Reklama

Obřízka

Gine (Po, 13. 8. 2018 - 23:08)

Vzhledem k oslavám lgbt...Ano, pořádný gay Macho man má vždy obřezaný penis a v něm PA! Ale to není to, na co se ptáš Gine!

Gine (Po, 13. 8. 2018 - 23:08)

reagovat 12.8.2018 17:00 -...To není cenzura internetu, přečti si co říká zákon a týká se to tebe

Tony (Ne, 12. 8. 2018 - 19:08)

Vzhledem k oslavám lgbt...Dám ti link, můžeš si tam počíst:

https://www.nakluky.cz/poradna/

Ačkoliv tam má mistr Zkoumal několik falešných profilů kvůli lapání obřezaných kluků, tak tam k tématu obřízka ani necekne.

Jsou tam tak čtyři agresivní cirkumfetišisté, s kterýma jsem se tam těžce porafal.

Tony (Ne, 12. 8. 2018 - 19:08)

To by se agresivnímu...reagovat 12.8.2018 17:00 - Tony

To by se agresivnímu cirkumfetišistovi velmi líbilo - cenzura internetu.

Martina (Ne, 12. 8. 2018 - 16:08)

Vzhledem k oslavám lgbt komunity, by mě zajímalo, jestli třeba gayové preferují obřízku. Přeci jen někteří až úzkostlivě dbají o "krásu" těla, tak by mě zajímalo jak vnímají předkožku.

ProGina (Ne, 12. 8. 2018 - 08:08)

A taky v rámci terapie takoví predátoři mají mít zakázan přístup na internet. V USA se to na taková individua aplikuje, kontroluje je pak probační oficír :

Nesmíte mít a / nebo používat počítače (jak je definováno v 18 U.S.C. § 1030 (e) (1)) nebo jiné elektronické komunikace nebo zařízení pro ukládání dat nebo média.
Nemáte přístup k Internetu.
Na internet nemáte přístup k internetu pouze z důvodů předem schváleného zkušebním úředníkem.
(You must not possess and/or use computers (as defined in 18 U.S.C. § 1030(e)(1)) or other electronic communications or data storage devices or media.

You must not access the Internet.

You must not access the Internet except for reasons approved in advance by the probation officer.)

Sami idioti ? (So, 11. 8. 2018 - 20:08)

Mozna ze tady tato diskuze by byla vhodna pro Policii CR. Propagovat znetvoreni cloveka je zvlast odporny zlocin!

Tony (So, 11. 8. 2018 - 14:08)

na obřízky na net není...Nevím jaký je zájem ale vím, že na internetu je mnoho prolhaných propagandistických cirkumfetišistických blogů, ve kterých je zmrzačující amputace předkožky vychvalována až do nebe.

Tony (So, 11. 8. 2018 - 14:08)

na obřízky na net není...Milý oane

zase hodně demagogie.

Samozřejmě, že jde o internetovou reklamu a ke všemu jde mnohdy o reklamu klamavou. Zcela se zamlčuje, že se jedná o zmrzačení a mnohdy jsou tam vyjmenovány smyšlené výhody obřízky.

Tony (So, 11. 8. 2018 - 11:08)

reklamou na konkrétní...Reklama na obřízky byla jeden čas jak na slovenském, tak českém Modrém koníkovi i na www.rodina.cz. Už to ale dali pryč-

asi takhle (So, 11. 8. 2018 - 11:08)

reklamou na konkrétní zákrok je třeba bilboard na operace zraku jisté oční kliniky. To je reklama jak na kliniku, tak na konkrétní zákrok. Nebo plošná inzerce v tisku, třeba odlišit, jestli si prezentuje jen zdravotnické zařízení, nebo i zákroky.
Třeba zubařské ordinace a kliniky shánějí pacienty, proto prezentují svá zařízení, v akcích nabízejí slevy, aby nalákali pacienty.Nedělají ale reklamu ve smyslu zdarma vám vytrhneme osmičky ap. Za reklamu těžko považovat i to, kdy nabízí slevy na vstupní vyšetření, i když zde by šlo o tom diskutovat. Přece jen lidi nechodí k zubaři kvůli vstupnímu vyšetření, ale kvůli následným zákrokům.

asi takhle (So, 11. 8. 2018 - 10:08)

