Reklama

Astrální cestování(výstupy z těla)

N (So, 6. 11. 2004 - 08:11)

Dost informaci je na - Learning Astral Travel. Take je tam informace ohledne paralizace v spanku a deje se to kdyz clovek je v Rem spanku. Nekdy nastanou zmeny chemikalije a dostane se to do mozku a nastane paralizace tela. A to ze nas ma zabranit ucinit neco fysickeho co by mohlo byt nebezpecne. Aby se zabranolo prozivat paralizaci,clovek si musi uvedomit,jak proziva svuj denni zivot a je li dost stresovy? V jake mistnosti se spi, je vse prijemne zarizene a odpocinkove, bez zbytecneho hluku, bez televize atd.? Je dobre meditovat nez se jde do spanku a kdo veri ve vyssi moc si rici nejakou vetu, ze si prejete dobry spanek a podekovani straznym andelum za stalou ochranu. A kdyz clovek se citi ze je paralizovan, musi si uvedomit ze to prejde a zacit si vnimat okoli jako napriklad zpev ptaku venku apd. Ahoj

N (So, 6. 11. 2004 - 06:11)

Ahoj Heleno, nechci te strasit, ale mozna te navstivuje spatny duch. Existuji urcite procedury jak vycistit vzduch v tvem byte. Nebo proste dej cesnek na dvere. Mimo to mnoho lidi zacina vice mluvit o podobnych zazitcich. Astral traveling to neni. Ale presto bych na zazatek promluvila s lekarem, jestli tve telo je uplne zdrave. Take motlidby hodne pomahaji. Ahoj

Radka (Út, 2. 11. 2004 - 20:11)

Taky se mi to stava - i kdyz ted uz dlouho ne. Kolikrat jsem se probudila a chtela jsem pohnout rukou, nohou nebo alespon otevrit oci. Nic neslo. Ja z toho akorad nebyla tak vyplasena, protoze jsem zvykla i na jine "zazitky",ale je fakt, ze je to dost neprijemne. Premyslela jsem o tom a myslela si, ze jsem se vzbudila do spiciho tela. Ale myslim si, ze uz vim, jak to je. Zhruba pred 2 lety jsem byla na lodi. Spala jsem v kabine, kde byl neustale slyset prutok vody. V te kabince jsem spala zhruba 3 mesice a ten hluk me dost otravoval. Vzdy mi trvalo hodne dlouho nez jsem usnula a v noci me to casto budilo. Jednou se mi ale zase stalo, ze jsem se probudila a nemohla se pohnout. Co bylo ale zajimave, bylo to, ze jsem neslysela ten hluk. Bylo naaadherneee ticho. Rikala jsem si, ze to snad neni mozne, po tolika hlucnych noci. Jenze pak se mi podarilo pohnou telem, a otocila jsem se a hluk tu byl zpatky - v te jedne sekunde meho pohnuti a znovu v te silne intenzite jako vzdy. Rika se, ze vzdy, kdyz spime, tak opoustime telo, zrejme to tak bude. Takze nam se asi obcas podari probrat vedomi driv nez jsme v tele a proto nejsme schopny telo ovladat. Doufam,ze jsem Ti alespon trochu pomohla pochopit, co se s Tebou deje. Prinejmensim vis, ze v tom nejsi sama.

Helena (Út, 2. 11. 2004 - 19:11)

Ahoj, jestli můžete někdo poradit, budu moc ráda. Přečetla jsem si tu příspěvky ohledně astrálního cestování, ale odpověd jsem nenašla. Jedná se o to, že během spánku mám čas od času nepříjemné (fyziologické) pocity. Jednou sae mi stalo, ze kdyz jsem usínala, tak mi začalo strašně hučet v uších, a nemohla jsem pohnout tělem, od hlavy až k patě jsem cítila ohromnou tíhu, až neuvěřitelnou (jako by me drzeloplno lidí). Popadla mne panika, nemohla jsem otevřít oči, pohnout se, chtěla jse křičet, ale nevyšla ze mě ani hláska. Bušilo mi strašně srdce. Nevím, jak dlouho to trvalo, ale vší silou jsem se snažila pohnout, milimetr po milimetru, myslela jsem, že je to má poslední chvilka. Bylo to hrozný. Nikdy jsem se nepokoušela o astrální cestování, ani jse v té době nevěděla, co to je. Nerada experimentuji s "para" věcmi. Když jsem se probudila, tak se mi motala hlava a samozrejme jsem byla dost rozrušená, ale ráda, že jsem se vůbec probudila. Od tohoto zážitku se mi čas od času přihodí něco obdobného...Jak to popsat...Jako když se probudím do spánku. Probudím se, ale stále spím...nemohu se pohnout, opět bušení srdce. Je to divný, asi bych to přirovnala k pocitu klaustrofobika někde v nějaké kobce. Nahání mi to strach a také otázky typu, zda třeba netrpím apnoickými pauzami, ale mám pocit, že když se mi to děje, tak dýchám, ale nevím, je to šílený. Nechci tyhle stavy...Máte někdo podobné stavy a co se s tím dá dělat?

