Reklama

Incest

Filip (Út, 10. 12. 2019 - 14:12)

Tak podle mě kdyz spolu ziji v jedne domácností matka se synem tak ten kluk se snaží aby v nem matka uz vydela muže a rád se v mnoha ohledech chová jako jeji partner , když sem žil s matkou v bytě tak sme fungovali pomalu jak partneři, starali se o domácnost a jeden o druheho , věřím ze sou případy kdy mezi nimi k necemu dojde ... nadruhou stranu pokud je ženská bez chlapa a syn bez přítelkyně tak si můžou v soukromí navzajem vyhovět

Návštěvník (Pá, 6. 6. 2008 - 10:06)

Jájo ty si se pěkně rozjel. Šukáš ségru ještě nebo už ne.

LLL (Pá, 6. 6. 2008 - 08:06)

Jájo, tak už dost, kdo je na Tebe zvědavej.

Jája (Pá, 6. 6. 2008 - 07:06)

Je mi 50 a žádné následky ani výčitky nemám z toho že v 17 letech jsem docela často souložil se svoji sestrou a občas došlo i na sestřenici, vše začalo tím že jsme v malém bytě spali spolu v bývalé manželské posteli.

Jája (Pá, 6. 6. 2008 - 07:06)

Je mi 50 a žádné následky ani výčitky nemám z toho že v 17 letech jsem docela často souložil se svoji sestrou a občas došlo i na sestřenici, vše začalo tím že jsme v malém bytě spali spolu v bývalé manželské posteli.

Jája (Pá, 6. 6. 2008 - 07:06)

Je mi 50 a žádné následky ani výčitky nemám z toho že v 17 letech jsem docela často souložil se svoji sestrou a občas došlo i na sestřenici, vše začalo tím že jsme v malém bytě spali spolu v bývalé manželské posteli.

Zajímavý článek (Pá, 6. 6. 2008 - 07:06)

Bratranci a sestřenice mají zdravé děti, tvrdí odborníci
http://www.novinky.cz/clanek/141694-bratranci-a-sestrenice-maji-zdrave-deti-tvrdi-odbornici.html

Doko (Čt, 5. 6. 2008 - 22:06)

Zažil jsem snad to samé a taky z toho nemám žádné následky. Pokaždé jsem se na to těšil. Byl to jenom sex.

Nanuk (St, 4. 6. 2008 - 22:06)

Po smrti otce chtěla matka abych spával s ní v ložnici na manželské posteli.Říkala že jí je tam samotné smutno. Bylo mi tenkrát dvanáct let tak jsem ani neprotestoval. Dost často večer plakala nad ztrátou otce a vždycky rozplakala i mě. Zalezl jsem k ní pod peřinu a usnul. Tak to šlo asi rok než mě jednoho takového uplakaného dne začala osahávat po těle a přirození. Otočila si mě k sobě a chtěla abych jí sahal na prsa a strkala mi jazyk do pusy. Pak navedla moji ruku ke svému rozkroku a zasunula si moje prsty do sebe. Slovně mě navigovala co jí mám dělat. Tak jsme to dělali dvakrát týdně skoro rok a já už věděl co jí dělá dobře.Když si všimla že to vzrušuje i mě tak si jednoho večera na mě nasedla a já tak přišel o panictví.Souložili jsme spolu několik let a já toho nikdy nelitoval ani nemám žádné výčitky svědomí.

Návštěvník (St, 4. 6. 2008 - 09:06)

Tak si najdi chlapa, když seš k světu!

Koloman (St, 4. 6. 2008 - 08:06)

Jáj,móre,nesér mi.
Neurážaj moji mamu Lenku Démeterovou,ty dylyno.
Jsi rasísta,napíšem Petru Uhlovi a Džamile Stehlíkové.
Koloman Démetér

Návštěvník (Út, 3. 6. 2008 - 18:06)

to si matka?nejsi cigoška?

Laďa (Út, 3. 6. 2008 - 16:06)

Hlavně neuč jeho děti pravopis.

Lenka (Út, 3. 6. 2008 - 13:06)

Před několika lety jsem jela se synem na dovolenou k moři. Tenkrát mu bylo šestnáct. Bydleli jsme v apartmánu a dovča probíhala skvěle. Jednoho večera jsme zašli na večeři a já si objednala víno netušila jsem že mi přinesou celí džbánek. Tak jsem povolila synovy nějakou tu skleničku.Vypité víno nás uvolnilo a bavily jsme se skvěle.Po příchodu na pokoj jsme zalehli vedle sebe na společné dvojlůžko. Najednou se ke mě syn přitulil a začal mě hladit po těle.Strnula jsem v údivu a nemohla se ani pohnout. Hladil mi prsa a celé tělo. Potichu mi začal říkat že mě miluje jak jsem krásná a strašně moc po mě touží. Vyznával mi lásku a já bez hnutí ležela. Ani nevím jak ale najednou jsem cítila jeho prsty ve své mušličce. Po malé chvíli jsem se mu začala asi taky díky vypitému vínu oddávat. Tu noc jsme se několikrát milovali až do rána. Ráno jsem mu řekla že už to nesmíme nikdy dělat a že o tom nebudeme nikdy mluvit. Každou noc mě prosil a chtěl mě. Nebylo to pro mě lehké mu odolávat protože jsem s ním prožila po dlouhé době krásné milování. Ale vydržela jsem to. Zkoušel to na mě i po návratu z dovolené doma ale nemohla jsem to dopustit. Když pochopil že u mě nepochodí začal to hledat jinde. Dnes má rodinu a děláme jako že se nikdy nic nestalo.

mirda (Út, 23. 5. 2023 - 01:05)

Měla si sním šukat , pořád a pořád , co se ti a jemu líbí ,tak to se má dělat , nikdo na SVĚTĚ BY TO NEVĚDĚL.

Alič (Út, 23. 5. 2023 - 17:05)

Neblbni by ji jinak vyšukal rozum z hlavy a ještě by se z toho nakonec zdorotila až na dobro. Takové blábole šukací nejsou to pravé šukání smilné dorotné paničky která napřed dělá dámu a pak šuká jak rozpálené kamne do běla.

O (Út, 3. 6. 2008 - 06:06)

Hele, M, a nechceš svádět i mě? taky jsem k světu a vztah se mnou by nezaváněl incestem. Nemusela by ses pak stydět.

serenna (Po, 2. 6. 2008 - 22:06)

ja to nechapu,koho to muze vzrusit?

M (Po, 2. 6. 2008 - 21:06)

Mám sedmnáctiletého syna sportovce. Jsem sama a svůj sexuální život řeším masturbací. Poslední dobou se mi vkrádá do mých sexuálních představ můj syn. Vyrostl z něho krásný mladík. Při každé mé masturbaci si představuji že se s ním miluji. Přivádí mě to k fantastickým orgasmům. Někdy mám sto chutí vstát z postele a jít nahá za ním. Pak se za to strašně sama před sebou stydím. Ale moje touha po něm překonává všechen můj rozum a stud.Poslední dobou jsem ho začala nenápadně svádět.Chodím po bytě polonahá a tak podobně. Všimla jsem si že to zabralo.Nenápadně po mě pokukuje. Je mi 38 a jsem docela k světu. Nevím jak tohle dopadne. Chtěla by jsem se tomu ubránit ale ta touha je silnější než já.

Iva42j (Út, 4. 2. 2020 - 20:02)

ja sem na tom stejne

Reklama

Přidat komentář