Reklama

Největší výprask

Poslušná (Pá, 14. 4. 2023 - 13:04)

I tom už byla řeč. Ale zatím jsme se shodli na tom, že nejdříve vyzkoušíme spíše hrátky v přírodě, možnost, že nás někdo zahlédne a soused? Uvidíme. Mě se líbil ten pocit v restauraci a autobusu. Doma jsme si to pak užili víc než kdy předtím. I když v předsíni, protože muži se líbí ta představa že nás někdo uslyší. Uvidíme. Se sousedem uvidíme. Doma než přijde dcera ze školy mám obojek a muž si dnes vzal volno, aby si ten pocit užil , že si mě může připnout na vodítko a sáhnout si kam chce a kdy chce, když jsem nahá.

Mrtutor (Pá, 14. 4. 2023 - 16:04)

Vymyslel pro tebe nějaký úkol, ... našel dnes záminku k tvému potrestání, nebo jsi se chovala vzorně?

Poslušná (Ne, 16. 4. 2023 - 13:04)

Manželovi se hodně zalíbilo dávat mi obojek a vodítko. Dnes mě přivázal hned po ranní sprše nahou vodítkem k posteli, u které jsem měla hodinu klečet než mi dovolí vstát. Po půlhodině už mi to přišlo dlouhé a stáhla jsem si z postele polštář. Což muž využil jako záminku k trestu, aby už mohl vyzkoušet bičík. Ví,jak mi vadí ten pocit, že dcera to pleskání slyší. Ještě víc než těch pětadvacet a kouření po výprasku.

Mrtutor (Ne, 16. 4. 2023 - 18:04)

Jednoduchá záminka ... ale v jednoduchosti je krása :-). Soused ti nevadí jako dcera...pozval bych jej a zapojil ... ať si taky užije:-D

Poslušná (Ne, 16. 4. 2023 - 23:04)

Soused doma, přímo u nás by mi vadil a dost. To si u mě manžel neprosadí. Doufám.

Návštěvník (Ne, 16. 4. 2023 - 14:04)

Nastuduj si něco o BDSM a ukaž manželovi nějakou pasáž, kde se mluví o stopce a její důležitosti.

Poslušná (Ne, 16. 4. 2023 - 17:04)

Díky. Už jsme si o tom promluvili. Poslali jsme dceru na nákup a druhou půlku výprasku si manžel užil, když mě opřel v chodbě o dveře , aby slyšel lépe soused. Tentokrát to bylo spíše jen symbolické a přiznám se, že na tom něco je.

warp (Ne, 16. 4. 2023 - 19:04)

Určitě bude vhodnější do vašich hrátek zapojit souseda než dceru. Má to výhodu i v tom, že muže být přítomen nejen při tvém trestání ale také při sexuálních hrátkách s tím spojenými. Určitě nechceš, aby tě dcera zahlédla klečet se seřezanou prdelkou nebo jak si tě manžel vodí nahou na vodítku. A protože jak se zdá, že si taky aspoň v něčem z toho našla zalíbení a vzrušení, budeš se moct lépe uvolnit. I když neříkám, že před sousedem se nebudeš stydět. Závisí to samozřejmě taky od fantazie tvého manžela. Ale podle toho jak pokračuje s tvou výchovou se zdá, že jí má celkem značnou.

Poslušná (Ne, 16. 4. 2023 - 23:04)

Souseda bych k nám domů rozhodně tahat nechtěla. Někdy by fantazie měla zůstat opravdu za dveřmi. Dcera už mě jak dostávám výprask viděla a od té doby není vůbec drzá. Samozřejmě, že jí nijak zapojovat nehodlám. To už bych raději přizvala nějakou dobrou kamarádku. Nebo se nechala dát na zadek někde v lese. Ale soused? Ten mě přímo irituje.

warp (Po, 17. 4. 2023 - 09:04)

Les nebo park je dobrá volba. I když je lepší a s trochou více adrenalinu, když si to užíváte někde, kde vás muže překvapit nebo zahlédnout někdo, koho možná znáte. Doma na balkoně, na zahradě, u příbuzných nebo známých. Proto se mi zdá, že ten soused by mohl být dobrá volba. Zejména když už tě v takové situaci viděl nebo i slyšel. A že tě irituje? To víš subinka si někdy nemůže vybírat. Ale kamarádka je taky v pohodě. Taky máme jednu, která ví, že manželka dostává na zadek a celkem se jí líbilo, když u toho byla. I když se přímo nezapojila.

Poslušná (St, 19. 4. 2023 - 00:04)

V rámci dohody je vždy možné si vybrat. A na souseda si budu manželovi stěžovat, hned jak se vrátí z noční. Setkali jsme se u výtahu a mě bylo blbé nenastoupit. Ten kretén mě plácnul po zadku a zeptal se kdy ho pozveme na skleničku. A když jsem mu odpověděla, že skleničku ať si dohodne s manželem a mě vynechá, šáhnul mi na zadek a řekl, že to nepůjde. No a dostal ji. Takovou výstavní facku jsem mu měla chuť dát už od začátku toho všeho. Sice se mi vysmál, ale za ten pocit to stálo.

