Reklama

Exhibicionismus

Lůďa (Ne, 12. 12. 2004 - 08:12)

musím přiznat, že ukazování se před cizí ženou mě vzrušuje a když vím, že mě vidí, tak o to víc jsem vzrušený.Snažím se to potlačovat a alespoň částečně regulovat-chodím do společné sauny,nudapláže,..Po parku nahý neběhám,to je nepřípustné,alespoň pro mě.

BobyBrix (Út, 17. 8. 2004 - 09:08)

Rozhodl jsem se taky podělit o svoje pocity. Jsem rád že zjištuju, že nejsem sám, komu se to líbí...totiž ukazovat se při "náhodných" příležitostech nahý. Při převlékání na pláži, u doktorky, v lázních před sestrou atd. Neříkám že bych tyhle situace vyhledával nebo vytvářel, jen se jim nebráním. Ani při nich necítím sexuální vzrušení, nemám erekci.... jen je mi to velmi velmi příjemné. To sexuální vzrušení přijde třeba až potom, v soukromí kdy si tu situaci "přehrávám" v hlavě. Ale nemyslím si, že je to úchylka jen chlapů, soudě podle množství holek na plážích nahoře bez nebo v tangách... Jinak si myslím že jsem normální....

soslik (Ne, 15. 8. 2004 - 00:08)

Ahoj taky se nejlepe citim nahý a rád chodim na nuda.Založili jsme klub společné autoerotiky v přírodě , chtěli bychom vyrazit někam do ústraní svléknout se a masturbovat pohromadě- nechce se někdo přídat.Hledáme lidi které to opravdu baví se onanovat a společné prožívat pohodu.

Milda (St, 14. 10. 2020 - 20:10)

Chtel bych se pridat a užit si to spočne

Emotioner (Ne, 25. 7. 2004 - 08:07)

Mravní hlídka moc dobře ví, kde hledat, že jo? Zřejmě patří mezi upocený chlapi, já bych se tedy zařadil spíš mezi upocené chlapy.

Mravní hlídka (Pá, 23. 7. 2004 - 22:07)

Servus! Tihle úchyláci (myslím tu upocené chlapi) mají i svůj server: http://www.onanie.cz/ V sekci DENIK,nebo ODPOVIDATE si fakt počtete...

J. (Pá, 23. 7. 2004 - 21:07)

Ahoj Luci.to co píšeš, je krásný, odvázaný. Moc se mi to líbí. Jednou jsem také jela s přítelem v autě a měla jsem na sobě jen tričko. Byla jsem bez sukně a bez kalhotek...moc mě to rajcovalo a jeho také..představovala jsem si, že lidé, co stojí na semaforu vidí do auta a koukají na moji nahou kočičku..náklaďáky, jedoucí ve vedlejším pruhu, resp. jejich řidiči měli také pěknou podívanou. Myslím, že i přítel se musel pekelně soustředit na řízení, aby jsme nenabourali..:-) šíleně mě to vzrušovalo..to byl adrenalin..moc rádi na to vzpomínáme...

Lucka (St, 10. 3. 2004 - 12:03)

Tak to muj manzel je mozna taky tak trochu exhibicionista. Ale ten chce zase vsude ukazovat me. To ho vzrusuje uplne strasne!! Strasne ho rajcuju kdyz ridim naha v aute, nebo on me nahou veze. Nadzvedava mi jakoby nahodou sukne, kdyz se ohnu... Kdyz si neco zkousim v kabince, tak na me kouka, ale tak aby tam videli i ostatni....Asi jsme se nasli, protoze me to nevadi naopak. Desne se nam libi ve SW pred nekym soulozit nebo masturbovat ale tam to je normalni. Zdravim vsechny podobne svihnute.

