Reklama

Kluci a nahota doma

Alena (So, 18. 3. 2023 - 09:03)

Nedávno jsem zrovna vcházela do synova pokojíku, právě se chystal vstát a sundával si pyžamové kalhoty. Ocas měl napřímený úplně jak svíčku. Rychle jsem ucouvla, takže mě myslím nepostřehl. Musel si ho těsně před tím vyhonit, neboť jsem ucítila semeno a pak jsem našla velkou skvrnu na jeho tričku. Tak to u nás je každé ráno, bez toho vyhonění by nevstal z postele.

JakoubekH (So, 18. 3. 2023 - 22:03)

Asi jsem ovlivněn tím, že jsme naturalistická rodina, kde se nahota bere jako normální. Odpadá tím problém studu, kdy já před mamkou nebo ona přede mnou jsme nazí bez problémů. Vy, Aleno, máte zábrany vidět svého syna nahého s erekcí. Asi to dřív nebyl problém, když byl malý kluk. Nechápu, proč v tom normálním důvěrném prostředí nejde pokračovat, i když syn vlítl do puberty. Proč vy se najednou bráníte dál pokračovat v tom normálním důvěrném vztahu máma - syn? Není to škoda, že najednou jsou situace, kdy se syn skrývá se svýma normálníma potřebama? Postupně toho před Váma bude tajit víc a víc, odstaví Vás od svých snů a potřeb. Vám pak zbyde ho živit a šatit, dokud se neosamostatní a vypadne z domu. Není to škoda??

Návštěvník (Ne, 19. 3. 2023 - 08:03)

On je rozdíl mezi naturistickou nevzrušivou přirozenou nahotou a nahotou eroticky skrývanou a příležitostně odhalovanou, pro potěšení své a druhých spojenou s pohlavním vzrušením, ne li přímo masturbací. Taky je rozdíl mezi pohlavními orgány. Nahý kluk bez erekce nevzruší tolik jako jako řádně ztopořená kláda. Totéž u ženy mezi uzavřenou a otevřenou mokrou vagínou.

JakoubekH (Ne, 19. 3. 2023 - 09:03)

Pro kluka v pubertě je i ta naturistická nahota dost často vzrušivá. Takže mne mamka vídala často nahatého s plnou erekcí. Asi se dívala ráda, párkrát řekla, že jí těší, jak jsem se jí povedl. Častěji mne ale poslala do koupelny, že mám vypustit semínko.

A. (So, 18. 3. 2023 - 10:03)

Kluci mají po vyhonění a vystříkání semene penisy rudé a často jim ještě vytékají zbytky ejakulátu. Pokud mu stále stojí, tak z něj bude dobrý sameček. Taky jsou roztomile utlumení a nešikovní než se vzpamatují z toho orgasmu.

Alena (So, 18. 3. 2023 - 11:03)

To už jsem u syna poznala, co píšete. Až roztomile je po vyhonění šulina mimo tento svět. Tedy ne nějak dlouho, ale na tu minutku určitě. Jen jsem ještě neviděla, že by měl rudý penis. Ale vidím syna jenom zdálky, takže asi jej tak má. Ale to nevím.

A. (So, 18. 3. 2023 - 12:03)

Penisy mají rudé od toho jak si je zběsile třou aby dosáhli vrcholného uspokojení a vystříkání přetlaku v kulích. Někdy to opakují, protože mají neodolatelné nutkání prožít to zas a znova. Můj syn bývá mimo i čtvrt hodiny. Kdybych ho poslala s odpadky, určitě by je vysypal na schodech. Roztěkaní bývají i když mají erekci. Nemusím se mu ani podívat do rozkroku a vidím mu ve výrazu obličeje, že to má. Stává se nemotorným a bezbranným. Na nic než na ptáka se nesoustředí. Krev z hlavy se mu nahrne do přirození. Když chci aby se učil, tak musím počkat, až se uspokojí a pak má mozek v pořádku.

Návštěvník (So, 18. 3. 2023 - 14:03)

Někdy kolem toho 15 roku věku začnou kluci poznávat pohlavní dráždění. Takže pomalu si přestávají zběsile třít šuliny, a přicházejí na to, že čím déle si je budou honit, a to i s přestávkami, tak tím dosáhnou o to větší rozkoše. Syn měl 16 a vím že se dokáže takto vzrušovat a dráždit třeba i hodinu, než dojde k ejakulaci.

