Reklama

Můžou větší děti při cestování nosit plenky?

Jiřík (Čt, 23. 3. 2023 - 15:03)

Mne mamka našila laclace na bavlněné a frote dětské punčocháče a takto nosím doma že mi nejdříve dává 4 látkové pleny a pvc kalhotky a pak bavlněné a nebo frote punčocháče s laclem a takto to mám doma celý den ve 12 hodin jsem přišel ze školy a mamka už na mne čekala já jsem se vysvlekl celý do naha a dala mne 4 látkové pleny a pvc kalhotky a na vrch svrchní kalhotky pak dostal frote punčocháče s laclem a teď jsem u sousedky jelikož mamka šla do práce na odpolední do 22 hodin a sousedka mne už dávno prebalila do čistých plenek ale dává mi je na šířku složené a hodně stahuje na tělo ale mám i větší plinu 120 X 120 tu mám kvůli tomu že je složená na draka a sepnuta snapi sponkou a pak mi nasadí pouze pvc kalhotky a ty frote dětské punčocháče do velikosti 125 až 130 max a mne plenky nevadí jelikož mne je zatím 9 let jsem stálý pocuranek a plenky jednorázové či látkové na cestu krátkou či dlouhou stále potřebuji mít jelikož bych byl vždy mokrý a posrany v punčocháčích tak mám plenky do školy mamka přemýšlí že mi dá plenky nasazovaci od značky BAMBO s lidlu jsou stejné jako drynites akorát trochu silnější ale to by mne nevadilo když mám ze starších punčocháču udělaný kalhotky mám je ke kolenům a na večer dostanu 4 látkové pleny a pvc kalhotky ale nejdřív mne zabalí na draka pak pvc kalhotky a větší bodyčko ze zapínáním mezi nohama je to lepší řešení při přebalování jenom se bodyčko vytáhne nad břicho a je hotovo a může se přebalovat v úplně v klidu a pohodě.

Měsíc (Čt, 23. 3. 2023 - 04:03)

Větší prádlo pro větší děti co používáji pleny ještě tak mají v IN-TEXU Jana rubcova tam vám usijou větší oweraly, bodyčka, dupačky, pvc kalhotky, pvc kalhotky se vsitou plenkou a vše ostatní co chce na větší děcka použít mají látkové pleny klasické ale i suché pleny to je plenka co odvádí curani od pokožky jak chlapců tak holek dávají se buď mezi plenky látkové a nebo jako plenka zavinovací dělají úplně všechno co používají větší děcka co nosí plenky. Jenom co nedělají punčocháče s laclem ty by pro děcka tak i dospělé byli ideální aby plenky nepadali mezi nohama...

Návštěvník (Út, 21. 3. 2023 - 23:03)

Dobrý den.
Moje dcera na noc nosí pleny a přes ně oweral, protože bez něj si s plenkou před usnutím hraje a občas si je i sundá , proto ten oweral ale na něj uř začíná být teplo a tak se chci zeptat, jestli někde neprodávají body s krátkým rukávem pro dospívající dívky se zapínáním ne v rozkroku , ale na zip na zádech, klidně i s nohavičkou. Předem děkuji za tipy .

Návštěvník (Út, 21. 3. 2023 - 12:03)

Tady je zase tolik plenkových debilů a uchylů, že je to ke smíchu

Marta (Út, 21. 3. 2023 - 10:03)

Já musím teď na nákup a beru si syna sebou ale nejdřív jsem mu řekla že mu dám ještě 3 látkové pleny se svrchnimi kalhotky a slabší punčocháče pod tepláky a vůbec žádný problém nebyl myslela jsem že bude protestovat že pleny a punčocháče nebude chtít a vůbec nic nepipnul teď mi řekl že pleny nosit bude že mu vyhovují hlavně když je měl v noci na sobě že je to výhoda že nemusí stále vstávat s postele synovi je 10 let a nohu má zatím také malou 34 a je v uplne pohodě a plenky a punčocháče mu nevadí pleny dostává od minulého týdne je začal nosit jelikož vždy ráno mokrá postel... Tak dávám přednost latkovym plenkam ale jednorázové pleny musím také koupit dneska se stavíme ve zdravotnich potřebách pro plenky pro něj junior xs max s by měli stačit....

