Reklama

Kluci a nahota doma

Návštěvník (Po, 27. 3. 2023 - 01:03)

Jakoubku, a s tatínkem jsi měl taky nějakou pěknou intimní chvilku?

JakoubekH (Út, 28. 3. 2023 - 00:03)

Ne neměl, můj biologický otec, kromě slibů, že se rozvede a mamku si vezme, nic dobrého tu po sobě nezanechal.

Clara (Po, 20. 3. 2023 - 22:03)

Když bylo mým synům 6 a 9 let, byli jsme nuceni přestěhovat se ke tchýni. A právě ona je začala vést k nahotě. Prý to prospívá jejich zdraví, kluci stejně poničí veškeré oblečení, a prostě její dům, její pravidla, a tak dále ... Manžel byl zticha, protože se neodvážil mamince protiřečit, a synům se to líbilo, tak jsem to vzdala ať je po jí, nicméně jsem si myslela, že kluci se za pár let začnou stydět a bude všechno jako dřív. Nyní je mladšímu 12 a staršímu 15 let, a oba synové to nadále berou jako zcela běžnou věc, že se svléknou donaha jakmile přijdou domů. Zůstávají tak celé dny, bez ohledu na to, co právě dělají. Tchyně si jejich společnost užívá a já z toho postupně šílím. Nevím, co s tím dělat, už nehodlám čekat, kdy se to samé vyřeší.

JakoubekH (Po, 20. 3. 2023 - 23:03)

Neměla bys do toho nijak zasahovat, zákazy po třech letech, kdy si kluci užívají doma nahoty, nic nevyřeší. Jen si je postavíš proti sobě a tchýni taky. Manžel nejspíš taky bude na straně svý mámy. Přemýšlej spíš o tom, že by ses ty i manžel taky přidali a v létě třeba zašli s klukama na nějakou nudi pláž. Nebo ještě lépe, strávit dovču v nějakém nudistickém kempu nebo resortu. Nebo doma jít do/z koupelny do/z ložnice nebo obýváku nahatá. Moje máma má teorii, že když syn vídá svou mámu nahatou běžně, nikdy ho nenapadne ji šmírovat. Za sebe to můžu potvrdit.

Návštěvník (Po, 20. 3. 2023 - 22:03)

No moja, neviem, či s tým niečo spravíš, keď ich v tom babička podporuje. Ja som tiež doma nemohol byť nahý, a práve preto som každú možnú chvíľu chodil k babke, lebo ona mi to dovolila. Ale to bolo trochu iné, lebo ma pred rodičmi nikdy neprezradila. Ešte aj v maturitnom ročníku som si cez prázdniny užíval nahotu u babky, potom žiaľ zomrela a toto tajomstvo si vzala do hrobu.
Ale čudujem sa keď to tak dlho trvá ako píšeš, že za tie roky si si na to ešte nezvykla a stále ti to vadí, nebolo by lepšie sa s tým zmieriť? Však sú to tvoje deti...

Clara (Po, 20. 3. 2023 - 23:03)

Nehodlám se s tím smířit a opravdu mi to vadí. Kluci se chovali slušně dokud je nezačala tchýně nabádat aby se doma svlékali. Přece už jsou v pubertálním věku a nepřijde mi normálně aby si sedali k televizi nebo k obědu s holým penisem a holým zadkem, teď už i řádně ochlupeným. Jednou jsem musela nechat kolegyni stát před dveřmi, když přišla pro razítko, protože jsem nevěděla, jestli se některý ze synů zrovna neobjeví. Pouze senilní opožděné sousedě, kterou zná tchyně z kostela, se to zdá normální, ještě mě kvůli tomu zesměšnila před tchyní, prý nevím jak je třeba pečovat o kluky. Po nedělní mši, když kluci obvykle snídají, ji tchyně pokaždé pozve na kafé, sednou si k nim a povídají si. Kdybychom měli kam jít, v okamžiku odtud odcházím a naučím syny slušného chování.

Jakub (Út, 21. 3. 2023 - 10:03)

Opravuji, kluci si zdravě užívají nahoty už 6 roků. Doporučuji ti si pročíst téma Kontrola přirození náctileté, jaké mohou mít kluci problémy, když se neřeší časté potíže s přetahováním předkožky. A to jen proto, že mámy vůbec nevídají své syny nahaté. Ty je máš na očích denně, asi někdy i s erekcí, takže pravidelná kontrola není problém.

JakoubekH (Po, 20. 3. 2023 - 23:03)

Neslučuj prudernost se slušným chováním. Kluci jsou nahatí jen doma a je jim tak dobře.

Návštěvník (Po, 20. 3. 2023 - 23:03)

Nenamáhej se, vzhledem k jejím bigotním názorům tomu nemůže porozumět. Já jsem klidně pobíhal doma bez kalhot ještě iv 17ti, a to jsem měl i mladší sestru. Byl jsem tak zvyklý od dětství, a máma říkala, že pokud se tak cítím dobře, ať jsem nahý třeba i do důchodu, není důvod aby to někomu doma překáželo.

