Reklama

Je orální sex nevěra ?

Jakub (So, 18. 3. 2023 - 11:03)

Platonická láska není pro nás. Včera večer jsme pokročili a už je pro nás orál málo a tak jsme já a dva kámoši šukali moji holku a podařilo se nám ji docela utahat. Udělal jsem to stejně jako v pornu, zavázal ji oči a řekl ji, že bude mít překvapení. Když mě ho kouřila a další do ní vniknul dole, tak se zarazila a řekla, jestli je v ní kámoš, tak jsem ji řekl že jo a sundal ji šátek z očí. Koukala a jen řekla, jo vy jste tři a pokračovala v kouření. Byly i chvíle, kdy si určovala co chce a sex s ní byl fakt moc dobrý a ona byla víc než spokojená. čekal jsem teda, že se naštve, ale sama se přiznala, že čekala, kdy provedeme něco víc než jen co jsme dělali doposud.

Návštěvník (So, 18. 3. 2023 - 12:03)

Nevěra vznikne v okamžiku kdy partner opustí partnerku kvůli jiné, a naopak. Motivem nemusí být sex, ale peníze, majetek, nesnášenlivost, nepřekonatelný odpor, hysterie, šikana, násilí a jiné pohnutky.

Jakub (So, 18. 3. 2023 - 14:03)

Takže to co děláme není nevěra?

Návštěvník (So, 18. 3. 2023 - 15:03)

Pokud jste svobodní a bez závazků, tak jaká nevěra? Za mlada jsem měl vztah s více dívkami současně. Věděly o sobě a soutěžily o to, která bude lepší. Když jsem se oženil, tak už jsem to nepřeháněl a každou upozornil na to, že není šance, odlákat mne od rodiny a manželky. Manželka si byla jistá, věřila mi a nežárlila. Já taky nežárlil.

Jakub (Ne, 19. 3. 2023 - 11:03)

Dobré. Ti dva kamarádi mají taky holky a když jsme se jim pochlubily, tak chtějí taky mít tři najednou a na té mojí vyzvídaly jaké to je a tak máme v plánu, že se sejdeme a prostě se z kouření a lízání posuneme dál na sex třeba i skupinový.

Jakub (Čt, 16. 3. 2023 - 17:03)

Moje holka když kouří mě a jsou u mě i kámoši, tak je vezme taky a neděláme z toho problém, dokonce i vylízala moji ségru, když byla rozjetá a vyhecli jsme ségru, že i ona vykouřila kámoše a na oplátku vylízala moji holku. Holky mejch kámošů mě už taky vykouřily, je to jen taková zábava a potěšení. Takže nebereme kouření jako nevěru. A holky, když spolu dělají 69, vypadají skvěle.

Návštěvník (Čt, 16. 3. 2023 - 14:03)

Občas mě přijde vykouřit holka z našeho baráku. Známe se už dlouho, má pěkná velká prsa a často chodí bez podprsenky. Já to za nevěru nepovažuji, ale před svou holkou se s tím raději nechlubím. Ona to moc neumí.

Jitka (Čt, 16. 3. 2023 - 14:03)

Oral není nevěra. Já sama mám několik známých a kamarádů které pravidelně vykourim. Kouřím i svého šéfa a kolegy v práci. Manzel o všem ví a je s tím v pohodě.

Návštěvník (So, 11. 2. 2023 - 15:02)

Když se sejdeme ta naše partička, tak něco popijeme a neřešíme kdo s kým zrovna je a hry jsou taky v pohodě. No prostě se je potřeba vydovádět a nějaký orál je oblíbená záliba kterou holky rády používají a po něm se jde hned na pořádný sex. V tu dobu své protějšky totálně zanedbáváme a věnujeme se jiným holkám. Taky jdeme rádi tři na jednu, aby si zažila pořádný sex s přesilou, v tu dobu mají na zbytek nás holky převahu. Nad ránem už utahaní se jdeme vyspat s tou, co je zrovna po ruce. Někdy to takhle táhneme přes víkend a v pondělí zase fungujeme normálně.

Marek (Po, 6. 2. 2023 - 19:02)

Jj, tady se neustále spojuje sex s láskou a věrností, což je nesmysl. S tou mojí v tom máme naprosto volné pole působnosti, normálně zajdeme do nočního podniku a nedělá nám problém někoho sbalit a užít si vše na plno a nemusíme se podvádět tajně a šeptat si lži jako miláčku jsi můj jediný nebo moje jediná.

