Reklama

Piercing a tetování

Katka (Po, 7. 7. 2003 - 19:07)

propichnuti pupiku boli tak kratickou dobu,ze si to ani neuvedomis a je to.Samo. si musis vybrat kvalitni nausnici pravy zlato nebo stribro,kvalitni salon kde Ti poradi jak si to osetrit me se to zahojilo hodne rychle segre to trvalo necely mesic.Nechavali jsme si to udelat na Floride takze s mistem tady Ti neporadim.ale vypada to skveleK tetovani ja ho miluju mam dve.K.

Iveta (Po, 7. 7. 2003 - 15:07)

Chci se zeptat na zkušenosti s piercingem v pupíku: chci si ho nechat udělat (hlavně kvůli břišnímu tanci, vypadá to moc dobře), ale na internetu jsem o tom četla strašný zkazky. Takže: bolí to moc? A co hojení apod.? Dík.

stázka (St, 25. 6. 2003 - 18:06)

strašně jsem chtěla kerku,bud na záda nad zadek nebo nad kotnik, ale ze zdravotnich důvodu si ji nemůžu dát.Na truc jsem si nechala propíchávat uši,kde mám nyni 10 naušnic. A tim to začalo, na řadu prišel pupík, pak nos a ted nedávno to byl jazyk.Je pravda co bylo psano,je to droga - máte to a chcete vic.Kdysi jsem se zařekla,že to je poslední, ale dnes vim, že to zase nevydržím.Je mi 21 a též pracuju,zatim jsem s tím žádné výrazné problémy neměla a doufam že i mít nebudu.Práci vykonavám dobrou a co na mě kde visí do toho nikomu nic není.

paul (Po, 28. 4. 2003 - 18:04)

A proč ne?! Nemusí snad všichni vypadat stejně!! Myslím , že pokusy o to už to byly... Já osobně sice nejsem ničím výraznej, snad mám delší vlasy (i když ne ani po ramena)ale vážím si lidí, který se nebojej se nějak "ozdobit" ať už barevným účesem, tetováním, piercingem... Sám uvažuju o kérce, kterou si navrhnu...

Zoe (Út, 4. 3. 2003 - 20:03)

Odpověď pro Evu: Moc se tím netrapte, mě by třeba dokonce těšilo, že kluk tímhle i jinými způsoby vyjadřuje svou individualitu. Prostě ho nechte být. Nakonec v životě nejde jen o vzhled, ale spíš o charakter.

Návštěvník (Čt, 14. 11. 2002 - 14:11)

Prosím o radu, před 2 roky jsem si nechala propíchnout nos a mám i několik naušnic v uchu a chtěla bych se jich zbavit. Existuje něco co by mi urychlilo(třeba laiser) zarůstání direk po piersingu a kde se k tomu dostanu? Jsem z Litoměřic. Díky

Návštěvník (Čt, 14. 11. 2002 - 14:11)

Prosím o radu, před 2 roky jsem si nechala propíchnout nos a mám i několik naušnic v uchu a chtěla bych se jich zbavit. Existuje něco co by mi urychlilo(třeba laiser) zarůstání direk po piersingu a kde se k tomu dostanu? Jsem z Litoměřic. Díky

Návštěvník (Po, 21. 10. 2002 - 08:10)

Asi se dá souhlasit s tím, že když se člověk obleče nebo "ozdobí" jako před 30 - 100 lety, tak si budou ostatní myslet bůhvíco. Totéž si konzervativní lidé mohou myslet o těch, kteří se snaží odlišit, vypadat jinak než udává nějaká právě platící více či méně ohraničená společenská norma. Ozdoby patří k lidem od jejich počátků. O tento fakt zde ale asi nejde. Jde patrně o to, co k tomu lidi nutí. Proč se lidé snaží vyjádřit své já svým vzhledem. "Podívejte se na mě, já NEJSEM ta šedá myška, já jsem dobře oblečená nebo zelená, propíchaná, chytrá nebo jiná a čím více tím lépe, proč? Protože MOHU, vzbudím pozornost už na pohled, nechám se řadit někam už před tím, než promluvím." ale přece, "proč to proboha dělám?"Bylo by zajímavé, kdyby zde každý vysvětlil svoje vzezření a chování až do té míry, že by přesvedčil sám sebe o správnosti svého chování. Přesvedčovat ostatní je jednoduché, ale přesvědčit sám sebe. Já osobně se moc "výstředně" neoblékám ani nezdobím, líbí se mi elegance. Je to můj vkus a hodnotím lidi kolem sebe až dle slov ne hned dle vzhledu. Vyjádřete se vy, kteří prostě musíte už vypadat jinak než vštšina. Proč? Proč by měla mého syna učit ve škole osoba, která má duhové vlasy a cvočky nejen na své podzimní bundě. Má učitel vyjadřovat vyhraněnou nebo takovou obecně přijatelnou osobnost (ne osobu). Jak takový učitel pak získá uznání od většiny? Co budete lidi dělat, až budou věci dnes výstředné "normální"? Válet se v kaluži a volat "Koukejte na mě, lidi, já jsem tady, to jsem já, haló..."Radim (Ra.)

