Reklama

Kluci a nahota doma

Alena (So, 18. 3. 2023 - 14:03)

Syn zase navštěvuje ZUŠ, takže tam nehrozí že by jej něco vzrušovalo, neboť za vyučující má kantory. Avšak zatím o dívky nemá zájem, myslím tedy, že mu v tom věku jde jenom o uspokojení, jen aby si udělal dobře mezi nohama. I doma, když tak jsme třeba v obýváku, tak pořád mu ty ruce zklouzávají doprostřed a jak jen může, tak třeba i přes tepláky si ho tam tře prstíkem.

A. (So, 18. 3. 2023 - 14:03)

To taky znám. Postaví se mu mezi nohama stan a nenápadně si hladí přes látku žaluda. Když mu to přijde začne vzdychat, vzepne se zaheká a pumpuje semeno až je to i skrz a mezi nohama flek. Pak mu vynadám, že dělá nepořádek a ženu ho, aby se umyl a převlékl. On se vymlouvá, že to nemohl vydržet. Většinou když vidím že má erekci, tak ho pošlu aby se uspokojil jinde. Nemusím všechno vidět. Už jsem toho viděla dost.

Alena (So, 18. 3. 2023 - 15:03)

Já sice vím o synovi všechno, ale ta jeho onanie je u nás tabu. Prostě v každé rodině je to nějak a u nás tedy takto. Takže co se týče synova sebeuspokojování , tak o tom se nemluví. Je to jen jeho soukromá věc.

A. (So, 18. 3. 2023 - 16:03)

Já taky dělala všechno aby měl soukromí, ale když to přehnal, tak jsem reagovat musela, aby věděl, že i intimita má své hranice. Dnes už je dospělý, tak o tom mluvíme otevřeně. Není totiž co skrývat. Mám taky potřeby a on mne taky přistihl v choulostivých situacích, tak si nemáme co vyčítat. Patří to k životu, tak co si zastírat.

JakoubekH (So, 18. 3. 2023 - 23:03)

Od kdy a co bylo impulsem, že jsi začala se synem o tom všem mluvit? Pokud on svolil, že ho budeš vídat nahého nebo i při masturbaci, co jsi mu na revanš dopřála? S tím, že je hloupé to v domácím soukromí skrývat, na 100% souhlasím.

A. (Ne, 19. 3. 2023 - 11:03)

Není to pro mne snadné, ani lichotivé. Když sexuji tak se moc neovládám a bývám dost mimo. Je to slyšet a nevnímám okolí. Syn přilákán sténáním už jako malý byl svědkem souloží a masturbací. Když to na mne přišlo, nedávala jsem pozor. Nechtěla jsem to, ale stávalo se. Měl otázky a já se styděla odpovídat. Ptal se i mé matky. Ta mu něco řekla, ale přehrála to na mne. Když s tím začal on, tak jsme si sedli a všechno si vysvětlili. Výsledkem byla důvěra a ochota o tom otevřeně mluvit. Dnes vím o všech jeho erotických zážitcích a sexu se ženami. Radí se, chlubí se a vypráví mi vše do nejmenších detailů. Že mne to taky nenechá chladnou a stále si ráda dělám potěšení o kterém ví i on, snad není zas takový hřích. Spolu nic nemáme. To je taky normální. Vídáme se při svých nahotách a intimitách, ale nevyhledáváme to, ani se tomu nevyhýbáme. Když se to stane, považujeme to za normální bez soudů.

Návštěvník (So, 18. 3. 2023 - 10:03)

Jistě je syn v pubertě a v tom věku kluci už intenzivně prožívají orgasmus. Taky při výronu mají semene jak dospěláci. Myslí jenom na to jedno, a to, kdy si to udělají. Každá mamina to zná. Stačí, když se na syna podívá a ví, že má doma onana.

Návštěvník (Pá, 17. 3. 2023 - 18:03)

Nadrbané matky prkýnko pochcané od syna rády olížou.

Návštěvník (Pá, 17. 3. 2023 - 08:03)

A to si piš,že se se ztopořeným čůrákem špatně chčije.Proto si na vychcání radši sednu a ani nepochčiju sedátko.

