Reklama

Obřízka

Tony (So, 25. 8. 2018 - 16:08)

Jasně, všichni jsme...Agresivní cirkumfetišisti jsou tu pouze dva, Zkoumal a evangelikál. Ani Steve mezi ně nepatří. Zato na www.netdoktor.at. Tam jich bylo.

Martina (So, 25. 8. 2018 - 15:08)

Ano, bylo by to trestné,...Jasně, všichni jsme agresivní cirkumfetišisti, jenom ty jsi letadlo.

Steve (So, 25. 8. 2018 - 15:08)

Tady nic nevidím ...

Tony (So, 25. 8. 2018 - 01:08)

tak když má někdo takový...Novel to také veřejně hlásal a Bohu díky za ty lidi. To mi otevřelo oči.

Tony (So, 25. 8. 2018 - 00:08)

tak když má někdo takový...Ano, bylo by to trestné, kdybych to okopčil z uzavřeného fóra. Na to jsem se právníka ptal.

Jenže ty jsi agresivní cirkumfetišista a nebetyčný pokrytec, který se hlásí ke naoko Kristu, jenže on nic takového, co tu předvádíš, neučil.

Tony (So, 25. 8. 2018 - 00:08)

to je otázka, údajně tu je...Jsi pokrytec stokrát větší než Brno. Vźyť to napsal sám.

Jenže od evangelikála se nic jiného než olbřímí pokrytectví očekávat nedá.

Guy Sinden napsal: Ich weiss sehr gut, was die Evangelikalen sind, wei mein eigene Bruder auch der Evangelikeler geworden ist. Sie sind wirkich krank. (Vím velmi dobře, co jsou ti evangelikálové zač, protože můj vlastní bratr se tím evangelikálem stal. Oni jsou skutečně nemocní (samozřejmě, že ne tělesně).

no (So, 25. 8. 2018 - 00:08)

Proč tady nepíše teda on...to je otázka, údajně tu je plno příběhů lidí a já se ptám, proč to nepíšou oni sami. Asi neumí psát a ptořebují, aby někdo psal za ně. Kdyby chtěli psát o svých potížích, napíšou to sami. Pak by stačilo dát jen odkaz na zdroj a ne tapetovat ctrl-c, ctrl-v.

no (So, 25. 8. 2018 - 00:08)

Proč tady nepíše teda on...tak když má někdo takový potíže, třeb mu nejde přetahovat ap., tak obvykle nestojí o to, aby své potíže ventiloval na internetu a uváděl plné jméno. I v opačném případě, potíže po obřízce, tak nevěřím, že by stál o to to veřejně hlásat.

Uvádět o někom zdravotní potíže, to je citlivý údaj ve smyslu zákona. Zveřejnění takových věcí bez souhlasu toho, koho se to týká, je trestné.

Steve (So, 25. 8. 2018 - 00:08)

Proč tady nepíše teda on sám ale píšeš za něj? Ani to neví že tady o něm cosi píšeš ...

Tony (So, 25. 8. 2018 - 00:08)

Že není? Ještě jednou okopčím jeho stěžejní příspěvek:

Vladimír Kistan
Máte se zeptat někoho, koho obřezali v dospělosti. Třeba mě a nepotřebujete vědce. Citlivost na bolest a nepříjemné pocity (dotyk ručníku, lepení ke stehnu, kontakt se spodním prádlem, atd.), strašné. Příjemné pocity zcela vymizely. Sexuální život přestal existovat. Onanie je prakticky nemožná ve srovnání s "předtím". Prostě není čím hýbat. Ze stresu a zklamání se mi od zákroku neustále loupe kůže na rukou. Je to můj nejhorší životní zážitek. Tohle zmrzačení nikdy nepochopím. Podle mě mělo jít o jemné rozšíření předkožky kvůli fimóze, a udělali ze mě araba. Je to už patnáct let, ale frustrace je pořád stejná.Jen pro zajímavost, žiju zcela sám, na ženské mě přešla chuť.
......................................................

Že není? Tak se podívej na jeho profil na facebooku:

https://web.facebook.com/vladimir.kistan.3

Steve (Pá, 24. 8. 2018 - 23:08)

Umíš i něco jiného nežli papouškovat nějaké báchorky druhých? Já tady taky nepíšu názory jiných. Piš o ssobě a své poznatky.

Tady v ČR žádný Kistan není ... není to vůbec české jméno ani příjmení - proto nepápu proč nám tady předkládáš takové příklady které možná ani neexistují, dohledat se nikde nedá, ba ani ověřit ... Takové příklady si klidně můžeš strčit za klobouk. Nikoho to nezajímá a nevypadá to vůbec důvěryhodně.

Tony (Pá, 24. 8. 2018 - 12:08)

A pan Kistan píše, že po obřízce byl jeho prožitek zredukován na pouhých 10%.