Návštěvník (Ne, 20. 10. 2002 - 11:10)

Mám tetování asi na 40% těla a necítím to jako problém.Naopak se mi líbí že člověk může tak trochu zasáhnout do vůle Nejvyššího a pohrát si se svým tělem a realizovat svojí představu, a to je přece boží,ne?

Návštěvník (Po, 17. 6. 2002 - 07:06)

Mne se tetovani na holkach take libi. Na par obrazku se muzete podivat treba na http://193.179.210.138:3333/ .Nekomu se samozrejme libi tetovani vetsi a nekomu mensi, ale to uz je samozrejme vec vkusu ...

Návštěvník (Čt, 21. 3. 2002 - 21:03)

Mám tetování a v uchu několik náušnic a jsem přitom učitelka na jedné pražské ZŠ a žádný problém, v tom nevidím.

Návštěvník (So, 16. 3. 2002 - 00:03)

Mám piercing jazyka, je mi 22 a studuji učitelství. Líbí se mi jak tetování tak i piercing. Ale nakonec jsem zvolila naušnici. Z estetických důvodů - když jsem viděla na pláži obtloustlé maminy, jejichž motýlek na ňadru vypadal po deseti letech spíše jako velká noční můra, dělalo se mi zle. Pro rodiče: Grázl se nepozná podle naušnice!Piercing jsem si nechala udělat hlavně jako vzpomínku na bouřlivý život. A stejně si pořád myslím, že by si každý mladý člověk měl vyzkoušet alespoň jednu noc ve stylu Sex, Drugs and Rock'n'roll.

Návštěvník (Po, 18. 2. 2002 - 20:02)

Po dlouhém otálení jsem se také rozhodla pro tetování a jsem zatím spokojená.Kérky se mi líbí jak na holkách,tak na klukách.Na holkách jen něco málého a mělo by být jen jedno. Jedno tetování mi připadne zajímavé,ale když jich je víc,tak už to potom zajímavost ztrácí.

Návštěvník (Čt, 8. 11. 2001 - 14:11)

Tema mne zaujalo... mam 2 tetovani na rameni a na zadech. Piercing mam na usich - 5 a 6 kusu, na nose, v pupiku a na jazyku a stale si myslim, ze to nestaci. Zaroven povazuji za dobre podotkout, ze pracuji v zahranicni spolecnosti na pozici asistentka projektu (zedne opiove doupe). Dle meho nazoru je tetovani a piercing orcity druh zdobeni a touhy se lisit a zviraznit svoji vlastni osobu potazmo osobnost. Jsem rada, ze rodice mne prijmuli takovou jaka jsem a netrvali na zmene i kdyz patrne nechapali me jednani a nesouhlasili. nazory na zivot a lidske chovani se nezmeni nausnici v uchu! Proto myslim, ze dulezita je tolerance a to v zivote obecne. Na zaver dodavam, ze vetsina piercingu se po vyjmuti opet stahne a zustane jen nepatrna jizva. Preji prkny den.

Návštěvník (Út, 25. 9. 2001 - 18:09)

Pavli,- problém trvá. Pomůže mi váš příspěvek? Eva

Návštěvník (Ne, 12. 8. 2001 - 07:08)

Odpověď pro Pavli:Budu se těšit na E-mail.Eva

Návštěvník (Čt, 9. 8. 2001 - 08:08)

Nemáte emailovou adresu? Nechci příspěvek zveřejňovat.

Návštěvník (Út, 7. 8. 2001 - 13:08)

Haló, haló, tady jedna nešťastná mamka, jejíž 23letý syn si rovněž nechal udělat tetování větších rozměrů na ruce, má piercingy v obličeji a roztažené dírky v uších skoro do 1 cm a v tom naušnice - nevím jak se to jmenuje. Naše názory se na tyto ozdoby liší, i když mi vysvětlil, proč se k tomu odhodlal, i když se snažím pochopit jeho životní styl, ve skrytu duše mě to strašně trápí a nesnesu pohled na ty všechny dírky a cingrlátka. K tomu se pochopitelně i obléká a jeho dívka je taktéž samý obrázek a cvoček. Jeho otec s ním moc nekomunikuje,řekla bych, že se za jeho image, které si vytvořil, stydí. Mně strašně mrzí,jaký vztah mezi sebou mají, ráda bych, aby rodinné vazby byly zachovány,ale nedaří se mi, jsem na prášky z obou. Syn zatím image změnit nemíní (hraje ve skupině, pracuje s feťáky atp.) a otec ze svých názorů a požadavků nesleví taky. Takže syn domů chodí tak, aby se s otcem pokud možno nepotkával, spolu se vidíme rádi a já se ho snažím chápat,a čekám, že jednou ten rozum snad dostane, ale při pohledu na něj a jeho oblečení je mi těžko, přetěžko. Vy mladí, podobní mému synovi, jak reagují vaši rodiče a co byste mi poradili??

Návštěvník (Po, 18. 6. 2001 - 11:06)

No jo tetování......vydrží věčně.....za pár let to bude "krásná" vzpomínka na mládí. :-((...ale když se to někomu líbí, tak proč né.

Karolina 37 (Čt, 15. 11. 2018 - 16:11)

Proto to chce dát si vytetovat jen něco malého, nadčasového na místo, které nebude dlouho svraštělé.Já mám na zadku vytetovano jen slovo LOVE.

Reklama

Přidat komentář