Reklama

Trestani dospelych deti

´Krupička (Ne, 15. 7. 2007 - 18:07)

Až ti domů přijdou sjetý extází, nebo ještě líp, pikem, tak je budeš fackovat ani ti nepřijde, že jsi někdy byla proti, milá Jolo. Vy ještě nevíte, ale život naučí:)

Jola (Ne, 15. 7. 2007 - 18:07)

Mám 15-ti letou dceru a 12-ti letého syna, s dcerou to občas pěkně tříská - ale nedovedu si představit, že bych jí dala VA?EKOU NA HOLOU!!! Ano - u malého dítěte symbolické lupnutí na holý zadek snad nějaký smysl má - i když nevím, nevím... ale u patnáctileté slečny, či dvanáctiletého kluka to není trest ,ale strašné ponížení. Br, hnus . Jo - občas si fakt nevidí do pusy a já to nevydržím a záhlavec přiletí. Tohle odsuzuji!!!!

Mirka (Ne, 15. 7. 2007 - 14:07)

To víš Lucko poslouchat se musí. S dcerami 12 a 14 let to řešíme taky tak zarach nebo vejprask. Dáme jim vybrat. Někdy berou zarach, ale většinou volí rychlou variantu nasekání na holou prcku. Myslím, že přehnutí přes koleno a naplacání rukou nebo vařečkou v rozumné míře podotýkám, od mámy , není žádné týrání. Já i manžel jsme to v jejím věku měli dost podobné a fungovalo to.

Návštěvník (Čt, 12. 7. 2007 - 23:07)

nevymyšlíš si? jelita by ti za za jeden den nezmizela, zvláštní volit výprask místo zaracha

Lucka (Ne, 8. 7. 2007 - 00:07)

Je mi 15 a musím řícz že výprask sice bolí (a to dost!), ale je lepší než mít zaracha. Pořádnej vejprask sem dostala minulej tejden po vízu ....(nebylo to za známky...) ale mohla sem si vybrat jestli 10 dní prázdnin zaracha nebo dostat. Volila sem nařezat. Dostala sem od mamky proutkem na holou, pak sem eště musela klečet v koutě, děsně to bolelo ale druhej den bylo všechno v pohodě.Takže si už užívám prázdnin ...

J. (Pá, 6. 7. 2007 - 12:07)

česko? Ta kráva mauerová z Kuřimi si v Holandsku u soudu prosadila, že zavírání do komory a krmění stylem prasečák je normální výchova dítěte! Jen tak dál, já od začátku tvrdím, že proti tomu, co se děje v "slušných" evropských zemích, jsou na tom český děti ještě dobře!

Markéta (Pá, 6. 7. 2007 - 08:07)

No jo někteří rodiče to fakt přeháněj. Já když zlobila taky jsem občas dostala od mamky vařechou někdy i na holou a to skoro až do 17, ale v rozumných mezích a účinkovalo to. To co tu někteří popisují výprasky až se počůrají a podobně to už je týrání.

Návštěvník (Pá, 6. 7. 2007 - 04:07)

No takovou hezkou, vyvinutou osmnáctku bych ztrestal rád.

Benda (Pá, 6. 7. 2007 - 00:07)

Ony jsou i nenápadný metody trestu. Třeba krmení přesolenou polívkou, prošlým jídlem na kterým by si pochutnal možná pes nebo prase, zavírání do nábytku, zalepování pusinky,zamykání doma na celý den, ničení a zabavování hraček okrádání o peníze u brigád,... To zákon za domácí násilí nepovažuje!

Rambo (Pá, 6. 7. 2007 - 00:07)

Trest musí být jen takový aby dítě přežilo. jinak přijdete o přídavky! Rada, fakt dobrá, z jednoho webovýho fóra!
A ještě říkejte, mlátičky domácí, že se tím neřídíte:) Česko už dohnalo a předehnalo svět v domácím násilí, v čem ho doženeme příště?

Návštěvník (Čt, 5. 7. 2007 - 23:07)

Kocoure,TP, H. Otíku, vy jste hnusní!

Kocour (Čt, 5. 7. 2007 - 23:07)

trestání dospělých dětí mají vymakaný u Mormonů a podobnejch, prostě syn si klekne před otce a nafasuje pár facek, i když je třeba tatíkovi 100 a synovi 80... když je otec bezmocný, trest za něj vykoná nejstarší syn , nebo příbuzný:)

Tak nějak to bylo u nás doma. Rodiče, zvlášť máma, nás štvala proti sobě, jak jenom mohla. Aby se neprobíraly její nevěry, museli jsme být bití. Táta byl postižený a tak mě musel mlátit strší bratr, nebo já jeho!...Brtr mě nenávidí, i když už jsme dáávno z baráku a rodiče pod drnem.

TP. (Čt, 5. 7. 2007 - 23:07)

Můj tatínek byl taky pěknej prasák. Nestačilo mu, že lítal po světě, ještě to byl "hrdina" a já s mámou jsme za to byli za totáče obtěžováni policií. Používal běžnou metodu politických hrdinů antikomunistického odboje, být ženatý, někoho z rodiny dostat do strany, když tě chytnou, svést vše na ženu a děti. Takže třeba ráno ve čtyři byt vzhůru nohama... Nenáviděla mě i úča, že prý jsem navedený ze Západu a ona takové nebude podporovat. Dnes tatík chce, abych se s ním angažoval v nějakým sudetoněmeckým centru proti vyhánění. A já si říkám PROČ? moje dětství se nedá smazat! Kdyby s náma třeba zdrhl, jako jeden jeho známej, do Kanady, byl bych mu dnes možná moc vděčný. Ale ne. On nás měl jen jako "živý štít" a žádné "politicky modifikované" filmy o chartě a vyhánění na ČT2 to nevyglajchují...

