Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

ShabbaTot-Jahoda (Pá, 24. 3. 2023 - 04:03)

Cyniku ,tys mě alrozesmál...nyní,když si popřávám lehkou ranní snídani o zvíci 2 rohliků a 2 pamazánek s sleděm j jogurtu jsi mě opět nezklamal a bleš ve svém ranní blicím okénku...nu což...zežeru snídani a přičku si cos zde vyplodil,ty ploditeli,to zas bude virtuální porod.Jo a jsem na nemocenské,takže tě budu do konce měsíce ničit systematicky a připrav se ...budeš zuřit. já tě varoval !

Rozverná (Pá, 24. 3. 2023 - 13:03)

Copak copak? pane Jahodo. Rýmička – kašlíček? ,-)

Cynik - realista (Pá, 24. 3. 2023 - 04:03)

Že budu zuřit, odporně sádelnatý, nemyslící, prolhaný a pokrytecký katolický tvore? Ale kdeže, vždyť já (a nejen já, jak snad vidíš zde v diskusi) se výblitky tvého "bezmoskového duševna" jen bavím, bavím se zoufalými skřeky mohutně otylého, jednoduchého vesnického chasníka, podobného bájnému Sisyfovi beznadějně tlačícímu balvan na vrchol hory (ty bys to asi, jako cílevědomý lidovec, raději skoušel s burákem, vystrkávaným čenichem)... ----- I když... ve tvém případě není srovnání s bájným hrdinou přesné, ty jsi spíše podoben v našich podmínkách žijícímu chrobáku lesnímu, známému jako hovnivál, který tlačí svou kuličku s hoven, tak, jako ty z hoven tlačíš své příspěvky...

ShabbaTot-Jahoda (Pá, 24. 3. 2023 - 04:03)

mám tam několik bezvýznamných překlepů,neb jsem psal s rukama přes rohliky a slěďovou pomazánku...ale jádro pudla vystižené a nyní teda jdu číst čím nás zde opět po ránu oblažuješ.

Cynik - realista (Pá, 24. 3. 2023 - 04:03)

Ty jsi prostě prase nečistotné... ale pořád lepší je zapatlat klávesnici pomazánkou a zasypat ji drobečky z rohlíku, než si zamatlat mobil hovny, jak se ti jistě stává, když se v práci ukrýváš na hajzlíku v kabince, sereš, a u toho telefonuješ... Ovšem, sádelníku, jednu ruku bys měl mít volnou, žereš i na hajlzlíku, současně se sraním? U tebe by to nikoho nepřekvapilo.

ShabbaTot-Jahoda (Pá, 24. 3. 2023 - 04:03)

Cyniku ,tys mě alrozesmál...nyní,když si popřávám lehkou ranní snídani o zvíci 2 rohliků a 2 pamazánek s sleděm j jogurtu jsi mě olět nezklamal a bleš ve svém ranní blicím okénku...nu což...zežeru snídani a přičku si cos zde vyplodil,ty ploditeli,to zas bude virtuální porod.Jo a jsem na nemocenské,takže tě budu do konce měsíce ničit systematicky a připrav se ...budeš zuřit. já tě varoval !

Cynik - realista (Pá, 24. 3. 2023 - 04:03)

"lehkou ranní snídani o zvíci 2 rohliků a 2 pamazánek s sleděm j jogurtu"? To určitě... když jsi těsně před tím sežral dalších deset rohlíků a několik krajíců chlebíku...

ShabbaTot-Jahoda (Pá, 24. 3. 2023 - 04:03)

lehkou ranní snídani a to jsem ještě neskončil ty dobytu z SPD! Ještě dám rohlik a několik krajíců chlebíka a něco navrch k tomu. Já se mám,já mám a nyní vtip: Cynik realista je inteligentní,tvořivý ,ovládá široké masy svým psaním,všichni ho berou strašně vážně a hltaj každý jeho slovo a hlavně! Nyní pozor,pozor! Přijde to nejhlavnější...Cynik se k tomu i sexy!Nikdo neodolá !!

