsem přišel domů tak ožralej, že jsem skoro netrefil do baráku. Pak jsme s kamarádem zkoušeli tajně řídit auto. A jednou mě matka přistihla ve sklepě jak zkouším fetovat toluen (puberťácká zvědavost). Brácha přišel taky jednou ožralej a jednou mu nějak ujely nervy, pohádali se a on vrazil mámě facku.
A za tohle následoval vždy výprask vařečkou. Kalhoty šly dolů i se slipama, ohnout přes gauč, vystrčit prdel a už to svištělo. Mamka vážila přes 80kg, takže jí nedělalo problém nás jednou rukou na tom gauči přidržet. Brečet jsme nesměli, jinak jsme dostali víc. Dostali jsme tolik, kolik uznala za vhodné (a pod těch 25 to určitě nešlo..:(:(:( ). O výprasku jsme doma nesměli mluvit a museli se tvářit jakoby nic.
Ten stud a to ponížení, svlíkat se v 16-17 před mámou a ještě se nechat seřezat, to bylo mnohem, mnohem horší než ta bolest. I když zadek jsem měl často fialovej. Za celou pubertu jsem dostal výprask třikrát. Za opilství, za řízení auta a za fetování. Brácha to samý, jen místo toluenu dal mámě facku. Pamatovali jsme si to a takovou věc jsme už příště nikdy neudělali.

Anna (So, 9. 2. 2008 - 11:02)

A Ty se od nich necháš mlátit??Proč?

Bárbína (So, 9. 2. 2008 - 11:02)

Anett,když víš,že jde to tuhýho,tak by to chtělo honem si vzíc něco,co ten nářez trochu ztlumí,já mám takovou kratší sukni a šaty,co maji našitý saténový spodničky.Bolí to míň,ale když ti jí vyhrnou,už se nedá fakt nic dělat.

Anett (Pá, 8. 2. 2008 - 16:02)

Staška: Tak z toho nejhoršího jsem uvnitř! No, nakonec jsem bita nebyla, ale jinak to bylo docela hustý. A jak příště mámě zalžu, tak prý si mám bez dalších keců rovnou připravit , ehm, zadeček ...(no, máma to řekla trochu jinak :-;).

Alena (St, 6. 2. 2008 - 16:02)

I já jsem často bita.Těším se,až mmě bude 1á let a budu plnoletá

Staša (Ne, 3. 2. 2008 - 09:02)

Tak Anett
Jak jsi dopadla, bolelo to moc?

Bárbína (So, 2. 2. 2008 - 16:02)

Holky,co máte na sobě při výprasku?Na jednom plese jsem si všimla,že holka měla na zadku zmačkaný šaty,asi od řemenu.Dostala někdy nějáká z vás přes plesový šaty s velkou sukní?Já jo.Naštěstí to dopadlo dobře,musela jsem je vracet do půjčovny.Ale byla jsem ráda,že jsem je měla.

Květa, 27 (Čt, 31. 1. 2008 - 10:01)

Mlátit skoro dospělou holku řemenem je velká kruťárna. Mně v dětství bohatě stačilo, když si mě mamka občeas přehnula přes klín a vysázela mi rukou pětadvacet na holou kůži. Nebo když jsem zlobila víc, tak po pár minutách celou proceduru ještě jednou zopakovala a to už jsem toho měla opravdu až až dost a v dalších týdnech jsem si dávala hodně velkého bacha, aby se výprask nemusel opakovat. Řemen na mě nikdy brát nemusela.

Verča (St, 30. 1. 2008 - 23:01)

Taky jsem se učila docela dobře,nicméně na střední to ne vždy vyšlo a pak byl výprask.Rodiče o průběžných známkách věděli,tajit nic nešlo,stejně by se to později dověděli,takže jsem už dopředu tušila kdy bude zle.Bita jsem byla vyjímečně,ale o to pak více.Kdo dostal řemenem ten ví o čem mluvím.

