Reklama

Délka předkožky

Jan (So, 2. 6. 2012 - 12:06)

Ale citlivost je potom v...Z citlivostí nemám problém. Pokud mi nevěříš, tak si to sám nanečisto zkus. Trvale staženou předkožku má řada mužů a taky s tím problém nemají. Tady http://www.poradte.cz/volna-diskuze/4129-predkozka-trvale-stazena-za-zaludem.html
je zajímavá diskuse a karelk1 tam nabízí i nějaký návody. Zkus to, a pak mi sám uvěříš.

Slavomir (St, 30. 5. 2012 - 19:05)

Krátka predkožka môže byť len klamlivo krátka, pretože pohybovať sa oboma smermi na penise jej nedovolí krátka uzdička (frenulum). Najšetrnejšie riešenie tohoto subjektívneho problému (subjektívneho, pretože to každému mužovi neprekáža) je naťahovanie frenula a používanie hormonálneho krému (rovnakého, ktorý sa používa pri naťahovaní predkožky pri fimóze). Odporúčam namiesto operácie.

Milan (St, 30. 5. 2012 - 18:05)

Mě dlouhá předkožka...Ale citlivost je potom v prdeli, ne?

Jan (St, 30. 5. 2012 - 17:05)

Já mám už od mala dlouhou...Mě dlouhá předkožka hrozně vadila. Nechápu, jak s ní můžeš provozovat bez problémů sex. O kondomu nemluvím. Já jsem se nechal před lety obříznout a jsem moc spokojený stejně jako má partnerka. Rozhodl jsem se pro úplnou obřízku a jen lituji, že jsem ji neměl už dřív.

Jirka (Čt, 24. 5. 2012 - 09:05)

Já mám už od mala dlouhou předkožku. Doktor mě sice už dřív doporučoval obřízku ale já to řešil přetahováním přes žalud. Předkožka se krásně uvolnila a i dnes dokážu v plné erekci schovat celý žalud do předkožky, že je vidět jen zepředu malá dírky. V klidovám stavu mám předkožku 1,5 cm před žaludem. Když jí chci stáhnout za žalud, tak se mě hned vrací zpět. Jinak penis mám v klidu 8 cm a při ztopoření 15 cm.

Slavomir (St, 23. 5. 2012 - 21:05)

Já jsem si to dal udělat s...Pociťovo to rovnaké nebude, pocity budú za nejaký čas slabšie...

Bob (Po, 9. 4. 2012 - 19:04)

Mám předkožku kus přes...Já jsem si to dal udělat s jizvou dál od žaludu a jsem spokojený, měl jsem v klidu docela dlouhou rourku a při absolutním postavení byla předkožka po špici žaludu. Po diskusi se ženou, jestli jí nevadí, že si to chci nechat udělat, nic nenamítala a žalud venku se jí celkem zamlouval. Prostě jsem moc spokojený, nikde se nic neohrnuje a pocitově bych to porovnal tak, že je to stejné, ale trochu déle to trvá.

Kolda (Ne, 18. 3. 2012 - 21:03)

Mám předkožku kus přes...žádnou obřízku si nenechávej udělat.Ve stáří budeš rád, že budeš mít žalub krásně citlivý a ne ošoukanej od kalhot.
Nejkrásnější pocit je první stáhnutí a potom orgasmus.

pro Karlíka (So, 21. 1. 2012 - 19:01)

