Reklama

Trestani dospelych deti

Jakub (Po, 19. 10. 2020 - 08:10)

Jo a stane se z dítěte (Kájínek!!!)

Niky (So, 22. 5. 2004 - 20:05)

Drazi!Vy skoro vsichi tam v Cesku jste nejak poruseni, jelikoz se domnivate ze fyzicke ublizeni je zcela normalni. Kazdy clovek na svete udela mnoho chyb jenom behem dne a vy se myslite ze se maji mlatit za to? Chybami se clovek uci. Je to strasne, ze rodice fyzicky trapi sve male deti a vetsinou za malinke chyby. Chcete li mit krasne deti musite je neustale pratelsky ucit co je dobre od spatneho a hlavne jim dat plno chval a kdyz udelaji chybu je dobre o tom porozpravet,deti jsou iteligentni. Deti se pretrhnou vam udelat co vidi na ocich,kdyz jsou chovani s respektem a laskou. A te mlade divce co nechtene nejak zaplavila dum by se mela omluvit rodicum za to a dat take pomoc. Ale hlavne by mela rici matce at si nikdy nedovoluje na ni sahnout jeste jednou, nebo ze odejde. Jinak by chtela rici ze Cesi jsou vzdelani lidi ale ale jejich nazor ohledne biti deti je velmi idioticky a primitivni.V Kanade je to proti zakonu uderit dite a deti tu rostou velmi normalne a urcite vyrostou plni sebevedomi a nebudou se bat postavit za sva prava. Hlavne prestante bit sve deti!!

Lukáš (Pá, 7. 2. 2020 - 08:02)

Naprosto souhlasím!!!!

Terka (So, 22. 5. 2004 - 15:05)

No ,vzpomínám si, že jsem párkrát v dětsví dostala na zadek, a už tehdy mi to přišlo strašně ponižující. Pamatuju si, že jsem se pak dost dlouho nemohla vyrovnat s tím, že mám na jedné straně rodiče ráda, a že mi něco takového mohli udělat. Upřímně jsem je tehdy nenáviděla. Ty příběhy tady mi tudíž přijdou dost neuvěřitelné: přestava, že moje sestra všude radostně vykládá, jak mě na příkaz matky seřezala??? V té chvíli bych se sbalila, a ať už by mi bylo 15 nebo 20, doma by mě nikdo nikdy neuviděl. NIKDY, ani mé děti!!! Terka P.S.

Soňa (So, 22. 5. 2004 - 14:05)

Podobně jako Martina jsem také jednou byla bita od své starší sestry. V naší rodině se výprasky nikdy nešetřilo, v kuchyni u rádia stále ležela připravená rákosta a i když už jsem byla skoro dospělá, tak ji na mě matka několikrát použila. Jednou se zjistilo, že jsem ve škole zfalšovala podpisy na nějakých omluvenkách, dost velký průšvih na pořádný výprask. Jenomže matka měla krátce předtím úraz, jednu ruku naraženou a druhou v sádře a už už se zdálo, že se trest konat nebude. Potom ale matku napadlo, že by mě mohla místo ní seřezat sestra! Bránila jsem se, že to přece nejde, ale moje hodná sesřička nadšeně souhlasila a hned šla přinést rákosku. Já jsem zatím musela sundat kalhoty a lehnout si na postel. První rány byly jenom takové lehké, ale pak sestra přitlačila a už jsem ječela a brečela bolestí až do konce. Byl to asi ten nejdelší a největší výprask v životě, tolik jelit jsem na zadku ještě nikdy neměla. Zato sestra byla nadšená, moc se jí role trestajícího líbila a každému v okolí podrobně vyprávěla, jaký jsem od ní dostala nářez na holou.

Zuza (St, 19. 5. 2004 - 20:05)

Když jsem chodila do tanečních, tak jsem taky ještě dostala několik výprasků v pozdních nočních hodinách, to ano. Ale že bych druhý den ve škole ukazovala spolužákům "kulaté otisky od vařečky" na svém pozadí, tak to tedy ne! Nepřeháníš trochu?

Lucie (St, 19. 5. 2004 - 18:05)

Jo,ještě jsem chtěla napsat,že je u nás ve třídě nekolik holek, který doma dostali výprask i ted ve druháku,moje nejlepší kámoška byla bita nedávno taky vařečkou,ještě druhý den ve škole měla kulatý otisky od vařečky

Lucie (St, 19. 5. 2004 - 17:05)

Teda některý články mi přijdou úplně nesmyslný,ale je pravda, že ja jsem taky dostala skoro v 17 letech od maminy.Na to fakt nezapomenu, na prodloužený v tančních jsem se napila vína a pak ještě randila s jedním klukem,už v předsíni na mě máma čekala s vařečkou, přehla mě přes kolena,vyhrnula sukni a bolelo to teda pěkně,bylo to hrozný!!!!,zadek mě pálil ještě dlouho...

Petr (So, 24. 4. 2004 - 23:04)

Příběhy, jako je ten předešlý, pište raději do té rubriky kam patří, tedy do erotických povídek na téma "Spanking". Doporučil byl například aryon.webpark.cz.

Kunďabová Bukvice (Čt, 28. 1. 2021 - 18:01)

Petře, doporučil bych abys držel hubu, mrdání a bití jde dohromady.

