Reklama

kleceni deti v koute

Martin (Pá, 28. 4. 2023 - 15:04)

Já s bráchou klečím taky, ale máma nás na ten den obléká jako děcka. Máme na sobě plenu, flanelovou košili a pak nás nasouká do punčocháčů s laclem, který musí být zapnutý pořád. Klečíme hodinu a pak jsme takto celý den a čúráme do plen. Když jdu vynést koš tak musím bez bundy a kamarádi se mi venku smějí, že mám na sobě punčocháče s kšandama jako malé děcko a to nevědí, že mám plenu, která už je trochu plná. Je mi 15 a bráchovi 12 let.

Doktorka (Pá, 28. 4. 2023 - 16:04)

Je zde opět plenkový úchyl, který snad nepřestane. Potřeboval by asi takovou hloupostí potrestat, aby věděl co je to na nesmysl.

Martin (Pá, 28. 4. 2023 - 20:04)

To není žádný výmysl. Pleny s punčocháčema máme takto 2-3x do měsíce.

Karel S. (Pá, 28. 4. 2023 - 15:04)

Vychováváme dva kluky a holku. U nás děti klečí po výprasku. Jsou biti na holou a klečí pak v kuchyni na zemi s holým, zbitým zadkem. Klečí s holými koleny, ale ponožky neřeším, jestli je mají na nohách, nebo ne, je mi to jedno. Před nářezem a následným klečením si musí hlavně sundat kalhoty a spoďáry, aby měly holý kolena a holou zadnici, na kterou jsou pak biti. Dostávají vařečkou, nebo páskem.

Máma Ivana (Pá, 28. 4. 2023 - 11:04)

Náš zlobivý Adam taky chodí klečet na holá kolena. Ale nesvléká se donaha, proč taky? Nejčastěji klečí spolu se svým bratrancem Jonášem, který bydlí vedle a skoro pořád je u nás. Klukům je osm a devět let. Kluci spolu zlobí, a pak spolu jdou klečet. Vždycky jim řeknu tak kalhoty dolů a kleknout do předsíně! Akorát si pak ještě musí sundat i ponožky, na dlaždičkách v předsíni pak klečí s holýma nohama a bosí, jinak jsou normálně oblečení. Někdy musí na chvíli taky ještě předpažit ruce.

z (Pá, 28. 4. 2023 - 11:04)

z

Petra (Pá, 28. 4. 2023 - 05:04)

Naši kluci taky občas klečí, v tom, co zrovna mají na sobě. Ruce si musí dávat za hlavu. No ale třeba v létě lítají doma v tričku a tenkách, takže když jdou klečet, tak klečí na holých nochách.

Rob (Pá, 28. 4. 2023 - 06:04)

Náš kluk také za trest klečí. Holá kolena na tvrdém podkladu jsou základ. Klečí vždy nahý a polohu rukou běhěm klečení měníme . Předpažené-vzpažené-zahlavou.

Gábi (Út, 25. 4. 2023 - 17:04)

Já dceru taky občas potrestám, je jí 12, začíná trochu blbnout, tak dostane pět až deset ran vařechou. Vždycky zatím přes kalhotky, ale i tak má zadek pěkně červený.

Hedvika (Út, 25. 4. 2023 - 13:04)

Pokračování měl trest i učení. Jak přišla máma z práce, tak mi hned volala z předsíně, že se bude pokračovat. Já říkám, že se učím a máma, že musím dokončit i ten trest, tak jsem si zase musela stáhnout elasťáky a jen v kalhotkách klečet před tím zrcadlem ještě půl hodiny a pak učení pokračovalo. Naštěstí je již trest vyřízený.
Mamka mi neřeže, ale od mala se v tom vyžívá, že musím klečet a vždy jen v kalhotkách před tím zrcadlem.