Tony (Pá, 24. 8. 2018 - 12:08)

jo přesně tak sam už se...Aby pak se můžeš jenom modlit, aby jsi neměl stejný výsledek jako Novel 2007:

novel2007:
Anarxik: 1) Nic o obrizce nevis, 2) Jsi zena a nemuzes to posoudit z muzskeho pohledu, 3) Ja jsem muz, ktery obrizku podstoupil v dospelosti a dobrovolne, takze muzu posoudit ... a rikam, ze je to opravdu brutalni rozdil v prozitku - po obrizce skoro nic, proto delsi vydrz. Nejsem sam, existuje rada vedeckych studii, ktere to dokazuji. 4) Vetsina chlapu, co tady chodi byli obrezani ze zdravotnich duvodu, proto nemuzou srovnat, 5) Obrizka v USA je spise byznys, vsak uz procenta obrezanych v USA klesaji. ... Tak tu prosimte netvrd nesmysly, kterym nerozumis .

A nyní profil toho dotyčného:

Muž z Moravskoslezského kraje, kolem 30 let

Nechal jsem se obrezat jen kvuli vam, holkam, a pripravit se tak temer o veskery prozitek ze sexu, protoze se vam to libi, a mate rady obrezane muze. Doufam, ze to alespon nektera z vas oceni.
.....................................................

Jenže komu není rady, tomu není pomoci. Cirkumfetišisté totiž mají odstavené racionální uvažování.

roman (Pá, 24. 8. 2018 - 12:08)

Jsou zmagořené jako je v...jo přesně tak sam už se těšim až budu mit obřizku hotovou a zahojeny penis

Tony (Pá, 24. 8. 2018 - 12:08)

Nejsou zmagořené, protože...Jsou zmagořené jako je v tomto z 60% zmagořené z 60% USA, kde upadli v tomto do kryptonáboženské pseudovědy, což se ještě propojilo a dohromady srostlo se specifickými evangelikálními bludy.

Ano (Pá, 24. 8. 2018 - 09:08)

Je zajímavé, že 90% US...Nejsou zmagořené, protože to je jen tvůj názor, ty jsi nikdy nepoznal nic jiného, žádný pořádný sex sis neužil a sám jsi obřezán nebyl, nevíš o čem mluvíš. Věř mi. Musíš to poznat a pak pochopíš a nebudeš demagogicky něco tvrdit. Všiml jsi si jak často používáš výraz "PEKLO " a to ve všech smyslech? Ze života to udělalo peklo, pekelná bolest atd., tvůj gin nick znamená pekelnika, prostě se negativně točíš kolem toho, takhle nemůžeš být šťastný! a pak píšeš,že vyletíš komínem. Navštiv raději psychologa

Tony (Pá, 24. 8. 2018 - 08:08)

Je zajímavé, že 90% US žen preferuje obřezané muže.¨
.......................

Protože jsou zmagořené a nic jiného neznají, která poznala intaktního, jako např. Susanne Block - Lobkowicz, tak píší zcela jinak.

Zkoumal (Pá, 24. 8. 2018 - 08:08)

Já měl ještě před 5 lety...Hele Gine, tady je zajímavý materiál ke studiu, doufám že jsi to již četl a podáš nám k tomu recenzi a dáš terorismus do souvislosti s obřízkou. Napsal to německý profesor a dílo je důležitější důležitější nežli Kapitál od Marxe!! German professor Gunnar Heinzon was taken about the release in 2003 of his sensational book "Sons and World Domination: The Role of Terror in the Rise and Fall of Nations" (Sohne und Weltmacht: Terrorism, Aufstieg und Fall der Nationen, 2003). This book has become a bestseller all over the world, but the English language (and Russian too) has not yet been translated. In the introduction to the book quotes a modern German philosopher who believes that this book is no less important and significant than the "Capital" of Karl Marx.

Zkoumal (Pá, 24. 8. 2018 - 08:08)

Já měl ještě před 5 lety...Zase MELEŠ a ustavičně LŽEŠ. Ne před 5 lety, ale před 30 už jsi studoval Hynieho, pak jsi byl fascinován obřízkou natolik, že jsi proháněl mladé Němce na nuda pláži, a pak jsi psal, že rok a půl ti stačilo studium na netu, aby ses seznámil s něčím co tvrdí skupinka pomatenych intaktivistu ( klukům jsi pak psal že jsi jediný intaktivista v ČR) no a sám víš čím tě nazvali... Nicméně tvůj zájem o obřízku chlapců je eminentní, tak tvé ego tě vedlo k tomu,abys pojetí obřízky otočil do negativní propagace a tím obhájil svoji výjimečnost, ojedinelost a prvenství. Je zajímavé, že 90% US žen preferuje obřezané muže.

Tony (Pá, 24. 8. 2018 - 07:08)

Obnova předkožky je...Kdyby to šlo, tak se jetý cirkumfetišista nechá přeobřezat i desetkrát.

Reklama

Přidat komentář