Reklama

Holky a nahota doma

Jolana (St, 8. 3. 2023 - 08:03)

Tady se to řeší proto, že někdo s tím má problém a někdo ne. Ten kluk byl z prudérní rodiny a pohled na píču z blízka byl pro něj dost šok, že mu to někdo dovolí. Ale narozdíl od jeho rodičů byl úplně normální. Brácha pak řekl, ať mu nechám šáhnout. Mě dělalo fakt dobře, jak vypadal zdivočele, tak jsem mu to dovolila pod smozřejmou podmínkou, že mu na něj sáhnu taky.

David (St, 8. 3. 2023 - 09:03)

Jolano, a dával ti ten kluk prst do píči? A měla jsi ji tehdy chlupatou nebo oholenou?

Jolana (St, 8. 3. 2023 - 11:03)

Měla jsem ji chlupatou, já se moc ráda neholím. S bráchou jsme dvojčata, takže jsme nikdy neměli žádné tajnosti a známe se dokonale od dětství přes pubertu. S tím kámošem jsme se o tom bavili docela otevřeně, až mě to překvapilo, že se nestyděl se na všechno zeptat. Tak jsem mu dovolila si ve mně namočit prst. Taky se vyptával, jak moc je mi to příjemné a kde přesně. On je to hezký kluk, tak jsem ho nechala si pohrát. Roztahoval mi pysky a hledal poštěváčka, ani nepotřeboval moc radit. Bylo to fajn, ale neudělala jsem se. Já na to potřebuju víc času. Pak jsem si pořádně prohlédla ten jeho nástroj a předstírala jsem, že jsem úplně blbá nic nevím o tom, jak funguje.

Návštěvník (St, 8. 3. 2023 - 13:03)

Prostě jste si hráli na doktora jako děti. Asi bych se neudržel a vymrdal bych ti báječný orgasmus, třeba opakovaně. To by ses poměla.

David (St, 8. 3. 2023 - 12:03)

Jolano, to je moc fajn, že jsi se před tím klukem nestyděla, když ti roztahoval pysky. A to byl tvůj první, který ti je roztahoval? No a on u toho nevytekl nebo nevystříkl? A držela jsi mu ho v ruce?

Jolana (St, 8. 3. 2023 - 13:03)

Nebyl první, první byl bráška. Když jsme v pubertě zjistili, že doteky v těch místech jsou příjemné, tak jsme se vzájemně naučili hodně věcí. Bylo to opravdu užitečné, ale před rodičema jsme to nedělali. Nějak nám samo došlo, že je to jen mezi námi. A kamarádův jsem samozřejmě držela v ruce, protože to slíbil. A dělala jsem blbou, divila jsem se, jak se mu zvětšil a postavil se. Nechala jsem si vysvětlit, jak se honí přes předkožku a předstírala leknutí, když mi postříkal ruku. Měli jsme z toho s bráchou legraci.

Janina (Út, 21. 3. 2023 - 07:03)

Jak se to dělá, jak píšeš, honit přes předkožku. Prstem mu to tam mastit?

Jolana (Út, 21. 3. 2023 - 21:03)

Honit přes předkožku je to první, co se kluci naučí sami. Stáhneš předkožku a necháš vykouknout žalud. Potom ho zakryješ a odkryješ znovu. Vidíš na něm, jak se mu to líbí. Děláš jakoby nic a pokračuješ, můžeš ho chytit i za pytlík. Když vystříkne, tak přestíráš, že ses lekla. Mastit holý žalud je pro pokročilé, to sama víš. Ale na to si každý zvykne. Přes předkožku je to nuda.

Janina (St, 22. 3. 2023 - 08:03)

Popravdě, moc toho nevím, zatím jsem kluka neměla. Jen jsem asi dvakrát přistihla mladšího bráchu jak onanoval. Prstem kroužil tak po tom vršku ocasu nebo níž po uzdičce. Až do konce jsem to neviděla, ale vždycky má v prádle plno semene. Tak proto jsem se ptala co to znamená přes předkožku.

Jolana (St, 22. 3. 2023 - 13:03)

Já myslím, že se ho můžeš zeptat, jak to máte vy kluci s honěním. Normálně věcně se ho zeptej, jak to dělá a od kdy. Že chceš mít nějakého kluka a nechceš být úplně blbá. Třeba ti to ukáže, možná i nechá vyzkoušet. Ale v tom případě to bude chtít podobně od tebe. Já jsem s bráchou dvojče, takže u nás je to úplně přirozené. Byli jsme spolu už jako miminka a víme o sobě všechno.

Janina (Čt, 23. 3. 2023 - 08:03)

No nevím, u nás to tak zavedeno není, asi bych měla problém se tak přímo bráchy zeptat. I když, nedávno jsem mu řekla, cos tak dlouho dělal ve vaně? A on odpověděl " ty si blbá". Jasně že věděl že vím, že si ho tam honil. Ale přímo mu říct aby mi to ukázal, na to bych neměla odvahu.

