Reklama

Trestani dospelych deti

Jana Z. (Pá, 28. 5. 2004 - 12:05)

V nějaké podobné diskuzi jsem nedávno četla, že když starší kluk dostává takový ten klasický výprask "přehnout přes koleno a pětadvacet na holou", tak že u něj v průběhu trestání dojde k výrazné erekci. Že u něj bití způsobuje sexuální vzrušení.Je to pravda, pánové? Můj brácha, který v dětství mnohokrát dostal řemenem, tvrdí, že tohle se mu nikdy nestalo.

miky (Po, 17. 5. 2021 - 09:05)

no nekomu stoji z vejprasku me z pekny baby,ktero vim ze mit jen tak nemuzu,ale chci ji a nekdy se i zadari finale

Niky (Pá, 28. 5. 2004 - 09:05)

Ahoj Rob,kdyby nebylo lidi jako ty, tak by tu ani to forum nebylo.Samozrejme i v Severni Americe najdes zlobive deti, ale dobre jsem si vsimla, ze je to vina rodicu,jelikoz neumeji vychovat sve deti.A bitim se detem neda inteligence a vzdelani,jenom bolest a smutnost.Deti mame vypujcene jen na chvili a tak proc to neuzit co nejlepseji? Ale mnoho deti vyroste a ma plno smutnych vzpominek jak jim rodice ublizovali. Nastesti v Kanade kdyz ucitel, nebo doktor si vsimne nejake modrinky na diteti,hned se s tim musi jednat. Ja bych tu take nepsala, kdybych nevedela jak nespravne lidi v Cesku si mysli,ze fysicke trestani je nutne.A jenom lidi kteri maji nejak zranenou dusi mohou ublizovat nekomu jinemu.Dale je velmi dobre, ze lidi mohou pouzit toto forum a ulevit si, ale ja jim chci rice neopakujte to svym detem! Puzijte rozumu ne ruk.Lidi kteri jsou od malicka uceni s laskou a maji lasku pro sebe a svet,by nemohli ublizovat nekomu jinemu.

Iveta (Pá, 12. 3. 2021 - 16:03)

Milá Niki, také jsem byla air papír v Canadě. V životě jsem nezažila tak drzé, arogantní, sprosté, nevychované parchanty jako tam. S rodiči mluvili jako s kamarády, klidně jim řekli, že jsou debilové, dělali si co chtěli a rodiče mi tvrdili, že se musí projevit jako osobnosti. Přitom byli naprost doby, nežo vyčerpání a vyřízení z toho, co jejich mazánci dělali. Trvalo to do té doby, než jsem s nimi zůstala 4 týdny sama. Stanovila jsem tvrdá pravidla, za porušení byl výprask na holou prutem. Nejdřív z toho měli srandu, ale jen do prvního šlehnutí prutem. Museli si sundat kalhoty, ohnout přes židli, přes záda jsem e připoutala aby nevstali, druhý sourozenec se musel dívat a já začala s exekucí. Ten řev, kopání, třes zadku si nepřej vidět. Druhému dírku se už moc ohnout nechtělo, ale musel, řval ještě víc a pod ním zůstala loužička. Nářez se konal pravidelně každý třetí den celých 14 dní. Od té doby to byly vzorné, slušné děti. Rodiče byli velmi překvapeni, že mají doma klid. Po čase jsem jim řekla, že dostali na holou, rodiče mi ještě poděkovali. Když se dětičky opět pokusili být drzé, museli jít na zahradu pro prut a pak za mnou. On pořádný nářez občas není od věci. Dítě není kamarád rodičů, rodiče jsou vrcholná autorita a dítě je povinné je bezmezně poslouchat!

rob (Čt, 27. 5. 2004 - 21:05)

Milá niky, nechci to zde měnit na nacinální šovinismus, ale mám dojem, že si tak trošku nevidíš do pusinky nebo do klávesnice. Za prvé se zde scházejí lidé, kteří k tomuto tématu mají blíž, ale nejsou rozhodně vzorkem populace. Tak jako když si najdeš téma o znásilňování, ještě to neznamená, že každá žena v Čechách byla znásilněna. To že jsou určité rozdíly v nazírání na výchovu dětí mezi národy je fakt, ale to ještě neznamená, že jako národ jsme ujetí. Máš smůlu v tom, že jsem měl možnost mluvit s některými au pair, co se vrátili spoza oceánu a společný názor zněl, že některým dětem by občasné plácnutí na zadeček (v menším věku) neuškodilo. Raději toho nechám.

