Reklama

Můžou větší děti při cestování nosit plenky?

Návštěvník (Út, 4. 4. 2023 - 22:04)

Zalez ty plenkovej úchyle ! Zavřít na psychiatrii a na kurty !

Vlastík (St, 5. 4. 2023 - 20:04)

Tak sem nelez blbečku. Zavřít leda tak tebe. Proč sem furt lezeš když se ti to nelíbí. Uchyl jsi akorát tak ty. Hlavně si dávej pozor. Pokud se cokoliv dostane do pc tak je po něm.

Jiřík 10 (Ne, 2. 4. 2023 - 05:04)

Hele ty navštěvo nejsem plenkovej uchyl ale děcko co nosí plenky a že používám pleny a kojeneckou lahev a spím s dudlíkem v puse tak to je moje věc. Určitě se divíte že jsem vzhůru jelikož čekám v 6 hodin na přebalování a abys věděl tak jsem zalezlej v posteli a kamarád co tady byl tak od mami také dostal 4 látkové pleny s pvc kalhotky junior. A byl spokojený že mohl mít také plenky mezi nožkami a jeho mamce to vůbec nevadí že pleny používá říkala že o tom bude také uvažovat že svému dítěti dá na noc také pleny ale jednorázové prý budou lepší pro něj a dnes tady bude až do večera ale celý den pouze v plenkách non-stop když půjdeme ven tak možná tak na zahradu si hrát ale oba budeme mít jednorázové pleny junior s pvc kalhotky a radši pro jistotu i punčocháče s laclem prý aby nám pleny nepadaly že to lépe stahuje víš navštěvo a kamarád se také vzbudil a řekl mi že je pokadeny a pocurany že si s plenkami dobře užil a ptá se kdy byl včera prebaleny a já jsem mu řekl jestli tvrdě spí tak jako u mne to mamka dává pleny ve spánku aniž bys toho vsimnul víš navštěvo a koukám že mamka moc nestává tak jdu ještě spát a v plenkách vydržím do snídaně a že jsem také v mokrých plenkách mne nevadí už několikrát jsem takto byl tak uvidím ale pak si mamce řeknu o čípek do zadku pro uvolnění stolice vždy mne to pomohlo.

Jiřík 10 (So, 1. 4. 2023 - 17:04)

Mne mamka dává pleny vždy večer na noc jelikož se pomocuji a na venek jednorázové pleny Huggies mám také teď jsem byl venku z kamarádem a plenky jednorázové mi přišli vhod chtělo se mi kadit tak jsem to pustil do plenek a čekám na mamku až mne prebali do čistých plenek ale už mi dá rovnou 4 látkové pleny s pvc kalhotky pro junior a mne pleny nevadí jelikož jsem si už zvykl mám a nosím plenky od minulého roku od léta jelikož jsem se pocuraval na dovolené když jsem byl z rodiči v Egyptě a kamarád mne docela záviděl že mám plenky na venek říkal že by je chtěl nejraději také ale jeho máma mu řekla že je dost velký na pleny aby nosil jemu je 9 let mne prostě pleny nevadí a už jde mamka od sousedů to je kamaráda máma jelikož jeho máma jde s jejím přítelem do divadla tak potřebuji hlídání tak on určitě dostane také pleny na noc aby se nepomocil do postele jelikož moje mamka má takovou jistotu co kdyby náhodou se pocural když bude v cizím prostředí u nás vždy pí večeři jdu na přebalování a mytí a pak do hajan a s postele se koukám na pohádky do 20 hodin a pak pusa na dobrou noc a ještě dudlík do pusy když neposlechnu. A ve 22 hodin je kontrola plenek a pak následné prebaleni ale pak mám už i overal a malou kojeneckou lahev se sunarem nebo s mlékem při lepší usínání.

Návštěvník (So, 1. 4. 2023 - 17:04)

Prosimtě zalez ty plenkovej úchyle !!!

M (St, 29. 3. 2023 - 06:03)

Já nejsem žádný uchyl ale děcko které musí nosit plenky ty krávo.! Mám něco jako inkontineni neovládám sverace tak je musím mít. Tak jsem nelez a necti to a bude ti líp než urážet děti větší co ty pleny nosit musí..

Jana (Út, 28. 3. 2023 - 15:03)

Už jsem si říkala, že se tady dlouho neukázal anonymní úchyl,jde vidět že máš asi chutě,tak napiš zase něco pěkného, ať se můžeš udělat, nejlépe když to napíšeš aspoň třikrát za sebou, pojď do mě, ať ti můžu odepsat a ty se udělat

Návštěvník (Út, 28. 3. 2023 - 18:03)

Já ale nejsem úchyl, já upozorňuju na úchyly. A to jsi ty - Jana, Eliška, Thea, Jitka...jaká jména ještě používáš?

Návštěvník (Út, 28. 3. 2023 - 15:03)

Tady je pár dní klid a pak se tady vyrojí ten úchyl, který tady píše pod jedním profilem a různými jmény - Jana, Šárka, Lenka..

H (Út, 28. 3. 2023 - 10:03)

Dali by jste dítěti staršímu deseti až dvanáctiletemu decku pleny na cestu krátkou či dlouhou ještě plenky látkové či jednorázové. Hlavně na noc kdyby se pomocovalo do postele....

Šárka (Út, 28. 3. 2023 - 13:03)

Jednorázové, kalhotkové natahovací. Nejsou skoro vidět. V případě potřeby přes ně kalhotky nebo slipy na těsno. Do postele klidně silnější jednorázovku na lepítka, pokud si ji tedy nechá nasadit nebo to dokáže samo.