Petr (Út, 29. 1. 2008 - 18:01)

U nas to bylo castecne jako u Lucky, castecne jiny. Taky jsme byli dva kluci a jedna holka, ale vyprasky u nas mely svuj rad a otec nikdy nebyl v takovy razi, aby pretahl i segru, tu nebil nikdy. S brachou jsme dostavali remenem, kterej jsme meli ve skrini v nasem pokoji a kdyz byl vyprask, tak jsme ho museli donest a po vyprasku zase ulozit v ty skrini. Kdyz jsme jeli na chatu, tak to byla povinnost nas kluku, abysme remen vzali sebou. Nekdy jsme dostali hned jak jsme neco provedli, ale vetsinou se vyprasky konaly v sobotu vecer a to uz jsme presne vedeli co delat.
Otec rekl, abysme donesli remen a dostali jsme. Naposled pred nekolika lety, ale remen je porad v ty skrini.

Anett (Út, 29. 1. 2008 - 16:01)

No tak vám děkuju, náčelníci, že jste se mě zastali:-(. My už teda klasický vysvědčení nemáme, jsou to zápisy do takovýho indexu, ale domů mi přijde písemné napomenutí ředitelky školy! Tak jen doufám, že mě máma nenapomene poněkud citelněji ;-).

Lucka (Út, 29. 1. 2008 - 11:01)

Já jsem se učila dobře, takže u mě výprask za známky nehrozil, ale bráchové byli pěkní lumpíci a snad pokaždé měli nějakou důtku nebo neomluvené hodiny. Pro tyhle případy měl otec připravený široký kožený řemen, z kterého šel opravdu strach, a tím je nemilosrdně řezal. A jak už byl v ráži, tak mě potom také odchytl a párkrát mě řemenem přetáhnul přes zadek. Asi jsem byla jediná, kdo byl bit za samé jedničky.

Hanka (Ne, 27. 1. 2008 - 19:01)

to byl vtip, pokud ti to nedošlo..

Orbis Pičus (So, 26. 1. 2008 - 23:01)

Hanko, už ty shity nehul,paxi děláš ostudu na diskuzích,fakt,ve tvým zájmu.

Hanka (Ne, 20. 1. 2008 - 16:01)

Aneto já to vidím takhle:
myslím že bys naopak měla mámě všechno přiznat a o sekec si říct!to by bylo čestnější..
a že je ti 19?
když se chováš jako malá holka tak co bys jako malá nedostala..a klidně na holou, když to nebude před divákama..

Orbis Pičus (So, 19. 1. 2008 - 22:01)

Na výprask jsou nejlepší plesový šaty s velkou sukní.Ale vypadalo by to fakt divně,kdybys v nich chodila nermálně během dne

Anett (Čt, 17. 1. 2008 - 16:01)

Staša: No, holomrazy zatím ještě nenastaly, tak já nosím do školy vypasovaný džíny a pod nima jen tanga. To víš, máme tam i nějaký kluky;-). Máma mi nadává, abych si dala pozor, abych tam odspodu nenastydla :-). Takže kdyby mě v den vysvědčení ráno uviděla, jak na sebe soukám troje bombarďáky po babičce a vatovaný kalhoty, tak by zřejmě poněkud zbystřila! No, aby nám ten humor vydržel, hlavně mě teda ... Páčko, Anetka.

Michal (St, 16. 1. 2008 - 17:01)

To snad neni mozny ze tolik holek dostava vyprasky. Ja s brachou dostavame hodne a segra vubec. S brachou si myslime ze to je nekdy nespravedlivy, ale stejne nechcem aby segra dostavala jako my kluci.

Pavla (St, 16. 1. 2008 - 08:01)

Tyhle triky s vycpáváním asi napadly každého, ale to bych si tam musela nacpat celý polštář, aby mě výprask nebolel, jedny kalhotky navíc jsou nanic.

Reklama

Přidat komentář