Reklama

Trvale stažená předkožka

Návštěvník (So, 18. 3. 2023 - 14:03)

Chce to nějak zkoušet, asi zpočátku nezbyde než tam ještě nosit nějaký kroužek nebo něco co zabrání kůžičce aby se vracela, aspoň do doby než si navykne na to že její obvyklá poloha je za žaludem. Já také zkoušel různé metody, ale zarolování se mi osvědčilo nejlépe, teď už kolikrát mi to vydrží i celý den stažený jen tak.

Návštěvník (So, 18. 3. 2023 - 10:03)

Mám trvale staženou předkožku i v klidovém stavu. V erekci zcela zmizí. Na obřízku to prý není. Bohužel, s tím nic nenadělám. Tak mne vybavila dědičnost.

Návštěvník (So, 18. 3. 2023 - 12:03)

Kdekdo by to chtěl jinak než jak to má. Je spousta kluků kterým se to takhle stalo samo a zůstal jim odhalený žalud i když to tak nechtějí mít. A pak jsou takoví co by naopak chtěli mít trvale staženo ale nedrží jim to.

Honza (So, 18. 3. 2023 - 09:03)

Já přetáhnu žaluda a taky se mi hned vrátí a nedrží.

Návštěvník (So, 18. 3. 2023 - 14:03)

Takhle jsem to taky vždycky měl, že po stáhnutí se mi hned vrátila na žalud. Tehdy jsem myslel že takhle je to normální že žalud je stále zakrytý, neuvažoval jsem že bych to měl mít jinak a že by to u mě vůbec bylo možné aby drželo stažené. Nicméně jsem tak nějak počítal že mě nejspíš bude čekat obřízka, takže odkrytý žalud dříve či později bude i tak

Návštěvník (So, 18. 3. 2023 - 14:03)

A nakonec jste na tep obřízce byl?

Návštěvník (So, 18. 3. 2023 - 14:03)

A nakonec jste na tep obřízce byl?

Návštěvník (So, 18. 3. 2023 - 18:03)

Nebyl, tehdy jsem jí ani za nic nechtěl a měl z toho hrozný strach že se tomu nevyhnu, takže jsem ty problémy raději vždy zatajoval abych na ni nemusel. Bál jsem se že se na to přijde, pamatuju jak se jednou doktorka ptala a já vteřinku váhal, ale strach byl silnější než říct pravdu. Až později se mi to zlepšilo, sice jsem byl rád že se to vyřešilo bez obřízky, ale i tak jsem trošku měl pocit že jsem se toho tehdy asi neměl bát, že tenkrát to byl ten moment kdy už k tomu mělo dojít. Nestalo se, a já tak dál žil s kůžičkou na žaludu. Po pár letech jsem se pak jednou ráno nečekaně vzbudil s kůžičkou zarolovanou za žaludem. Ačkoliv jsem trvale odhalený žalud mít nechtěl, tak jsem si řekl že tentokrát už se tomu nevyhnu a budu to tak záměrně mít pořád, i kvůli tomu abych si tím odčinil to že jsem se předtím vyhnul obřízce. Vadilo mi to, dotyky o prádlo byly nepříjemné, styděl jsem se za to...zkrátka přesně to co jsem od toho očekával. Nakonec jsem si na to zvykl a už bych to jinak nechtěl, občas i uvažuju že by nebylo špatný to završit obřízkou

Lála (Po, 20. 3. 2023 - 21:03)

To byla chyba to zatajovat. Propásnul jsi ideální příležitost se pochlapit, vyzkoušet si odvahu a tím získat sebevědomí. V pozdějším věku se to těžko dohání. Protože najít odvahu, nevyhýbat se bolesti a přijmout to jako výzvu třeba v patnácti není totéž jako v pětadvaceti. Nebudu kecat. Taky jsem se v životě vyhýbala výzvám, ale právě proto vím, že je to chyba.

Návštěvník (Čt, 23. 3. 2023 - 20:03)

Ano, byla to chyba. Tehdy jsem na to pohlížel tak že nemůže být nic horšího - že to bude dost bolet, bude to šíleně nepříjemný mít holý žalud a budu se za to stydět. Tenkrát bych to nesl dost těžce, takže i proto se to nekonalo

Leo (Út, 28. 3. 2023 - 08:03)

Já měl podobnou úvahu jako ty s tím . Naštěstí jsem neměl k tomu žádné zdravotní důvody,tak jsem se obřízce vyhnul. V pozdějším věku jsem se rozhodl ,že bych zkusil jaké je to mít žalud pořád obnažený,tak jsem začal stahovat předkožku.Nakonec jsem došel před 6 měsíci k názoru, že obnažený žalud má samé pozitiva a než se pořád nějak kroužkovat aby držela předkožka za žaludem,tak jsem se rozhodl pro dobrovolnou obřízku. Řeknu ti ,že horší je zubař. Mně to dělali v místním znecitlivění ,sice to sem tam štíplo,ale nic co by se nedalo vydržet. Zákrok prováděla fajn doktorka,takže jsem si i pokecal no a po necelé hodině,jsem byl obřezaný. Není se opravdu čeho bát a do 14 dnů byla rána zahojená.