Z (Út, 21. 3. 2023 - 13:03)

Z

Vrch (Út, 21. 3. 2023 - 11:03)

Marta Ahoj, ty jsi s ním sama a nebo máš manžela? Jak se k tomu staví, že syn nosí plenky. Já jsem sám a mám kladný vstah k plenkám. Rád bych si chtěl o tom psát a nebo i poznat. Pokud jsi sama tak bych mohl třeba pomocí.
Můj mail: [email protected]

N (Út, 21. 3. 2023 - 08:03)

Já syna musím ve 13 letech ještě stále plenkovat jelikož by vše bylo pocurane a pokadene ale on také nevypadá na 13 let ale tak na 7 let tak mu pleny nevadí a nechá se prebalovat úplně v pohodě a klidu ráno dostal plenkové kalhotky od značky bobanek a do nich 3 vkladacky a 4 látkové pleny ještě aby vydržel až do odpoledne až dojedu z práce.

Z (Út, 21. 3. 2023 - 13:03)

Z

Návštěva (Ne, 19. 3. 2023 - 11:03)

Paní nebojte noha se srovná náš syn měl malou nohu ještě ve 13 letech 33 a byl v pohodě a do toho deseti let ještě na noc nosil pleny také ale nikdy byl klasický ráno prebaleny automaticky i když pleny nechtěl ale pak si zvykl a vždy děkoval když byl venku i s plenkami. A když chce vás syn plenky tak mu je klidně dejte on bude v pohodě a ví budete mít klid že to není v oblečení nás syn nosil pleny až do 12 let jak na spaní tak i na cesty krátké či dlouhé ale pouze jednorázové.... A doma látkové pleny.

Matka (Ne, 19. 3. 2023 - 11:03)

Dceru ještě zatím plenky dávám jak doma na spaní ve 3 letech to ještě chápu je trochu opozdena a ale já se nikam jede tak plenky má také.? A nejhorší je to u staršího syna 11 let ten chce mít pleny také tak vám nevím jestli mu je dát či nedat na cestování v 11 letech by to měl už vydržet ale občas se mu právě v noci stane že ráno je mokrá postel teď už je venku na zahradě dělá něco s přítelem. A po obědě vždy chodí uspavat malou dcerku a vždy to je obráceně syn usne dřív než dcera a když vstane tak se mi sice omluví že nechtěl že se pocural do postele tak dneska zřejmě na noc dostane tak 4 až 6 látkových plen a nebo 3 látkové pleny s jednorázovkou a uvidíme jak na tom bude ráno v pondělní a když špatně tak s ním půjdu k dětské lekarce jelikož mi to je divné že by se pomocoval do postele teď si půjde po obědě také lehnout ale do svého pokoje a budu s ním mít i malý rozhovor proč to stále dělá a když řekne že neví tak ne že dostane plenky na noc ale už rovnou a uvidím jak na tom bude jestli v suchu či budou pleny mokré ale snad mu budou látkové Pleny 70x70 je docela dost hubený ale nejdřív s ním udělám dohodu o provedení a přebalování nastydli není jelikož stále ještě nosí pod kalhoty punčocháče dětské zatím říkal že mu po ránu když jde do školy tak mu je zima a prý s děti není sám kdo je nosí. Když jsem s ním byla na dětském vyšetření tak řekli že sice mu je 11 let ale že je trochu opožděné děcko že spíš vypadá tak na 7 let ale to měla paní doktorka zase pravdu je to tak konfekční velikost má 98 až 122 max a nohu také dost malou na jeho věk nijakych 32 až 35 ono záleží na výrobci dětských bot....