A (Pá, 17. 3. 2023 - 07:03)

Ztopořený penis u mladých kluků běžná ranní řehole. Ten můj každé ráno vůdcův stan v kalhotách pyžama až do vyčůrání. Z hajzlíku už vychází bez erekce ale občas i trochu počůráno prkýnko nebo mimo mísu. Ono se asi klukům blbě čůrá když jim stojí.

JakoubekH (Pá, 17. 3. 2023 - 22:03)

Každé ráno ztopořený penis, to znají asi všichni kluci. Čůrání řeším vsedě, ještě si ho pro jistotu sklápím dolů. Většinou ale erekce nezmizí, opláchnu si ho a jdu snídat, pořád nahatý. Opadne během snídaně, oblíknu se až když jdu do školy.

Petr (St, 15. 3. 2023 - 11:03)

Jsou to velmi uvěřitelné příběhy o tom, jak dospívající chlapci chodí doma před matkami se ztopořenými údy a stříkají sperma na všechny strany.

Návštěvník (St, 15. 3. 2023 - 12:03)

Tomu veri akurat taky uchylak ako si ty sam petr

Romča (St, 15. 3. 2023 - 09:03)

Mladej spí jenom ve volném tričku. Ráno pak vstane a ještě v rozespalosti se jde s na kost ztopořeným šulínem který mu na plno trčí z pod trička ven vyčůrat přes půl bytu na záchod. Vůbec to nějak neřeší a já raději také ne.

JakoubekH (St, 15. 3. 2023 - 22:03)

Ranní erekce je naprosto běžná věc a nedá se ovládnout. Je to zcela fyziologický jev, jak se krev rozproudí po nočním klidu. A také trvá o dost dýl, než od nějakého erotického podnětu. Někdy jsem ho měl nahoře až půl hodiny. Když jsem přišel do kuchyně na snídani, mamka jako hartusila - dej to pryč, máme malý byt. A někdy že srandy mě přes něj zlehka plácla. V rodinách, kde jsou kluci za to hubováni, to mají těžké.

M. (Pá, 17. 3. 2023 - 06:03)

My maminky tohle všechno víme. Vidíme ty vaše erekce, víme kdy, kde a jak onanujete, kam se zbavujete semene a nemusíme vás při tom ani sledovat. Jenom děláme jako že ne. Taky víme, že vás často vzrušujeme a snažíte se zahlédnout nás nahé v intimních situacích. Někdy je to zábavné, jindy vzrušující, ale ve vší počestnosti. Patří to k životu a my to chápeme.

Katka (So, 18. 3. 2023 - 05:03)

Přesně napsáno. Taky o svém synovi všechno vím, tedy co se týče sexu, už od jeho 10 roku, kdy mu začaly poluce. Brzy poté začal s onanií a byť jsem ho při tom ještě nepřistihla, tak dokonale znám jeho doby kdy si to dělá, kam semeno utírá i jaké ho má. Jsem se synem sama, v menším bytě a ať se snaží jak chce, tak to svoje uspokojování zkrátka přede mnou neutají. Za měsíc mu bude 14 a čím dál více se té onanii věnuje.

návštěva (So, 18. 3. 2023 - 14:03)

To už je vyspělý váš synátor. Kolikrát asi za den onanuje, jestli jste si všimla.

Honza (St, 15. 3. 2023 - 22:03)

S ranní erekci mám také zkušenost. Jsem podruhé ženatý a vzal jsem si mladší pořádně přísnou dominu. Má dva téměř dospělé syny. Každé ráno se musím o jejich erekci postarat. Někdy stačí pohonit , někdy pokouřit a někdy musím nastavit zadek. Podle toho na co mají mladí pánové chuť. Pokud se mi při tom také postaví, dostanu od manželky výprask na holou a několik kopanců do koulí. Potom smím jít na zahradu ke kompostu a tam se vyhonit a vybryndat svoje semeno.

Návštěvník (Čt, 16. 3. 2023 - 03:03)

Příště si vymysli něco věrohodnějšího, křupane.

Reklama

Přidat komentář