Návštěvník (Po, 6. 2. 2023 - 20:02)

To že jí řekneš že je jediná, kterou miluješ nemusí být vůbec lež, ale stoprocentní pravda, přestože jsi před chvílí šukal jinou.

Návštěvník (Po, 6. 2. 2023 - 20:02)

Marku podstatné je, že se k sobě vracíte a bez výčitek. Jste svoji. Láska hory přenáší a nějaké výstřelky jí neublíží.

Petr (Po, 6. 2. 2023 - 17:02)

Já žiju s přítelkyní a ta když jsme spolu začali chodit mě seznámila se svými dvěma kamarádkami a intimnost s nimi brala jako normální a že když budu mít na některou chuť a nebo všechny najednou, tak mi jsou k dispozici. Funguje to tak i teď. Někteří se tomu diví, nebo závidí.

Návštěvník (Po, 6. 2. 2023 - 14:02)

Orální sex bývá předehrou ke koitálnímu sexu (souloži). V tom případě jde o jasnou nevěru, pokud je to s jiným partnerem, nebo partnerkou. Musel jsem manželce přísahat, že "tohle" žádné jiné dělat nebudu. Asi věděla proč. Kouření penisu od jiných mi nezakazovala.

Petr (Po, 6. 2. 2023 - 17:02)

Ano, u orálu skoro nikdy nic nekončí, záleží na místě a orál je normální, to bych za nevěru nepovažoval.

Návštěvník (Po, 6. 2. 2023 - 14:02)

Jistě jste měli dohodu. Vzájemné tolerování orálního sexu je smutné ale pokud vám to vyhovuje, je to vaše věc.

Ondra (Ne, 5. 2. 2023 - 16:02)

Takovou jsem taky poznal, vše byla nevěra a tak po necelých 14 dnech šla. Ještě že mám tu současnou, která nevěru nijak moc neřeší, jak jsem už psal a bylo jí jedno, že mě kouří její kamarádka a ještě ji šukám. Je si dostatečně sebejistá a když se za nějakou ohlédnu a nebo na nějakou civím, tak jí to nevadí, ona se taky podívá. Když jsem byl s dvěma kolegyněmi z práce v cukrárně na kávě a zákusku, tak pohoda, žádné nervy. Já si ale takové ženy moc cením, protože máme spolu pohodový vztah bez nervů, výlevů a hádek kvůli blbostem. Na tohle vše mi řekla, že jako co by asi tak měla dělat, každý se za někým otočí, každý má přátele a co lidí má bokovky, že se z toho přece nepomine. Cení se to, že se máme rádi a rádi se k sobě vždy vrátíme, jinak bychom se rozešli, kdybychom si nevyhovovali.

Návštěvník (Po, 6. 2. 2023 - 14:02)

Ty si takový kecálista. Najdi si babu.

Návštěvník (Ne, 5. 2. 2023 - 15:02)

Za nevěru lze považovat i SMS, dopis, rozhovor, nebo pouhý pohled. Záleží na tom, jak to partner/ka vyhodnotí.

Ondra (Ne, 5. 2. 2023 - 14:02)

S přítelkyní jsem byl asi tak měsíc a má skvělou kamarádku, která má už taky přítele a byly u nás na návštěvě. Vysedávali jsme venku u bazénu a ty naše dvě holky šli pro pití. Dlouho nic a tak se jdu podívat, co dělají a proč jim to tak dlouho trvá. Normálně se vykecávaly o tom jak která tomu svému kouří. Kamarádka mě uviděla, přihnala se ke mě a stáhla mě kraťasy a že ukáže jak to dělá a už ho měla v ruce a v puse, protestoval jsem a přítelkyně na mě, že v klidu a chce to vidět. Mezi tím už přišel i přítel kuřačky a jen pronesl, že se tady bavíme a jeho tam necháváme samotného. Hned se mu na něj vrhla ta moje. Oba nás udělaly až do konce, potom si už obě poradili samy spolu. A jak už to bylo tak rozjeté, tak u nás zůstali přes noc a užili si i víc než jen orál. Jsou to už 3 roky a stále si jsme věrní v čtyřech.

Reklama

Přidat komentář