Default User Image
Petr (St, 3. 1. 2024 - 13:01)

Taky jsem musel po výprasku na zadek často klečet,po výprasku to bylo dost nepříjemný 

Hedvika (Pá, 12. 5. 2023 - 11:05)

Jsem celkem pravidelná pisatelka podle toho jak se u nás trestá což bylo opět včera, když přišla mamka z práce a provedla kontrolu sešitů. Hned jsem tušila co bude, protože jsem měla poznámlu, že jsem již po druhé neměla domácí úkol, ale v sešitě jsem to měla poznamenané.
Stejný trest, v kalhotkách v předsíni před zrcadlem asi čtyřicet minut a pak učit a hlavně dopsat ty úkoly.

Hedvika (Po, 24. 4. 2023 - 13:04)

Již jsem sem psala jednou když jsem musela za trest klečet. Včera se trestání opakovalo. Přišla jsem od kámošky večer po šesté, ale měla jse nařízeno přijít ve tři, že se budu ještě učit. Mamka byla úlně nepříčetná a jak jsem přišla, tak hned v předsíni, jak jsem se vyzula a svlékla mikynu, jsem si musela ještě nundat kalhoty a jen v kalhotkách a triku jsem musela klečet v předsíni před zrcadlem, prý abych se viděla. Za půl hodiny jsem se musela jít umýt a hned jít učit až do devíti. Pak jsem dostala večeři a hned spát. Dnes se prý bude pokračovat, tak nevím, zda i to klečení nebo jen to učení.

Návštěvník (Po, 24. 4. 2023 - 05:04)

Téma Svazování partnera a BDSM je jinde uchylové

Hynek (Ne, 23. 4. 2023 - 18:04)

A po tom nářezu pak Petr ještě klečí na dlaždicích v předsíni. Po bití mu sice uvolním nohy i ruce, ale při klečení ho znovu spoutám. A ty ruce mu svážu za zády. Nohy mu zase stáhnu u kotníků a ty palce u nohou mu znovu svážu taky. Kapesník už v puse nemá, při klečení už jen vzlyká.

návštěvník (Po, 24. 4. 2023 - 04:04)

To se třeba nezdá, jak důležité je svázat k sobě palce u nohou. I když má kotníky stažené páskou, tak pořád může chodidly pohybovat. Ale svázané palce toto naprosto znemožní a dojde k znehybnění chodidel. Navíc když má kolena taky stažena k sobě. Na psychiku to má velký vliv, ta nemožnost jakéhokoliv pohybu.

Sally (Ne, 23. 4. 2023 - 18:04)

To je velmi inspirující. Možná ještě dnes si kluka podám. Pásky na svázání nějaké mám, no promyslím to. Chlapec si to musí pěkně užít. Ten váš si to jistě taky pořádně užije, ten zmučený zadeček ho musí ja bolet!

Hynek (Ne, 23. 4. 2023 - 18:04)

Náš Petr – bude mu jedenáct při bití už taky moc nedrží. A když někdy dostal víc, tak řval na celý kolo. Takže dostává do pusy srolovaný bavlněný kapesník, musí se zakousnout a nesmí ho vyplivnout. Při výprasku leží na sedačce, pod břichem má polštářek, aby byl ten jeho holý zadek vyšpulený. Na sobě má taky jen to tričko. Ruce má natažené dopředu, ty mu svážu v zápěstí stahovací páskou. A nohy u kotníků mu taky stáhnu páskou. A ještě mu stáhnu páskou k sobě palce levé a pravé nohy. Tak je znehybněna a do kapesníku taky jen mumlá. A pak mu pořádně zmlátím ten jeho holý zadek.

Ruda (Po, 24. 4. 2023 - 07:04)

Bydlíme v paneláku takže při výprasku je roubík nezbytný. Dříve jsem mu dával do pusy jeho slipy, ale roubík je daleko lepší a spolehlivý. Vřele ho doporučuji.

Karlos (Po, 24. 4. 2023 - 18:04)

Když náš kluk při nářezu moc řval,tak jsem mu do pusy strčil jeho ponožku. Teď mu pusu přelepuju páskou, lepím mu s ní i nohy a ruce. Ty nohy mu slepím pod koleny a pak mu je slepím přes nárty a chodidla.

Reklama

Přidat komentář