Reklama

Velikost klitorisu

Návštěvník (Út, 6. 8. 2002 - 21:08)

Taky jsem poradne nepochopil, proc si chcete sdelovat sve dojmy a postrehy nejak mimo tuto diskusni skupinu? Jinak vzkaz pro vsechny holky s vetsim klitorisem. Myslim, ze je pomerne malo zen, ktere maji klitoris vetsi nez dejme tomu 0,5 - 1 cm. Drtive vetsine chlapu to prijde velmi sexy, velmi vzusujici. Jak v posteli, tak pri pohledu napr. na koupalisti (pokud se tam neco rysuje), nebo na nudaplazi. Nemate se absolutne za co stydet (nehlede na to, ze za jeho velikost nemuzete). Myslim, ze chlapi to spis berou jako velky dar, pokud maji partnerku takto obdarenou. V teto souvislosti bych se chtel zeptat na zkusenost ostatnich zen na nasledujici. Ma nektera z vas skusenost s tim, ze castym pouzivanim (prokrvovanim) vnejsich rodidel muze u zen dojit k jejich zvetseni? Mam tim na mysli zvetseni malych stydkych pysku (pripadne klitorisu).

Návštěvník (Po, 5. 8. 2002 - 11:08)

Evo nejsi postižená, ale obdařená. nezmínila jsi se o velikosti. Využij své přednosti. Dají se s tím dělat kouzla.

Návštěvník (Po, 5. 8. 2002 - 11:08)

Lenko, to musí být nádhera. Měl jsem před lety partnerku, které se také při milování klitoris vztyčil a bylo to velmi hezké. Neměla ho tak velký jako ty, asi o centimetr menší, ale i tak to byl kouzelný pohled. Není to tak častý jev. Mimochodem

Návštěvník (So, 3. 8. 2002 - 13:08)

Ahoj Lenko,využij svého daru.Co by za to jiné dívky daly,mít tak nádherný klitorist jako máš ty.Většině chlapů to pripadá vzrušující a mě taky.2,5 cm je nádherná míra, skoro si to nedovedu ani představit.Ahoj Petr

Návštěvník (Pá, 2. 8. 2002 - 18:08)

Lenko, Karle a Moniko. Proč jste se separovali. Vaše zkušenosti by určitě zajímaly více lidí, i já jsem podobně "postižená".

Návštěvník (St, 29. 5. 2002 - 17:05)

Souhlasim,mel jsem take partnerku s malinko vetsim klitorisem - pri vzruseni cca 1,5 cm - a mohl jsem se ulizat k smrti.Ji to take delalo moc dobre.Myslim, ze se neni za co stydet.Bohuzel,moje nynejsi partnerka nema moc rada drazdeni klitorisu,coz mi malinko chybi,ale to je jiz Off Topic :( A rozpaky na nudaplazi?Je to jiz asi deset let,kdyz jsem mel moznost jezdit na nudy do Rusovcu(pobliz Bratislavy),jezdila tam s nama jedna divenka, ktera nejen ze mela vetsi klitoris, ale jeste si vyholovala prirozeni,takze jeji ozdoba jeste vice vynikla a vubec se za to nestydela.Ba naopak, pokazde,kdyz jsme vylezli ze studene vody,delala si z nas chlapcu legraci,ze je tam momentalne nejvetsi "chlap". Takze se pripojuji k nazoru,bud rada za dar,ktery ti byl poskytnut,co ja bych za to dal,kdyby me partnerce malinko povyrostl :))

srdicko007 (Pá, 24. 5. 2002 - 08:05)

Co bych za to dal, kdyby manželka měla tak velký poštěváček. Asi bych se ulízal k smrti. Věřím, že to může někdy obtěžovat, ale važ si svého daru.