H. (Čt, 5. 7. 2007 - 22:07)

Mě táta mlátil hlava nehlava den co den.Dodnes se s ním nestýkám,moje dětství byl horor,byl jak posedlý bil mě za vše a nejvíce když byl opilý.Kolikrát jsem jako dítě klečela u okna na kolenou a prosila boha a andělíčky ať si mě odvedou,nestalo se a já jsem dnes ráda.Mám rodinu a miluji ji.Ale otce nenávidím i za jiné ohavnosti co na mě napáchal.

Jenda B. (Čt, 5. 7. 2007 - 22:07)

Nedávno se oběsil v sousedství můj kamarád z hospody. Asi třicetiletý. Proč? Neuspěl v nějakém managerském konkursu a matka s taťkou si ho tak dobře vzali do prádla, že pochopil, že jim jen ujídá chleba a srdce...
Doma ho, pokud se pamatuju, mlátili už od základky. Taky co chcete, katolíci:)Metla vyhání děti z pekla...Byl to vždy absolutně nesamostatný člověk, pořád co máma...Takže mu bylo pé platné, že je premiant:)Neměl takovou tu životní drzost si zařvat. Jeho manželství nebylo šťastné, žena s dítětem ho opustila. Asi chápu proč, pro něj byla vzduch, rodiče sežrali básnicky řečeno celý pokoj jeho srdce. Zůstal rodičům na krku a doma jim dělal "stojku" žili z jeho výplat a chtěli, aby nosil více...Dnes z jeho sebevraždy obviňují celý svět. Jak se na to může Bůh dívat:)

Otík (Čt, 5. 7. 2007 - 21:07)

Když jsem "tak sprostě zahnul" měl jsem po vojně. Neměl jsem kde bydlet, takže jsem se musel šikovně přiženit. A začít stavět vlastní dům. Ale nelituju! Dnes mě je kolem padesáti:) Mám už dospělé děti. Maminka by mě netolerovala ani jedno, aby "zbylo místo pro ni":) Rozhodně si žiju lépe, než kdybych zůstal doma jako můj bratr, ze kterého si naše matka udělala poslušného sluhu a on v jejím zájmu tvrdě terorizoval a vydíral svou rodinu, dokud ho svojí zoufalou "péčí" nepřivedla až ke smrti...
Tipněte si, koho matka ze ztráty syna obviňuje. Kdo hádal, že manžeku s dětmi, má bod:)Ona se nikdy nepoučí. Před několika lety otrávila mého otce, který byl upoután na lůžko. Tím, že si ho vzala domů z nemocnice a angažovala nějaké pochybné léčitele...Po operaci rakoviny, dokážete to pochopit? To snad ani nejde!

Alenka (Čt, 5. 7. 2007 - 15:07)

To je mi moc líto, Otíku, ale vyřešil jsi to uplně nejlíp, jak to jde. můžu vedět kolik je Ti dnes let?
Já jsem měla ve škole kamarádku, která byla taky doma moc bitá, bohužel nám bylo nějakých 15, a nemohla to řešit jako Ty. Věděla o tom i třídní, ale nikdo s tim nic nedělal. Brali to jako normalní, a to je právě hrozný..
Myslím, že by o tom měli všichni rodiče-násilníci slyšet, aby věděli, jak to může skončit.

Blanka (Čt, 5. 7. 2007 - 14:07)

Souhlasím,taky jsem máma 15ctiletého syna a mě osobně je i trapné ho bít,proto vymýšlím různé tresty co nemá rád.Nesnáší úklid,tak mu naložím na celý den,aby se nenudil a teprve až to udělá může k počítači.Kolikrát vidím,že ho to mrzí a udělá něco navíc sám od sebe.

Otík (St, 4. 7. 2007 - 23:07)

Nežiju se svou matkou. Protože mě ještě ve dvaceti mlátila jako poslední póvl, klidně před kostelem nebo v autobuse...Vyřešilo se to až odstěhováním 100 km daleko. Pak mě začala maminka uplácet pětistovkama a jabkama ze zahrádky, abych se proboha vrátil. To teda vy-mrdat! Představa, že moje dospělé děti uvidí, jak mě přiletí facka od kostnaté ručičky , mě dělá tak špatně, že se s matkou setkávám jen když je to naprosto nutné. Stejně se se mnou jen hádá do krve...
Pikantní na tom je, že jde o člověky prý usurpovaného režimem:) Jó, dětství jsem měl bídný, kolikrát nebylo co jest, ale mátinka se jenom věčně válela ožralá doma a jen přišel táta, už hledala důvody, jak ho vyštengrovat, aby nám namlátil! Ale že by nás nějak otravovali soudruzi, kromě těch z vejboru, pořád nás chtěli odvést do ústavní péče, Bože, to by bejvalo skvělý:) si fakt nevzpomínám.
Jak říkám nejlepší je se odstěhovat a nejezdit ani na svátky!

Einar I. (St, 4. 7. 2007 - 22:07)

Báro,o něčem bych věděl.Určitě budeš mít možnost to mamce vrátit.Až bude stará,zchromlá troska,která si ani bez pomoci nevytře prdel,připomeň jí to co ti udělala.A nech jí v tom.Nedávej jí prachy až je bude potřebovat,dělej,jako že není,mělo by to zabrat.Jak se říká-Kdo po tobě kamenem,ty po něm dvěma.

Reklama

Přidat komentář