Reklama

Délka předkožky

Ruda (So, 5. 1. 2019 - 14:01)

Jasně. Mě to ale takto vyhovuje. Jenomže mastrubovat se stále obnaženým žaludem? Já třeba mastrubuji hodinu v kuse, maximálně oddaluji výstřik, abych mel co nejsilnější orgasmus a když to skusím s obnaženým žaludem, mám ho tak nějak předrážděného, že to je už nepříjemné, i když ho hodně potírám gelem. Pak je ještě zajímavé, že při souloži nebo orálu mi to nevadí.

Tony (So, 5. 1. 2019 - 09:01)

Tak jak to máš ty to funguje optimálně, ne každému to ale tak funguje. Mně drží dobře sama i v klidu vzadu a to úplně od malička.

Ruda (So, 5. 1. 2019 - 12:01)

Tak to musíš mít předkožku dost těsnou, nebo většího žaluda. A jak například mastrubuješ? Já při mastrubaci přetahuji předkožku a až ve finíle ji podržím staženou, použiji lubrikamt a takto dojdu k vyvrcholení.

Samo (Pá, 4. 1. 2019 - 08:01)

Ja nosím predkožku stiahnutu za žaludom od svojich 10-11 rokov :-) učili ma od mal sťahovať si ju obaja rodičia, ale vždy po sprche alebo wc som si ju vracal spat na zalud. Potom neskôr, keď som sa už začal trosku hanbiť pred mamou, tak som to riešil už len s ocom a bratom, s ktorými nahotu nejak neprezentujeme, ale tak na kúpalisku alebo ráno, keď som sa prezliekal v izbe spoločnej s bratom, bolo to dosť ťažké nevidiet sa. Upozornil ma oco na to neskôr, že už by som nemal predkozku ťahať na zalud, ale mal by som to nechávať von, lebo zalud má byt u dospelého chlapa von. Videl som ich aj predtým, len som si nikdy nevšimol, až po tom upozornení, že ani oco ani brat si predkozku nestahuju, ako ja, keď sa vyzlecu z plaviek alebo sa prezliekajú do nich, ale majú zalud von vždy. Spočiatku mi to veľmi prijemne nebolo, vedel som ale, že je to len o zvyku, lebo som videl aj brata, aj oca napríklad curat a odkladali ho do boxeriek a absolútne to nevnímali, ze majú zalud von a mna to bolelo a rezalo a tlačilo ..... najhoršie boli voľne nepriliehavé latky - pyžamo, toto bol des, ale to v priebehu pól roka prešlo a v puberte mi penis dosť narástol, zalud sa zväčšil a predkozku prakticky nemám a vyzerá to, ako by som bol obrezany :-) Som športovec, vnímam teda aj iných mladých i starších nahých okolo seba a vidím, že nie každý dospelý má zalud von, ale ja by som to nemenil za nič, aj čo sa hygieny týka, aj výzoru. Teraz sa už tak nestretávame, pretože brat je už ženatý a ja som síce doma pri našich, ale som dospelý tiež a mam svoj život, ale ono si to všimneš kto to ako nosí, lebo zalud obnažený alebo obrezneho v slipochh/boxerkách vidno - je to dosť výrazne :-) hlavne zalud a jeho šírku

tmf (Čt, 31. 1. 2019 - 20:01)

V určitý době jsem si začal více všímat jak to kdo má. Obvykle žalud zakrytý jako já. Občas jsem ale viděl že někomu vykukuje ven a někdo ho má zcela odhalený. A taky mi na tom přišlo divný že to vůbec nevnímali a normálně to tak měli jakoby to mic nebylo, zatímco pro mě byl dotyk žaludu hrozně nepříjemný. Říkal jsem si že to bych nevydržel

Ruda (So, 5. 1. 2019 - 08:01)

Tak nějak nechápu, jak můžeš mít předkožku neustále staženou ze žaludu. Mě se stáhne sama když se mi postaví a jak mi změkne,sama zase žalud překryje.

Samo (Út, 8. 1. 2019 - 23:01)

No normálne, mam zalud von stále a aj keby som si chcel natiahnuť predkozku, tak už nemám čo, došla by ani nie na kraj žaluďa a ďalej nič :-) a zalud mam veľký a široký, čiže to tak ani nejde :-) keď som s tým začal, bolo mi to ako malému chlapcovi fest nepríjemne, ale časom to už bolo fajn - tak 50:50 a nakoniec mi začalo vadiť, keď sa mi stiahla na zalud :-) jednoducho som tak naučený a u nás majú zalud von všetci muži v rodine, bratov chlapec má teraz 13 rokov a už tiež asi 1,5 roka má žaluďa von

Návštěvník (Čt, 27. 12. 2018 - 20:12)

Kdo to tu trojčí?