Návštěvník (Po, 20. 3. 2023 - 23:03)

A nerozmýšľala si, že možno si naozaj práve Ty tá divná??? Poraď sa o tom s niekým aj v reálnom živote (napr. s tou kolegyňou), a uvidíš...

Návštěvník (Ne, 19. 3. 2023 - 16:03)

Pamatuji si, jak ve čtvrté nebo páté třídě před odpolední hodinou tělocviku jeden spolužák ukazoval v šatně ztopořené pérko.

Aleš16 (Ne, 19. 3. 2023 - 08:03)

Normální to určitě není. Ale když vidím svoji 36 letou mamču polonahou nebo ve spod. prádle, apod. nebo nějak hezky a vyzývavě oblečenou tak si ho musím vyhonit a mám u toho hodně zvrácené sexuální představy které mě po ukojení mého chtíče zase na nějakou chvilku přejdou. Myslím že ona to o mě už nějaký čas tuší ale zatím je to v poho.

Dana P (Ne, 19. 3. 2023 - 08:03)

Ještě dodám zda i u vás dojde ke vzrušení z nahých synů a jestliže je to normální když se musim jit v zápětí vyprstit. Jsem normální? Je možné že mám málo sexu.???

Dana P (Ne, 19. 3. 2023 - 08:03)

Ještě dodám zda i u vás dojde ke vzrušení z nahých synů a jestliže je to normální když se musim jit v zápětí vyprstit. Jsem normální? Je možné že mám málo sexu.???

Tábor (Ne, 19. 3. 2023 - 07:03)

Ještě v době, kdy jsem byl žákem základní školy, se mi najednou zničehonic dost silně postavil během vyučovací hodiny. Jenom jsem trnul, abych nebyl vyvolaný a nemusel s tím viditelně stojícím kopím k tabuli. Vyvolaný jsem naštěstí nebyl. Od té chvíle jsem začal onanovat doma, a to hlavně proto, aby se mi to nestalo ve škole.

Gábina (Ne, 19. 3. 2023 - 07:03)

Je to pár měsíců, jela jsem ve vlaku a naproti na čtyřce seděli kluci, trochu hlučnější, 12 jim ještě asi nebylo. Jeden z nich, takové neviňátko, blonďáček, držel v rukou malou plastovou láhev s pitím a rytmicky s ní ve svém rozkroku pohyboval nahoru a dolů. Ještě trochu roztáhl nohy aby zabíral nejcitlivější místo. Dělal to naprosto nenápadně, jen tak lehce tou lahví pohyboval, takže nikdo s jeho kamarádů si ničeho nevšiml. Jen já jsem seděla přímo proti němu přes uličku. Po čtvrť hodině kluci vystoupili. Pomyslela jsem, že tento chlapec už v těch svých jedenácti pravidelně onanuje.

Školnice (Ne, 19. 3. 2023 - 12:03)

V jedenácti už není kluka, který by nevěděl na co ho ještě má. Vidím to na základce, na chodbách, dole v suterénu v šatnách, v jídelně, před tělocvičnou. Kluci páťáci mají hlavní téma sex. Jenom honění, šu...í, lí...í, prostě jen tady tyto věci. Takže i chlapec kterému se tady toto doposud vyhlo, tak doma, v posteli se tím svým šulinkem bude zabývat. Protože to, co slyšel od kamarádů, musí vyzkoušet.

Dana P (Ne, 19. 3. 2023 - 07:03)

Muj syn si ho ráno honí i 3x po sobě. Nevím kde se to sperma v něm bere. Můj manžel po prvním vyhonění má semena dost , ale po druhé skoro nic. Synovi jsem dala plenku na semeno, aby nedělal nepořádek a ja nemusela pořád prát. Někdy mu s honěním pomůžu a jsem prekvapena s toho množství sperma. Sice už má 17 let ale je to borec. Mě samotnou to vzrušuje.

Návštěvnice (Ne, 19. 3. 2023 - 07:03)

Kluci dnes vyspívají daleko dřív než v minulosti. Vem si, že většinou v deseti mají poluce a krátce na to si to už dělají. Takže ve třinácti mají za sebou stovky a stovky orgasmů. Kluk bude mít 15 a co ten se naonanuje, to je neskutečný. Ano, ráno si to syn dělá taky běžně dvakrát. A semene pořád stejně, to poznám podle dávek jež vypustí do prádla. Máš pravdu, je to vzrušující.

Dana P (Ne, 19. 3. 2023 - 07:03)

Také tě to vyprovokuje a musíš se jit udělat? Můj syn chodí také ráno jem delším tričku a vidim že mu ještě stojí. Když jsem v županu a pod tim nic tak vidím jak mě sleduje jestli něco vykoukne. U nás synové chodí často nazí. Je to fajné.

Reklama

Přidat komentář