Matka (Pá, 17. 3. 2023 - 07:03)

Spoustu děti se mimu synovi posmival že nosí plenky a veškeré dětské oblečení a pak se zjistilo že ty které děcka se nejvíce posmivali tak je nosili také.?

Tonda (Pá, 17. 3. 2023 - 08:03)

Dobrý den já bohužel nejsem žádný úchyl jak se tu někdo vydá za mě bohužel mě mamka od malička oblékala punčocháče a zimní kalhoty a zimní kombinézy k vůli páteři mám ji od malička špatnou nechápu ty lidí když se posmívají ostatním i ve škole nevíte ani je to pouze ve vteřinách co se může stát a obrátí se vám celý život vzhůru nohama

Babies (Čt, 16. 3. 2023 - 10:03)

Ano přesně tak má paní pravdu nikdy nevíte kdy se vašemu decku stane a na jednou je s dítěte ležák.

Návštěvník (Čt, 16. 3. 2023 - 14:03)

To je pořád jeden a ten samej úchyl. Napíše si obhajobu a za 7 minut si to ještě potvrdí (Babies).

Hana (Čt, 16. 3. 2023 - 10:03)

Tady nikdo stále více píše že je nikdo uchyl atd. Ale zkuste mít dítě které je normální jako každé jiné nikdy nenosí pleny či punčocháče a jaké koliv pleny jestli látkové či jednorázové popřípadě vkladacky do svrchnich kalhotek tam se dá dávat jekakoliv plenka. Tak že zdraví syn do 12 let vůbec neznal co je nosit plenky skoro vůbec co akorát nosil tak max dětské punčocháče pod kalhoty či tepláky když byl venku a ve 13 letech se z ničeho stane těžký úraz páteře a a ochrne úplně celý tak kluk co nikdy nenosil plenky tak je musím dávat non-stop jinak by vše bylo nikde jinde jak v oblečení tak i v posteli. Syn nosil pleny do dvouch let a pak usedl na nočník a za pár let se s něj stane ležák ale i batole či mimino a prebalujete znovu. Akorát co má funkci je práva ruka a hlava o všechno si říká sám a musí být i ve speciální škole ale občas má takové bolesti že je doma online výuka všeho.... Stalo se mu to na přechodu pro chodce jedno auto mu dalo přednost a druhý ho srazil k zemi.

Vers (Út, 14. 3. 2023 - 07:03)

Nejsem uchyl ale děcko co nosí plenky s důvodu pomocovani se do postele a oblečení jsem u tety na prázdninách jelikož máma chodí do práce a neměl by mne kdo prebalovat a v jednych plenkách nechci být od ráno až skoro večera tak si mne vzala sestra mamky na starost o ta mne včera na dětské punčocháče našila laclace aby pleny drželi kde mají a s jejím synem jsem byl úplně v pohodě ale on nosí plenky pouze na noc a ne směje se mi že nosím plenky non-stop jak tady mne stále nikdo uráží že jsem uchyl.

Návštěvník (Út, 14. 3. 2023 - 10:03)

Ti říkám, abys zalezl uchyle. To tady zkouší každý, ráno napsat text a pak se u toho vyhonit. Máš smůlu.

Verš (Po, 13. 3. 2023 - 05:03)

Včera jsem zales do postele ale rovnou už se 6 látkových plen a svrchnimi kalhotky a bavlněné punčocháče a teď v 5 ráno mne mamka prebalila do čistých látkových plen ale pouze už 4 látkové pleny se svrchnimi kalhotky a bavlněné punčocháče heč já mám jarní prázdniny a budu u tety která si pro mne přijede heč a řekla že mne bude dávat pleny také také všude jak ven tak i doma prý ji nevadí jelikož má dceru 3 roky a syna 10 let a těm dává ještě stále pleny také a že bude mít ještě jednoho kluka na přebalování ji vůbec nevadí bude mne prebalovat úplně stejně jako své děcka....!!!

Návštěvník (Po, 13. 3. 2023 - 06:03)

zalez uchyle starej

Reklama

Přidat komentář