Karel (Čt, 23. 3. 2023 - 11:03)

Tak to je celkem jasné, že když nějaká holka chce po nějakém klukovi, aby jí ukázal čuráka, tak mu současně ukáže svoji píču. já to tak mám pokaždé. Třeba když mne nějaká holka vezme s sebou na záchod, abych viděl jak ona čůrá. Stáhne kalhotky a já automaticky vyndám čuráka. Totéž, když jsem po nějaké holce chtěl, aby mi oholila čuráka, tak jsem též chtěl, aby mi u toho ukazovala píču. Je to rovnost zbraní a ani jeden si před druhým nemusí připadat trapně.

Jenda (Čt, 23. 3. 2023 - 11:03)

Se mnu chodí na pánské, čůrá a já se před ní postavím a kouří mi ho.

Karel (Čt, 23. 3. 2023 - 11:03)

A to ta tvoje holka čůrá do pisoáru? A drží si při tom pysky rukou? A už jsi jí někdy utíral po čůrání?

Jolana (Čt, 23. 3. 2023 - 10:03)

Jsi starší, tak mu můžeš říct, že se chystáš chodit vážně s klukem a nechceš vypadat úplně blbá. Řekni mu, že víš, co ve vaně dělá, ale chtěla bys vědět, jak často to kluci potřebujou. Myslím, že on rozváže jazyk. Jestli to potřebuje častěji než před lety. Pak se zeptáš, jestli už má semeno a jestli to dělal, když ho ještě neměl. Třeba ti i ukáže, kolik toho je, třeba v hrníčku, nebo ti i ukáže, jak to dělá. Bude to vaše tajemství a upevní to vztah. Podle toho, co vím, tak je to pro kluky hodně lákavá představa, ukázat to holce, když ona projeví zájem. Lákavá je slabé slovo. Je to neodolatelné. Když si vezme čas na rozmyšlenou, tak máš vyhráno. Než se rozhodne, tak na to bude pořád myslet a představovat si to. Když bráška pozval toho kamaráda, jak jsem psala dřív, že mu ukážu píču, když si ho přede mnou vyhoní, tak si to taky týden rozmýšlel. Možná něco podobného bude po tobě chtít taky, aby nebyl před kamarády úplně blbej, že neví, jak píča vypadá.

Janina (Čt, 23. 3. 2023 - 11:03)

Uvidím. Není to tak jednoduché to bráškovi říct. Je trošku stydlivý a tak nevím. Co vím, tak semeno už má od jedenácti, potají jsem to vše u něj sledovala, hrozně jsem už tenkrát chtěla vědět jaké je. Ale tak uvidím, musím si to promyslet, předtím než bych se ho na tyto věci vyptávala. Vidím, že jste už zkušená tady v tom s bratrem a když jste dvojčata, tak asi jde všechno lépe, jakoby normálně.

Karel (St, 22. 3. 2023 - 14:03)

Jolano, kdy jsi naposledy onanovala? A přetahuješ si předkožku u klitorisu? Jde ti to?

Jolana (St, 22. 3. 2023 - 16:03)

Naposled jsem měla prst na kliťáčku, když jsem před dvěma hodinama psala ten příspěvek a myslela na to klučičí honění, a teď taky. Mně se totiž moc líbí, když kluk stříká a jak je to zvláštně cítit. Ani nevím, jestli se tomu dá říct vůně, ale mám z toho husí kůži. S to předkožkou u klitorisu to není tak jednoduché. Ani si ji nemusím stahovat, stačí si na ni položit prst nejlíp ze strany a vibrovat s ním. I to kouzání předkožky po klitorisu, aniž by se odhalil, je dost dobrý a funguje to k plné spokojenosti. Když ho vyndám a dráždím přímo, tak to je k zbláznění. To bych nemohla na nic jiného myslet. Když jsme si s bráškou vzájemně prozkoumávali svá těla, něco si už o tom nastudoval a zaútočil mi na něj prstem přímo. Nešlo to vydržet a málem jsem se pochcala. Trvalo to měsíce, než se to naučil s citem a mně taky, než jsem se naučila tak silné dráždění vydržet a vnímat to jako blaho.

Veruna (St, 22. 3. 2023 - 17:03)

Prstem je to dobré ale jazýčkem je to stokrát lepší. B si mě prostě vezme a nic se mě neptá. Pořádně mi vylíže kundičku, zlíbá mi celé tělo, vysaje bradavky a pak mě tak nádherně ošuká na více způsobů že se z toho celá třesu jsem jemu úpně ve všem oddaná jako nějaká špinavá kurvička. Prostě ho miluji, protože je chlap.

Karel (St, 22. 3. 2023 - 09:03)

Janino, a vzrušilo tě to, když jsi to viděla? Měla jsi ji potom mokrou a onanovala jsi?

Reklama

Přidat komentář