Návštěvník (Út, 25. 2. 2020 - 12:02)

A pokud takové příběhy chcete číst, koukněte se na www.loyzero.blogspot.com

Tereza (So, 24. 4. 2004 - 11:04)

Můj zatím poslední výprask jsem obdržela od své švagrové, když mi bylo asi 20 let. Já jsem tehdy ještě bydlela u rodičů a zrovna jsme se nějak hádali. Zachovala jsem se, přiznávám, velmi ošklivě, po jedné hádce dokonce musela matka do nemocnice.Utekla jsem k bratrovi, bylo mi blbě a smutno, obviňovala jsem se, že jsem nevděčná potvora, a pak jsem také řekla, že bych zasloužila pořádně seřezat. Ještě jsem myšlenku o potrestání několikrát zopakovala a švagrová najednou vstala, odněkud přinesla asi metr dlouhý kožený pásek a povídá: Tak se připrav, dostaneš výprask! Hrklo ve mně, protože zase až tak doslova jsem to pochopitelně nemyslela, ale švagrovou už nešlo zastavit.Za malý okamžik jsem byla s vyhrnutou sukní a bez kalhotek přehnutá přes opěradlo křesla a dostala jsem první hroznou ránu řemenem. Kdysi v dětství jsem bývala bita rukou nebo vařečkou, ale tím řemenem to bylo stokrát horší. Při každém švihnutí jsem ječela na celý dům a brečela jsem ještě několik hodin po výprasku.

Tom (Ne, 11. 4. 2004 - 22:04)

To by mě upřímně zajímalo, co může holka ve 20 letech udělat strašného, že dostane nařezáno. To jste na tom byly tak fyzicky špatně, že to matka dokázala, Vás přemoci? Ve dvaceti letech má již člověk sílu srovnatelnou s rodičem.

Aneta (Ne, 11. 4. 2004 - 11:04)

Taky jsem byla ještě skoro ve 20 letech ohnuta přes koleno jak malá holka a dostala čerstvě utrženým proutkem ze zahrady na holou, prý aby to víc štípalo.S mamkou jsem skoro 3 týdny nemluvila, takhle mě ponížit!!!Potom jsme si to nějak vypovídaly.A navíc byl doma mladší pubertální brácha a slyšel z obýváku jak brečim a slibuju, že už to neudělám.Nechci psát co jsem provedla, bylo to hnusný, přiznávám.

Tom (So, 10. 4. 2004 - 19:04)

Jsem v šoku, dostat facku ze vzteku, to bych pochopil, někdy je ta ruka rychlejší než argumenty. Ale nechat se ve 22 letech bít vařečkou nebo před svatbou řemenem, tak by mě rodiče hezky dlouho neviděli. Je to možná o hrdosti - já jsem jako reakci na takovou výchovu odešel v 18 z domu a dodnes toho nelituji.

Renata (So, 10. 4. 2004 - 18:04)

Je mi 22 let, již pracuji, ale stále bydlím u rodičů.Není to tak dávno, co jsem dostala od mamky za dost zavažný provinění pořádný výprask vařečkou...Bylo to strašně ponižující, ječela jsem a prosila jak malá holka a ještě ubrečená jsem odešla pryč z bytu.

Anezka (St, 7. 4. 2004 - 13:04)

Ja ziram jak blazen. Jsou ty rodice normalni? Neni to uchylka, bit dospeleho cloveka? Ja dostala jednu facku asi v 11 letech a tatu to mrzelo jak ja nevim co? Mama jen tak symbolicky placla na zadek. Mam dva syny 12 a 13 let, zlobej dost, ale nikdy by me nenapadlo je takhle trestat!! Zatim na ne plati zakazy a domluva. Asi to je tim, ze jsem proti fyzickym trestum. Trestat fyzicky slabsiho mi pripada zbabele. Trestat fyzicky DOSPELEHO mi pripada nenormalni. Omlouvam se, ale nikdy jsem to nevidela ani neslysela.

Jana (St, 7. 4. 2004 - 12:04)

Ja jsem mela velmi prisné rodice a kazde i male provineni resila matka v detstvi vareckou, asi tak od trinacti az do dospelosti jsem potom dostavala kozenym paskem. Matka pri vyprasku vzdy rikala, ze dokud bydlim doma, tak ze ma pravo me trestat. Jako poslusna dcera jsem se ja hloupa nechala bit az skoro do dvaceti. Posledni velky vyprask remenem jsem dostala, to nikdy nezapomenu, dva dny pred svatbou. Takze jsem byla mozna jedina nevesta, ktera se vdavala se zadkem plnym fialovych jelit.

niki (St, 10. 12. 2003 - 12:12)

Taky me mama zbila v mych 24 letech, kdy uz jsem mela 3-leteho syna.Nahodou jsem spala u rodicu v baraku v mem byv. pokojicku a sla jsem na velkou oslavu narozenin. Prisla jsem v 8 hod rano kapanek v nalade a mama na me cekala v koupelne. A tam začla mlátička. Ale beru to tak, ze i rodice maji sve dny a muzou vylitnout kvuli blbosti. A navíc.......myslím si, že když rodič takto ztresta sve dospele dite, je to pro něj horší než pro to dosp. dítě.

Martina (St, 10. 12. 2003 - 12:12)

Ahoj všichni,náhodou jsem natrefila na toto téma a ráda bych se svěřila s jedním příběhem,který se mi nedávno stal.Je mi 22let a mám o 2 roky mladší sestru.Obě studujeme na VŠ a bydlíme v podnájmu v jednom pokoji.Jendoho dne,když ségra vstávala ráno dřív do školy,tak jsem si bez svolení půjčila její nové kalhoty.Odpoledne přišla domů a nemohla je najít.Málem kvůli tomu zrušila rande...Večer jsme se sešli doma,přisla do pokoje řekla

Reklama

Přidat komentář