Denis (Ne, 20. 6. 2021 - 22:06)

Odepisují celkem pozdě ale jedná se o spánkovou paralýzu často důsledkem narušení spánkového cyklu. Můžeš mít v tom stavu hmotné ale i sluchové halucinace. Často když se mi to stávalo a pořád stává jsem nemohl třeba na 30 sekund dýchat už vůbec se nějak pohnout. Často to tedy poznám kdy mám spánkovou paralýzu neboť před tím ve snu jako padám dolů a jsem ve svem pokoji kdy vidím sám sebe a mohu se po pokoji pohybovat ( nejspíš astrální cestování )

Miloš (Po, 1. 11. 2004 - 15:11)

Všem. Pokud máte náhodné výstupy z těla nemusíte se bát, to pouze vyšší síly vám ukazují co je všechno možné.A je pouze na vás, zda se budete snažit poznat nepoznané anebo zapomenout. Když chcete poznat je to nejlepší cestou LÁSKY, nemyslím tím pudovou, nebo sex ale lásky ke všemu kolem nás. Každý z vás má jiný prožitek anebo touhu setkat se nadpřirozeným ale každý má jinou "cestu" která je předem určená. A kdo vám ji určil - no přece vy sami v minulých životech a není jich málo.PŘEJU všem hledajícím hodně úspěchů a Boží lásky.

aeiouy (Út, 31. 8. 2004 - 21:08)

obcas v detstvi jsem mival jakesy pocity ze dokazu letat, obcas se mi to i zdavalo. Mam docela dobrou schopnost empatie, co o tom soudite?

jajaja jenom ja (So, 28. 8. 2004 - 23:08)

nevim jestli to sem patri, ale stavalo se mi drive toto: v praci, ve vlaku, pri chuzi po ulici, pred usnutim ci pri probuzeni... Jsem byval jaksi dusevne mimo - ulet kamsi do sveta propletenych myslenek, vzpominek a fantazii, do jakychsi snu a je mi v tomto stavu fajn. Nemusim ani usnout - staci vypnout vnimani reality a je to. kdyz jsem nebo se sam proberu jsem uplne mimo. CO JE TO SE MNOU? (a to jsem nebyl zkoureny, i kdyz s marihuanou je to jeste lepsi )

Petr (St, 25. 8. 2004 - 19:08)

Ahoj. O AP, LD toho vím moc, mnoho let jsem se znovu snažil naučit schopnosti, kterou jsem v osmnácti letech ztratil... Poznal jsem také problematiku AP a LD z jiného úhlu pohledu - studoval jsem učení Carlose Castanedy, nagualismus. AP je přirozená, skrytá schopnost, které se dá naučit - je tolik metod, kolik je lidí (-což jim nepřidává na věrohodnosti...). Často však přichází neočekávaná a přemíra snahy o projekci vede k neůspěchu. Samo to, že o atrální projekci víte, zvyšuje mnohonásobně vaši šanci mimovolné projekce. Metody se rozdělují na vyvíjení přímého tlaku na astrální tělo - hluboká relaxace+vstup do transu, visualizace, představa pohybu aj. a "nepřímé" metody jako je např. bdělost, autosugesce, přerušení spánku aj. ,které vedou k mimovolným projekcím. Nejsnažší cestou k navození AP se zdají být metody založené na indukci lucidních snů, skrze které se poté projektujete do astrální sféry (LD je lehčí, než AP). Já osobně jsem poznal stovky metod, mnoho víceméně totožných a jsem přesvědčen, že existuje ještě nějaká úplně jiná, směšně jednoduchá cesta, trik. Ti co se projektují nemusí mít strach pokud budou ostržití, je to dar. Svět snů a reálný svět je rovnocenný, každý má svá pravidla. Existují atrální bytosti dobré i zlé, zlé vám jen mohou nahnat strach, nic víc - klidně na ně zařvěte ať táhnou. Může vás znásilnit jiný projektující se :-) (-fakt) navštěvovat cizí sny, dostat se do "nicoty", cestovat rychlostí okamžiku, aj - je to další svět. Končím, je toho strašně moc, psal jsem nahodile, tak to možná občas nedává smysl. Na závěr pravidlo astrálu:Buď dobrý a očekávej přítele, buď zlý a očekávej hrozbu.