Jana (Út, 28. 3. 2023 - 13:03)

Pokud by se to dělo opakovaně,tak určitě ano a jestli jednorázové nebo látkové, záleží na tom jak by bylo dítě na to zvyklé, určitě bych se dohodla s dítětem

5 (Út, 28. 3. 2023 - 10:03)

Zalezu radši do postele s plenkami mezi nohami a budu mít aspoň klid než abych byl v mokré posteli a nebo oblečení plenky jednorázové či látkové na cestu krátkou či dlouhou jsou vinikajici.

Lenka (Po, 27. 3. 2023 - 12:03)

Když jsem se synem byla minuli víkend u známé tak její 6 lety syn úplně bez plenek ale zato můj syn bohužel v 10 letech ještě nosí plenky sice jednorázové ale vždy je musí mít ale nosí i punčocháče frote dětské zatím jelikož by se pocural do oblečení či postele všechny možné vyšetření má za sebou tak nevím proč se stále pomocuje lékaři stále píšou jednorázové pleny na předpis radši i když mi říkali abych mu pleny nedávala ale kdo má stále prát povlečení a jeho oblečení když se nikam jde tak všude nosím speciální batoh kde mám plínky a vše na přebalování jelikož syn má všude tepláky či oteplovacky bez laclu jen zapínání v pase... Teď je ve speciální škole až nikdy v 15 h je přiváží Bus.

Návštěvník (Po, 27. 3. 2023 - 13:03)

zalez ty plenkovací úchyle do díry

H (Po, 27. 3. 2023 - 07:03)

Já jsem u kluků přešla z jednorázovych plen na klasické látkové pleny a svrchnimi kalhotky kam jedině mají pleny jednorázové tak do školy pod punčocháče a kalhoty ale mají seni kids jsou nasazovaci a zatím si nestezuji a jak přijdou domů se školy tak se většinou cestou picuraji či pokadi a doma se vysvleknou úplně do naha a jdou se umýt a hned na přebalování látkových plen mají vždy každý 4 látkové pleny se svrchnimi kalhotky a bavlněné dětské punčocháče s laclem které mají nasite na ně a klukům je 8 a 10 let říkala jsem jim že doma můžou být bez plen ale jim pleny prostě nevadí mít přes den stejně nosí plenky a veškeré dětské oblečení stále do velikosti 130 až 125 a bodyčka či overaly jsou šité na jejich velikost oni nikdy neprestali nosit plenky tak dávám stále ještě plenky látkové ale jednoho dne si řeknou mami nedávej nám už plenky prosím ale když je budu chtít odplenkovat tak postupně a ne naráz.......

Katka (Pá, 24. 3. 2023 - 06:03)

Synka plenkuji zruba už 2 roky začala jsem mu dávat pleny v 8 letech jelikož má ochabovani dolních končetin je to prostě postižené děcko tak asi co máte s dítětem dělat asi nic na nočník se neposadi a na wc bych ho musela držet jako na nočníku tak jak pro mne a jeho je lepší mu dávat pleny doma klasické látkové pleny se svrchnimi kalhotky jsou jako pvc kalhotky pleny neprotecou a je mu fajn vždy ráno prebalim a chystá se do školy ale speciální pro postižené děcka dávám jednorázové pleny xs jsou určeny pro noční použití takže jsou silnější a přesně se dávají také svrchní kalhotky pak nasadim pouze bodyčko se zapínáním mezi nohama a dám punčocháče a polokombineza ta je dělaná pro děti co nosí stále ještě plenky normálně a jestli je postižený či nikoliv tak to nevadí pak se kluk usadí na dětský invalidní vozík se 4 bodovimi pásy ale už máme objednán se 6 bodovimy pásy pro jeho lepší stabilitu a v autě mám už dětskou autosedačku.

M (Čt, 23. 3. 2023 - 15:03)

To máš hodnou mamku a paní sousedku že se takto starají a prebaluji tě jako batole si úžasný v tom že si necháš dát plenky v 9 letech užívej si pleny s punčocháči a bodyčkem dokud to jde pak ti bude více let přes deset let a pleny tě tolik už bavit nebudou. Já to vidím u svého syna ve 13 letech má každý večer na spaní pod pyzamem také 4 až 6 látkových plen jelikož je stále pocuranek a ráno má vždy plenky i pokadeny... Ale já ho občas i prebalim a nechá se to je většinou přes víkend že má pleny jednorázové na lepitka ba venkovní řádění s kamarády a na doma má látkové pleny ale už s větším overalem či bodyčkem ale dala jsem mu udělat i dupačky a na punčocháče jsem už prisila i laclace... A na venek nosí normálně zimní kombinézu teď sice má pouze slabé punčocháče a leginy ale od příštího týdne začne zase nosit i zimní kombinézu do konfekční velikost 140 až 156.

Tonda (Pá, 24. 3. 2023 - 05:03)

Dobrý den já bohužel od malička nosím zimní kombinézy a punčocháče bohužel mám od malička špatnou páteř a nesnesu když mi táhne chlad na záda mám velikosti 164 a 170 rád bych viděl jaké zimní kombinézy máte moc děkuji

Návštěvník (Čt, 23. 3. 2023 - 16:03)

Čas 15:09 a 15:22, uchylácké plenkařské pohádky od jedné osoby.

Reklama

Přidat komentář