Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Návštěvník (Po, 27. 3. 2023 - 15:03)

Vystup ze svých subjektivních úsudků a vášní. Rusko má snahu se vrátit do hranic SSSR, které jsou konec konců stále registrovány u OSN a Rusko je nástupnický stát. Nešlo by dál za tyto hranice, kdyby se do toho nevložily evropské státy jako nepřítel. Tím, že jsme ve válce, slovy premiéra, jsme nepřáteli a Rusové mohou mít snahu "narovnat vztahy" k němu tím, že bude válčit i s námi, protože my jsme si o to vlastně řekli. Kdybychom to udělali jako Rakušani, nebo Maďaři, tak by Rusko nemělo důvod a my bychom byli v klidu, nehledě na to, že bychom měli levné energie, suroviny a nízkou inflaci. Politici si mohou dovolit být hrdiny, když jim bída nehrozí a když k něčemu dojde, tak je spasí spojenci. Nás ne. Neutralita u tak malého státu je naprosto přirozená a logická.

Návštěvník (Po, 27. 3. 2023 - 22:03)

Pravda, prostý člověk si neuvědomuje všechny rizika, když zaujme špatný geopolitický postoj. Prostý člověk jen řve na ulici svůj prvoplán, hloupoučké povrchní hesla a je silný v kramflecích. A protože vláda chce zůstat po volbách u moci, prostého člověka poslouchá a často dělá, co on chce. A pak bum bác - prostý člověk je překvapen, když se mu střílí pod okny. Rakušáci a Maďaři možná mají více masarykovského chochmesu, když to hrají na obě strany. Já jsem sice proti ruským mužikům, ale také proti patologické ideologií z EU. Škoda toho Visegrádu. A také se mi nelíbí zbabělost politikům, kteří nekomentují události objektivně, ale slepě papouškují západní protiruské a proukrajinské slogany. Ten národnostní útisk Rusů na Ukrajině tam byl, tak proč to Zelenskému nehodit do ksichtu, klidně i dnes, když ho podporujeme. Nebo tím spíše dnes.

Cynik - realista (Po, 27. 3. 2023 - 04:03)

„Newsweek: Západní propaganda přepaluje válku na Ukrajině. -----

Podle amerických komentátorů i Zelenský vede neúnavnou kampaň, aby přesvědčil potenciální spojence, že jeho boj je spravedlivý. A že jeho národ může vyhrát a jeho protivník porušuje normy civilizovaného chování. Zároveň se ale ptají: „Avšak je něco z toho pravda?“ -----
A opět si pomáhají příběhem z historie, když ve svém textu vzpomínají na to, jak v březnu před 20 lety Amerika vstoupila do války s Irákem. Přičemž podle jejich slov do ní vstoupila pod vedením těch samých lidí a institucí, které nyní podporují konfrontaci s Ruskem. -----
I tehdy byl Saddám Husajn stejně jako dnes Vladimir Putin podle jejich slov novým Adolfem Hitlerem. I tehdy argument pro válku zněl, že nesvrhnutí jeho režimu by bylo zbabělou politikou appeasementu. A i tehdy byla média plná „zaručených“ informací o tom, že Husajn staví jadernou bombu a má ty nejničivější chemické zbraně. I o tom, že je v kontaktu s Usámou bin Ládinem. -----

„Nic z toho se neukázalo být pravdivé, ale přesto o život přišly tisíce Američanů a desítky tisíc Iráčanů. A dnes nám ti samí lidé říkají, že ´tentokrát je to něco jiného´. Ano, v jednom ohledu to docela jistě jiné je. Na rozdíl od Iráku má Rusko jaderný arzenál minimálně ve stejné síle, jako ho máme my,“ uzavírají svůj komentář v Newsweeku David H. Rundell a Michael Gfoeller. -----
Poznámka šéfredaktora FinTag.cz Daniela Táchy: Mnoho let po invazi USA do Iráku jsem připravoval pro časopis o marketingu a médiích Strategie rozhovor se zástupcem jedné z amerických asociací profesionálních žurnalistů. V rozhovoru jsme se dotkli tématu Irák. Jednoznačně uvedl, že před invazí do Iráku americká média selhala, protože slepě papouškovala to, co jim tvrdila tehdejší americká vláda. Uvedl, že americká média v té době přestala být kritická, informace si neověřovala, neoslovovala druhou stranu, ale aktivně a jednostranně se podílela na americkém válečném tažení. Což byla, jak řekl, zpětně viděno příčina jejich tehdejšího fatálního selhání.“
(https://www.fintag.cz/2023/03/25/newsweek-zapadni-propaganda-prepaluje-valku-na-ukrajine/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=750121&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box) ---------- „... americká média v té době přestala být kritická, informace si neověřovala, neoslovovala druhou stranu, ale aktivně a jednostranně se podílela na americkém válečném tažení“, napsal šéfredaktor FinTag.cz. Naprosto stejným způsobem dnes postupují oficiální sdělovadla, zejména daněmi občanů, maskovanými jako koncesionářské poplatky bohatě vyživovaná "nezávislá, vyvážená a objektivní" ČT... Samozřejmě, nejde jen o způsob informování o rusko-ukrajinské válce, také propagandistické lži o "vakcínách"a informace, které pak byly a jsou dříve, či později vyvráceny, chrlila ČT jako na běžícím pásu... ----- Stále jsou však mezi námi takoví, kteří stupidním lžím bez sebemenší pochybnosti věří, stále jsou mezi námi ti, kdo věří současné pětislepené, kolaborantské a vlastizrádné vládě... a jen naprostý blb volí strany pětislepence.