Niky (Čt, 27. 5. 2004 - 18:05)

Tento forum vypada, ze Cesko je plno blaznu, kteri nevi jak se chovat k detem. Vetsina lidi se venku pretvari,i kdyz maji vztek ohledne neceho a pak si doma najdou vymluvu jak se z toho vybit a vezmou si to na detech.Jenom hloupi a krutasi napadaji bezmocne. A ta Linda by se mela vzdelat ohledne vychovy deti. Deti se maji stale pratelsky vzdelavat a vzit cas vysvetlovat,a jenom bytost bez jazyka a mozku se snazi strasit deti bitim.Ja mam krasne deti a nikdy jsem je neuhodila a nikdy ja,nebo nikdo jiny se na nich nestezoval.Ja vychazim vyborne se vsemi detmi, jelikoz je mam rada a oni to urcite citi a nenapadne jim se chovat spatne.Cesi jsou blazni,ze si mysli, ze deti se musi mlatit. I ve skole to nemaji moc vesele, same zkouseni, dictaty,plno domacich uloh a prisne znamkovani. Ti co maji v Cesku trojky v Kanade by velmi dobri studenti, zde se tak silene neznamkuje zde je to znamkovane v procentech a je to tu velmi tolerantni nikdo tu neponizuje deti.A studenti v prvnich letech skol ani nemaji ulohy. Zivot ve tride je mnohem volnejsi a vetsinou se vse vede jak diskuze.Rodice ani nemaji duvod bit deti za znamky.Vsichi vyrostou dobre a Kanada si vede dobre, lidi se neboji postavit za spravne a ne jak v Cesku kde vladnici si vzdy delali jak cheli a spatne svoji zem zastupovali.

Olga (Čt, 27. 5. 2004 - 14:05)

Když chybí rodičům autorita, nahrazují ji ranami.

Linda (Čt, 27. 5. 2004 - 14:05)

Zdar lidičky,já taky dostala za jeden průšvih někdy v sedmnácti nabacáno vařečkou a svět se nezbořil.Sice to pěkně bolelo,to jo, a byla jsemnaštvaná a vzteklá co si to vůbec ten rodič sakra dovoluje mi v tolika letechpřehnout přes opěradlo křesla a skoro na holou...tanga mě moc neochránili:-)Časem mi došlo,že někdy je to ale ta poslední možnost,jak se mnou něco udělat.Jsemtotoiž dost paličatá:) Až budu mít jednou svoje děti,tak si sama nedokážu představit,že bych měla být bezmocná i vůči svým dětem,třeba nějakým zákonem,který tento krajní,ale občas nutný výchovný prostředek zakazuje.

Alice (St, 26. 5. 2004 - 15:05)

Mám taky příběh, který zapadne do tyhle rubriky.Nějaká slečna tady píše,že dostala od starší ségry.Já dostala od mýho staršího bráchy.Jsou to tak dva roky, jemu bylo asi 24 let a mně v tý době 16.Sjížděli jsme Sázavu na kánojích,seděli dlouho do noci u ohně a zpívali.Někdy po půlnoci mě brácha začal posílat do postele, jenže se mi nechtělo.Časem vstal,chytlmě za ruku a odvedl dál za stany,že prý se mnou chce mluvit.Z keře utrhl proutek,stáhnul ¨mi tepláky a pak už to jenom strašně štípalo a pálilo.Pustil mě až když už jsem hodně ječela,ale on to stejně nikdo nevnímal,přes ten jejich řev.Druhý den na lodi,nekecám,jsem se pořád vrtila,nemohla jsem pořádně sedět.Trvalo mi snad půl roku,než jsem mu to odpustila.Pak jsme si to vyříkali,omluvil se.

Niky (St, 26. 5. 2004 - 06:05)

Ja myslim, ze vlada by se mela podivat co se deje detem!A trestat rodice.

Jacqueline (Út, 25. 5. 2004 - 15:05)

Jsem opravdu v soku, co si nekteri rodice dovoli!!!! Vubec me nenapadlo, ze je tohle vubec mozne. Vzdyt to na tech lidech nutne MUSI zanechat nejake psychicke nasledky. Minimalne uz to, ze se tady sveruji, svedci o tom, ze s tim maji nejaky problem. Vzdycky jsem biti a takove agresivni projevy spojovala s opilcema atd. Kazopadne to NENI normalni. Je mi lito, ze je Vas tolik. Jen to proboha nevracejte svym detem.

Olga (Út, 25. 5. 2004 - 14:05)

Tohle si k tobě otec fakt dovolil? Neumím si představit, že by můj táta vůbec něčeho takového byl schopen. Máti by mu asi tu vařečku nacpala do krku a já bych s ním nepromluvila slovo dokud by se neomluvil.