Když jste slepoň, tak jste...na obřízky na net není reklama žádná. Reklamou pro mě jsou upoutávky a odkazy jinde. Třeba když si člověk otevře seznam.cz a naskočí mu obrázek a odkaz na akci v Lidlu. To je reklama. www stránky nějaké okresní nemocnice, kterou si člověk musí sám vyhledat, nedává si přesměrovat a reklamu na jiné stránky typu zpravodajské servery, to reklama není. Tam si člověk musí rozklikat oddělení urologie, tam snad najde, že krom jiného provádí i obřízky.
Reklamou ani není, když komerční zařízení estetické a plastické chirurgie má na svých stránkách, opět to člověk musí sám naklikat, že provádí i obřízku. Reklamou je, když si odkaz na své stránky dají třeba na ten seznam. Pár klinik tak funguje, že nabízí své služby i jinde než vlastních www stránkách. Opět, zde se nenabízí obřízky, reklama se týká výhradně jiných zákroků, ani tam nenabízí labioplastiky, i když je provádějí.
Aby i hloupý pochopil, když je vratech nebo plotě závodu nápis třeba rafinerie ropy tak to opravdu není reklama na benzín a naftu, kterou tam vyrábějí. Ani značka čerpací stanice, kterou je každá benzinka označená, to nepovažuji za reklamu. Reklamou jsou ovšem třeba bilboardy, kde bude propagován třeba řetězec čerpacích stanic určité značky. Ale to ještě není reklama na konkrétní zboží. Takže jedna věc je reklama třeba na kliniku GHC, druhá věc je reklama na konkrétní zákroky, co klinika nabízí.
Zkrátka obřízkám nikdo reklamu nedělá, je tu zájem není to potřeba, lidi si to sami najdou.

Mates (Pá, 10. 8. 2018 - 23:08)

Já myslím, že je nutné aby si sám Antonín uvědomil, že potřebuje pomoc...nejen psychickou, ale třeba i nějaký koníček, smysl života, vztah, kamaráda...něco co by mu ukázalo, že svět nejsou jen předkožky a lékařská mafie, která se spikla proti němu...osvětu (a já do jisté míry tu jeho úplně prapuvodni myšlenku chápu) lze dělat aniž by neustále druhé otravoval a byl agresivní...

Martina (Pá, 10. 8. 2018 - 20:08)

Já bych tě rád Martino...Nejsem pro napadání z žádné strany. Také se mi nelíbí "diskutování" Antonína, který, si myslím, dělá tématu jen medvědí službu. Lidi potom to téma nemohou brát vážně.

Zkoumal (Pá, 10. 8. 2018 - 17:08)

Onehdy bylo někde napsáno toto prohlášení :

100% OF MEN CIRCUMCISED BY 2100

Velké lékařské, hygienické a sexuální přínosy pro muže a již žádná příšerná překvapení pro jejich potenciální partnerky/ry.

Martina (Pá, 10. 8. 2018 - 00:08)

Když jste slepoň, tak jste...Objektivně: zadala jsem do vyhledávače téma
-obřízka
-modelace prsů
-operace víček

Na obřízku vyjela pouze jedna! reklama, na druhé dvě témata asi 20 reklam. Takže nelži.

Tony (Čt, 9. 8. 2018 - 23:08)

různí podvodníci a...Když jste slepoň, tak jste slepoň. Ono je těch reklam na obžízky na netu málo?

S principiálních důvodů sem ale nic kopčit nebudu. Bylo by to stejné, jako bych tu feťákovi napsal adresu, kde sehnat drogy.

asi takhle (Čt, 9. 8. 2018 - 22:08)

Ty hlupáku, už mě fakt...různí podvodníci a šejdíří dělají masivní reklamu, reklamu mají i prodejci aut, i když třeba Škodovky mají obrovský odbyt a reklamu snad mít ani nemusí. Nevím o jediné reklamě na obřízky. IKEM reklamu nevede, Homolka taky ne, nepočítám vlastní www stránky, které si každý musí vyhledat. Určitá reklama bývá na kosmetické zákroky plastické chirurgie, ale ani zde reklamy moc není. Nevzpomínám na reklamu na obřízky, asi to ti lékaři nepotřebují. Pacienti si je vyhledají sami, protože je potřebují. Manipulativní reklama vnucuje lidem zboží, co lidi nepotřebují nebo ne tolik potřebují. Ale obřízky to není jak prodej hrnců nebo vysavačů, zkrátka jde to i bez reklamy. Tou jsou spíš dobré reference. Vlastně reklamu jsem viděl, na oční operace, aby lidi nemuseli nosit brýle. Zde jde o slušné peníze, zákrok na jednom oku 15 minut, inkasuje se opravdu dost. Oční kliniky reklamu dělají, na rozdíl od těch obřízek. Zde jde skutečně diskutovat, jestli takové operace jsou přínosem, vzp to nehradí, má to svá rizika. Ale nevzpomínám na jedinou reklamu k urologům nebo plastickým chirurgům na obřízky. Je obřízky opravdu neživí, jen to někdo nedokáže pochopit, uvažuje zkrátka jinak, teda pokud vůbec uvažuje a jen nepapouškuje, co někde přečetl.

tak (Čt, 9. 8. 2018 - 21:08)

Ty hlupáku, už mě fakt...lidi, když chodí do práce, tak nebudou žít z charity. Je v pořádku, že doktoři dostávají slušný plat. Ty peníze mají tvrdě zasloužený, kdo chce bez námahy hodně peněz, tak se nabízí spousta jiných zaměstnání.

Mates (Čt, 9. 8. 2018 - 21:08)

...červi....

Reklama

Přidat komentář