Reklama

Obřízka

Tony (Pá, 24. 8. 2018 - 07:08)

Obnova předkožky je...Jak píše správně MUDr Staněk, je to pouze pseudopředkožka. Nejcitlivější buňky mužského těla jsou po odpižlání provždy pryč.

Ale ke zvýšení citlivosti zbytku, který vopižlanému zůstal - žaludu, to pomáhá. Je to pořád lepší než utrácet velké lováky za předkožkovou protézu SenSlip.

Zkoumal (Pá, 24. 8. 2018 - 07:08)

HannesMoser byl v...Obnova předkožky je totální nesmysl, neboť zatím ještě nikdo nevymyslel jak obnovit mucosu. Navíc to je další forma businessu s psychicky nevyrovnanymi muži zpracovanými intaktivistickou demagogií, které ve své labilitě podlehnou! A nebo to dělají proto, aby si mohli prožit znova obřízku jako dospělí a zvolit si sami styl a způsob jejího provedení. Neboť je láká recirkumcise. Jsou muži, kteří se nechají 2x navíc obřezat, protože mají pocit "vytahání" kůže po původní obřízce.

Tony (Pá, 24. 8. 2018 - 07:08)

Ztráta "domečku",...MUDr Sokol mi napsal, že "on není križák ale že já som križák.

Tony (Pá, 24. 8. 2018 - 07:08)

HannesMoser byl v...Těch překlepú. Byl jsem ještě rozespalý.

Tony (Pá, 24. 8. 2018 - 07:08)

Jeden o koze a druhý o voze...Já měl ještě před 5 lety na tu obřízku opačný názor, dnes však vím, že ta zkušenost je nepřenosná. Na www.netdoktor.at nejvíce napadali postižené obřízkou ti, kdo s ní byli spokojeni. Ti byli na ty postižené neskutečně hnusní.

Těch Amíků se na to nikdo neptal a do roku 1980 ani jejich rodičů. Ke všemu je ta obřízka pro miminko oproti dospělému nebo většímu klukovi pekelně bolestuvá i když si lidé myslí přesný opak.

Že se to ženám líbí? Pouze pár acucullofilkám. Ony to tvrdí stupidní propagandistické blogy a ke všemu mi to bulíkoval do hlavy můj obřezaný strýc. Ani jedné z těch, s kterýmijsem co měl, se ta obřízka nelíbila. Na to jsem se každé jako cirkumfetišista vždy velmi opatrně zeptal a ženy na emiminu tvrdí v drtivé většině též pravý opak.

Tony (Pá, 24. 8. 2018 - 05:08)

Jeden o koze a druhý o voze...HannesMoser byl v devatenácti letech hrdý na to, zmagořen časopisem Bravp, že tu obřízku má. Potiže mu zařaly až v pětadvaceti. Teď má za sebou nechirurgickou obnovu předkožky.

bobrik (Pá, 24. 8. 2018 - 05:08)

Jen to, že mě zase...Jeden o koze a druhý o voze já mam obřízku od devíti a jsem spokojený , hlavička vždy v suchu a to chodím naostro nic mne neskrabe a pořád je na černém vzduchu kdo neskusi neuvěří a sex prostě paráda 80 procent Američanů je obřezaných čau.(ženám se to líbí).

není (Čt, 23. 8. 2018 - 23:08)

nad obřízku.

Tony (Čt, 23. 8. 2018 - 18:08)

Zmrzaceny penis.Ja se nechal...I když u drtivé většiny mužů je to tak, že po dvou měsících po obřízce vůbec nevnímají, že mají trvale odkrytý žalud, tak u některých může ztráta domečku jejich žaludu znamenat doživotní peklo. Že jsou takové případy jsem četl už více než před 30 lety u profesora Hynie.

Tony (Čt, 23. 8. 2018 - 17:08)

Lidé jsou různí, ne ruzné...°TAKŽE je jasné že obřízka je vždy pozitivni°

Někdy ale ne vždy. Tvrzení, že vždy, je čirá demagogie.

