Reklama

Obřízka

Zkoumal (St, 22. 8. 2018 - 10:08)

Dostudovaný jsem, magora...To říká každý blázen, to se obecně ví a titul Mgr. znamená = NEDOSTUDOVANÝ, jinak bys pracoval v oboru a nemusel si jen hrát na katechetu, a byl bys treba kardinálem.

Tony (St, 22. 8. 2018 - 05:08)

Antoníne, Antoníne proč...Dostudovaný jsem, magora ¨Mgr) mám v občance, nikdo mne z Církve nevykázal. Mám kvůli práci certifikát, že vůbec žádnou psychiatrickou péči nepotřebuju.

U anonymních zbabělců je tomu jinak.

Zkoumal (St, 22. 8. 2018 - 05:08)

Náš milý evangelikál...Antoníne, Antoníne proč sem pořád taháš ty tvé církevní bludy? Jsi pomatenec. Meleš páté přes deváté, vůbec nejsi kompetentní se vyjadřovat jako nedostudovaný k výkladu bible. Tebe z církve vyobcovali, tak teď akorát fanaticky žárlíš. Buď tě vyrazili, že jsi magor nebo na chlapečky. Zrovna tak žárlíš na lékaře a snažíš se jim plést do řemesla a to není normální.Fora o chlapcích a předkožkách z tebe udělaly štvanece neustále nutkavě kontrolujícího displej či monitor. Neustále být na příjmu znamená zvyšovat hladinu stresu, jemuž tě téma obřízky vystavuje. Nikdy nemůžeš mít klid mysli. Častý je také strach z toho, že ti něco utíká, ano někdo byl zdravotně obřezán, hned ho považuješ za nešťastnýho. Zdrojem téhle "nemoci" bývají sociální sítě. Jde i o to, že se tam vždycky najde někdo obřezaný, kdo si užívá života víc než ty, což tě přivádí do deprese. Vyhledej psychiatra.

Tony (St, 22. 8. 2018 - 00:08)

Náš milý evangelikál (Joe) totiž upadl do příšerných bludů v této oblasti. Ono to začalo už Calvinem, náboženským člověkem, který prováděl reformaci církve bez pověření Ducha Svatého, náš milý evangelikál šel ještě dále, aby si potvrdil své evangelikální bludy, tak je pro plošnou obřízku. To z něho vypadlo teď poprvé, předtím lhal jako ve stylu emerického evangalikalismu snad normálně.

Prorok Jeremiáš snad mohl vidět pokrytecké americké evangelikály, jenže svým souvrstníkům by to nikdy nevysvětli l, proto vyjmenovává okolní národy a v jádru odsoudí i Israel:

Jeremiáš 9; 24 - 25

24„Hle, přicházejí dny, je výrok Hospodinův, kdy potrestám všechny, kteří se obřezávají, a přesto jsou neobřezaní:
25Egypt, Judu, Edóma, Amónovce, Moába a všechny, kdo si vyholují skráně a sídlí na stepi, neboť všechny tyto pronárody jsou neobřezané. I celý dům izraelský má neobřezané srdce!“

Ano milý pane no; (Joe) ve svém úchylném evangelikálním zaslepení máte neobřezané srdce a odmítáte bolest postižených.

Měl by jste si vzít k srdci slova Jeremiáše proroka.

Tony (Út, 21. 8. 2018 - 19:08)

°Je plno kluků nebo mužů, co mají předkožku úzkou, ta se někdy špatně vrací, např. po styku musí chvíli počkat, než ji lze dát zpátky, podobně když kluk v pubertě masturbuje. Což je pro ně nepříjemné, navíc vzadu to zaškrcuje a může dojít k rozšíření drobných cév v žaludu. Podobných problémů je celá řada, mnohdy je mají i muži po 40 nebo po 50, někteří se s tím trápí celý život. Přitom se bez obřízky obejdou, styk mít můžou, ale jsou tu menší nebo větší obtíže, co otravují život. Tohle se týká až čtvrtiny mužů, takže plošné provádění obřízky není vůbec hloupé, jak by se zdálo.°

Milý pane evangelikále

To co jste tu napsal je čirá demagogie a zvrácená cirkumfetišistická propaganda. Plno mužů takové doktory těžce proklíná kvůli zničenému sexuálnímu životu. Mikroskop prokázal proč tomu tak je. Miktoskop nelže!!!

. (Út, 21. 8. 2018 - 19:08)

.

Tony (Út, 21. 8. 2018 - 19:08)

v tomto případě obřízka...Ale posílají, třeba za to dostane od MUDr Obřezávače provizi.

Tony (Út, 21. 8. 2018 - 19:08)

v tomto případě obřízka...Milý evangelikále

takže tu schvalujete podvod na pojišťovnu. Už jste tu jednu matku z Brna udělat takový podvod nabádal.