Návštěvník (Pá, 24. 5. 2002 - 02:05)

Ahoj Lenko , moc rád bych si s tebou o tvém "fenoménu" dopisoval. Ozvi se prosím na můj e-mail. Díky Pavel

Evik (Ne, 12. 5. 2019 - 23:05)

Já mam10 cm velky

Eva (Ne, 12. 5. 2019 - 23:05)

Je to tak

Karel + Monika (Po, 4. 3. 2002 - 16:03)

Ahoj Lenko,pozorně jsme si přečetli Tvůj příspěvek ,včetně poslední Tvé reakce na našich několik řádek.Pokud mom svého poštěváčka natolik překrveného,že mi začíná při klasické poloze vadit změníme polohu,aby nebyl v akci.Například při poloze zezadu v kleče.Ale stejně to dlouho takto nevydržím a musím si jej alespoň několikráte promnout a co se týká orálního milování tak na to¨mám skvělého partnera,který svým jazýčkem dovede dělat divy aby neubližoval ale pouze dráždil a uspokojoval.není nic hezčího než zavřít oči a prožívat tento sedmý div světa.Sama se nedostanu na net,jedině přes svého přítele,ale ten miluje můj kočičí jazýček.,takže nemám před ním žádná tajemství.Aby jsme nebavili nezúčastněné můžeš nám napsat přímo na befel"centrum.cz S pozdravem Monča

Návštěvník (Po, 4. 3. 2002 - 10:03)

Karle, děkuji Ti za informaci o Tvé dívce. Píšeš, že má také větší klitoris a že toho dobře využíváte. Co znamená to větší? A jak to využíváte? Já to zatím využívám jen při masturbaci, když si ho dráždím a mám obavu, že při normálním styku s mužem to spíše vadí. Hlavně vzhledem k značné citlivosti zvětšeného poštěváčku. Jak se stímhle vyrovnáváte? Ráda bych si o tom popovídala v této rubrice přímo s Tvojí dívkou. Přece jen o tom asi ví víc. Zkus ji k tomu přimět. Díky všem, kteří mně o tom něco napíšete, abych s se svým problémem dovedla lépe vyrovnat. Ahoj Lenka.

Návštěvník (Pá, 1. 3. 2002 - 17:03)

Ahoj Lenko přestože jsem muž mohu Ti na toto téma dost sdělit díky své přítelkyni,která je na tom ještě "hůře".To slovo hůře myslím pouze ironicky z pohledu mého,to je pohled muže, který to bere jako odměnu od přírody.Moje přítelkyně měla v minulosti chuť na Bisexuelní vztah,ale styděla se to realizovat z důvodu klitorisu,který je u ní opravdu mimořádně velký a citlivý.Umíme toho i využít při milování,můžeme poradit.Nestyď se a napiš.

Návštěvník (Čt, 28. 2. 2002 - 14:02)

Zajímal by mě názor na velikost klitorisu. Já s tím mám ve svých 22 letech problémy. Mám větší poštěváček, který měří při vzrušení asi 2,5 cm, takže si ho můžu dráždit podobně jako klucí svůj penis. To by byla ta lepší stránka, protože se mi to dost líbí, když si to při delší nepřítomnosti partnera dělám sama. Nepříjemnější je, když můj vykukující klitoris vzbuzuje nadměrnou pozornost například ve sprchách u ostatních dívek a žen, a na nudipláž už jsem kvůli tomu přestala chodit úplně. Problémy to dělá ale i na oblečené pláži, prtože při mé větší vzrušivosti mi "postavený" poštěváček dělá špičatou bulku vpředu na plavkách v rozkroku a někdy to i nepříjemně dře o kalhotky. Nevím jestli je to tak ojedinělé, nebo jestli je žen s větším klitorisem víc a zda je to pro ně spíše výhoda nebo ne. Jak vy ho máte velký a jak vám to vyhovuje? Při jakém vzrušení se vám nejvíc ztopoří? Dík za příspěvky an toto téma - pro mne dost důležité.

Mirka 75 (Čt, 9. 6. 2022 - 21:06)

Nemáš se zaco stydět buď svá.

Návštěvník (Ne, 12. 5. 2019 - 23:05)

Já 15cm

Reklama

Přidat komentář