Reklama

Vzrušení z vlastního syna

návštěva (Po, 20. 3. 2023 - 11:03)

Kolik je teď vašemu synátorovi. Když ho tak při tom vidíte, má už chloupky? Když si to tak často dělá, to musí být určitě v takové pravé pubertě.

David (Po, 20. 3. 2023 - 10:03)

To musí být hodně vzrušující a nepřemýšlela jsi že bys mu pomohla?

Návštěvník (So, 11. 3. 2023 - 18:03)

Já jsem pravidlně onanoval asi od 6 let. To jsem si lehl na gauč dal si polštář mezi nohy, před sebou jsem měl vystřižený obrázek nahé vnadné ženy a už jsem si to dělal. Zpravidla ve školním věku jsem se nemohl dočkat až už budu ve svém malém pokojíčku. Postupem času v dětství jsem onanoval, když jsem byl sám i několikrát za den. To už jsem se naučil si ho brát do ruky a hezky se vystříkat do maminčiných kalhotek, nebo podprsenky. S maminkou jsme žili sami, občas ji navštěvovala její kamarádka Jitka. Tu jsem tajně zbožňoval, myslel jse na ni při mých masurbačních představách, ale nic jsem si netroufl. Ona mé pubertální pohledy na ni, její krásné nohy musela cítit.....Až jednou to mi bylo asi 15 let, Jitka, která byla také bez manžela u nás byla jako několikráte přes noc. S maminkou se večer dívali na televizi, já by ve svém pokojíku.....Tu jsem tlumeně uslyšel maminku jak říká Jitce, že je unavená a jde spát. Jitka se dál dívala na telku a tu jsem pojal plán. Přišel jsem do obyváku, s tím, že se mi ještě nechce spát, jestli se s ní mohu dívat na telku. Lehl jsem si k Jitce tedy na pohovku. Jitka přikývla a řekla, vždyť je sobota, ráno nemusíš vstávat. V telce dávali pro mě nezáživný film, já byl však hrozně vzrušený z Jitky. Jitku však vedle mě přemohl spánek a začala postupně oddychovat. Já byl z části přikrytý dekou a začal si ho honit. Stál mi jako svíce, už jsem to nemohl vydržet, namáčkl jsem se svým už poměrně velkým šulínem na Jitčino stehno a postříkal ji. Ona se okamžitě pochopitelně probudila. Já ji řekl s obavami, že jsem to prostě nemohl vydržet a že se mi strašně líbí....Čekal jsem, že mi vynadá, vždyť byla ve věku mé maminky. Jitka však po překvapení mi povídá - pojď se umýt. V koupelně si omyla moje sperma na stehně, já si umyl šulína a šli jsme zpět do obyváku. Tam se teprve usmála a řekla mi, že když budu chtít, tak mi pomůže. Ten večer jsem se na její stehna vystříkal s její pomocí kdy mi ho vzala do ruky snad ještě 4x, dovnitř mě však nepustila. Ráno jsem se probudil pozdě, maminka s Jitkou byly po snídani. S obavami co bude jsem šel ke snídani. Maminka s Jitlou se usmívaly, jen se maminka zeptala jestli jsem se dobře vyspal. Po mém souhlasném přikývnutí, řekla, že to je dobře. Až mnohem později mi řekla, že se Jitka to ráno, když jsem ještě spal svěřila. Hrozně jsem se těšil vždy když Jitka přijela, časem jsem začal jezdit za ní domů to už jsme se milovali se vším všudy a mohu říci, že mě krásně připravila na vztah a manželství.....Ještě teď po tolika letech, když ji bude už k sedmdesátce a je pořád sama je stále pěkná, vnadná za ní občas zajedu a krásně se pomilujeme a nádherně si to užíváme.....

F (So, 11. 3. 2023 - 10:03)

Muj syn (13 let) už je hodně vyspělý a protože máme jednopokojový byt a syn si myslí že spím velmi často masturbuje. Třeba 3x za noc. Já nespím a velmi mě to vzrušuje. Když se dodělá tak za nějaký čas jdu na záchod a tam se velmi rychle a silně vyprstím. Nevím jak to vyřešit. Jsem 11let vdova a masturbuji každý den. Nemůžeme mít svoje soukromí. Nechci aby jsme se omezovali. Jestli synovi říct že o něm vím a ze já to dělám taky? Poraďte máte zkušenost.

