Reklama

Výprask vařečkou

Návštěvník (St, 5. 7. 2023 - 12:07)

Kolik ti je vůbec let?

Katka (St, 5. 7. 2023 - 14:07)

13

Martina (Út, 4. 7. 2023 - 00:07)

Ahoj,je mi 14 let. Mě tuhle chtěla máma dát na holou. Nepodařilo se jí to. Řekla mi,ať si sundám kalhoty,odmítla jsem. Tak že mi je sundá sama,začala jsem se bránit, chtěla mi rozepnout kalhoty, ale rukou jsem si chytla prezku na pasku u kalhot a pevně ji držela. Máma se sice snažila ruku dát na stranu,ale mám velkou sílu,takže se jí to nepovedlo. Snažila se mi kalhoty všemožně sundat,ale nepodařilo se jí to. Začala na mě řvát,ať si sundám kalhoty dobrovolně ale odsekla jsem,že ne. Dala mi facku a když mi chtěla dát druhou, chytila jsem ji ruku a odstrčila od sebe. Skoro jsme se poprali

Katka (Út, 4. 7. 2023 - 08:07)

Tak to já bych si toto nedovolila. Hlavně z úcty a respektu k mamince. A i kdybych si to dovolila, tak samozřejmě by mi to neprošlo, protože tatínek by si to se mnou vyřídil. Ale hlavní důvod je, že prostě vím, že když jsem něco provedla a mám zákaz, tak neprotestuji a tak to mám i v tomto případě. Jsem naučená, že když něco špatného provedu, tak si musím nést následky.

Návštěvník (Út, 4. 7. 2023 - 06:07)

Mělo to později nějaké pokračování? A co táta?

Martina (Út, 4. 7. 2023 - 23:07)

Táta s námi nežije . A řekla bych,že od té doby už vzala zpátečku. Chtěla mi řezat kvůli každé kravině. Ale já se prostě vzepřela a asi poznala,že mě už ty kalhoty nestahne a nedá mi na holou. Už to nedovolím

Návštěvník (St, 5. 7. 2023 - 06:07)

To jsem tušil, protože u táty by ti něco takového neprošlo.

Lenka (Ne, 2. 7. 2023 - 10:07)

dceru co míří do puberty

Rada (Ne, 2. 7. 2023 - 13:07)

Chudák dítě. Vy byste měla začít myslet hlavou a neublížovat druhým. Udávám Vás tímto na OSPOD. Pomůžou Vám, ale upřímně - spíše by Vám dočasně měli dceru vzít. Na Vás je sanace škoda, zlá jste, když ubližujete své dceři. Pokud by měla dcera možnost přečíst: Na nic nečekejte a jděte k sociální pracovnici na OSPOD.

Lenka (Ne, 2. 7. 2023 - 14:07)

Vlezte mi na záda . Je to moje dcera a já mám za ní odpovědnot a ja z ni vychovám dobrého člověka

PhDr. Eliška S… (Ne, 2. 7. 2023 - 10:07)

Dobrý den Vám všem,
nabízím všem odbornou psychologickou pomoc na podporu obětem domácího násilí, syndromu CAN a syndromu EAN.

V případě zájmu mi pošlete kontakt na Vás a můžeme na Vašem současném stavu v rámci psychoterapie začít pracovat.

Krásné léto.

S pozdravem

E. Syslová

ShabbaTot-Jahoda (Ne, 2. 7. 2023 - 09:07)