Návštěvník (Ne, 26. 3. 2023 - 21:03)

Halooo, no neříkejte, že jste všichni zmizeli...

26.3. (Ne, 26. 3. 2023 - 20:03)

Už jsem to tady psala, že když ten kněz i trochu vypadá k světu. Tak je to problém.

Návštěvník (Ne, 26. 3. 2023 - 21:03)

Kněz světský není. Pokud ano, propadá peklu.

26.3. (Ne, 26. 3. 2023 - 20:03)

Doufám, že chápeš, co tím chci říct.

Návštěvník (Ne, 26. 3. 2023 - 20:03)

Nechápu ani to, že nic neříkáš.

aladin (Ne, 26. 3. 2023 - 19:03)

" Kód Enigmy".... Dobře se dívejte, jaká pakáž jsou Anglosasové !!! Jsem přesvědčen, že to bylo celé úmyslné, neboť ti zasraní Anglosasoé - nacisté nemohly přenést přes svůj fašizmus, že Turing byl gej a proto ho de fakto zavraždili !!!

26.3. (Ne, 26. 3. 2023 - 19:03)

Nahoru do knihovny chodí další muž. Když mu donesu vodu usměje se, prohodí pár slov a vypráví, co zažil u soudu.

sardanapal (Ne, 26. 3. 2023 - 19:03)

Takže právník . A oprašuješ knihy jen tak ze země , nebo na štaflích ?

26.3. (Ne, 26. 3. 2023 - 19:03)

To charisma by se dalo krájet. Možná i zapomínám, ze mám pomáhat s poklízením na patřičná místa.

Návštěvník (Ne, 26. 3. 2023 - 22:03)

Chlapi s charismatem jsou rozebraní. A ti, co ne, protože se rozvedli, se rozvedli pro děvkaření, sázení nebo jinou neřest, anebo jsou z jiných důvodů pro domestikaci nevhodní. Takže na 90 % zapomeň.

Návštěvník (Po, 27. 3. 2023 - 06:03)

Chlapů na jednu noc celé stádo, ale do chovu se většina nehodí, protože jsou zkažení předchozími samičkami.

27.3. (Po, 27. 3. 2023 - 06:03)

Docela bych si ho představila, jako vyjednavače.

Návštěvník (Po, 27. 3. 2023 - 21:03)

Ať už vyjednavač nebo baba dohazovačka, tito lidé u nás zjevně chybí. Protože už v "Jáchyme, hoď ho do stroje" filmaři předvedli, že ani počítače je nenahradí. A myslím, že ani nyní tak často vychvalovaná umělá inteligence na to nebude mít ten správný čuch.

Návštěvník (Po, 27. 3. 2023 - 08:03)

Ještě že ne, jako dohazovače Kecala z Prodané nevěsty. To by byl kšeft a na ten jsou tu jiní. Ti by ti prodali i nos mezi očima.

27.3. (Po, 27. 3. 2023 - 15:03)

Náhodou mám to ráda, když je na co se dívat. Podobně jako muž.

Návštěvník (Po, 27. 3. 2023 - 22:03)

Jsi povrchní. U muže je nejdůležitější jeho duše, ne jak vypadá. (Ale až tě nějaký sňatkový podvodník obloudí a připraví o peníze, nechoď sem brečet.)

Návštěvník (Po, 27. 3. 2023 - 22:03)

Muže netvoří slova, ale činy. Když řekne svatební "ano", musí to celoživotně dokázat.

Reklama

Přidat komentář