Návštěvník (Út, 28. 3. 2023 - 21:03)

To tedy muselo být, kecat s doktorkou během toho co ti dělá obřízku. Asi je to lepší to vyřešit takhle než se pořád muset snažit mít tu kůžičku staženou. A předtím si vyzkoušet jaké je mít neustále obnažený žalud. Já to původně zamyšlel jen na zkoušku (utěšoval jsem se že to nebude napořád, protože jsem odkrytý žalud mít nechtěl) ale vždy když jsem chtěl žalud zakrýt tak jsem si řekl že zkrátka nemůžu, že po obřízce bych taky nemohl i kdybych sebevíc chtěl. Ale nevím za jak dlouho nastal ten moment kdy jsem to začal brát jako že takhle je normální

Leo (St, 29. 3. 2023 - 13:03)

Mě právě nebavilo pořád nosit kroužky aby mi to drželo předkožku za žaludem.
A kdybych se měl před doktorem nečekaně svléknout a měl bych na penisu modrý kroužek ,to bych se asi dost styděl.A bez kroužku za vůbec nedržela a já z původní "jen na zkoušku" verze,jsem se už nechtěl vrátit k zakrytému.
Takže jsem sebral odvahu a nechal se obřezat. A musím upřímně říct,že toho nelituju, vůbec žádné smegma ani zápach. Sex prakticky beze změny,jen žalud méně citlivější.Ale to byl záměr už i stahování.
Kdyby jste měli kdokoliv nějaký SMYSLUPLNÝ otázky k obřízce respektive k nějakým milníků a kdesi co si na internetu dočtete, upřímně odpovím.

Návštěvník (Čt, 6. 4. 2023 - 06:04)

Taky mě to nebaví ale nechce držet

Návštěvník (Čt, 6. 4. 2023 - 16:04)

Také si někdy říkám jestli to mám pořád řešit aby byla stále stažena, ale už je to tak nějak automatické. Nestává se že by mi vzadu nedržela, ale taky nejsem v situaci že bych to vůbec nemusel řešit

Návštěvník (Pá, 7. 4. 2023 - 14:04)

Ahaa

Lála (So, 25. 3. 2023 - 20:03)

Já to nemyslela nijak pohrdavě. Já měla přítele s prakticky stejnou zkušeností. S jedním rozdílem: jemu se to zatajit nepodařilo, jemu na to v patnácti přišli, že má fimózu. Doktorka pak mluvila s ním a s jeho mámou o tom, že nejlepší řešení by byla obřízka. A on se vzepřel, že to nechce. Doktorka se ho snažila uklidnit, že to tak hrozná věc není a že na to nedávno poslala o šest let mladšího klučinu a jak ten to statečně zvládnul, prej držel jako voják, ani nemuknul. Jenže to ho neuklidnilo. Naopak mu došlo, že to doktorka myslí vážně a že už se pevně rozhodla. Chytla ho panika a začal brečet, že na to nepůjde. Nakonec si prosadil svou a fimóza se řešila alternativní léčbou. Ta doktorka to asi myslela dobře. Chtěla mu vysvětlit, že se to dá vydržet. Asi doufala, že v něm vyprovokuje nějakou tu klukovskou hrdost, takže si řekne: když to zvládnul devítiletej cápek, zvládnu to taky. Místo toho kluk dostal hysterák a dodneška z toho má trauma, že se zachoval zbaběle a v patnácti byl srab ve srovnání s devítiletým prckem.

Default User Image
Luky (Ne, 10. 3. 2024 - 20:03)

Tohle nemá nic s věkem, já bych si také nenechal odřezat nejerotogennejsi zónu těla a i na prahu čtyřicítky by mi bylo jedno, co petilety Adámek. Doktorka by si také pysky nenechala řezat.

Default User Image
Luky (Ne, 10. 3. 2024 - 20:03)

Tohle nemá nic s věkem, já bych si také nenechal odřezat nejerotogennejsi zónu těla a i na prahu čtyřicítky by mi bylo jedno, co petilety Adámek. Doktorka by si také pysky nenechala řezat.

Návštěvník (Ne, 26. 3. 2023 - 16:03)

myslím že u mě by to tehdy asi bylo podobné kdyby to vyšlo najevo, že doktorka by řekla že nejlepší řešení by byla obřízka, a já bych se taky vzpíral že to nechci, a byl bych přemlouván že jiní to zvládli a že to není nic hrozného. Až časem jsem na to začal pohlížet jinak, ale vyloženě trauma z toho nemám. Částečně jsem si to sám před sebou odčinil tím že jsem přešel na trvalé stažení a musel si zvyknout na odkrytý žalud

Reklama

Přidat komentář