Nevím, jestli zrovna matka příroda dala samcům předkožku, ale své opodstatnění má. U opic je soulož čas, kdy je jejich ostražitost výrazně zmenšena a pak se stávají snadnou kořistí. Čím je oplodnění samičky delší, tím výrazně roste riziko. Pro zkrácení doby k ejakulaci slouží právě předkožka. Udržuje žalud velmi citlivý na dotek a současně vlhký. Vlhkost usnadňuje přenos k nervovému zakončení v žaludu. Výsledkem je, že opičák ejakuluje za 50-90 sec. Delší předkožka taky umožnuje proniknou do samičky, i když není na styk připravena (zvlhlá). Obě vlastnosti jsou velmi důležité a prospěšné pro rozmnožování. Každá žena, která sexuálně žila s neobřezaným mužem, ti potvrdí, že u mužů funguje předkožka naprosto stejně. A taky, že tyto vlastnosti rozhodně neocení.
V některých zemích si muži zuby nehty drží svou předkožku a učí se potlačovat své vzrušení a jak oddálit ejakulaci. Jinde poslechnou Boží doporučení, a části nebo celé předkožky se vzdají, a pak spokojeně, bez potlačování svého vzrušení si užívají dlouhou soulož. Navíc ženy, žijící v zemích, kde je obřízka běžná, trpí 6x méně kvasinkovými infekcemi, a např. u Židovských žen je rakovina děložního čípku skoro neznámá (naopak ČR je rakovina děl. čípku 3. nejčastější rakovina u žen, a je na vzestupu).

Poraďte (So, 21. 1. 2012 - 16:01)

Mám předkožku kus přes žalud a při erekci jde v pohodě stáhnout, ale stejně kryje žalud a po ohrnutí dlouho nevydrží vzadu a je zpátky. Uzdičkou to není, ale nevím, jak mám u doktora zapůsobit, aby mě tu obřízku udělali. Žádné zdravotní důvody nemám, prostě nejsem spokojený se vzhledem a funkcí.

Pavel (So, 21. 1. 2012 - 16:01)

Mám krátkou předkošku jsem od mala obřezaný takže mám předkožku za žaludem,když ji natáhnu dosáhne až do půl žaludu ale ona se sama schrne zpět dnes už mám 36 let.

Lukáš (So, 21. 1. 2012 - 15:01)

Délka předkožky je asi stejně směrodatná jako délka pysků. Když někomu nevyhovuje, tak co, ale většinou jsou to malicherné mindráky o ničem. Všichni ale víme, že u pysků i předkožek jsou extrémy a tam už jedině operaci, ale těch je fakt málo. Jiné je, že je člověk nespokojený, s tím, jaké to dole má, těm moc nejde poradit, ale jinak, pokud to nevisí přes moc, není co řešit.

mahauve (So, 21. 1. 2012 - 11:01)

táto dnešná posadnutosť predkožkami. Niekedy sa to vôbec neriešilo a všetko bolo v poriadku, teraz v každej poradni je hlavná téma predkožka, sťahovanie predkožky, obriezka. Je to bežná súčasť mužského tela, netreba tomu prikladať väčšiu ani menšiu pozornosť ako hociktorej inej časti tela

Karlík (So, 21. 1. 2012 - 11:01)

Že by matka příroda byla tak hloupá a muži vytvořila předkožku zbytečně?!
Já nechci být hlupák a tak si myslím, že si to myslí hlupáci. :-)

pro Lenku (So, 21. 1. 2012 - 11:01)

Tak že svým synům nechaš udělat obřízku?

Lenka (So, 21. 1. 2012 - 11:01)

Ne že by předkožka sama o sobě vadila, ale pokud je delší než žalud je lepší se jí zbavit.

Tralaláček (Čt, 27. 12. 2018 - 20:12)

Vážená, tak vám bych s chutí nechal ořezat velké stydké pysky, aby vám neprečnívaly, jestli tedy tušíte co to je a kde to máte. Vy pravděpodobně na mozku!

Brit (Pá, 6. 1. 2012 - 21:01)

Mě dlouhá předkožka...Jasně Iciku ale normální muž umí souložit i s předkožkou. Příroda ví co dělá.

Britt (Pá, 6. 1. 2012 - 21:01)

Jak si mám na penisu...Trisho, to neřeš, jako vegetariánka penis ani nezahlédneš. Láska totiž mimo jiné prochází i žaludkem a z pořádnýho chlapa králíka neuděláš.

gin (Pá, 6. 1. 2012 - 00:01)

am a young single girl never...To je mi tak platný jak hluchýmu magneťák.

Reklama

Přidat komentář