Reklama

Můžou větší děti při cestování nosit plenky?

Radka (Ne, 9. 4. 2023 - 15:04)

To je dobrý nápad. Asi by to ale chtělo nějakou silnější plenu, aby jí lépe ochránila.

Martina (Čt, 6. 4. 2023 - 12:04)

My Syna 9 let stále plenkuji jak doma tak i na cestách jelikož se stále pomocuje než by byl v oblečení mokrý tak má vždy radši jednorázové pleny.

Vrch (Po, 3. 4. 2023 - 11:04)

Je tu někdo z Kadaně kdo nosí plenky? Taky je nosím, chtěl bych si s někým dopisovat a nebo poznat. [email protected]

Tana (Po, 3. 4. 2023 - 08:04)

Mám známého který je abdl a plenky jednorázové či látkové nosí ale i punčocháče atd a není uchyl chová se normálně a je ženatý a má dvě děcka a úplně v pohodě je ale jeho žena to má to samé také abdl byli oba ale jeho žena už to neprovádí ale její manžel už také skoro vůbec řekli že vše se změnilo když se jim narodili děcka. Jednomu je 1 a druhému 3 roky.

Jooo (Ne, 2. 4. 2023 - 05:04)

Jo u některých decek jsou pleny součástí až klidně do 14 let a více. Některé děcka nepotřebuji mít plenky od narození a bohužel jsou i děcka které potřebuji mít pleny ve vyšším věku. Jako např batolata či miminka ale jsou i tací že pak se s nich stane v sekci zkratka ABDL a nosí plenky a veškeré dětské oblečení ale je to dělané ve velkém provedení a stylu z obrázky atd...

Návštěvník (Ne, 2. 4. 2023 - 06:04)

ABDL je nemoc, máš na mysli Adult Baby. To jsou plenkoví a dětští uchylové na zdejších diskuzích

Vlastík (Út, 4. 4. 2023 - 20:04)

Zjisti si ty osle co znamená Abdl. Je to hraní si dospělých na malé děti. Tito lidé, nejsou rozhodně zadní úchylivé. To jsi leda tak ty, když sem lezeš. Já jsem taky vyznavači Abdl a nestydím se za to. Nikdo z těchto lidí nenapadá nikoho za to, že si hraje na dítě. Ano, sám jinak můžu říci, že si domnívám, že velká část zdejších příspěvků je psaná těmi to lidmi. Tak to jen tak pro tvé i fo, když z oblibou urážíš tady lidi.

Návštěvník (Út, 4. 4. 2023 - 22:04)

Zalez ty plenkovej úchyle ! Zavřít na psychiatrii a na kurty !

Vlastík (St, 5. 4. 2023 - 20:04)

Tak sem nelez blbečku. Zavřít leda tak tebe. Proč sem furt lezeš když se ti to nelíbí. Uchyl jsi akorát tak ty. Hlavně si dávej pozor. Pokud se cokoliv dostane do pc tak je po něm.

Jiřík 10 (Ne, 2. 4. 2023 - 05:04)

Hele ty navštěvo nejsem plenkovej uchyl ale děcko co nosí plenky a že používám pleny a kojeneckou lahev a spím s dudlíkem v puse tak to je moje věc. Určitě se divíte že jsem vzhůru jelikož čekám v 6 hodin na přebalování a abys věděl tak jsem zalezlej v posteli a kamarád co tady byl tak od mami také dostal 4 látkové pleny s pvc kalhotky junior. A byl spokojený že mohl mít také plenky mezi nožkami a jeho mamce to vůbec nevadí že pleny používá říkala že o tom bude také uvažovat že svému dítěti dá na noc také pleny ale jednorázové prý budou lepší pro něj a dnes tady bude až do večera ale celý den pouze v plenkách non-stop když půjdeme ven tak možná tak na zahradu si hrát ale oba budeme mít jednorázové pleny junior s pvc kalhotky a radši pro jistotu i punčocháče s laclem prý aby nám pleny nepadaly že to lépe stahuje víš navštěvo a kamarád se také vzbudil a řekl mi že je pokadeny a pocurany že si s plenkami dobře užil a ptá se kdy byl včera prebaleny a já jsem mu řekl jestli tvrdě spí tak jako u mne to mamka dává pleny ve spánku aniž bys toho vsimnul víš navštěvo a koukám že mamka moc nestává tak jdu ještě spát a v plenkách vydržím do snídaně a že jsem také v mokrých plenkách mne nevadí už několikrát jsem takto byl tak uvidím ale pak si mamce řeknu o čípek do zadku pro uvolnění stolice vždy mne to pomohlo.