Doris (Ne, 19. 3. 2023 - 06:03)

Synovi bylo právě 14 a už se takto vzrušuje. Prostě protahuje to dráždění taky třeba na hodinu. U nás se taky nic neutají a tak vím, že si ho dráždí různými způsoby, přestává, pohrává si a pleská po zadečku, a zase přejde k honění. Dokáže se tak dráždit i přes hodinu až do ejakulace. Ale samozřejmě ráno, ve všední dny je hotov hned. Až mě to udivilo, v tom věku a už si se sebou tak dokáže pohrát.

návštěva (Ne, 19. 3. 2023 - 08:03)

Jestli se smím zeptat, kdy s tím sebeuspokojováním váš synátor začal? A teď v jeho 14 letech, má už chloupky?

Doris (Ne, 19. 3. 2023 - 10:03)

Tady už někdo odpověděl místo mě, ač otázka byla na mou osobu. Ale nevadí. Syn začal se sebeuspokojováním v necelých jedenácti. Teď už chloupky má, ale nijak moc, jen na tom vršku ocasu.

Dana P (Ne, 19. 3. 2023 - 09:03)

Syn už má 17 roků a začal s honěním už kolem 11 let. A zarostený je už pořádně.

Dana P (Ne, 19. 3. 2023 - 08:03)

Syn už má 17 roků a začal s honěním už kolem 11 let. A zarostený je už pořádně.

Alena (So, 18. 3. 2023 - 13:03)

Ano, jak píšete, poznám na synově obličeji, že se s ním něco děje. Že myslí jenom na toho svého šulina a vše jde mimo něj. A to je tak po většinu dne kdy je doma, hlavně o víkendech, prázdninách a volných dnech. Když třeba v sobotu či jiný den volna odejde dopoledne do svého pokoje, tak vím, že si tam ten svůj ocas bude honit a samozřejmě to pak na něm poznám, že prožil orgasmus, že ejakuloval. Jak už zde více maminek psalo, tak vždycky poznají synovu onanii. Prostě ti synci nic neutají ze svého honění.

A. (So, 18. 3. 2023 - 13:03)

Došlo to tak daleko, že když měl maturovat z angličtiny, která mu moc nešla, tak jsem mu domluvila doučování u staré učitelky na penzi. Ta ho tak vzrušovala, že i když k ní chodil vyhoněný, tak měl erekce a vůbec se nesoustředil. Byla naštěstí tak vstřícná, že mu dovolovala si to dělat během výuky, nejdřív na WC a protože to zdržovalo, tak pod stolem. Leco při tom viděla a tak si taky užila. Málem se dali dohromady. Ještěže byla stará a rozumná. Nakonec tu maturitu udělal.

Návštěvník (So, 18. 3. 2023 - 23:03)

Musel jsem si to přečíst ještě jednou. To je nejlepší příspěvek ever! :-)))))

A. (Ne, 19. 3. 2023 - 09:03)

On se do ní dokonce zamiloval tak, že se rozešel s holkou. Tvrdil, že si nikdy v životě tak nezašuká jako s ní. To ona popřela jako výmysl jeho erotické fantazie. No, nevím. Po těch návštěvách nějak omládla a začala o sebe dbát. Nakonec ulovila muže, který se k ní věkově hodí a žije s ní. Syn to dál zkouší na holkách a zdá se že úspěšně, protože když se vrací z rande, cítím vůně jejich vagín.

Návštěvník (So, 18. 3. 2023 - 23:03)

Se z tebe poseru smíchy! :-)))))))

Alena (So, 18. 3. 2023 - 14:03)

Syn zase navštěvuje ZUŠ, takže tam nehrozí že by jej něco vzrušovalo, neboť za vyučující má kantory. Avšak zatím o dívky nemá zájem, myslím tedy, že mu v tom věku jde jenom o uspokojení, jen aby si udělal dobře mezi nohama. I doma, když tak jsme třeba v obýváku, tak pořád mu ty ruce zklouzávají doprostřed a jak jen může, tak třeba i přes tepláky si ho tam tře prstíkem.

A. (So, 18. 3. 2023 - 14:03)

To taky znám. Postaví se mu mezi nohama stan a nenápadně si hladí přes látku žaluda. Když mu to přijde začne vzdychat, vzepne se zaheká a pumpuje semeno až je to i skrz a mezi nohama flek. Pak mu vynadám, že dělá nepořádek a ženu ho, aby se umyl a převlékl. On se vymlouvá, že to nemohl vydržet. Většinou když vidím že má erekci, tak ho pošlu aby se uspokojil jinde. Nemusím všechno vidět. Už jsem toho viděla dost.

Reklama

Přidat komentář