Markoff (Út, 3. 8. 2004 - 14:08)

http://markoff.szm.sk/ac.rar

klára (So, 31. 7. 2004 - 22:07)

cetla jsem tvuj prispěvek a taky sem neco o astralnim cestovani slysela a cetla a pokud mohu porovnat tvuj prispevek s tim co o astralu vim ja tak ti muzu rici ze si na nejlepsi ceste dostat se do astralniho sveta:-)nejdulezitejsi je prekonat strach:-)preju hodne uspechu...

huntík (So, 17. 7. 2004 - 18:07)

Ahoj vsichni,snad to tady jeste nekdo cte,chtel bych se podelit se svou zkusenosti...Sice se mi jeste nepodarilo vystoupit z tela,ale rekl bych ze uz se mi to skoro povedlo.Pokousim se o to skoro uz rok(ale strasne nepravidelne-ted to bylo asi teprve 15pokus,takze fakt malo-neni cas:( )a pri poslednim pokusu jsem drobet "snidloval" a pouzil program brainwave generator.Nahral jsem 2 "songy"(z kazdeho 15minut) z tohoto programu do mp3 a pak do sveho prahravace(nemam tak dlouha sluchatka bych to mohl poslouchat v leze z kompu) a zacal poslouchta prvni(neco na relaxaci) a pak druhy(to uz byla autohypnoza)-pritom jsem se uvolnoval.Kdyz zkoncili oba "songy" tak jsem citil opravdu vyrazne vibrace-asi presne ty,o kterych jsem dycky cetl.Bohuzel se mi to nepovedlo dotahnout do konce,asi protoze jsem byl malo ovlnen,ale ty vibrace byly opravdu silne.Takze vrele doporucuju vsem tento program. Dystak ho najdete na www.bwgen.comMejte se a hodne uspechu,huntik

Cherrynka* (So, 24. 4. 2004 - 21:04)

Ahoooj!!! Prosím Vás, tak podle toho, co píšete, se mi zdá, že každej asrálně cestuje když spí. Pořád se mi totiž zdávej sny, ve kterejch vidím sama sebe, jak něco dělám a tak... Já bych ale opravdu chtěla astrálně cestovat, ale zároveň se bojím... Nikdy nevíš, co se může stát... Prosím, něco mi jetě poraďte. Díky moc!!!

Petr (St, 25. 2. 2004 - 13:02)

Vystoupit z těla nejde, pokud si člověk nepíchne ketamin. To vás vyhodí z těla hned, bez ketaminu se budete snažit celý život a hovno. Mluvím z vlastní skušenosti. Ketamin je anestetikum ve veterinářství. Název je Narkamon, ale strašně těžko se schání. Ale stojí to za to.

kripl (Út, 6. 4. 2021 - 19:04)

máš pravdu bráško

Nikolas (Ne, 15. 2. 2004 - 21:02)

Nikdy sem to nedelal a chcel by som sa spytat co astralni meditace obnasi.Mnohi hzikaji ze je to nebezpecni.Nasiel by sa tam nejaky skuseny clovek ktory by mi poradil?Dopredu vam dekuji.

.Jajina (Ne, 1. 2. 2004 - 21:02)

Do svého těla se vždy člověk vrátí. Děje se vše ve spánku, /při meditaci/někdy si člověk svou cestu pamatuje, někdy zaspí všechno to, kde byl a co prožil. Někdy si u sebe vybavuji věci, které se mi v astrálu přihodily a to na dovolené, při služební cestě a podobně.