Nastevnik (Út, 6. 6. 2023 - 11:06)

Nelepší je si jeden druhému vyhovět může to bejt vaše hezké tajemství

Nastevnik (Út, 6. 6. 2023 - 11:06)

Nelepší je si jeden druhému vyhovět může to bejt vaše hezké tajemství

Jakub (Po, 20. 3. 2023 - 12:03)

Podle mne byste si měli o všem kolem sexu v klidu promluvit. V malém bytě je to problém, kam zalézt, když má syn nebo ty chuť si udělat dobře. Neznamená to, že budete masturbovat naschvál před druhým, ale odpadne stres, že tě syn nebo ty jeho při tom uvidí. Mamka o tom se mnou mluvila už od mých 10ti let.

Jitka (Čt, 11. 5. 2023 - 15:05)

Chceš řict že mama to dělala před tebou ?

Jakub (Čt, 11. 5. 2023 - 21:05)

Ano, viděl jsem ji několikrát až do úžasnýho konce. Ale nebylo to tak, že by mamka začala sama, když jsme byli někde spolu. Prostě jsem ji zahlédl náhodou, kdy si myslela, že už spím. Pak mi řekla, že se nic nestalo, že věděla, že ji vidím. Ale že by byla radši, kdyby měla příště soukromí. Když jsem ji zahlédl příště, tak už jsem nezíral až do konce. Mamka mne vídala podstatně častěji, jen zkraje jsem přestal. Řekla mi, že je hloupé a zbytečné, abych kvůli tomu přestával, ať si to hezky užiju až do konce.

Jitka (Pá, 12. 5. 2023 - 19:05)

chceš říct že se dívala jak stříkaš ? Řekni že né

Jakub (Pá, 12. 5. 2023 - 23:05)

Ten předchozí Jakub nejsem já, ale v podstatě se trefil. Mamka se opravdu ráda podívala, chodila mi umýt záda. Já si ho honil vždy večer při sprchování, když jsem ještě nebyl hotový, tak někdy počkala, někdy odešla a přišla znovu za chvíli.

Návštěvník (Po, 20. 3. 2023 - 12:03)

Reaguješ na úchyla a ke všemu chlapa, co si hraje na ženskou.

z (So, 11. 3. 2023 - 19:03)

z

Klárka (So, 11. 3. 2023 - 11:03)

To je ten věk, kdy kluci onanují prakticky pořád, ráno s tím začnou a nejsou k udržení. Můj má necelých 15 a je to to samé. Avšak, nic synovi neříkejte. V žádném případě. Nic dobrého by to nepřineslo. Jistě tu možnost máte a tak se uspokujte se synovým semenem. Není nic jednoduššího. Dělám to také tak.

Logo50 (Po, 20. 3. 2023 - 08:03)

....

F (Ne, 19. 3. 2023 - 09:03)

Je to zajímavé ale vůně semena mě nevzrušuje. Já si při masturbaci predstavuji krásné synovo nádobíčko a hlavně jeho velikost. Jak rada bych ho chtěla mít v noci v sobě a několikrát prožít orgasmus a být plná jeho semene. Bohužel pouze sen.

z (So, 11. 3. 2023 - 19:03)

z

Návštěvník (So, 11. 3. 2023 - 11:03)

Nechutna uchylacka fuj ty kurvisko

Petr (St, 8. 3. 2023 - 19:03)

Moje matka a starsi sestra mne videly kompletne nahyho kdyz mne bylo 17, matka kratce, sestra cely hodiny. Kdybych pozoroval, ze je vzrusuju, tak to be mne traumatizovalo na celej zivot. Nastesti jsme v nasi rodine vsichni normalni.

Jitka (St, 8. 3. 2023 - 11:03)

Dnes jem nšla postříkane kalhotky a mlademu je 15. To že mne šmíruje to už vím delší dobu

Reklama

Přidat komentář