Reklama

Má 15ti letá dcera chce nosit plenky

Verča (St, 15. 3. 2023 - 21:03)

jo ségra měla celkem vánoce, :) pobaveně to celé sledovala, na přebalení ji teda mamka naštěstí poslala pryč. Plínku viděla až teď, jak mě mamka přišla zkontrolovat jestli ji mám a taky jestli je suchá, :) pak mě poslala ještě vyčůrat a o půl desáté mám večerku. Na plínce mám normalně pyžamo. S tím počůráním ráno uvidím, jak se budu cítit, teď si ani moc nedovedu představit, že s tím mezi nohama usnu, i když je docela tenká... Ségra jenom řekla, že doufá, že kadit budu chodit normálně na záchod a popřála suchou noc :) Tak jo dobrou noc

Eliška (Čt, 16. 3. 2023 - 08:03)

Verčo, jak se ti spalo s plínkou? Líbilo se ti to? Byla jsi mokrá?

Verča (Čt, 16. 3. 2023 - 15:03)

Ahoj, bylo to strašně vzrušující. Jak jsem si to měsíce představovala, jaké by to asi bylo, tak to najednou bylo tady... Plínku jsem pořád cítila mezi nohama a strašně dlouho jsem nemohla usnout a i potom jsem se několikrát probudila a nad ránem se mi už začalo chtít čůrat... Ne nijak moc, ale musela jsem na to pořád myslet a tak jsem to pustila do plínky. :) To bylo taky zvláštní, nebyla jsem si úplně jistá jestli fakt čůrám až podle toho, jak se plínka trošku nafoukla. Pak jsem ještě usnula a vzbudila mě až mamka, jak mě přišla zkontrolovat. Ani nebyla moc překvapená nebo naštvaná jenom říkala, že štěstí že už mám ty plínky. Vyznělo to, jako bych je od teďka měla nosit až do maturity... Mám dva velké balíky těch pampersek a ještě mamka objednala na internetu drynites, ale ty budu mít asi spíš na nějaké přespávačky nebo do auta. Protože jsem se dozvěděla, že když malá Verunka čůrá do plínek v noci, tak může i v autě a nemusí se vymetat všechny benzínky po cestě :)))

leon (Čt, 16. 3. 2023 - 16:03)

Co na to segra ráno, nesmála se ti že jsi mokrá?Jak mamka přišla na to, že budeš v autě nosit ty drynites?Opravdu se vejdeš do dětských pampersek?Myslíš že tě mamka přijde večer přebalit,nebo ti bude věřit a dáš si plenku sama?Takže se ti to líbí že jsi jak malá holka nebo ne?

Verča (Čt, 16. 3. 2023 - 19:03)

Ségra neříkala nic, jen to se zájmem sledovala. Dneska odpoledne se mě akorát zeptala jestli jsem nepřemýšlela nad plínkami i přes, že by měla nerada loužičky na koberci... Ono delší cesty autem jsem kvůli tomu hyperaktivnímu močáku problém už dlouho, jak se mi začne chtít, tak musím co nejrychleji. Normálně když jdu ven, tak se vyčůrám předem a pak jsem hoďku v klidu, ale problém je to právě v tom autě, když jezdíme někam dál. To je většinou k babičce tak jednou za měsíc za dva. Už teďkom vozím s sebou náhradní kalhotky a kalhoty, protože už jsem se takhle trošku připočurla.. Ono jak to bylo jenom občas, tak to nikdo moc neřešil, ale teď jak budu nosit plínky v noci, tak není důvod abych je neměla i v autě, tak mi to bylo řečeno... Ono stejně s náma většinou nikdo cizí nejezdí, tak to nebude tak hrozné, akorát potom jak přijedeme, tak sestřenky, ale tomu se nevyhnu ani večer... A jo do pampersek se vlezu alespoň do velikosti 7, taky jsem byla překvapená, když tam píšou 15+ kg, ale jsem celkem hubená a malinkatá. Ale pravda, že je vcelku uplá a ty lepící pásky jsou hodně napnuté. A jestli se mi to líbí? Jsou chvíle, kdy chci být normální gymplačka a ne malé děcko čůrající do plínek - hlavně jsem měla ze začátku opravdové nehody tak nemůžu ani říkat že je to jenom jako.... Ale dohromady se mi to prostě líbí takže teď s tím budu nějak pokračovat, ale zítra ráno chci být suchá :))

Eliška (Út, 28. 3. 2023 - 15:03)

Ahoj Verčo, jak pokračuješ? Už jsi měla plínku na cestování?