Cynik - realista (Pá, 24. 3. 2023 - 05:03)

„...lehkou ranní snídani a to jsem ještě neskončil ty dobytu z SPD! Ještě dám rohlik a několik krajíců chlebíka a něco navrch k tomu.“ ----- Skoro jsem se začal bát, katolický vykurvenče, že jsi opravdu vážně nemocen a že jsi skoro přestal žrát, žrát a žrát… Netuším, čím jsi ochuravěl, měl bys ale raději udržovat svou dvoumetrákovou tělesnou schránku ve vodorovné poloze v pelechu, a vylézat jen k jídlu… ale to je u tebe vlastně skoro pořád. Klidně se do té postele i vyser, to bude v pohodě, u vás v Buranově se to tak přísně nebere… pokud se léčíš doma, a nikoliv v spychiatrické léčebně. Tam bys asi do postele srát neměl, mohli by tě následně omývat tlakovou vodou z hadice…

ShabbaTot-Jahoda (Pá, 24. 3. 2023 - 04:03)

ty dobytku z SPD!

Cynik - realista (Pá, 24. 3. 2023 - 04:03)

Sádelníku, ta "lehká ranní snídaně o zvíci 2 rohliků a 2 pamazánek s sleděm j jogurtu" vypadá podivně dietně, a hlavně podezřele skromně, poněkud to připomíná nemocniční stravu. Již tě lapila odchytová služba a trávíš své dny na nemocenské v tiché komůrce s dveřmi a okny bez klik, v pavolónu č. 27 bohnické léčebny? Dali ti stejný pokoj, jako minule, předminule a předpředminule? Našel jsi pod stromem na zahradě zakopané sušenky sušené polomáčené, které jsi tam umístil při předchozím pobytu pro případ nouze?

Rozverná (Čt, 23. 3. 2023 - 15:03)

Jinak nechci být za šťourala, ale „Karkupka“ je co? ,-)

Rozverná (Čt, 23. 3. 2023 - 15:03)

Takové kraviny by nevymyslel ani váš oblíbený Tyranosaurus REX (pojídač mužů v taláru pozn.red.). Jeho inteligenci paleontologové staví na úroveň IQ šimpanze.

23.3. (Čt, 23. 3. 2023 - 17:03)

Náhodou řízek v týdnu není vůbec špatný.

Rozverná (Čt, 23. 3. 2023 - 15:03)

Toto všechno co mi zde podsouváte, pane Jahodo, jsou z mé strany pouze citace vašich „skvostů“ vyprodukovaných vaším chorým „moskem“. Např. "vulva,piča,buchta v košíku,penis,jebat,šmakat, červená Karkupka"  je jen malou ukázkou vaší „kreativní“ tvorby. Ta samozřejmě slouží jen jako studnice zábavy a obveselení zdejších diskutujících. O čemž svědčí i to, že z mnohých výplodů vaší duté kebule se staly oblíbené hlášky. Trapný ubožáku a zoufalče…

Návštěvník (Čt, 23. 3. 2023 - 15:03)

Spíš tvojí ty chlápku z Brna..

Rozverná (St, 22. 3. 2023 - 21:03)

A co před vámi neuteklo nebo nevylezlo na strom… pochopitelně.

Cynik - realista (Čt, 23. 3. 2023 - 04:03)

Utíkat, nebo dokonce lézt na strom před sádelníkem není nikterak nutné… Rovněž není nutné schovat se pod vodní hladinu a zbytečně se tak namáčet. Obstarožní babice, plnoštíhlá, korpulentní dáma, či dokonce placatá, neochmýřená holčička, nebo i hošík (a to by mohla být pro sádelníka náramná motivace) mohou jen kousek poodstoupit a s pobaveným zájmem pozorovat, kterak se funící a potem zlitý sádelník, hnán chtíčem, snaží přiblížit k objektu své touhy. Poodstoupení lze samozřejmě a pochopitelně opakovat, ale jistě ne mnohokrát – s pravděpodobností, hraničící s jistotou, sádelník vbrzku padne vysílením k zemi…

ShabbaTot-Jahoda (Čt, 23. 3. 2023 - 22:03)

zajímavé sexuální fantazie. To již máš vrozené,že?

Rozverná (St, 22. 3. 2023 - 21:03)

Z chybných slovních úkonů bych spíše podezírala vás, pane Jahodo. Něco málo z archivu Hotentotštiny – „mosek“, „propakanda“, „pořát“, „papryky“, „paklo“… Mám pokračovat?

Reklama

Přidat komentář