Reklama

Venušiny kuličky

Návštěvník (Čt, 21. 11. 2002 - 14:11)

No me jednou partnerka prekvapila... lezel jsem naz zadech a uzival jsem si oralni sex...lehce mi drazdila konecnik, byl jsem v sedmem nebi... a najednou citim vetsi tlak v zadecku - souka mi tam venusiny kulicky. Musim rict, ze to bylo super a s tim chozenim po schodech to muzu potvrdit - super ! Dokonce i moje partnerka si je ted radeji dava do druhe dirky, nez pro kterou jsou urceny ! Doporučuji vyzkouset, chce to jenom dostatek gelu pri zavadeni a zadecek dobre pripravit ! Dokazal jsem je nosit= chodit s nima 3 hodiny !

Návštěvník (Čt, 5. 9. 2002 - 11:09)

Mam zkusenost,ze vubec nefunguji-aspon ne na me.Vyhozene penize.

Ron (Út, 18. 6. 2002 - 14:06)

Zkus je na houpacce !

Návštěvník (So, 25. 5. 2002 - 01:05)

Prosím o radu.Můj přítel na mně naléhávyzkoušet venuš.kuličky.Já se zatím bráním a nevím jestli mi to nějako v pochvě neublíží.Je to opravdu bezpečné a vzrušuje to ? Můžete mi poradit.Jake máte s tím zkušenosti? Jakou velikost použít? Čauky.

Návštěvník (Po, 20. 5. 2002 - 16:05)

Pánové doporučuji zakoupit partnerkám. Když vám potom partnerka provede to co mě: romantická večeře, tanec, víno, pěkná restaurace, a pak mi jen tak mimochodem řekne, že nemá kalhotky a že jí moc příjemné tančit s kuličkami v pochvě. Co vám budu povídat už jsem se nemohl dočkat až vypadnem z restaurace

Návštěvník (Čt, 18. 4. 2002 - 15:04)

Ano,kulicky funguji tak jak tady popisuji,a i kdyz to neni (alespon ne pro me) az tak rajcovni,i kdyz si uzivam,hlavne pri chuzi ze schodu (chi chi chi),jiste je to dobre, ucis se ovladat sve posevni svaly a to neni k zahozeni, ne?

Návštěvník (Pá, 14. 12. 2001 - 18:12)

Osobní zkušenost nemám, ale při dřívější konzultaci s jednou kamarádkou mi popsala tenhle svůj zážitek - dostala venušiny kuličky a asi za týden jí nějakým nedopatřením upadly a rozbily se. Když si je prohlížela zjistila, že uvnitř byla kdoví jak stará špína a dokonce plíseň. Takže nevím, jestli to stojí za ten zážitek.

Návštěvník (Pá, 16. 11. 2001 - 22:11)

Mnohe zeny rikaji, ze je to nic moc. Vibrator je 1000x lepsi. Kulicky jsou tak leda dobre na to, kdyz "tam" chcete neco mit behem dne.

Návštěvník (St, 14. 11. 2001 - 16:11)

Je to tak, jak říká Ivo. Ale že by to byl až takový zázrak, jak se o tom mluví? Já to z vlastní zkušenosti netvrdím.

Návštěvník (St, 14. 11. 2001 - 09:11)

Podstata působení kuliček je v tom, že ty kuličky, které vidíš, v sobě obsahují ještě jedny menší, které při pohybu hrkají - vytvařejí vibrace, které se přenášejí přes vnější kuličku na stěny pochvy. Je to asi tak, jako když si dáš do krabičky od sirek (nebo do krabičky, která je v kinder vajíčku) nějakou kuličku a zahrkáš s ní). Aby Venušiny kuličky fungovaly musí se žena po jejich zavedení do pochvy pohybovat - chodit, tančit, cvičit...

Návštěvník (St, 14. 11. 2001 - 08:11)

Ahoj, chci napsat dopis Jéžíškovi :-) a zajimalo by mě, jak fungují Venušiny kuličky, v nějaké brakové literatuře psali, že obsahují nějaké látky, které vytvářejí el. náboj a to způsobuje libé pocity. No v sex shopu se ptát nebudu, takže, máte nějaká zkušenosti s tímto zbožím? Něco si tam strkat...no, po tom nijak extra netoužím, ale pokud by to mělo nějaké hodně velké účinky, o kterých jsem četla...Díky.

MAky (Po, 3. 6. 2019 - 13:06)

https://www.erekce.cz/venusiny-kulicky/
Ne !! :D Nejde o zadny naboj, nebojte se. Zadna elektrina. Kulicky jsou bud vibracni nebo nevibracni.. Ty vibracni jsou obvykle pouze 1 kulicka, ktera pochvu stimuluje vibracemi /s baterii/, tech nevibracnich je vice /2-5/ a pohybuji a narazeji do sebe vzajemne, cim vznika stimulace.. Je na vas, ktera predstava se vam libi vice. Kazdopadne vam doporucuji tento podrobny manual bezpecneho vyberu kvalitnich kulicek -- https://www.erekce.cz/venusiny-kulicky/

Reklama

Přidat komentář