Verča (Ne, 2. 4. 2023 - 10:04)

Ahojte, omlouvám se, že jsem se delší dobu neozvala. Na noc pořád nosím plínky a už se na to doma docela zvyklo... Změnila se i moje pozice, jestli byly předtím nějaké pochyby, že jsem nejstarší, tak teď jsem malá Verunka. :) Ještě aby ne, když se Verunka musí každý večer zabalit do pampersek a ráno zkontrolovat jestli ji má plnou, ale já už si zvykla. Od toho co dostanu plínku, tak už čůrání nějak zvlášť až do rána neřeším a prostě to pouštím. Většinou se mi podaří být suchá tak třikrát - čtyřikrát do týdne. V autě jsem ještě v plínách nejela, ale teď o velikonocích jedeme k babi, tak to bude brzo. Ségra se už pochlubila, že o tom všem psala sestřenkám, co tam taky budou...

Eliška (Út, 11. 4. 2023 - 17:04)

Ahoj Verčo, jaká byla cesta autem v plínce? A co říkaly sestřenky?

Verča (Čt, 13. 4. 2023 - 10:04)

Ahoj, tak velikonoce byly docela v pohodě. Sestřenky přímo neříkali nic moc, akorát mě se ségrou asi párkeat pomlouvali, ale v mojí přítomnosti nic. Spala jsem se ségrou ve vedlejší místnosti, tak mě ani moc meměli příležitost v plínce vidět. Drynitrska je fajn, pod kalhotama není vůbec poznat. Cestou tam jsem byla suchá, akorát zpátky se mi už docela chtělo čůrat, tak jsem to pustila. Pak je blbé, když se chceš přebalit musí všechno dolů...
Včera jsem akorát lehla asi s chřipkou, tak jsem teď doma. Mamka se ptala jestli chci projistotu nechat plínku i přes den, jak jsem celý den doma, polehávám a tak... Docela se mi to líbilo, tak jsem souhlasila a teď jsem vlastně úplné mimino odkázané na plínky 24 hodin denně, alespoň dokud se neuzdravím :)

Eliška (Pá, 14. 4. 2023 - 17:04)

To máš super, že teď můžeš mít plínky na sobě pořád. Teda kromě chřipky, tu ti nezávidím. U nás taky Velikonoce proběhly v pohodě. V pondělí ráno jsem si vzala plenku, abych neměla od koledníků modřiny na zadku. Mamce to nevadilo a tak jsem nakonec zůstala v plínce celý den.

zan (Ne, 16. 4. 2023 - 07:04)

ahoj jak se máš a jaké nosís plenky a kolikr ti je?

Eliška (Po, 17. 4. 2023 - 14:04)

Ahoj, mám se dobře, v červnu mi bude 15. Plenky mám Babylove pyjama pants.

zan (Út, 18. 4. 2023 - 06:04)

ok super a nosis je vlastně kam i do školy?

Eliška (Út, 18. 4. 2023 - 14:04)

Do školy ne, mám je na spaní a občas doma přes den.

Jana (Út, 18. 4. 2023 - 17:04)

Ahoj Eliško a jak se ti daří s těmi látkovými jak jsem ti poradila minule?

Eliška (St, 19. 4. 2023 - 10:04)

Ahoj Jano, látkové plínky jsem už párkrát měla, ale zatím je nosím spíš výjmečně. Měla jsi pravdu, jsou pohodlnější než ručník. S oblékáním je to trochu složitější, aby se neshrnovaly a zůstaly pěkně poskládané, ale s tím mi pomáhá sestra. Uvažuju ještě o tom, že bych koupila nějaké zapínací kalhotky.

Kája (Út, 18. 4. 2023 - 18:04)

prosímtě dej radu na látkové. ráda bych je zkusila také.

Eliška (St, 19. 4. 2023 - 10:04)

Jana mi před časem dala typ na tyhle látkovky: https://www.textilcentrum.cz/detska-bavlnena-latkova-plena-osuska-tetra-bila-180g-m2-90x100cm.html# Chtěla jsem schválně větší, pro malé dítě budou stačit i ty klasické 70 x 70 cm.

Kája (St, 19. 4. 2023 - 10:04)

dík. kouknu.

Eliška (Út, 18. 4. 2023 - 17:04)

Ale jo, počurávám se a pokakávám jak to jen jde. Prochcala jsem si matraci až na dřevěný rošt, takže jsem musela koupit novou a hodně vysokou, abych ji zase nepročůrala. Strašně mě to ale vzrušuje, ty žluté fleky na matraci, červené taky samozřejmě.

Reklama

Přidat komentář