Marek (St, 10. 3. 2004 - 11:03)

Asijsem exhibík, fotím akty, prostě pózuju fotografům, ženám i mužům,nahota mi nevadí,jsem asi rád, když se na mě ženy dívají,ne jako na nudistu, ale když se svléct musím,vzrušuje mě to před doktorkou, fotografkou, na rehabilitaci a tak, nebo v šatnách na bazénu,když tam chodí ženská obsluha sauny, v sauně taky jsem výhradně nahý. Vím, že do pánských sprch je z recepce kamera kvůli bezpečnosti a hygieně, jsou tam holky a občas to maj puštěný, i když nesmí...nevadí mi hrát jim divadlo...Nikomu neškodím, neonanuju v parku ani v autě, je to jen o mém vzrušení, já tu nahotu nikomu nevnucuji,kdo chce vidět, ať se podívá,mě to vzruší a udělá mi to malou radost. M.

Linger (Čt, 4. 3. 2004 - 21:03)

Pro m. Buzík a exhibicionista jsou dvě rozdílné věci. Mám ženu, exhibicionista jsem a buzeranty nesnáším. Říkej nám radši úchyl, na tom bude alespoň něco pravdy. Bohužel.

Jana (Čt, 4. 3. 2004 - 14:03)

Nesnáším exhibíky, ale chtěla bych znát názory kluků i holek na to,co cítí, když vidí někoho nahého, třeba náhodou,nebo prostě exhibíka. Jsem z Varů a tam se chodím(občas,cestou ze školy) podívat na terasu hotelu Thermal,odkud jsou krásně vidět pánské sprchy. Vím, že je to skoro voyerismus,ale mě vzrušuje dívat se na chlapa mydlícího se v rozkroku(když k něčemu vypada...).Jednou si mě jeden všim, byl tam sám a začal si ho honit.Dělal,že o mně neví.Jestli se udělal, to nevím,je to tak 15 m.od zábradlí,ale to už není tak podstatné.Ono je to tam vůbec zvláštní,když jdu z dámské šatny od bazénu, tak krásně zase vidím naháče v šatně,jak maj otevřený vstup dovnitř...Možná si myslíte, že jsem zvrhlá,ale s holkama jsme jednou viděly exhibíka, mladýho kluka v parku.Měl péro venku,na sobě jen tanga a honil si ho. No a nás nenapadlo nic lepšího, než ho hecovat.Když se udělal, tak nám poděkoval, oblík se a zdekoval se...Názory???Dík J.

m. (St, 25. 2. 2004 - 11:02)

Kluci, co se takhle předvádíte, jste docela slušní buzíci!!! Kdybych chytil úchyla, co si honí kládu v kabince v krámě, asi bych ho přímo za péro vyrazil ven na ulici a před lidma ho skopal do prdele. V tom jsem zase já trošku exhibicionista. :-)

Default User Image
Juraq (Pá, 29. 9. 2023 - 20:09)

Lidé toho nakecaji😂😂

Radek (St, 25. 2. 2004 - 10:02)

Já se rád předvádím, ale s mírou. Rád třeba jezdím nahý v autě, předvádím se stopařkám, kolem jdoucím mladým holkám na křižovatkách, v sauně apod. že bych vybíhal v parku a skákal po holkách, to mě nenapadlo nikdy.

roman (St, 21. 1. 2004 - 09:01)