Evka (Út, 25. 5. 2004 - 14:05)

Většina z nás má asi nějakou tu neblahou vzpomínku na nějaký ten rodičovský trest...Já taky:-)Ty z dětství se snad ani nedají počítat, ale ty z puberty se nezapomínají...A ty z dospělosti jsou snad spíše kuriozní,ale jak to tady tak pročítám, tak se dějí... Ve 20 jsem si bez svolení půjčila mamčino nový auto a zajela si pro svýho přítele na nádraží.Jirka cestou potkal kamarády a šli najedno,jenže se mezitím vrátil domů táta a hned ve dveřích mi vlepil facku,co si to dovoluji půjčit si auto, který ještě není ani pojištěný,tak jsem na něj vyjela...došel pro vařečku...večer jsem se nechtěla před Jirkou ani přebehnout nahá z koupelny,aby neviděl jelita

Rob (Út, 25. 5. 2004 - 13:05)

Smajlinko, nemáš úplnou pravdu, takové děti se rozdělí na dva tábory - jeden se chová stejně jako jeho rodiče, druhý typ je zase extrémně benevolentní (pod heslem, nechci opakovat, co se stalo mě), což je taky špatně. Potom záleží na tom druhém partnerovi, do jaké míry to dokáže vybalancovat do přijatelné podoby.

Marcela (Út, 25. 5. 2004 - 10:05)

Máš pravdu, dívat se na trestání sestry nebo bratra pro mě také bylo vždycky skoro tak hrozné, jako můj vlastní výprask. Pokud jsem mohla, tak jsem utekla ven. Už jenom při pohledu na rákosku mi běhal mráz po zádech.

Niky (Út, 25. 5. 2004 - 07:05)

Tak co lidi, jak se postavite za to aby se nebilo v rodinach? Jste uz dospeli, ale porad vzpominate na te hrozne zazitky v biti. Kdo se za vas postavil tentrat? Stale si foukate sve rany. Ale co male deti, kdo se za ne postavi v teto dobe?Co vy delate aby se to nepakovalo co se vam stalo? Utvorte organizaci a propagujte zakony proti biti deti!

Smajlinka (Po, 24. 5. 2004 - 12:05)

Pavle, a ty se divíš? Děti, které byly vychovávány bitím, budou zase tak vychovávat svoje děti... a nenávist v bití v nich přeroste v příjemný pocit někoho zbít... (a nemusí to být jen dítě, ale třeba sourozenec)Já když jsem byla malá, taky jsem byla hodně bitá a tu svou zlost a ponížení z bití jsem si vybíjela na zvířatech - chovala jsem se k nim tak, jako moje rodiče ke mě. Tehdy jsem si to jako dítě neuvědomovala, dnes, když na to vzpomínám vím, že nic není jen tak, a kde to všechno mělo své kořeny...

Iva (Po, 24. 5. 2004 - 11:05)

Jednou jsem se, už také v pozdějším věku, vrátila z plesu trochu opilá místo o půlnoci až ve čtyři ráno a rodiče na mě ještě čekali. Ani jsem si nestačila sundat kozačky a už jsem byla přehnutá přes botník, matka mi přetáhla plesové šaty až přes hlavu, přidržela mě a otec začal s výpraskem. Protože nejblíž po ruce měl vodítko na psa, tak jsem dostala asi patnáct ran takovým tenkým kulatym řemínkem. Bylo to dost hrozný, ale za ten ples to stálo.

Pavel (Ne, 23. 5. 2004 - 15:05)

Soňo, tvoje sestra je sadistická úchylka. To neni normální, aby se takhle někdo s chutí podílel na trestání sourozence. Když v dětství dostávala některá z mých dvou sester výprask, tak jsem byl schovaný na půdních schodech, zacpával jsem si uši, abych neslyšel křik a pláč, a modlil jsem se, abych nějakou ránu také nedostal. Že by se mi líbilo dívat se na jejich přibývající jelita, tak to tedy určitě ne.

Niky (Ne, 23. 5. 2004 - 09:05)

Ohledne dospelich deti- jak si to nechate libit, vzdyt to neni normalni. Jakmile ta blazniva matka veme na vas varecku, reknete ji, ze zavolate policiji, je proti zakonu nekomu ublizovat.. Nebo vemte take varecku a reknete ji, at to zkusi!! Nenechte se bit a postavte se ochranit dalsi.

Reklama

Přidat komentář