Reklama

Kastrace

sam (Út, 29. 9. 2009 - 17:09)

Michaelo a nechceš si to zopakovat i stěma jajkama

Michaela je (Po, 28. 9. 2009 - 23:09)

No v USA jsou případy,že se...chlap, co si ho u toho honí.

Richard (Po, 28. 9. 2009 - 22:09)

No v USA jsou případy,že se muži nechávají vykastrovat před svými partnerkami....ale provádí to lékař. Stejně ty chlapy nechápu,taky jsou v USA dominy co kastrují otroky.Ale tady určitě ne.Michaelo ty ho chceš spíš ovládat...pokud to není blbost.

Michaela (St, 23. 9. 2009 - 10:09)

Spravila som môjmu chlapcovi obriezku. Vy chlapci ste niekedy pekný masochisti. Bol tvrdý a nadržaný. Bolesť vraj ani necítil. Pekne so si ho zašila. Trochu sa bojím či nemá tej kože na penise trochu menej. Keď sa stoporí, tak mu to trochu ťahá vajka dopredu. No keď zmekne tak je tam dole pekný. Penis pôsobí trocha menšie a nevisí ako predtým. Tá kožka ho tlačí späť do bruška. A nubude mi masturbovať, je to aj hygienické. Má to len výhody. Pravdu povediac, keď som mu rezala predkožku mapadlo mi, čo by sa stalo keby šli preč aj vajka. Bol by mi verný. Kámoškam so to povedala.

Milanex (Čt, 8. 4. 2021 - 11:04)

Toto chcem aj ja, ak to dokážeš spraviť neoficiálne, zaplatím veľa ak áno dám kontakt

Návštěvník (Ne, 23. 8. 2009 - 08:08)

Olivere nech tu kontakt, ja ti něco zašlu.

Oliver (St, 12. 8. 2009 - 11:08)

Ahoj,mám problém,šíleně moc mne vzrušuje ukazovat se před ženami nahý a přitom musím masturbovat,už nevím co s tím mám dělat tak mne napadlo se nechat vykastrovat.Poradí mi někdo jak to mám udělat??,

Zralybyk"seznam (Pá, 7. 8. 2009 - 13:08)

Perfektní téma a správn pojaté! Je velmi rajcovní vše,co s kleštěním či jinými praktikami,prováděnými na varlatech souvisí. Mně tohle i všechny hry v tomto duchu velmi vzrušuje a rád bych se kontaktoval se stejně naladěnými lidmi. Kdo se mi ozve??

Návštěvník (St, 22. 7. 2009 - 16:07)

Je z něj opravdu jen Vůl!

sestra K (Út, 21. 7. 2009 - 16:07)

Jo svedla bych kastraci. No nejsou peníze za které bych ti to udělala. Kastrace jedine legálne s tímem odborníku a při rakovině varlat.Nikdy jinak!
Tak mně napadlo, proč se chtěj muži nechat vykleštit dobrovolně. Myslím, že je za tím jen sexualita muže. Tedy, touha přijít o to podstatné - při nejaké orgii se sexi holkama. Takovej muž chce trpět pro sexi ženu a to dost dlouho. Vědomí, že to nejde spátky je hrozně vzrušujíci. Je to slast pro takového muže. Je to forma silného masochizmu. Jedine to mi přijde logické.
Já bych mavrhla takovému muži dokonalou věrnost. Koule si nechá i penis. Nebude však mít nikdy sex a ani masturbaci. Dám mu na penis klec. Budu mu ho kontrolovat i pět krát denne. A jedine já budu mít klíč. To mi připadá jako dobrej ekvivalent kastrace. A kdyby chctel víc bolesti, tak budu mít milence a on se bude jen koukat.
To ma zaručené utrpění. Když se chlap nechá vykastrovat změní se mu i touha po sexu. Zmizí. Je jako díte, ženy mu neříkaj nic. Pokud samozřejmě nebere testosterón. Znám muže co nemaj koule a jsou jiní. Jsou kulatejší, klidnejší a mnohem trpěliví. A za žádnou cenu by se nervali někde v hospode.