Mrtutor (St, 19. 4. 2023 - 13:04)

Tak doufám že to stálo i za trest, který bude následovat a pravděpodobně se nevyhnes ani přítomnosti souseda. U toho bych chtěl být...doufám, že pak poreferujes

Poslušná (St, 19. 4. 2023 - 17:04)

Tak samozřejmě, že jsem si manželovi stěžovala zbytečně. Tuhle provokaci se s milým sousedem domluvil. Zase mě ujišťoval jak mě miluje a že fackovat sousedy nemůžu. A když jsem se ho snažila dostat do postele, dostala jsem pouta, polštář pod bříško a toho debila, co máme za souseda opravdu přitáhl až k nám, aby mi dal pětadvacet bičíkem a pokud se neomluvím, tak víc. Dcera dneska má kroužek a spí u kamarádky, takže doma byl u nás odpoledne jen manžel a soused. Ten blbec mi jezdil po zadku bičíkem celou věčnost než mě začal pleskat a manžel mi seděl u hlavy a tvrdlo mu péro z toho, že dostávám na prdel od jeho rádoby kamaráda. Po pětadvaceti jsem se omluvila jen aby už konečně vypadl, ale manžel se na tu chvíli úplně změnil a poručil mi, abych mu ho vykouřila i před ním,tak jak jsem. Chtěla jsem to divadlo mít už za sebou, ale manžel v puse, soused v ložnici a já svým způsobem ponížená i nadržená. Když se mi udělal do pusy odvázal mě a šel si se sousedem dát tu pitomou skleničku. Že jsem v ložnici je už vůbec nezajímalo, dokud soused neodcházel a manžel mi nenaznačil, abych se rozloučila. Soused na mě mrknul, na tykačku mi oslintal tvář a konečně vypadl. A manžel mě před další noční ještě ojel, protože ho prý vzrušuje prdelka vybarvená od souseda. Slíbil, že pokud nebudu chtít, že ho už nepozve. V což taky doufám. Snad už mám s tím pakem opravdu vybráno.

Mrtutor (Čt, 20. 4. 2023 - 13:04)

Škoda že jsi u toho (byť nahá) ležela...přeci jen prsa pohupujici se v rytmu výprasku jsou z pohledu trestajícího hodně rajcovni ....I tak si to asi oba, manžel i soused, užili. Nemyslím si, že to bylo naposled

Poslušná (Pá, 21. 4. 2023 - 01:04)

Přiznávám, že to se líbí i mě, ale já k sousedovi mám opravdu silnou averzi. Není možné se mu vyhnout, takže jsem ho dnes ignorovala a nepozdravila. A to jsem měla ,,to štěstí " na něj narazit hned dvakrát. Na chodbě a v obchodě. Facka to přece není.

Mrtutor (Pá, 21. 4. 2023 - 09:04)

Facka to sice není...ale slušné také ne ... Jen co se potká s panem manželem budou to řešit a ty skončíš...jak jinak... než nahá a trestaná a možná budeš muset vyhovět i jiným jeho choutkam

Poslušná (Ne, 23. 4. 2023 - 14:04)

Manžel mi dnes při milování řekl, že už to ví. Nevím,kde se dočetl o té ujeté taktice, ale když už se mi blížil orgasmus, vyjel ze mě a řekl, že mi nedovolí se udělat, dokud se sousedovi znovu neomluvím. Díky poutům jsem se nemohla udělat sama, tak jsem to slíbila, i když se mi do toho nechtělo. Manžel mi za odměnu naplácal jen symbolicky ( sice stále klasických pětadvacet, ale mírně) a musela jsem jít znovu ťukat na souseda. V poloprůsvitném tričku bez podprsenky, aby z té omluvy něco měl. Bylo mi dost nepříjemné, když mi zíral na prsa a to i přesto, že vedle mě stál manžel a nenápadně mi masíroval prdelku, protože ho celá ta situace vzrušuje. Měla jsem tušit, že to obyčejné placání dnes nebyl trest. Ale soused. Manžel mi dovolil ( mezi dveřmi!!!!!) aby si šáhnul jak bude chtít. A ten arogantní blb mi osahával prsa snad několik minut, než se odvážil mi tričko vyhrnout a pořádně mě přes ně plácnout. Manžel ho pak znovu pozval na skleničku ( dcera opět u kamarádky) a já jim dělala obsluhu nahoře bez. Kdyby se nejednalo o souseda, vzrušilo by mě to mnohem víc.

Mrtutor (Ne, 23. 4. 2023 - 23:04)

Omlouvat se v tričku... byť průhledném ...poslal bych tě nahou .,. A obsluha " nahoře bez" to je dnes v kdejake hospodě...vymyslel bych prisneji

Poslušná (Po, 24. 4. 2023 - 16:04)

No, já takové hospody samozřejmě neznám, ale pro mě to trest byl. A v zásadě na etapy. Dnes už jsem souseda raději pozdravila a chytře ho nechala cestou nahoru k bytu ( výtah se musel opravovat zrovna dnes, bože) si sáhnout na zadek. Dost protivná motivace jít rychleji, ale budiž. Každopádně když mi řekl že se mu včerejší obsluhy líbila, neudělala jsem radši nic i když ta chuť mu jednu vlepit byla. Přes svetřík si šáhnul na kozy a řekl, že se těší zase příště. Kretén!!!! Jak přemluvit manžela, aby vynechal souseda z toho všeho? Vadí mi ta jeho arogance a drzost.

Mrtutor (Po, 24. 4. 2023 - 22:04)

Myslím že tvé přání nebude splněno a není to poslední potrestání před sousedem ...

Reklama

Přidat komentář