To jsou oni, ti evangelikálová. Jenom lži a pokrytectví.

no (Út, 21. 8. 2018 - 19:08)

Nevím co mám dělat, a...v tomto případě obřízka asi nutná není, pokud je ale z pohledu lékařky vhodná, tak proč se jí bránit. Bude to na doporučení, takže zdarma z pojistného. Nějaký důvod tam jistě je, jen tak lékaři na obřízku neposílají.

Je plno kluků nebo mužů, co mají předkožku úzkou, ta se někdy špatně vrací, např. po styku musí chvíli počkat, než ji lze dát zpátky, podobně když kluk v pubertě masturbuje. Což je pro ně nepříjemné, navíc vzadu to zaškrcuje a může dojít k rozšíření drobných cév v žaludu. Podobných problémů je celá řada, mnohdy je mají i muži po 40 nebo po 50, někteří se s tím trápí celý život. Přitom se bez obřízky obejdou, styk mít můžou, ale jsou tu menší nebo větší obtíže, co otravují život. Tohle se týká až čtvrtiny mužů, takže plošné provádění obřízky není vůbec hloupé, jak by se zdálo.

Doktorka to jistě posoudila z medicínského hlediska, plně bych jí důvěřoval.

je nejlepší (Út, 21. 8. 2018 - 19:08)

Nevím co mám dělat, a...se řídit radami lékařů, ne nějakých nerozumných lidí, co píšou bludy na internetových diskuzích. Lékaři na to studují, mají praxi a zkušenosti, takže poradí nejlépe.

Tony (Út, 21. 8. 2018 - 17:08)

Aleno, nechápu tvůj dotaz....Ona ne ale ta nová doktorka je evidentně zvrácená cirkumfetišistka.

Martina (Út, 21. 8. 2018 - 17:08)

Nevím co mám dělat, a...Aleno, nechápu tvůj dotaz. Přeci když už je dost velký na to, aby si předkožku přetahoval, tak proč ho zbytečně mrzačit? I kdyby zákrok dopadl dobře, tak proč ho chceš o předkožku připravit?

Alena (Út, 21. 8. 2018 - 16:08)

Nevím co mám dělat, a jestli je tady to pravé místo, kde se poradit. Jsem matka samoživitelka. Byla jsem teď se synem na kontrole u naší doktorky, ale byla tam nová. Po celkové prohlídce mi doporučila, abych neváhala s provedením obřízky a dala nám doporučení ke specialistovi. Že prý bych se zbytečně trápila nutit kluka, aby si to přetahoval, když se to může vyřešit jednou provždy. Je na to prý už dost velký. Taky si to myslím.A asistovat mu u toho nechci. Má zde někdo podobnou zkušenost? Děkuji

Tony (Út, 21. 8. 2018 - 03:08)

Gine! Proč ti musí psát...On je prudič a ne diskutující.

Gine (Po, 20. 8. 2018 - 23:08)

Zkoumale, nezuř.

Jsi zase...Gine! Proč ti musí psát diskutující, že jsi DEBIL?

Tony (Po, 20. 8. 2018 - 23:08)

Zbytečné je to, když...Zkoumale, radši napiš, po čem seš sjetej, že jsi zase začal řádit a psát nesmysly.

ANALYTIK (Po, 20. 8. 2018 - 22:08)

Na 95% obřízek provedených...Zbytečné je to, když ožralům a obézním pojišťovna kryje jejich léčbu metabolických poruch - léčbu by si odoracovávali stavbou dálnic pod dozorem nutricionistů nebo by alkoholikům by měli automaticky geometrickou řadou zvyšovat zdravotní pojištění a přetloustlým jakbysmet. Na Kubě se podařilo téměř vymítit cukrovku! Ušetřené zdroje by se měly věnovat na prevenci jako, mimo jiné obřízky pro všechny. Neobřezaný a nakažený by měl nárok jen na 50% úhradu!

Jo (Po, 20. 8. 2018 - 22:08)

Zkoumale, nezuř.

Jsi zase...je sjetej jak skokanskej můstek.

Tony (Po, 20. 8. 2018 - 22:08)

Nejen v semináři, ale i na...Zkoumale, nezuř.

Jsi zase sjetej, že?

ADMINE! (Po, 20. 8. 2018 - 22:08)

že si v semináři hřáli...Nejen v semináři, ale i na doktorce, admin by měl prozřít, takhle tady nebude už nikdo a pro koho sem budou cpát ty reklamy?
ADMINE! Hynku,Viléme,Jarmilo Probuď se a když diskuse, tak bez chlastání ginu a když reklama tak na obřízku!

Reklama

Přidat komentář