Gombo (So, 6. 6. 2009 - 02:06)

Sestro K.nechcete si privydelat tim ze by ste me vykastrovala?Urcite by ste to svedla.Jsem ochoten darovat 20000Kc

Willy (Po, 25. 5. 2009 - 19:05)

Jen by mne zajímalo,jak se mění povaha a charakter muže po kastraci...dík

Návštěvník (Po, 20. 4. 2009 - 16:04)

sestroK, tředa maj důvod se nechat kastrovat, jen nechtěj podstoupit tu byrokracii a maj o ní svoji představu a maj to probraný moc let a ne jen ze dne na den

sestra K (Ne, 19. 4. 2009 - 20:04)

Ne nemyslím si to. Je mnoho lidí, kteří se pro něco rozhodnou - třeba kastrace - sou hrozne nadrženi a ve chvilce se rozhodnou. Kdyby kastrovali na každém rohu, tak to se nechá vykastrovat kde kdo. A když se spamatujou dost z nich si uvědomí co to provedli za pytomost. Ale je pozdě. A co pak? možná se ji v hlavě honí samovražda. Ale když je k tomu potřeba víc, tak to naštěstí mnoho lidí odradí. Jen zlomek si třeba nařízne kulku. A ti co se odhodlaj za hranice tak těch pár pytocu neodradí nic. Není normálni se dát pro nic za nic kastrovat

konik (Pá, 20. 3. 2009 - 23:03)

já už ani jedno varle nemám, vzali mi je kvůli nemoci. klidně vám řeknu, jaký to je. navíc v 25 letech!!!! a žádná hrůza...kdyby něco, tak simon.skala2"seznam.cz

Richard (Út, 17. 3. 2009 - 23:03)

Třeba mu to udělala sestro K. jeho manželka nebo přítelkyně a nechtěl jí prásknout !:)) Já si původně myslel ,že je to blbost ,když jsem narazil náhodou na toto téma na doktorce.cz.,tady je ještě diskuze :Líbí se mi kastrovaní muži !!! Ale když jsem se podíval na net, tak po celém světě je plno mužů, kteří se chtějí nechat vykastrovat.V USA je to běžná operace a nejblíž co jsem viděl fotky tak soukromá klinika v Belgii v Antwerpách, ale je prý už zavřená jak psal na netu nějaký Němec.V novinovém článku jsem četl, že dokonce v USA kastroval muže nějaký amatér a někteří se nechali kastrovat před svými partnerkami !Není lepší to povolit na soukromé klinice i u nás ? Kdyby si to ti muži zaplatili tak proč né ? Nemuseli by třeba skončit u vás s nařízlým varletem ,nemyslíš ?

sestra K (Út, 17. 3. 2009 - 21:03)

Jo měli sme jeden případ. Jeden muž si nařízl varle. Možná se chtěl vykleštit. Nevíme, nic neřekl. Jen vím, že pojišťovna mu neuhradila nic. Všechno caloval z vlastní kapsy. Samozřejmě má jen jednu kuličku. Vím, že mu kolega napsal do psychologický poradny. Nevím jak to pak skončilo je to už nějaky ten rok. Měl kolem 40.
Skrátka nechci aby jste dělali blbosti.

Richard (Ne, 15. 3. 2009 - 14:03)

Ty jsi tady psala,že nejhorší jsou lidi co se kastrují při orgiích sestro K.?!:) To jste měli nějaký případ v nemocnici ? To mi chceš říct,že na takovou akci někdo bere místo gumy skalpel,pean,svorky,šití,anestetikum...? U nás byl před léty akorát jeden případ ,mladší kolega z práce chodil tomu staršímu za manželkou,ten se to dozvěděl pozval ho k sobě,ožral do němoty,stáhl mu kalhoty a nožem mu uřízl pytlík i s kulkama..ten samozřejmě rychle vykrvácel a dotyčný šel sedět.

sestra K (St, 11. 3. 2009 - 20:03)

Promiňte za chyby, ale ja nejsem češka jen tady pracuju v nemocnici. Přála bych vám exkurzi v našem hospitsu - přímo na chirurgii alespoň týden. To by vás honem opustila chuť na takový úchylky. Věřte, že by ste už ani nepomysleli na takovou lumpárnu na svém těle. Ještě jednou říkam nedělejte to kluci a vemte rozum do hrsti. Raději si zajeďte do bordelu a užíte si to.

Adam (Čt, 8. 1. 2009 - 09:01)

Napise tu nekdo podrobny navod kastrace muze?

Reklama

Přidat komentář