Reklama

Venušiny kuličky

Klára (Út, 23. 4. 2019 - 18:04)

Mám nového přítele, je strašně hodný, mám ho ráda, ale při styku se nedokáže udělat. Já mu potom kontroluji kondom a je suchý. On se vždy tváří strašně pohoršene, když mu jej sundavam a skutečně nic... Říkala jsem mu, aby zašel k lékaři, ale on se stydí. Nevím, jak dál, nemáte nějakou zkušenost. Nepomohl by třeba čípek, který bych mu zavedla nebo něco jiného? Zvažuji, že snad zajdu ke svemu gynekologovi, jestli není chyba ve mě. Myslím, že by to měl prioritně řešit on.

Miryn (St, 24. 4. 2019 - 07:04)

Milá Kláro. Zasouvání čípku při sexu by se mi zřejmě líbilo. Jen nevím, zda bych tě potom neposral. Abys šla na gyndu? Proč? Jedině že bys neměla kundu. Kup mu třeba vibrační vagínu, nebo mastrubátor a tím se ho snaž udělat. Pokud ani to nezabere, má problém a k doktorovi musí on. Mrdu zdar.

Lůca (St, 24. 4. 2019 - 09:04)

Nebo si udělejte předtím nějakou hezkou předehru, třeba to pomůže. My se s přítelem nejdřív společně osprchujeme. Čípky nepoužíváme, ale místo čípku si pořídit si lékařské rukavice a dej mu tam prst, to je lepší než čípek, můžeš tak volit lepší intenzitu a rychlost. Prožitek je tak mnohem vyšší. Doporučuju vleže a předklonu. Úspěch se dostaví uvidíš. Nebude třeba doktora.

Katka (Út, 23. 4. 2019 - 12:04)

My vždy když něco kupujeme, tak nakupujeme ze sex shopu http://ekondomy.cz/, kde máme jistotu, že nám to přijde diskrétně zabalené, navíc cenově to vychází taky velice dobře.

Martina (Ne, 21. 4. 2019 - 17:04)

A kde nakupujete? já kdybych měla vlézt do sex shopu, tak se asi propadnu hanbou.

Katka (Čt, 18. 4. 2019 - 13:04)

Přítel mi je koupil teď ke svátku, je to dobré zpestření, občas si tak něco kupujeme, děláme si tak radost, vždy se těším, jak to večer vyzkoušíme.

Martina (Ne, 14. 4. 2019 - 14:04)

Jsou ty venušiny kuličky opravdu tak super? cítíte něco?

Lada (Út, 25. 7. 2017 - 12:07)

kuličky jem vyhodila protože byly na nic ,nic jsem necítila a večer to doháníme s manželem starým známým sexem.

Kamila (Čt, 11. 5. 2017 - 01:05)

Venušiny kuličky můžu všem doporučit. Délám masáže a ženy jsou nadšené.

Bléééé (Pá, 5. 5. 2017 - 14:05)

Běž si tam sám ty úchyle! Nám to tady vyhovuje!

Kamča (Út, 2. 5. 2017 - 13:05)

Tak to pak řekni sexuologovi, že nejlepší orgáč jsi měla při běhu do schodů :-)

Alena (Po, 1. 5. 2017 - 08:05)

Lubrikační gely mě způsobovaly zdravotní problémy, takže je nemohu používat, ale venušiny kuličky jsou super. Nejdřív, při hraní s partnerem mě to tolik nebralo, ale když jsem si je vzala na běh, tak to bylo dost dobré. A když jsem pak běžela schody do šestého patra, tak JOOOOOOOO. Běhala jsem pak schody nahoru a dolů asi půl hodiny a to bylo úžasné, jen jsem si udělala do nohou svalovou horečku, protože při vzrušení a orgasmu jsem tam málem udělala světový rekord v běhu do schodů.

Vejla (Po, 1. 5. 2017 - 06:05)

Venušiny kuličky jsem si kupovala hlavně z důvodu ochabnutí poševního svalstva. Při kýchnutí jsem měla problém s únikem moči, i když to nebylo tak radikální, nepříjemný pocit a obavy, když jsem neměla vložku tam byl. Sex jsem měla v určitých polohách velice bolestivý. Do toho mi byla zjištěna endometrióza, takže posílení pánevního dna, bylo v tuto chvíli na místě. Venušiny kuličky nosím pravidelně aspoň půl dne. Nemůžu říct, že by mě nějak vyzarne ovlivňovali, co se týče rozkoše, ale určitě více vnímám svou spodní část těla a při běžných pracích vědomě cvičím pánevní dno. A není to o lenosti, u kuliček máte občas pocity jako by vám chtěly vypadnout, tak je začněte vědomě stahovat do sebe. Kuličky jsem kupovala v obchodě eroticcity. Mají i internetový e-shop. Na začátek značku Microscopium. Samozřejmě pro lepší zavádění je fajn si pořídit i lubrikační gel. Já mám s jemným mentolem taktéž od stejné značky a svěžest je hned poznat"opravdu nepálí" v obchodě Vam, ale jinak paní se vším poradí, pokud jste začátečník a ke kuličkám Vám přibali i návod na zodpovězení všech otázek. A raději si opravdu zainvestujte,opravdu se to vyplatí.

Petra (Po, 16. 4. 2018 - 14:04)

Ahojky, potřebovala bych poradit, chci vyzkoušet Venušiny kuličky, hrozně mě to láká, ale nevím jaké si koupit, poradíte mi prosím

Péťa (Ne, 14. 4. 2019 - 20:04)

Petro rád ti půjčím svoje koule a jsou opatřené speciálním držákem z kterého bys měla taky radost a dokonce i užitek .

Bobo (Po, 2. 5. 2016 - 13:05)

Prostě buchta musí explodovat v návalu přicházejících násobných orgasmů. A její majitelka s ní.

Jakub (Po, 2. 5. 2016 - 13:05)

Mě se líbí s kuličkami se...:-D a pak, že na velikosti nesejde. Doporučuji, zkuste i zvětšující návlek na penis. To by se vám mohlo líbit.

Bobo (Po, 2. 5. 2016 - 11:05)

Je to nádherné zasouvat ženě do kundičky Venušiny kuličky a pak je na provázku vytahovat ven. Nejkrásnější e ten provázek natáhnutý tak aby šel přes klitoris, a pak na něj brnkám a ten rozeznívá svým chvěním ten dívčin hrášek, a pak už je roztoužená celá kundička.

Dáda (Ne, 1. 5. 2016 - 23:05)

Mě se líbí s kuličkami se milovat, že jsem více vyplněná a je to hezčí.

Lucka (So, 30. 4. 2016 - 16:04)

Chtěla bych se také...Ja je dostala jako dárek od přítele. Po zavedení nic. Když jsme se milovali,a byli vevnitř tak to šlo, díky většímu vyplnění, ale furt nic moc.
Zkusila jsem je i na běhání a taky to nebylo tak úžasné, až do chvíle, kdy jsem běžela schody do sedmého patra. JUJ
Pak jsem běžela schody dolů a zas nahoru a skončila asi za hodinu s úplně svalovou horečkou v nožičkách, ale bylo to úúžasné.
Dám tedy takovýhle tréning tak jednou dvakrát týdně.

Reklama

Přidat komentář