Reklama

IRISAP, ISKADOR, Breussova dieta

Návštěvník (Út, 22. 10. 2002 - 14:10)

Naturcentrum SALVEA Biorezonance, léčení alergií, Computer-Segmentelektrografie (počitačová metoda preventivního zjišťování chronických poruch, zánětů, snížení imuninity a pod.), onkologická poradna s možností účinné alternativní léčby......Jasmínová 35, Praha 10-Zahradní Město, 02-72 65 05 74, 72 65 23 06 (MUDr. Pekárek)

Návštěvník (Út, 22. 10. 2002 - 13:10)

Mam jednu prosbu - neznate nekdo kontakt na doktora, ktery by byl ochotny predepsat Iskador? Jde pouze o predpis.

Návštěvník (Út, 22. 10. 2002 - 13:10)

Evo, cetl jsem knizku o Breussove diete a jestli se nemylim, tak je pro odvraceni recidivy dodrzovat po absolvovani diety zdrave stravovaci navyky (temer vegetarianstvi). Sam doktor Breuss uvadel pripady recidivy, pokud se navyky neupravovaly.Pri tom malu co vim o rakovinovem bujeni, tak od 3 mesice je kratka doba na vznik zjistitelneho nadoru i pri velmi agresivnim typu rakoviny. "Inkubacni doba" od pocatku rakovinotvorneho bujeni po diagnostikovatelnou velikost byla v letech, aspon podle toho co jsem cetl.

Návštěvník (Út, 22. 10. 2002 - 13:10)

Ireno, sice pozde, ale prece uvadim nazev knihy, ktera se zabyva Breussovou dietou. K dostani by mela byt, zcela urcite je ve specializovanem knihkupectvi v Praze v Lípové ulici.Breuss,Rudolf: Rakovina,leukémie a jiné nevyléčitelné nemoci

Návštěvník (Po, 21. 10. 2002 - 21:10)

Breussovu dietu jsem vloni velmi úspěšně držela. Celých 42 dní, zhubla jsem poměrně velmi málo, ale cítila jsem ohromně.......Skutečně. Nechybělo mě vůbec nic.Bohužel, asi 3 měsíce po skončení u mě náhodou našli rakovinu prsu.Byla jsem trochu zklamaná, domnívala jsem se, že veškeré choroby touto dietou odstraním. Jsem po operaci, chemoterapii a radiologii a ráda bych opět začala. Můj onkolog má však opačný názor a dokonce někdo tvrdí, že jsem si rakovinu tou dietou rozjela. Nevím......cítila jsem se dobře, i když jsem půl roku k tomu sbírala síly. Jsem totiž velmi žravá. Myslím, že jakmile skončím léčbu, pustím se znovu do toho, ale 42 dní je asi moc.Eva

Návštěvník (Po, 10. 6. 2002 - 23:06)

Žádám o sdělení názvu knihy, kde se více píše o Breussově dietě.Děkuji za sdělení

Olda (So, 27. 4. 2002 - 18:04)

Osobni zkusennosti s Breussovo metodou nemam, ale osobne znam 2 lidi, kteri ji vyzkouseli. V prvnim pripade slo o cloveka, ktery trpel rakovinou (pravdepodobne plic) a pri pokusu operovat nador doktori po "otevreni" pacienta rozhodli neoperovat pro minimalni moznost vyleceni. Tento clovek drzel dvactyricetidenni hladovku (nikoliv Breussovu dietu!) a umrel za pet let uplne na neco jineho nez rakovina. Ja pravda, ze tento clovek byl silne verici a tito lide maji vetsinou neuveritelne silnou vuli:o) Tento pripad je stary vice jak 20 let. Druhym pripadem byla moje blizka pribuzna, ktera nasli nador delohy. Zjisteni, zda se jedna o nador zhoubny ci ne melo byt zjisteno az po operaci (odstraneni nadoru a nevim ceho jeste). Dotycna pani drzela Breussovu dietu v plne delce (42 dni), kterou prezila bez vyznamnych problemu. Nador zcela zmizel. Toto se udalo pred cca 15-ti lety a zadne dalsi zdravotni problemy se u dotycne neobjevily. Sam se chystam vyzkouset 12-ti denni Breussovu dietu na procisteni organismu a pocity pri jejim drzeni a zkusennosti z ni chci on-line zverejnovat na netu (cervenec-srpen).

Návštěvník (Ne, 24. 3. 2002 - 15:03)

Existuje nekde na Inetu informace o lidech, kteri to zkusili s Bressovou dietou? Ma nekdo vlastni zkusenosti? Co na tuto dietu vubec rikate? Mne se princip celkem libi, i kdyz je z knizky znat, ze Breuss byl lekarsky laik. Mam znameho, ktery to absolvoval (kvuli hubnuti) a to bez jakychkoli problemu. Breuss tvrdi, ze dietou a tim zablokovanim prisunu bilkovin do organismu si telo zdroj k preziti vyhleda tak, ze stravi pritomny nador. Zni mi to dost logicky - je to vlastne neco jako mobilizace imunitniho systemu. Naproti tomu jsem cetl stanovisko konzervativnich lekaru, kteri tvrdi pravy opak - jeli telo vystaveno teto diete, nador je o to vice zacne "stravovat" a tim vlastne postup urychli. Tak jak to tedy je? Jedno je jasne - Breussova dieta v delce 42 dnu se da bez ujmy na zdravi vydrzet (ted nemam na mysli pri nadorovem onemocneni) a to pri popsane aplikaci musi znamenat dokonale procisteni celeho organismu. Nebo ne?

Návštěvník (Út, 11. 12. 2001 - 14:12)

Irisap jsem aplikovala svému muži, bohužel jsme začali příliš pozdě. Pokud se začne včas, kdy nádor není tolik agresivní, jsou výsledky velmi dobré.

peter (Pá, 1. 11. 2019 - 19:11)

Kde ste si zaobstARALI Irisap ?

Návštěvník (Út, 27. 11. 2001 - 14:11)

S Irisapem měl zkušenost můj kamarád a doboru. S Iskadorem zkušenost nemám. U několika známých vedla Breussova dieta ke zhoršení stavu.

Návštěvník (Út, 27. 11. 2001 - 12:11)

Má někdo zkušenost? Jaké jsou výsledky?

Reklama

Přidat komentář