Tralaláček (Čt, 27. 12. 2018 - 20:12)

To jsem asi JÁ.

zhou (Ne, 1. 10. 2017 - 19:10)

Myslím že nejlepší je mít to trvale pretazeny. Dřív jsem si nedokázal predstavit ze bych nekdy mel mit odkryty zalud, mel jsem obavy ze to v pradle musi byt hrozne nepříjemny ty neustaly doteky zaludu s okolím. Zpočátku docela bylo, ale vydržel jsem to. Pak to začínalo být spíš příjemný a ted mi to prijde super když se mi holy zalud dotyka pradla. Chce to zkusit vydrzet počáteční nepříjemnosti, pak budete odměněni mnohem lepsimi pocity nez driv. Prakticky každý kdo má trvale odkryty zalud tak uz to většinou jinak nechce

Petr (So, 28. 12. 2013 - 16:12)

Kterej packal Ti to...Josko, jak to po té částečné obřízce teď máš. Žalud celý zakrytý nebo jen půlku?

Joska (Pá, 22. 11. 2013 - 12:11)

Před třema lety mi...Kterej packal Ti to dělal?Já mám částečnou už devět let a žádnej problém.S doktorama je to holt jako se všema řemeslníkama jsou dobrý a špatný.Přeju Ti lepší volbu.

Částečnou OBŘÍZ (Pá, 22. 11. 2013 - 12:11)

Před třema lety mi předkožku částečně zkracovali protože nešla v erekci moc přetáhnout, nějak jí otočili jako dovnitř a tam je sešitá. Ale stojí to za hovno protože jí divně zkrátili a jak jí zahnuli nějak dovnitř tak mně při honění dře, žalud se mi zdá víc suchý furt se mi na něm drží sajrajt a hrozně blbě se myje. Letos v létě už se mi to dvakrát zanítilo, hrozně to svědělo a bylo červený. Hlavně je krutý že si ho nemůžu normálně honit protože to dře a bolí.
Novej doktor mi jednoznačně radí ať si jí nechám odstranit ÚPLNĚ. A má pravdu, protože na netu jsem zjístil, že s tou částečnou obřízkou jsou potíže docela často.

pro w (Ne, 17. 11. 2013 - 20:11)

při erekci mam žalud...Obřízka jde udělat jen částečná. Tj. zkrátí se jen co přesahuje přes žalud, ten ale zůstane zcela krytý, případně je malinko odkrytá jeho špička. K nerozeznání od neobřezaného muže.
K doktorovi si zajdi, nejlíp napiš emailem, o co jde na nějakou soukromou ordinaci. A upozorni, že chceš jen konzultaci. Obvykle ti doktoři pak operují v nemocnici, i když tohle jde udělat i ambulantně.

Ivan (Ne, 17. 11. 2013 - 18:11)

Obřízkou nic nepokazíš,já předkožku nemám od 3 roků,rodiče mi to nechali udělat a jsem rád.

w (Ne, 17. 11. 2013 - 18:11)

při erekci mam žalud překrytý předkožkou, která přesahuje před žalud ještě 2 cm. Kužička mi jde lehce přetáhnout,ale pořád přemýšlim že se necham obřezat. Ale nemam odvahu

Tralaláček (Čt, 27. 12. 2018 - 20:12)

Nedělej to, nevíš, co máš za poklad!
Nevím jak ženské, ale mnozí chlapi by se o tebe porvali. Já Teda určitě.

Jarda (Ne, 25. 8. 2013 - 14:08)

Já mám mám krátkou...Některé trápí, že mají předkožku tak krátkou, že mají předkožku tak krátkou, že mají žalud trvale odkrytý, jakoby byli obřezaní i když nejsou. Rozhodně je to však lepší než mít dlouhou předkožku s chobotem.

tmf (Út, 28. 1. 2020 - 20:01)

Je to tak. Mně to taky jeden čas trápilo že penis vypadá jako obřezaný. Až časem jsem přišel na to že je to tak lepší.

Leoš (Ne, 25. 8. 2013 - 11:08)

Já mám mám krátkou předkožku, trochu mě to trápilo. Ale když vidím, jaké problémy jsou s dlhou předkožkou, tak jsem rád. :D

Reklama

Přidat komentář