Jsem asi exhibík,ale to je asi tak trošku každý,muž i žena.U mě je to holt silnější. Chodím na aerobic,kam jinej chlap nechodí.Do šatny s holkama mě nepustěj,tak se musím převlíkat před nima v sále.Když to bylo poprvý,tak jsem byl v rozpacích,ale když jsem zjistil,že mě sledují,tak mě to vzrušilo.Od té doby nosím na aerobic tanga...Kamarádka,která tam chodí se mnou to bere jako recesi,ale když říkala,že se to jiným holkám líbí nebo že jsou docela překvapený,tak mě to fakt vzrušilo.Nosím rád upnutý věci na tělo,tanga,boxery a tak.Jinak nejsem veřejný onanista,nesvlíkám se na veřejnosti,ale využívám situace.Třeba na pláži,kde nejsou kabinky na převlíkání,v bazénu,kde jsou šatny otevřeny do vstupní haly, u doktorky, na rehabilitaci cvičím nahý a tak(nekecám,nechaly mě tak cvičit...),v kabince na převlíkání v obchoďáku nechávám poodhalenou záclonku,když vidím,že se prodavačka tím směrem dívá a mohl bych pokračovat.A pocity? Je to fakt trochu adrenalinový sport...Třeba když si kupuji spodní prádlo a tanga zejména.Fakt mě to vzrušuje,přitom na nudi pláži jsem nebyl!!!Jsou to úžasný pocity,který pak třeba vedou k super masturbaci nebo i k sexu s přítelkyní. Myslím,že nikoho nepohoršuji,trestné to taky není.Chtěl bych znát názory holek a žen na mou "odchylku", je vám to odporné nebo naopak příjemné,když stojíte klukovi za to,abyste ho viděla nahého?Co byste dělaly,kdybyste ho takto někde viděly?Nic? Nebo byste aspoň se dívaly, nebo se smály? Díky za názory Roman

Linger (St, 21. 1. 2004 - 00:01)

Ještě jedna věc: kdysi jsem na toto téma na internetu vedl rozhovor s jednou kočkou. Zajímalo ji, jaké osoby při tom pozoruju, jestli si vybírám, ženy, muže a tak. Takže: pouze ženy, jen takové, které mě něčím upoutají - obličej, sexy postava, oblečení, věk od 14 do 50. Vlastně pokud jsou i ostatní muži jako já, bral bych to trošku jako kompliment, že jste to byla zrovna vy, něco jako obdivné zahvízdání po italsku :-) Doufám, že jsem nikoho nepohoršil.

Linger (St, 21. 1. 2004 - 00:01)

Lenko, zajímalo by mě, jaký jsi z toho měla pocit?Já jsem také exhibicionista. Snažím se ženy nešokovat, dělám si to třeba v autě, na balkoně, prostě tak, aby se nemusely dívat - pokud nechtějí. Pocity které prožívám jsou opravdu nádherné: je to trošku jako adrenalínový sport :o) Jen tak pro zajímavost, jsem ženatý, žena nic netuší a já se modlím, až mě některá praštěná ženská, za kterou bych se ani nepodíval, náhodou uvidí jak čumím na jinou, pojme to jako občanskou povinnost a bude průůůůůůser jak mraky :-(

Patrik (Čt, 23. 10. 2003 - 21:10)

No, přiznávám že já se taky docela rád holkám předvádím nahý. Nedělám to ale někde v parku.. To spíš v létě se opaluji a koupu úplně nahatý klidně třeba i na normálním koupališti, kde mají všichni ostatní na sobě plavky. Je to celkem vzrůšo, co si o tom myslíte ?

Lenka (St, 22. 10. 2003 - 17:10)

Mě se o prázdninách stalo, že jsem ráno cestou do práce šla po chodníku okolo jednoho auta (stávalo tam již parkrát předtím) a v něm jsem si náhodou všimla mladíka v kratasech jak onanuje. Běhemtýdne jsem ho tam potkala ještě třikrát a pak ještě párkrát. Stalo se vám to také někomu?

Dita (Út, 7. 10. 2003 - 00:10)

V jednom obchoďáku jsem čekala před kabinkami když sem v jedné kabince viděla, jak si ho tam ňákej chlap honí. Videla sem že se na mne dívá v v zrcadle, ale nebyla sem schopna ničeho, tak sem byla vyvedena z míry z pohledu na jeho obrovský pyj, který si divoce honil, pak ostríkal zrcadlo a klidne odešel. Já sem se stydela za nej.Doteďka jsem takhle pyj videla nekolik krát, pokaždé v jiné situaci, v lesíku, na ulici, na zastávce, nekterí muži se rádi ukazují když močí. Pokaždé mne privedou do rozpaku, mám teprve 16 let. Stalo se to už i vám holky, nebo sem jediná ?

Reklama

Přidat komentář