Reklama

Kluci a nahota doma

Sandra (So, 15. 4. 2023 - 13:04)

Mám taky syna, blonďáčka a jak to píšete, máte pravdu. Bylo mu 13 a sedm měsíců a teprve mu malinko začínají chloupky. A to jsem uviděla až teď, zblízka ve sprše, když jsem ho sprchla po koupání studenou vodou. A to už kluk začal onanovat brzo, semeno měl na konci deseti let. Zatím se nestydí a myslím, že je to i těmi chloupky. Jakmile se mu víc objeví na kořeni a bude si toho vědom, tak se přede mnou asi jen tak nebude ukazovat.

návštěva (So, 15. 4. 2023 - 13:04)

Zatím se váš synátor nestydí, klidně je před vámi předkem a nijak mu to nevadí? A ty chloupky má jen na tom vršku?

Sandra (Ne, 16. 4. 2023 - 06:04)

Chloupky má jenom na tom vršku tak nahoře. Jinak je úplně holý, na kulkách, v podpaží. Zjistila jsem, že než za ním do koupelny přijdu, tak si udělá dobře a pak mu asi nevadí, když ho nahého vidím. Jinak, když byl nadržený, tak se už trochu odvracel.

Petra (Ne, 16. 4. 2023 - 07:04)

Já si beru výstřih a bílé tričko bez podprsenky a jak se mi trochu namočí ten můj 12 letý syn se nedokáže nedívat na moje ňadra. Krásně mu stojí a neodvrací se mi takže mu tpho jeho macka můžu hezky umýt.

Sandra (Ne, 16. 4. 2023 - 07:04)

Jéžiši, tak to je něco. Ve dvanácti už musí mít pěknýho macka. Asi je tvůj syn zvyklý od mala, že se neodvrací a prostě drží předkem a nehne se. Určitě mu ten ocas pěkně umyješ, a nezapomeneš na kule, trochu je v prstech probrat. Zadeček samozřejmě taky. To si to užíváš.

Petra (Ne, 16. 4. 2023 - 07:04)

No to si piš že mu pořádně prohmátnu koule. Umyji mu zadeček. Už ten jeho macek přerostl jeho tátu. Má kládu na 12 let. A jak hezky stříká.

Sandra (Ne, 16. 4. 2023 - 07:04)

Vidím, že už to máš vymakaný. Hlavně ty kule, ty jsou velice dulezity, v prstech je důkladně probrat a ještě níž zpracovávat a hníst prostatu, těsně nad zadečkem. Ve dvanácti už má kule napěchované semenem a prostě bez té onanie se neobejde. Začly už klukovi vyrůstat chloupky?

Líza (Ne, 16. 4. 2023 - 08:04)

Koule jsou u kluka nejdůležitější. Vždy mu je namydlený pořádně promasíruju. Zkoušeli jste někdo vnitřní prostatu?

Sandra (Ne, 16. 4. 2023 - 08:04)

To máš pravdu, kule jsou nejdůležitější, ještě víc než ten šulda. Pěkně je prsty promasírovat a dát si záležet na tom a nespěchat. Pokračovat až se mu přitáhnou k šulinovi a pak úplně prsty cítíš, jak je má plné semene. S vnitřní prostatou jsem to nezkoušela, na to bych neměla odvahu. Jen zvenčí, pod kulkama mu to tam promasírovat.

Petra (Ne, 16. 4. 2023 - 08:04)

Strkám mu prst do zadečku když ho honím. Nebo mu zadeček rovnou lížu a zajíždím jazykem dovnitř.

Líza (Ne, 16. 4. 2023 - 08:04)

Já ho tedy nehoním ale s prstem v zadečku má silnou erekci a samovolně vystříkne.

Petra (Ne, 16. 4. 2023 - 08:04)

Nejdříve mu vždy strčím prst do zadečku z toho se mi ten jeho obr postaví. Poté mu začnu zadeček lízat a mačkat koule honit čuráčka. Pomalu přejdu ke koulím a cucám je. A nakonec ho vykouřím a hezky mi vystříkne do pusy. Mňam

Petra (Ne, 16. 4. 2023 - 07:04)

Chloupky už začaly rašit. Koule má velké a pořád plné semene. Pohoním ho u koupele. Má tak velkého ze ho beru dvěma rukama.

Návštěvník (Ne, 16. 4. 2023 - 22:04)

Sperma z kulí představuje jen malou část ejakulátu. Většinu představují sekrety penilních žlázek.