Honza (Čt, 23. 8. 2018 - 17:08)

Zmrzaceny penis.Ja se nechal obrazárny penis na přání mě ženy asi 2 roky po svatbě.Jste odkázán na ženu vyhonit moc nejde alespoň mě.v zimě citlivý na mráz,kvalitní pradlo. Stále menší erekce při treni v prádla.Na kole v elastakach peklo mensi erekce.Pokud nemusíte a žena vás miluje nedělejte to,kvůli nějakému výkonu v posteli.Ja ho mam citlivější po 2 letech stale

Zkoumal (Čt, 23. 8. 2018 - 17:08)

Jako jsou lidé různé, tak...Lidé jsou různí, ne ruzné a lékaři také, ale postupy v lékařství se stále zdokonalují, nicméně při zánětu slepého střeva a předkožky se většinou operuje.
Mastičkářům ale pšenka nekvete: příspěvek :
prstenec na penisu

28.3.2018 | návštěvník
Nemohl jsem normálně přetáhnout předkožku,měl jsem takový zjizvený prstenec po prodělaném zánětu,který jsem bohužel nijak neřešil.Vše jsem odkládal a snažil to řešit mastičkami ...k ničemu to nebylo.Nakonec jsem se odhodlal a měl jsem to udělat dřív.Nebylo se čeho bát.Paní doktorka Šilhánková je perfektní,taktéž vybavení kliniky a personál.Trápil jsem se asi 4,5 roku... a teď je to prostě skvělé,bez přehánění.
TAKŽE je jasné že obřízka je vždy pozitivni, ano každý zákrok může mít komplikace i iatrogenního charakteru. Ale sám víš, že kdo lana netahá si prsty neutrhá

Tony (Čt, 23. 8. 2018 - 14:08)

V roce 2002, tady jistý...Jako jsou lidé různé, tak i doktoři jsou různé. Jeden dychtivě rejžuje na zmrzačujících amputacích předkožky a když někdo tu obřízku opravdu potřebuje, tak jak na potvoru narazí na takového, který nechce obřezávat ani za nic.

Tony (Čt, 23. 8. 2018 - 14:08)

Jak vidíš na videu, tak...3.500 $$$

Rajský business. Kvůli tomu se propagandisticky lhát náramně vyplatí.

Tony (Čt, 23. 8. 2018 - 14:08)

Jak vidíš na videu, tak...Když vidím takovou stupidní propagandu, tak musím konstatovat, že i sám Dr Joseph Goebels byl v oboru propagandy břídil.

Zkoumal (Čt, 23. 8. 2018 - 14:08)

V roce 2002, tady jistý Zdeněk napsal :
Po milování {ne po každém} mi předkožka zarudne a opuchne a v některých místech popraská,protože je trochu zúžená.Mám i krátší uzdičku a ta se mi často natrhne.Chci si nechat udělat obřízku,ale pan doktor mi dává jen samé mastičky.Co mám dělat?
Je to jednoduché nechat se obřezat a nechodit k mastičkářům nebo poslouchat rady gina. To je jako se slepakem, kterého bys rozháněl ledem a trápil se několik let, až to jednou už nerozeženeš, a proč?

Zkoumal (Čt, 23. 8. 2018 - 14:08)

Jak vidíš na videu, tak doktor v žádném střetu není, vidíš a zase LŽEŠ, má skoro 200.000 shlédnutí a spoustu klientů, a pozitivní ohlasy... Za jak dlouho ty vydelaš 3.500 $$$? Kolik ty máš návštěv na tvých stránkách? Prostě obřízka pomáhá, je moderní a kluk se od 20 trápil a vidíš jak v 26 do toho šel. A má krásnou ženu a spokojenou... Tak v čem je Tvůj problém???

Tony (Čt, 23. 8. 2018 - 12:08)

Nevím co tvrdí jiní...To nejsou smyšlené příběhy. To však žádný agresivní cirkumfetišta neuzná. A doktor, který má z pižlání výnosný business je v těžkém střetu zájmů.

Zkoumal (Čt, 23. 8. 2018 - 11:08)

Vycházíme z toho, co tvrdí...Nevím co tvrdí jiní lékaři, nikde nemáš žádný důkaz. Zde je důkaz prospěchu a maximálního štěstí po provedené radikální obřízce spojené s experimentálním odstraněním nervů způsobujících předčasnou ejakulaci. Jsou to konkrétní osoby a lékař Alfredo Rivera provádí experimentální zákrok, kterého provedl mnoho tisíců a ne jeden okopčený tebou vymyšlený příběh. Tady je jasné Rogerio 5 let ženatý, hledá cestu k rodinnému štěstí a neváhá zaplatit 3.500,-$$!
Sleduj na YOU TUBE : ROGERIO'S MANHOOD DILEMMA.
lékař Alfredo tvrdí že úspěšnost operace musí být spojena a kulminovat radikální obřízkou, která je vlastně standardním postupem i u nás.

Tony (Čt, 23. 8. 2018 - 09:08)

Milá Aleno, rozumný názor...Přirozená fimóza není u dítěte patogenní.

Je jasné, proč agresivní cirkumfetišista aacucullofil takto píše. Už se těší, až chlapec vyroste.

Já takový stře zájmů nemám, protože to už budu dávno vyletěn komínem krematoria.

Reklama

Přidat komentář