MAX (So, 10. 1. 2004 - 00:01)

Mili přátele to co tu popisujete je pouha vstupní brana,je to složité na visvětlení je to jako kdybych vám měl visvětlit jak pracuje lidcké tělo.Každy sen každa vidina něco znamená i ja jsem se dostal ze své schránky moje aura poletovala po pokoji a vic jsem neměl sili tohle opuštěni schránky bylo úmyslné,ten kdo je slaby nebo není vivolen tak těžko muže dosáhnou tohodle.Sen co se zdá je cesta do budoucnosti je to takové pruzračné okno kterýmvidíte co se stane.Jemi 19let,studuji bojová umění a meditaci.Není těžké opustit svou schránku ale je těžké se doní vrátit,ja jsem prošel i klinickou smrti je pravda že vidíte světlo ,ale každý vidi pak neco jineho každá aura nebo duše je jiná a tak vidi neco jiného.Opravdu vám radim než se budete pouštet do nečeho takového tak se nato při pravte studujte a učtese,je to krasa se znašet na svit tělem nebo svím tělem prochazet jeden davní japonec v kmeni hmm už si nezpominam nazef lečil lidi tak že se ponořil do hluboké meditace a vistoupil stěla ve šel do těla pacienta a tak ho vilečil.Nebojte se poznávat tajemno zahady spektra naše možnosti jsou neomezené mi jme bytosti myšlení a naše virá je silnější než cokoli ´ve vesmiru...Spozdravem MAX.

ponco (St, 24. 12. 2003 - 22:12)

Ako viete,ze ste naozaj vystupili z tela a nie ze je to len nieco ako sen?Skuste nieco takeho:zoberte karty,zamiesajte ich jednu vytiahnite,ale nekukajte sa na nu,polozte ju vedla seba a pokial ste naozaj vystupili z tela tak tam ta karta bude,a vy ju budete vidiet a vediet co je na nej,po prebrati si to mozte skontrolovat.

Malicka (Čt, 30. 10. 2003 - 13:10)

Chcela by som sa s vami podelit o zazitok, ktory sa mi nedavno prihodil. Nevedela som nic o astralnom cestovani a tak som sa len zo zvedavosti pozrela na uz spominanu stranku www.greenfrog.cz. Clanky ma velmi zaujali, no pri precitani jedneho z nich som tak trochu dostala strach. Je to clanok o astralnom cestovani podla pana Monroea. Nikdy predtym som o ziadnom astralnom cestovani nepocula, nikdy som necitala ziaden navod ako na to a aj napriek tomu sa mi nedavno prihodilo nieco, co som vlastne ja sama nechcela, stalo sa to samo..V noci som si lahla spat, bola som dost unavena takze so zaspavanim som nemala ziadne tazkosti ako inokedy. Ked uz som bola na hranici spanku, zrazu som sa prebudila, no nie uplne. Nespala som a len slabo som tento stav vnimala. Zacala som pocitovat take zvlastne vibracie(ktore sa spominaju v clanku od pana Monroea), bol to zvlastny pocit lahkosti, mala som pocit akoby som ani nebola vo svojom tele, ale akoby som sa tesne nad nim vznasala. Potom mi v usiach znel zvlastny hukot a myslou mi prebleslo mnoho nezmyselnych obrazov. Pocitovala som strach a zaroven to bol taky prijemny pocit. Ked som sa chcela pohnut, nemohla som, akoby som svoje telo vobec necitila.....je mozne ze som v nom vlastne ani nebola?? Mala som pocit akoby som sa niekam rutila, alebo velmi rychlo letela.....Strach vsak zvitazil a preto sa to vsetko skoncilo. Pamätam si len ze som zrazu prudko otvorila oci, srdce mi silno bilo a bolelo ma cele telo..tiez si pamätam ze v tom stave som silne zatinala zuby az tak ze som mala pocit ze mi vypadnu..Prosim ak niekto mate podobne skusenosti, alebo mi to viete nejako vysvetlit, rada by som si s vami pisala. Opakujem ze som sa na to nikdy nepripravovala ani som o tom nepocula.

Reklama

Přidat komentář