Iris (Čt, 13. 4. 2023 - 11:04)

Jsem se synem sama, teď mu bylo 13 a je to taky, jak jste psal, krásný blonďáček, úplně jak holčička. Je to kluk jako ostatní, se zájmy jako všichni v tom věku, jen mě často napadá, zda-li nebude na chlapce. Ale zatím tomu nic neodpovídá. Jen ta jeho onanie. Honí si jej již od deseti let, a teď ve třinácti nemyslí na nic jiného. V mobilu jsem mu našla většinou lesbičky, a taky kluky podobného věku. Zapamatovala jsem si trošku jména a to jensen Gering, iker Bastón, a nějaký asi Ital Alessandro vespignani. Pořád si to na Instagramu syn prohlíží. Doufám, že se z toho dostane a začne se časem zajímat o děvčata.

Návštěvník (Čt, 13. 4. 2023 - 11:04)

Přijde mi, že tohle dělá spousta ženských, že od mala nechávají své syny při různých příležitostech nahé, jako by se před ostatními chtěli chlubit jejich penisy nebo tím, že mají kluka.

Návštěvník (Čt, 13. 4. 2023 - 11:04)

No, já nevím. U nás to bylo podle nálady. Třeba u babičky jsem byl nahý pořád, ale máma jak kdy. Někdy mne i vybídla. Svleč se, já to vyperu. Nebo. Není ti v těch trenkách horko? Vyvětrej ptactvo. Nebo když mne chtěla potrestat a nechtěla abych utekl ven. Jindy mi řekla abych se oblékl a nedělal ostudu. Dost jí zajímaly erekce. Jejich nástup a trvání. Takové. Co to je, už ti zase stojí? Nebo. Nepředváděj se a udělej s tím něco, nestydo! Jindy zas dělala, že jí to nezajímá, ale po očku to pozorovala. Asi jí to bavilo a vzrušovalo, protože někdy se šla uspokojit do koupelny. Jak mohla tak řešila mojí potenci, tvary a velikost genitálií i s jinými. Asi na mě byla pyšná.

Mima (St, 12. 4. 2023 - 14:04)

Naše máma pomocí nahoty jednou udělala pořádky s mým bráchem. Když se vyučil tak si nenašel zaměstnání, kradl z domu peníze a každou noc se opíjel s kámoši. Jednou když přišel ráno a usnul tak, že o sobě nevěděl, máma ztratila nervy, svlékla ho donaha a všechno jeho oblečení do posledního kousku včetně spodního prádla mu odnesla ze šatníku a uložila v zamčené bedně ve sklepě. Po těžkém probuzení bratr nejprve nevěděl, co se děje, ale když zavolal na mámu, ona mu to rychle ozřejmila. Brácha nevěděl, co má dělat, žebronil alespoň o nějaký kus hadru, později se i rozplakal, ale mámu nepromluvil. Prý ona už jinak neumí docílit, aby zase nešel v noci přepít další peníze, takhle má alespoň záruku, že nikam nepůjde. Jelikož bratr se nikdy doma nahý neukazoval, trvalo mu celé dva dny, než se odhodlal vůbec vyjít z pokoje a najíst se. Máma mu to nechala vyžrat ještě další týden, navíc jeho kámošům z jeho partie řekla, že zemřel. Pomohlo to, protože později si konečně našel práci a méně chodil po nocích.

Návštěvník (St, 12. 4. 2023 - 19:04)

Zajímavá, ale účinná metoda. Mne taky matka trestala nahotou, ale jen pro to, abych doma vykonal co mi nařídila a neutíkal jí ven za kamarády.

Gábina (Út, 11. 4. 2023 - 22:04)

Opravdu bizarní. Dnešní babičky jsou již modernější, zatímco předchozí generace mnohdy jen opakovaly zažitá pravidla. Bratranec měl také u babičky dovoleno o prázdninách oblékat pouze tílko, které mu nesahalo ani po pupek, žádné kalhoty nepřipadaly v úvahu. Když jsem se večer já se sestrou v kuchyni koupala, on musel pokaždé poslušně zajít do zadního pokoje, dokud nás babička umyla a řádně oblékla, nesměl nás vidět bez šatů. Mohl se koupat až po nás, ale to jsme už my holky mohly být klidně u toho a obdivovat ho. Srandovní na tom je, že jemu bylo tehdy už 12, mně jen 7 a sestře pouhých 5 let. Všichni tři jsme navíc spali na jedné posteli, neboť nebylo místa nazbyt. Pochopitelně my holky v pyžamu, ale bratranec nahatý. Ale vůbec se nezdálo, že by mu nahota před námi dělala problém, ba právě naopak, příkladně se k nám celou dobu choval, hrál si s námi a pečlivě na nás dohlížel. Možná právě v tomto byla ta výchova babiček správná, že si kluk pěstoval úctu k holkám, protože dívčí nahota byla tabu ale chlapecká nahota naprosto přirozená. V dnešním světě je to už všechno naopak.

Reklama

Přidat komentář