Jiřík 10 (So, 1. 4. 2023 - 17:04)

Mne mamka dává pleny vždy večer na noc jelikož se pomocuji a na venek jednorázové pleny Huggies mám také teď jsem byl venku z kamarádem a plenky jednorázové mi přišli vhod chtělo se mi kadit tak jsem to pustil do plenek a čekám na mamku až mne prebali do čistých plenek ale už mi dá rovnou 4 látkové pleny s pvc kalhotky pro junior a mne pleny nevadí jelikož jsem si už zvykl mám a nosím plenky od minulého roku od léta jelikož jsem se pocuraval na dovolené když jsem byl z rodiči v Egyptě a kamarád mne docela záviděl že mám plenky na venek říkal že by je chtěl nejraději také ale jeho máma mu řekla že je dost velký na pleny aby nosil jemu je 9 let mne prostě pleny nevadí a už jde mamka od sousedů to je kamaráda máma jelikož jeho máma jde s jejím přítelem do divadla tak potřebuji hlídání tak on určitě dostane také pleny na noc aby se nepomocil do postele jelikož moje mamka má takovou jistotu co kdyby náhodou se pocural když bude v cizím prostředí u nás vždy pí večeři jdu na přebalování a mytí a pak do hajan a s postele se koukám na pohádky do 20 hodin a pak pusa na dobrou noc a ještě dudlík do pusy když neposlechnu. A ve 22 hodin je kontrola plenek a pak následné prebaleni ale pak mám už i overal a malou kojeneckou lahev se sunarem nebo s mlékem při lepší usínání.

Návštěvník (So, 1. 4. 2023 - 17:04)

Prosimtě zalez ty plenkovej úchyle !!!

M (St, 29. 3. 2023 - 06:03)

Já nejsem žádný uchyl ale děcko které musí nosit plenky ty krávo.! Mám něco jako inkontineni neovládám sverace tak je musím mít. Tak jsem nelez a necti to a bude ti líp než urážet děti větší co ty pleny nosit musí..

Jana (Út, 28. 3. 2023 - 15:03)

Už jsem si říkala, že se tady dlouho neukázal anonymní úchyl,jde vidět že máš asi chutě,tak napiš zase něco pěkného, ať se můžeš udělat, nejlépe když to napíšeš aspoň třikrát za sebou, pojď do mě, ať ti můžu odepsat a ty se udělat

Návštěvník (Út, 28. 3. 2023 - 18:03)

Já ale nejsem úchyl, já upozorňuju na úchyly. A to jsi ty - Jana, Eliška, Thea, Jitka...jaká jména ještě používáš?

Návštěvník (Út, 28. 3. 2023 - 15:03)

Tady je pár dní klid a pak se tady vyrojí ten úchyl, který tady píše pod jedním profilem a různými jmény - Jana, Šárka, Lenka..

H (Út, 28. 3. 2023 - 10:03)

Dali by jste dítěti staršímu deseti až dvanáctiletemu decku pleny na cestu krátkou či dlouhou ještě plenky látkové či jednorázové. Hlavně na noc kdyby se pomocovalo do postele....

Šárka (Út, 28. 3. 2023 - 13:03)

Jednorázové, kalhotkové natahovací. Nejsou skoro vidět. V případě potřeby přes ně kalhotky nebo slipy na těsno. Do postele klidně silnější jednorázovku na lepítka, pokud si ji tedy nechá nasadit nebo to dokáže samo.

Jana (Út, 28. 3. 2023 - 13:03)

Pokud by se to dělo opakovaně,tak určitě ano a jestli jednorázové nebo látkové, záleží na tom jak by bylo dítě na to zvyklé, určitě bych se dohodla s dítětem

5 (Út, 28. 3. 2023 - 10:03)

Zalezu radši do postele s plenkami mezi nohami a budu mít aspoň klid než abych byl v mokré posteli a nebo oblečení plenky jednorázové či látkové na cestu krátkou či dlouhou jsou vinikajici.

Reklama

Přidat komentář