není nad výchovný lepák v pravý čas a na správném místě. Díky průplesku od mámy ve 13 letech při kouření jsem se nikdy nenaučil kouřit. Dělal jsem to proto,protože jsem experimentoval a zkoušel nové. Máma mě to vyjasnila. A udělala dobře...nyní mají moji vrstevníci ,kuřáci po dvou mozkových mrtvicích a ti co ještě ne,jsou vyuzení do popelava až to bije do očí,.hlavně u žen mě to dosti vadí. Taková ženská se může malovat a strojit jak chce,ale tu vyčuzenost své pokožky nikdy neschová . I kdyby měla sebelepší postavu,tak je na ní vidět a je to nepřirozené a nehezké. ... Komu ale výchovný lepák asi nepomohl je ten arabský kriminálník co se kvůli jeho smrti nyní bouří celá Francie. Na Novinky cz jsou články : Matka zastřeleného mladíka vedla pietní průvod. Akce přerostla v násilnosti... Francie se připravuje na další noc. Noční zákazy vycházení,40000 policistů v ulicích.... Ve Francii pohřbili mladíka,kterého zastřelil policista. Bez účasti veřejnosti...Jsme na prahu občanské války ve Francii ?....Nahel je syn nás všech....ale to,že Nahel měl 15 záznamů u policie včetně použití falešných poznávacích registračních značek a záznamy z prodeje a konzumace drog,tak o tom se nikde na Novinky ch nepíše....Tak to jsem teda zvědavej,jestli budou celé stadiony před tímto kriminálníkem a dealerem drog poklekat stejně,jako na památku kriminálníka,.loupežníka a feťáka Floyda? Já bych si na památku toho arabského grázla nikdy nepoklekl ! Uplně stejně jako na památku toho amerického černého grázla co Floyda,který kromě používání ilegálních bankovek v USA ,což je federální přestupek,prodeje a konzumace drog , loupil se zbraní a revolverem při tom mířil na břicho těhotné ženě. Zlobili,neposlouchali policii ,dostali kulku ! Více netřeba dodávat. Jo a jestli bude ve Francii občanská válka a k tomu se Francie již dopracovala (co jiného jak občanská válka asi je,když je v ulicích obrněná technika a policisté po desetitisících,hořící města a rabování skladů se zbraněma),tak na místě těch "mladíků" bych si dal pozor na armádu. Ve francouzké armádě jsou totiž lidé,kteří chtějí řešit tyto "mladíky" po vojensku. Dokonce chtějí udělat i palácový puč a sesadit Macrona....a tohle by si ta lůza v ulicích za rámeček nedala.Tak,aby tam nepřišel francozký Pinochet . Měl by navrch .

Vysvedceni (So, 1. 7. 2023 - 17:07)

Tak co vytahoval se u vás nekaky nastroj na výprask kvůli vysvedceni? U nás na holku která je ve 3. Tride nedokázala si opravit 3 z 1. Pololetí pokud bych viděl aspoň nějakou snahu ale vůbec nic celej půlrok jen na mobilu, pc a tv tak jsem ji řekl připrav se na vyprask došel jsem ven pro čerstvý proutek šel jsem za ní poručil jsem ji aby nastavila holou a dostala 25 + 3 týdny zaracha a bude ty 3 týdny učit a uklízet já ji dám sice brečí prosí ale bohužel měla si to opravit aspoň na 2.

Linda (So, 1. 7. 2023 - 15:07)

Ahoj, tak co jak se dnes máte? Dostal dneska někdo? Já naštěstí ne, ale měla jsem to velmi těsně... až je mi z toho špatně, jak jsem skoro dostala kartáčem na vlasy od tety, u které tento víkend jsem (rodiče jsou v zahraničí)... tipy, jak přežít čas u ní bez trestu?

Karla (So, 1. 7. 2023 - 15:07)

Mne tam spis schazi za tema cislovkama nula. Takze 30, 40 a 50 a pekne prutem nebo rakoskou na holou

Katka (So, 1. 7. 2023 - 15:07)

Ano psala jsem, že děkuji za každou radu. Ale toto mi moc nepomůže. A ani si neumím představit, že by někdo vydržel kdybych v jednom dni přinesla 4 a 3. Nedej bože ještě něco... Už včerejší výprask vařečkou stačil až až.

Návštěvník (So, 1. 7. 2023 - 15:07)

Kdybys v jednom dni přinesla čtyřku a trojku, tak by to bylo "pouhých" sedm ran, což je na výprask dost mírné. Spíš buď ráda, že tví rodiče stanovili počty ran takhle nízko a víc se uč, aby tě trestali co nejméně často.

Katka (So, 1. 7. 2023 - 17:07)

Mě to nepřijde vůbec málo. Mě bolela i 1 rána. Samozřejmě je to méně než včera, ale už jsem brečela asi okolo páté rány.A ještě k tomu když si představím, že další den mě to může čekat znovu. Možná jak tady píšete, tak si to možná opravdu zasloužím. Ale do teď jsem na zadek nedostávala a proto si to neumím představit a bojím se toho. Ale přiznávám, že určitě mě to přiměje se víc učit.

Návštěvník (So, 1. 7. 2023 - 18:07)

Když tě to přiměje se víc učit, tak to splní svůj účel.

Katka (Ne, 2. 7. 2023 - 07:07)

Pokud koukáte na to takhle, tak máte pravdu. Ale zároveň pochopte, že bych raději nedostávala na zadek.

Reklama

Přidat komentář