Reklama

Obřízka

hot nebo čehí (Čt, 9. 8. 2018 - 12:08)

Tak zase tradičně to tady gin zaspamovává neboť chce, aby solidní rada byla odsunuta do pozadí, dost zoufalá taktika hodná tučňáka.

Solidní rada. To je "vtip dne". Draku draku ..

A je zajímavé, že na klukách cz se admina bojí jak čert kříže, no prostě gin, zlý démon.

Nejsem "gin" ani "befeater" a už vůbec ne "hot" či "GBW", ale pochybuji, že by "na holkách.cz" (jelikož tedy nejsem hot ani GBW) řešili "ženskou obřízku" .
Nebo ta už je taky in ?? (je možný, že jsem "zaspal dobu" ..).

Pižlálista (Čt, 9. 8. 2018 - 12:08)

Zpátečničtí blbové nad 25 let by měli bejt ouředně zakázaný !!

Zkoumal (Čt, 9. 8. 2018 - 12:08)

jo diiik už mam termin a i...Tak zase tradičně to tady gin zaspamovává neboť chce, aby solidní rada byla odsunuta do pozadí, dost zoufalá taktika hodná tučňáka. A je zajímavé, že na klukách cz se admina bojí jak čert kříže, no prostě gin, zlý démon

Výzkumník Draho (Čt, 9. 8. 2018 - 12:08)

to mně pose*r... : ))

snad: "to mě obřež .." , ne? :-)

Mudr. McMesser (Čt, 9. 8. 2018 - 12:08)

Naše břitvy (nejen) na vaše kožky. Forever in!

Zkoumal (Čt, 9. 8. 2018 - 12:08)

jo diiik už mam termin a i...BussterX
Lékařská bílá mafie, obřízkový křižák... omg... to mně pose*r... : ))

Nevyzkoumal (Čt, 9. 8. 2018 - 12:08)

jo diiik už mam termin a i se těšim ....

jo, kavka zblblá propagandou je schopnáá se těšit i na pracovníí tábor .. :-)

Prozkoumal (Čt, 9. 8. 2018 - 12:08)

Kdo není obřezán "neviděl svět" resp. "není Čech"!! "fik, fik fik".

roman (Čt, 9. 8. 2018 - 12:08)

Opravdová podpora Romanovi...jo diiik už mam termin a i se těšim ....

Zkoumal (Čt, 9. 8. 2018 - 11:08)

Okopčím tu jeho první...Opravdová podpora Romanovi
Prosí tě Romane, co ti to ten stařec cca (60/184/125) píše za hlouposti? Je úplně mimo realitu Je vidět že jeho obzor končí kolem v hospodách kolem Chomutova. Opravdu zoufalá podpora
Na rozdíl od něho Ti mohu z vlastní zkušenosti napsat, že když v Austrálii odstoupili od dětské rutinní obřízky, která je levná, vedlo to k navýšení obřízky ve vyšším věku.
Zde je příklad a fotky jsou také. Svědectví konkrétníhio muže, který píše ve svém blogu :

Jsem 28 letý muž že Sydney, Austrálie ;
19.července 2018 uplynul jeden rok od mé obřízky, od vysoké a volné k vysoké a těsné. Přestože jsem byl obřezán už jako dítě nikdy jsem se necítila jako obřezaný muž . Prostě jsem do toho šel, provedení revize mé obřízky bylo snadné a jedním z nejlepších rozhodnutí, která jsem kdy udělal. Mám teď větší pocit jistoty a sebevědomí ukázat můj obřezaný penis, což rád dělám! Jestli že kdokoliv přemýšlí o tom, že se nechá obřezat, udělejte to!

Pro ty kteří umí na rozdíl od Tondy i světové jazyky, tak v originále :

I'm a 28 year old guy from Sydney, AZ.
July 19th 2018 marks one year since my circumcision, going from high and loose to high and tight. Even though I was circumcised as a baby, I never felt like a cut man. Biting the bullet and having it revised was easily one of the best decisions I’ve ever made. I feel confident in my CUT cock and I love showing it off! If anyone is out there thinking about getting circumcised, do it.

Obrezani a frus (Čt, 9. 8. 2018 - 11:08)

Nekterym z vas by meli nejen "obrezat ale uplne ufiknout" nebot vysledek bude stejny - bez sexu . Vubec je s podivem jak tady trestny cin nekteri obhajuji ..? Tento zakrok muze lekar povolit jen pokud je to nevyhnutne a ohrozuje to zivot ! Jinak je to zlocin proti lidske dustojnosti !

Mates (Čt, 9. 8. 2018 - 11:08)

Tony, Tony...jestli já mám stejný styl psaní jako Jirka, tak jsi slepej jako poleno...urolog mi říkal, že diskuse nemám číst, že to je úplně jedno a ještě se nesetkal s člověkem, který by si na obrizku stěžoval....a měl pravdu...a tak se pochlub, jaký máš sexuální život ty? když jsi takový fajnšmekr...to opravdu nevidíš smysl života a svého bytí v ničem jiném než v kůžičkach?...je mi tě fakt líto...a co vakcíny proti chřipce? To není komplot? Co když výrobci do nich dávají látky, které nutí lidi víc nakupovat a proto se očkuje před vánocemi:-) už vidíš, jak je celé tvé působení a tvrzení, že jsi to prokouknul paranoidní?

Tony (Čt, 9. 8. 2018 - 10:08)

Ano Mates, souhlasím. Pro...Neškodím, jenom tu tlumočím zkušenosti nešťastníků. kterým zmrzačující amputace předkožky - obřízka, zničila jejich sexuální život.

Jirka (Čt, 9. 8. 2018 - 09:08)

pravda take pohovor dukladne...Ahoj Romane, jsi asi pevně rozhodnut a nenecháváš se zviklat. Máš už projednaný styl obřízky? Proč se na to musí tak dlouho čekat. Také mám zájem o obřízku, držím palce

Jirka (Čt, 9. 8. 2018 - 08:08)

Tady je jakákoliv diskuze...Ano Mates, souhlasím. Pro někoho je opravdu obřízka vysvobozením a cesta k opravdovému , plnohodnotnému sexu. Mnozí mají penis uvězněn v předkožce, stydí se za to a pak po obřízce jsou šťastni. Je zajímavé, až zarážející jak nějaké individum dokáže škodit jiným, hlásat bludy a zneužívat "doktorku" ke svému fetiši. Neuznává potřeby druhých a stále nadává, vyhrožuje a ještě žaluje.

Mates (Čt, 9. 8. 2018 - 00:08)

Tady je jakákoliv diskuze opravdu marná...osobně mi obřízka pomohla, vím, že ignoranti a hlupáci to nepochopí a ani neuznají myšlenku, že mnohdy je obřízka i potřebná...vadí mi, že tady jenom strašíte lidi před operací, které to čeká...sám vím, jaké to před nástupem do nemocnice bylo. Víc už asi nemá cenu se k tomu vyjadřovat....neboj se Gine a ani ty ty Cype, ono každému se jednou vše vrátí..i to tvoje hloupé strašení a navážení se do ostatních.

Mates (St, 8. 8. 2018 - 13:08)

Jejda, tohle je už opravdu šílený...nevím, proč ho takhle blbě strašíte....Romane vůbec ničeho se neboj...mně naopak před rokem sexuální život a prožitek obřízka dala...a to až v 29 letech...lituji jenom, že jsem na to nešel dřív....urolog mi při prvním vyšetření říkal, ať nečtu internetové diskuze o tom co je lepší..je vidět že Gin/Tony už je profláknutý...pokud někdo dospělý říká, že mu to udělali proti vůli, je to nesvéprávný jedinec a měl by být zavřen..

Tony (St, 8. 8. 2018 - 12:08)

Pohádkám o tom jak někdo...Možná, že už to dnes tak jednoduše nejde. On píše, že to bylo před patnácti lety. Dnes se ví, že ta obřízka je zmrzačení. O tom jsem před patnácti lety neměl vůbec potuchy. Vím to teprve přes čtyři roky.

Tony (St, 8. 8. 2018 - 12:08)

Okopčím tu jeho první příspěvek, Romanovi na povzbuzení:¨

Máte se zeptat někoho, koho obřezali v dospělosti. Třeba mě a nepotřebujete vědce. Citlivost na bolest a nepříjemné pocity (dotyk ručníku, lepení ke stehnu, kontakt se spodním prádlem, atd.), strašné. Příjemné pocity zcela vymizely. Sexuální život přestal existovat. Onanie je prakticky nemožná ve srovnání s "předtím". Prostě není čím hýbat. Ze stresu a zklamání se mi od zákroku neustále loupe kůže na rukou. Je to můj nejhorší životní zážitek. Tohle zmrzačení nikdy nepochopím. Podle mě mělo jít o jemné rozšíření předkožky kvůli fimóze, a udělali ze mě araba. Je to už patnáct let, ale frustrace je pořád stejná.Jen pro zajímavost, žiju zcela sám, na ženské mě přešla chuť.

Tony (St, 8. 8. 2018 - 10:08)

pravda take pohovor dukladne...Pokud budeš mít následné problémy, tak za mnou nedolézej.

Vím, že ta obřízka je fetiš a že cirkumfetišistu nepřesvědčím. Já sám jsem byl cirkumfetišistou ale pouze umírněným. Naštěstí jsem to celé prokoukl.

Reklama

Přidat komentář